گلس گوشی

کمی صبر کنید...

گلس گوشی یا محافظ صفحه نمایش گوشی یکی از بارزترین مثال های پیوند بین حوزه ی دانش شیمی و صنعت موبایل است. از لحاظ کاربردی گلس گوشی به محافظ صفحه نمایشی گفته می شود که ضمن شفافیت، دارای استحکام نسبتا قابل قبولی باشد و امکان چسبیدن و ملحق شدن به نمایشگر گوشی را داشته باشد. به گزارش مرکز آزمایشات و تحقیقات آلمان، گلس های به کار رفته در گوشی های امروزی علاوه بر انعطاف پذیری بالا، نسبت به بسیاری از آسیب های روزمره نیز مقاوم هستند.

گلس گوشی

محافظ صفحه نمایش گوشی

شاید شما هم در محیط کاری و یا استفاده های روزمره خود از گوشی، به اتفاق هایی نظیر افتادن گوشی و یا افتادن خراش بر روی آن مواجه شده اید. در چنین مواردی اغلب اولین سپر دفاعی نمایشگر گوشی شما در برابر آسیب احتمالی، گلس گوشی خواهد بود. همچنین اتفاق هایی از این قبیل، اهمیت و حساسیت انتخاب و خرید گلس گوشی را به شما کاربر عزیز یادآور می شود.

قابلیت های یک گلس گوشی کاربردی

شفافیت و هم ترازی

شفافیت و هم ترازی

وضوح یا رزولوشن عکس ها و تصاویر تا حدود زیادی به شفافیت نمایشگر شما بستگی دارد. قطعا هیچ کاربری تمایل به استفاده از یک نمایشگر کدر و حباب دار را ندارد.

ساختار نانو و مقاومت در برابر چربی

یکی از بزرگترین مشکلاتی که بسیاری از آشپزها تاکنون با آن مواجه شده اند، چرب شدن گلس گوشی در هنگام چک کردن ساعت و یا جواب دادن به یک تلفن ضروری است. جای زیادی برای نگرانی نیست، سایت همه چی آنلاین با معرفی گلس های ضد چربی خود در خدمت شما است. گلس های گوشی شیشه ای برخلاف گلس پلاستیکی اثر انگشت را بر روی خود به جا نمی گذارد.

وجود لایه ی روکشی حریم خصوصی

وجود لایه ی روکشی حریم خصوصی

شاید برای شما هم پیش آمده است که در یک مکان شلوغ بخواهید گوشی خود را چک کرده و یا برای فرد عزیزی پیام ارسال کنید. در چنین مواردی سرک کشیدن ها و فضولی های برخی افراد ممکن است آرامش و تمرکزتان را به هم بزند. در چنین مواردی شما می توانید با استفاده از قابلیت حریم خصوصی بر روی گلس خود، از این گونه مزاحمت ها جلوگیری نمایید. البته دقت داشته باشید که گلس privacy یک مدل محافظ صفحه نمایش نیست، بلکه این گلس ها دارای تکنولوژی حریم خصوصی هستند. بنابراین هرکدام از گلس های شیشه ای یا پلاستیکی می توانند این قابلیت را به دست بیاورند. 

انواع گلس گوشی

گلس گوشی تمام صفحه

گلس گوشی تمام صفحه

 پوشش حداکثری و کامل نمایشگر، حتی لبه های خمیده موجود در برخی مدل ها، مزیتی است که این مدل از گلس ها نسبت به سایر مدل ها دارد. گلس گوشی کامل یا همان گلس فول در دو نوع دورچسب و چسب در بازار موجود است. همانطور که از نام این گلس های گوشی پیداست، کل بدنه ی محافظ صفحه نمایش کامل چسب، به نمایشگر گوشی می چسبد. البته این موضوع در مورد گلس های گوشی کامل دور چسب، کاملا برعکس است. این گلس ها فقط دارای چسب هایی در کنار بدنه ی گوشی بوده و همانند قاب های بامپر (فقط دور بدنه ی گوشی را از آسیب حفظ می کند)، فقط به دور نمایشگر گوشی می چسبد.

گلس گوشی معمولی

گلس گوشی معمولی

به گفته ی بسیاری از کاربران و کارشناسان، گلس گوشی معمولی دارای سطح ایمنی قابل قبولی است اما از لطافت و پوشش حداکثری گلس های تمام صفحه برخوردار نیستند. البته در هنگام خرید معمولا قیمت این نوع از گلس ها نسبت به قیمت گلس کامل کمتر بوده و دارای مزیت اقتصادی در هنگام خرید هستند.

گلس گوشی PET

گلس گوشی PET

PET یا همان پلی اتیلن تریفتالات نام یکی از پرکاربردترین پلیمر های به دست آمده از فرآورده های نفتی است. این نوع از پلیمر پلاستیک ها غالبا در ساخت بطری های آب معدنی و محفظه های نگهداری غذا به کار می رود.

بر اساس بررسی های به دست آمده، وضوح تصویر (رزولوشن) در گلس گوشی PET بسیار پایین است. همچنین مقاومت چندانی در برابر خط و خش و ضربه در این مدل از انواع محافظ صفحه نمایش مشاهده نشده است. البته نباید از این نکته غافل شد که این گلس ها بیشتر جنبه ی اقتصادی دارد و به همان نسبت نیز دارای قابلیت های کمتری نسبت به دیگر گلس های گوشی است.

