ویجت اندروید المانی گرافیکی بوده که به نوعی یک رابط کاربری به حساب میآید و افراد توسط ویجت میتوانند به طور مستقیم با یک برنامه یا یک سیستم عملیاتی روی صفحهی اصلی گوشی موبایل خود ارتباط برقرار کنند. به طور مثال ویجت وضعیت آب و هوا یا ویجت نمایش ساعت از متداولترین ویجت های گوشی به حساب میآیند که بسیار پرکاربرد هستند. ویجت ها انواع مختلفی دارند از قبیل ویجت های آیکون دار، دکمهای، جعبهای، پنجرهای و ... و به طور کلی ابزاری هستند که برای ساده تر کردن استفاده از برنامه ها بوده و به نوعی نقش میانبر را برای کاربر ایفا میکنند. در ادامهی این مقاله به معرفی و دانلود بهترین ویجتهای اندروید میپردازیم و همچنین بهترین برنامه های ساخت ویجت گوشی را بررسی میکنیم.
معرفی و دانلود بهترین ویجت های اندروید
همان طور که میدانید امروزه با گسترش و توسعهی ویجت اندروید، ارتباط کاربر با اپلیکیشن ها بسیار راحت و مطلوبتر از گذشته شده است و بهترین برنامه های اندروید تلاش خود را برای ارائهی ویجت های با کیفیت به کار گرفته اند. به همین دلیل در ادامهی این مقاله بخشی را به دانلود ویجت اندروید اختصاص داده ایم.
ویجت Weather: Forecast & Radar
یک ویجت اندروید پرکاربرد که میتوان گفت تقریبا اکثر کاربران از آن استفاده میکنند همین ویجت وضعیت آب و هوا بوده که تصاویر آن را مشاهده میکنید و در این بخش به معرفی و دانلود آن میپردازیم. این برنامه بالاترین رای مثبت را از مخاطبان جذب کرده و امروزه چیزی نزدیک به 50 میلیون کاربر از این ویجت اندروید استفاده میکنند. لازم به ذکر است که در فصل طوفان سال 2021 این ویجت به عنوان بهترین ویجت وضعیت آب و هوا شناخته شد چرا که دارای تنظیماتی بوده که وقوع طوفان، باران های شدید و جبهههای برفی سنگین را به صورت هشدار به مخاطبان اعلام میکند. همچنین توسط این ویجت اندروید کاربر میتواند وضعیت دمای امروز و 10 روز آینده توسط 25 رادار نقشهای مشاهده کند.
ویجت Battery Widget Reborn
این اپلیکیشن همان طور که از تصاویر پیداست وظیفه ی نمایش درصد باتری گوشی را به عهده دارد، به طوری که مقدار باتری گوشی موبایل را داخل یک دایره به کاربر نمایش میدهد. اما این ویجت یک سری ویژگی تخصصی دیگر هم دارد که کاربر را از جزئیات روند مصرف باتری با خبر میکند. همچنین توسط یک گراف، تاریخچهی باتری را به مخاطب نمایش میدهد تا بصورت دقیق در زمان های مشخص عملکرد باتری ارزیابی شود. همچنین این ویجت برنامههایی را که استفاده نمیشوند اما همچنان در حال پردازش هستند را اصطلاحا میکُشد تا از باتری کار کمتری کشیده شود و در نتیجه باتری سالم بماند. این ویجت اندروید به کسانی که برای عمر باتری گوشی خود اهمیت قائل اند توصیه میشود.
ویجت Chronus Information Widgets
Chronus یک ویجت اندروید چند کاره به حساب میآید که با ادغام کردن و در بر گرفتن چند ویجت مختلف، کاربر را از نصب و اجرای چند ویجت بینیاز کرده است. با استفاده از این اپلیکیشن مخاطب میتواند به ویجتهایی نظیر ساعت، وضعیت آب و هوا، اخبار، تسک های گوشی، ویجت فیتنس و تناسب اندام و همچنین تقویم بر روی صفحهی اصلی و نمایشگر گوشی موبایل خود دسترسی داشته باشد. میتوان گفت این ویجت، نوعی تحول در ساخت ویجت اندروید به حساب میآید که چند ویجت را به صورت کامپکت شده در قالب یک محصول به کاربر ارائه کرده است. لازم به ذکر است که کیفیت ویجتهای مختلفی که در Chronus استفاده شده چنان مطلوب بوده که کاربر هرگز به سمت نصب سایر ویجتها که همین کارایی را دارند نمیرود و از طرفی استفاده از این ویجت، به CPU زحمت کمتری داده و گوشی فشار کمتری را برای باز کردن این اپلیکیشن تحمل میکند که به سلامت گوشی موبایل کمک به سزایی کرده است.
