قاب گوشی

کمی صبر کنید...

قاب گوشی

استفاده از گوشی های هوشمند، امروزه به قدری متداول شده است که تصور زندگی کردن بدون آنها برای بسیاری از کاربران محال به نظر می رسد. از طرفی نیز هزینه های تعمیرات گوشی و چالش هایی که ممکن است بعد از خراب شدن گوشی با آن مواجه شوید نیز سبب شده خرید لوازم جانبی مانند گلس و یا قاب گوشی بسیار ضروری به نظر برسد. شما با خرید قاب گوشی، به نوعی از بروز مشکلاتی که قرار است اتفاق بیفتد جلوگیری می کنید و مطمئنا در کاهش هزینه ها نیز صرفه جویی کرده اید. البته نگهداری چنین کالای ضروری و متداولی طبیعتا نیازمند دقت و حوصله هم می باشد و نباید نسبت به مراقبت از گوشی غافل بود. 

تاریخچه ای مختصر از تلفن های همراه و قاب گوشی

نسل اول گوشی های همراه در دهه 1980 عرضه شد. قیمت این تلفن ها به قدری گران بودند که فقط اقشار ثروتمند جامعه، قدرت خرید این گوشی ها را داشتند. با گذشت زمان، پیشرفت تکنولوژی های ارتباطی، افزایش شرکت های تولیدکننده گوشی های هوشمند و ظهور فناوری های نوینی همچون فناوری نانو، گوشی های همراه دچار تغیییرات بنیادینی شدند و انقلابی در تولید گوشی های تلفن همراه به راه افتاد. تولید و توزیع گوشی های لمسی در اوایل قرن 21 یکی از همین انقلاب های بزرگ در تولید گوشی های همراه بود. البته این تولیدات جدید و بروز در کنار مزایای فراوانی که داشتند، دارای برخی معایب هم بودند؛ برای مثال می توان احتمال آسیب دیدگی بدنه گوشی را نام برد.

شرکت اپل یکی از پیشگامان رفع این گونه مشکلات بود؛ این شرکت با تولید و عرضه قاب گوشی توانست تا حدود زیادی نگرانی های مربوط به این موضوع را کاهش دهد و رضایت خاطر بسیاری از کاربران را به دست آورد. موفقیت شرکت اپل در زمینه حفاظت از بدنه گوشی، سایر کمپانی های تولیدکننده گوشی هوشمند نظیر سامسونگ، موتورولا و بلک بری را ترغیب نمود تا به تولید قاب گوشی بپردازند. با افزایش تولید و تنوع این قاب ها، ساخت و فروش قاب گوشی خود به یک بازار رقابتی تبدیل شد که در حال حاضر بخش عمده ای از بازار بزرگ فروش لوازم جانبی گوشی های همراه را به خود اختصاص داده است.

انواع قاب گوشی

انواع قاب گوشی

مطابق با آمارهای منتشر شده در سال های اخیر، کمتر از 40 درصد کاربران گوشی های همراه با مشکل خش بر روی نمایشگر گوشی خود مواجه بوده اند. حدود 30 درصد از این کاربران گوشی هایشان بر روی زمین افتاده و تقریبا 20 درصد از آنها نیز به گوشی همراهشان ضربه وارد شده است. کلیه این اتفاقات و حوادث اجتناب ناپذیر به ما اهمیت بسیار زیاد یک وسیله حفاظتی برای موبایل به ویژه قاب گوشی را یادآور می کند. با همه این حرف ها، نکته مهمی که در اینجا مطرح می شود، طبیعتا نوع قاب گوشی خواهد بود که در انواع مختلفی تولید می شوند و هر کدام از آنها ویژگی های منحصر به فردی را دارد.

قاب گوشی Full Cover

قاب گوشی Full Cover  

این نوع قاب گوشی با پوشش حداکثری خود (بجز اسکرین گوشی) پوشش بسیار خوبی برای بدنه موبایل بوده و حتی دکمه های گوشی را نیز شامل می شود. محصولاتی که از پلاستیک فشرده و سخت ساخته می شوند، فقط پشت گوشی را پوشش داده و دارای قیمت قاب گوشی کمتری نسبت به این مدل هستند. با این حال، قاب های Full Cover از کیفیت ساخت بسیار مناسبی برخوردار هستند و در انواع مختلفی تولید می شوند. در صورتی که قصد خرید این مدل از قاب ها را دارید باید بدانید که به خوبی از گوشی شما در برابر ضربه محافظت می کند و لازم نیست نگرانی در این خصوص داشته باشید.