گلس گوشی TPU

گلس گوشی TPU

اگر از کاربران و یا فروشندگان بازار لوازم جانبی موبایل باشید، حتما با قاب های ژله ای آشنایی دارید. این قاب ها از معروف ترین مثال های پلمیر پلاستیک های TPU یا همان ترموپلاستیک پلی یورتان هستند. نمونه های این مدل گلس در بازار به دو حالت چسب دار و بی چسب موجود بوده که توصیه ی کارشناسان ما در همه چی آنلاین، مدل چسب دار آنها است. علت پیشنهاد کارشناسان ما این است که به طور کلی معمولا گلس های چسبی از نمونه های بدون چسب آن کمتر دچار حباب گیری شده و مناسب تر هستند. از دیگر قابلیت های گلس TPU انعطاف پذیری، لطافت و نرمی و قابلیت ارتجاعی آن می باشد. قیمت گلس گوشی TPU نیز ضمن اقتصادی بودن، توانسته است رضایت بسیاری از کاربران را نیز جلب کند.

گلس گوشی حرارت دیده

گلس گوشی حرارت دیده

این گلس های شیشه ای به علت حرارت زیادی که در فرآیند ساخت متحمل می شوند، اغلب دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر خط و خش هستند. به طوریکه می توان با یک مداد با سختی 9H بر روی آن خراش ایجاد کرد و اثر آن باقی نماند. همچنین به علت نازکی و ضخامت کم این مدل محافظ صفحه نمایش، این گلس دارای انعطاف پذیری قابل قبولی است. شفافیت این مدل گلس نیز توانسته است در نگاه کاربران حد مطلوبی را کسب کند. برای نصب این مدل از محافظ صفحه نمایش، نیاز به زحمت خاصی نبوده و حتی انواع خمیده ی این نوع از گلس ها نیز برای گوشی های خمیده موجود است. 

گلس گوشی نانو مایع

گلس گوشی نانو مایع

بیشترین مدل محافظ صفحه نمایش یا همان گلس موجود در بازار که در شرایط فعلی توانسته است رضایت غالب کاربران را به دست آورد، گلس گوشی نانو مایع است. این نوع از گلس ها ابتدا به صورت مایع بوده و بعد از پخش شدن روی نمایشگر بر سطح آن خشک می شوند. پس از سفت شدن و شکل گیری، این گلس ها به جرئت یکی از بهترین مقاومت ها را از خود نشان خواهند داد.

کارایی، کیفیت و مقاومت بالای این گلس در کنار ضخامت بسیار کم امکان یک تجربه ی عالی و مطلوب را در اختیار کاربر قرار می دهد. البته این ضخامت کم هم از دید منتقدین پنهان نمانده است. آنها معتقدند که این ضخامت کم می تواند موجب آسیب رسیدن به نمایشگر شود و نتواند از آسیب های احتمالی شدید جلوگیری نماید.البته مقاومت گلس گوشی نانو مایع در حدود 9H می باشد.

خاصیت anti reflex موجود در این محافظ صفحه نمایش گوشی، می تواند با جلوگیری از بازتاب اشعه های مضر، تعداد زیادی از آسیب های احتمالی چشم را دفع کند.

سختی 9H

سختی 9H

سختی 9H یا همان 9Hardness استانداردی است که با آن مقاومت گلس گوشی و محافظ های صفحه نمایش سنجیده می شود. این اصطلاح به این معنا است که اگر با یک مداد با سختی 9H بر روی گلس کشیده شود، هیچ گونه خراش و یا خطی بر روی آن باقی نمی ماند. البته این اصطلاح زیاد کارشناسی و مطمئن نیست. برای اطمینان شرکت های تولیدکننده ی گلس گوشی، از آزمایشگاه ها و آزمایش های تخصصی تری بهره می برند.   

نکات کارشناسی در انتخاب گلس گوشی

نکات کارشناسی در انتخاب گلس گوشی

معمولا گلس های تولید شده توسط برندهای مطرح از کیفیت بالاتری نسبت به نمونه های کپی مشابه برخوردار هستند. این نمونه های کپی معمولا ساخت کشور چین بوده و طبیعتا با توجه به قیمت ارزان تر خود، دارای مقاومت و کارایی پایین تری هستند. توصیه ی کارشناسان ما در همه چی آنلاین اولویت دادن به تهیه ی گلس از برندهای سابقه دار و نمونه در این زمینه است. برندهایی نظیر JE Tech، Tech21، Omoton Nillkin (مخصوصا برای گوشی های سامسونگ)، Spigen و RhinoShield از جمله برندهای معروف و پر سابقه هستند.

حتما تاکنون در تجربه های خرید اینترنتی و یا حضوری خود به این نتیجه رسیده اید که همیشه قیمت بالای یک محصول دلیل بر کیفیت بالای آن در بازار نمی باشد. این قضیه در رابطه با بازار لوازم جانبی و گلس گوشی نیز صادق است. البته ما تناسب میان قیمت و کیفیت کالاها را انکار نمی کنیم ولی موارد استثنا نیز در طی این چند سال دیده شده است. درک درستی و یا نادرستی این تناسب نیاز به تجربه و مهارت کافی در این زمینه دارد.

گلس گوشی نباید در شفافیت و رزولوشن (وضوح) نمایشگر اخلال ایجاد کرده و یا آن را کم نماید. در هنگام خرید گلس گوشی حتما به نصب درست آن و عدم ایجاد حباب در زیر آن دقت نمایید.

بعضی از مدل های گوشی موجود در بازار دارای نمایشگر با گوشه های خمیده هستند. توصیه می شود در هنگام انتخاب و خرید گلس گوشی حتما به این مورد توجه کافی شده و ترجیحا از گلس های کامل استفاده گردد.

دسته‌بندی