قاب بامپر (Bumper)

قاب بامپر (Bumper)

کلمه بامپر، در زبان انگلیسی به معنای ضربه گیر است که در خصوص سپر ماشین نیز از آن استفاده می شود. این کلمه در زمینه موبایل برای قاب هایی به کار می رود که فقط دور بدنه گوشی را می پوشانند. بامپرها معولا دارای وزن سبکتری نسبت به دیگر قاب گوشی ها هستند. در این مدل از نمایشگر و بخش پشتی گوشی محافظتی نمی شود و فقط کناره های گوشی را کاور می کند. همچنین قیمت بامپرها معمولا کمتر از قاب گوشی می باشد؛ تولید این نوع محصولات نیز در دو نوع ژله ای و آلومینیومی صورت می گیرد.

انواع قاب گوشی بر اساس جنس بدنه

قاب گوشی پارچه ای

قاب گوشی پارچه ای

در طی سال های گذشته با افزایش تنوع در تولید و عرضه قاب های گوشی، بسیاری از برندهای مطرح حوزه موبایل نیز به فکر طراحی این محصولات نوین و بروز کرده اند که یکی از این موارد قاب های پارچه ای است. ظاهر پارچه ای و موکت مانند انواع قاب گوشی ها اولین موردی است که نظر هر بیننده ای را جلب می کند. تنوع رنگ و مدل قاب های پارچه ای نیز از دیگر شاخصه هایی است که باید هنگام خرید قاب گوشی به آن توجه کنید و بسته به علاقه تان محصول مورد نظر را تهیه نمائید. قاب گوشی پارچه ای، در کنار تمام مزیت هایی که گفته شد، دارای معایبی نیز هست. از جمله ی این معایب می توان به محافظت نه چندان خوب از بدنه، زود کثیف شدن و سخت پاک شدن چربی از روی این مدل از انواع قاب گوشی اشاره نمود.

قاب گوشی چرمی

طرفداران محصولات طبیعی و کلاسیک غالبا در خرید وسایل خود از مواد طبیعی و یا برآمده از طبیعت استفاده می کنند و این مدل محصولات را نسبت به مواد مصنوعی و نفتی ترجیح می دهند. کاربران گوشی های همراه نیز از این قاعده مستثنا نیستند. چرم، به عنوان یکی از قدیمی ترین مواد اولیه برآمده از طبیعت، همچنان در صنعت جایگاه خود را حفظ کرده و حتی به بازار لوازم جانبی موبایل و قاب گوشی نیز راه پیدا کرده است. قاب های چرمی علاوه بر زیبایی منحصر به فردشان دارای سطح پرزدار و پر اصطکاکی نیز می باشند که می تواند مانع لیز خوردن گوشی از دستان شما شود. مسئله مهمی که در نگهداری از این مدل محصولات باید در نظر داشته باشید مربوط به دور نگه داشتن آنها از محیط های آبی است؛ زیرا این محیط ها می توانند ظاهر و شکل قاب های چرمی را به هم ریخته و عوض کنند. 

قاب گوشی چوبی

قاب گوشی چوبی

مواد چوبی و خراطی شده معمولا یکی از زیباترین و تجملاتی ترین اشیا موجود در زندگی انسان ها بوده است. این مواد در کنار طبیعی و زیبا بودن دارای استحکام قابل قبولی نیز هستند. قاب های چوبی گوشی بسته به منبع درختی که از آن تولید شده اند می توانند دارای رنگ ها و مقاومت های متفاوتی نسبت به یکدیگر باشند. این ویژگی ها سبب استفاده تجاری از چوب در ساخت قاب گوشی تلفن های همراه نیز شده است. البته در بسیاری از موارد، تولیدکنندگان مواد پلاستیکی و نفتی را به استفاده از چوب در ساخت قاب گوشی ترجیح می دهند زیرا علیرغم ویژگی های منحصر به فرد این ماده، هزینه تولید جمعی و جهانی این مدل از انواع قاب گوشی ها بسیار مقرون به صرفه است. از طرفی نیز دوستداران محیط زیست با تولید این مدل از قاب های گوشی شدیدا مخالف بوده و تولید آنها را تخریب محیط زیست می دانند.

قاب گوشی سیلیکونی

قاب گوشی سیلیکونی

سیلیکون که از نوعی مواد پلاستیکی مقاوم به حرارت و غالبا مواد شیمیایی ساخته می شود، یکی از پرمصرف ترین اقلام استفاده شده در تولید انواع قاب گوشی ها است. این قاب ها از مقاومت بالایی در برابر حرارت، اکثر مواد شیمیایی و خط و خش برخوردار هستند و توانسته اند عملکرد خوبی را از خود نشان دهند. البته باید در انتخاب این نوع از قاب ها به این نکته نیز توجه نمود که قاب های سیلیکونی در برابر ضربه آسیب پذیر بوده و از نگاه بسیاری از منتقدین در این زمینه دارای ضعف هستند و بهتر است که در این خصوص بیشتر مراقب باشید.

قاب های حفاظتی

قاب های حفاظتی

این مدل از انواع قاب گوشی معمولا دارای جنس پلی یورتان و یا پلی کربنات هستند. این محصولات به مقاومت و استحکام بسیار شدید معروف بوده و می توانند بدنه گوشی را در صورت سقوط از فاصله های زیاد و چندین متری نیز حفظ کنند. البته این مزیت حفاظتی، مشکلاتی را هم به همراه خود برای کاربر به ارمغان آورده است. حجم و وزن شدید قاب ها نمونه هایی از این مشکلات هستند که چندان دور از انتظار نیست. در اکثر موارد تولیدکنندگان برای حفاظت از گوشی مجبور به استفاده از مواد مقاوم هستند که این مواد اکثرا چگالی بالا و در نتیجه وزن زیادی دارند؛ همچنین سطح بیشتری از بدنه گوشی باید توسط این قاب ها پوشانده شود که خود باعث افزایش حجم آنها می گردد.

قاب های ژله ای

قاب های ژله ای

اگر از کاربران قدیمی گوشی های سامسونگ باشید، احتمالا با این قاب ها در جعبه گوشی روبرو شده اید. نمایان شدن طراحی و بدنه گوشی مهمترین دلیل استقبال از این قاب های ژله ای توسط کاربران است. البته قیمت ارزان و فراوانی قاب های ژله ای هم از دیگر دلایل استقبال برندهای بزرگ و مطرح گوشی نسبت به این مدل از انواع قاب گوشی ها است. شاید شما هم تاکنون با مشکل زرد شدن قاب های ژله ای روبرو شده باشید؛ به عقیده کارشناسان این حوزه، قرارگیری مداوم قاب های ژله ای در معرض نور آفتاب و تابش مستقیم نور خورشید می تواند عامل اصلی این موضوع باشد. اشعه فرابنفش موجود در نور آفتاب موجب واکنش پذیری در بدنه ژله ای این قاب ها شده و به مرور زمان موجب زرد شدن آنها می گردد. محیط های مرطوب، خیس بودن کف دست و داغ بودن گوشی نیز از دیگر عوامل تغییر رنگ قاب های ژله ای در گذر زمان هستند.

قاب های کیفی

قاب های کیفی

ظاهر کیف مانند این مدل از انواع قاب گوشی در کنار محافظت قابل قبولی که از بدنه و نمایشگر گوشی دارد سبب شده که رضایت بسیاری از کاربران را جلب نماید. این قاب ها بسته به علاقه کاربران ممکن است به عنوان کیف پول و یا جای کارت های بانکی نیز مورد استفاده قرار بگیرند؛ البته پنهان شدن طراحی و نمای گوشی، افزایش نسبی وزن و حجم این مدل از انواع قاب گوشی جزو مواردی است که مورد انتقاد برخی از کاربران قرار گرفته است. با این حال، این مدل از قاب ها در کنار کیفیت مناسب، ار ظاهر نسبتا جذابی نیز برخودار هستند.

قاب های فلزی

قاب های فلزی

آلومینیوم، برنج و تیتانیوم در کنار آلیاژهای گران و نیمه گران فلزاتی نظیر طلا از مواد اولیه و پرکاربردی هستند که در تهیه و تولید قاب های فلزی به کار می روند. فلز موجود در قاب های فلزی به این محصولات ظاهری صیقلی و مجلسی می دهد که بسیار جذاب است. مقاومت بالا در برابر ضربه و بازتاب نور نیز از دیگر ویژگی های مهم قاب های فلزی هستند. از نقاط ضعف این مدل از قاب ها می توان به بازتاب امواج رادیویی و تضعیف سیگنال های ارتباطی گوشی نام برد که به واسطه طراحی فلزی آن صورت گرفته است.

قاب گوشی فیبر کربن

قاب گوشی فیبر کربن

این مدل از انواع قاب گوشی ها را می توان به جرئت یکی از بهترین قاب های تولید شده مطرح کرد. قاب های فیبر کربنی در کنار ضخامت کم و وزن سبک خود، دارای مقاومت و حفاظت بسیار بالایی هستند. لطافت و نرمی قاب های فیبر کربنی سبب شده که هنگام در دست گرفتن آنها احساس خوبی به شما دست دهد و در استفاده های طولانی مدت نیز خسته نشوید و به کارتان ادامه دهید. این لطافت به قدری است که طبق تجربه بسیاری از کاربران می توان آن را بدون هیچ مشکلی کاملا خم نمود و دوباره به حالت اول بازگرداند.

قاب های هوشمند

بسیاری از کاربران و حتی فروشندگان گوشی های همراه ممکن است در نگاه اول، با این مدل از انواع قاب گوشی آشنایی چندانی نداشته باشند. این قاب ها که بیشتر به شکل کاور هوشمند هستند با پوشش بدنه و نمایشگر گوشی از آنها محفاظت می کنند. همانطور که از نام قاب های هوشمند مشخص است، این محصولات دیجیتالی بوده و غالبا دارای دو نمایشگر Clear View و Led View هستند. تماس ها، پیام ها، ساعت و تاریخ از جمله مواردی هستند که در نمایشگر قاب های هوشمند نمایش داده می شوند؛ این محصولات به خوبی با گوشی ها سازگار می شوند و می توان آنها را شخصی سازی نمود. 

نکات پایانی در انتخاب و تعیین قیمت قاب گوشی

با توجه به تنوع بالا و متفاوت قاب ها در بازار لوازم جانبی گوشی های همراه به بسیاری از کاربران موبایل توصیه می شود که با توجه به نیاز و کاربرد مورد نظرشان به انتخاب قاب گوشی بپردازند. موارد بسیاری بوده است که انتخاب اشتباه کاربران موجب خسارت های میلیونی به گوشی و بدنه آنها شده است. به همین دلیل انتخاب یک قاب گوشی مناسب نیازمند اندکی دقت بوده و به مقداری تجربه نیاز دارد. تجربه ثابت کرده است که لزوما قیمت بالای یک محصول دلیل بر کیفیت بالا و مرغوب بودن آن کالا نیست. بسیاری از قاب های معمولی و میان رده موجود در بازار نظیر قاب های سیلیکونی نیز می توانند بسته به کاربرد مورد نظر شما دارای کیفیت قابل قبولی باشند. توصیه می شود که در تعیین قیمت قاب گوشی و خرید این قبیل از لوازم جانبی گوشی حتما با افراد با تجربه این حوزه مشورت شود.

قاب های حجیم و ضخیم اغلب در کنار مقاومت بالا، باعث گرم شدن و داغ شدن برخی از مدل های گوشی نیز می شوند. بنابراین در انتخاب این مدل از قاب ها باید حتما به مدل گوشی مورد استفاده نیز توجه کنید. در پایان امیدواریم این مطلب توانسته باشد شما را در انتخاب هر چه بهتر یک قاب گوشی مفید و کاربردی یاری کرده باشد. در صورت تمایل می توانید برای اطلاع از قیمت قاب گوشی و انواع آن با پشتیبانی سایت ارتباط برقرار کرده و از تجربه همکاران ما در این زمینه بهره مند شوید تا بتوانید محصول مورد نظرتان را تهیه نمائید.

دسته‌بندی