ویجت Google Keep – Note And Lists
اگر میخواهید فورا کاری که قصد انجام آن را دارید، جایی یادداشت کرده و بعدا در زمان مشخص به آن رسیدگی کنید، Google keep بهترین اپلیکیشن برای این کار است. این ویجت اندروید نه فقط برای برنامه ریزی کار های آینده، که برای یادداشتهای روزانه هم مورد استفاده قرار میگیرد. ویجتی کاربردی که بسیاری از کاربران را از کاغذ و خودکار بینیاز کرده و به عنوان یک دفترچه یادداشت همراه به حساب میآید. همچنین با استفاده از این ویجت میتوان تصویر یک پوستر، رسید و فیش را ذخیره کرد و بعدا به صورت راحت و سازماندهی شده آنها را جست و جو و پیدا کرد و یا توسط صدای مخاطب حتی حین حرکت کار ها را ثبت و رسیدگی کرد. به طور کلی با این اپلیکیشن، که یکی از بهترین برنامه های اندروید بوده، کاربر میتواند تصمیمات و برنامه های شخصی خود را ثبت کرده و یا با دوستان و خانواده به اشتراگ بگذارد.
ویجت KWGT Kustom Widget Maker
یکی از بهترین برنامه های ساخت ویجت گوشی، KWGT بوده که توسط آن کاربر میتواند با توجه به علاقهمندی و سلیقه خود، والپیپر شخصیاش را که شامل ویجت اندروید هست طراحی کرده و از آن استفاده کند. توسط این اپلیکیشن کاربر میتواند علاوه بر والپیپر اصلی گوشی موبایل، حتی نمایشگر صفحهی قفل گوشی را نیز به شکلی کاملا یونیک و بکر طراحی کند. مخاطب میتواند با توجه به نیاز هایی که دارد، از ویجت های مختلف بهره مند شده و با توجه به هوشمند بودن این اپلیکیشن، کمترین فشار را برای طراحی به گوشی اعمال کند و از بهترین ابزار های حرفهای جهت ساخت والپیپر مخصوص و حتی والپیپر متحرک نیز اقدام کند. در توضیحات این اپلیکیشن آمده WYSIWYG(What You See Is What You Get) که به این معناست: هر چه که میبینی را از آن خود کن. به طور کلی اگر علاقهمند به طراحی و ساخت ویجت و والپیپر مخصوص خود هستید، این اپلیکیشن مناسب شماست.
ویجت Overdrop – Weather And Widgets
یک اپلیکیشن دیگر که در ارتباط با وضعیت آب و هوا برای کاربران عرضه شده است Overdrop است و این برنامه در کنار ویژگی های خاصی که دارد، 50 ویجت اندروید کاربردی برای کاربران در نظر گرفته است. از ویژگی های این اپلیکیشن میتوان به هشدار هایی اشاره کرد که برای وضعیت های خطرناک هوا در نظر گرفته شده و همچنین این اپلیکیشن توسط نقشه رادا 96ساعته پشتیبانی شده و همیشه کاربر را یک قدم جلوتر از وضعیت آب و هوایی نگه میدارد که این نکته برای بسیاری از کاربران مهم به حساب میآید چراکه میتوانند راحت تر برای گشت و گذار در طبیعت برنامه ریزی کنند و هوای مطلوب را برای سرگرمی خود انتخاب کنند. از دیگر ویژگی های این برنامه تم های متنوع و رنگارنگ آن است که از لحاظ بصری زیبایی خاصی را برای مخاطبان به ارمغان آورده است.
UCCW – Ultimate Custom Widget
یک اپلیکیشن کاربردی و محبوب دیگر، ویژهی افرادی که علاقهمند به ساخت و طراحی ویجت اندروید هستند برنامهی UCCW بوده که همانند KWGT در توضیحاتش WYSIWYG آورده شده که مخفف What You See Is What You Get است. نکتهای که این اپلیکیشن را به یکی از بهترین برنامه های ساخت ویجت گوشی تبدیل کرده است، این است که کاربر میتواند با استفاده از طرحها و پوستههای بیشماری که در اختیار دارد، بهترین ویجت های اندروید را طبق سلیقه و علاقهی خود طراحی کرده و از آنها به طرز دلخواه خود استفاده کند. توسط این برنامه، کاربر میتواند چیدمان فونتها، تصاویر، اشکال، ساعتهای آنالوگ، باتریمتر، آب و هوا و... را تغییر داده و به شکلی که مطلوب خود اوست، از آن ها استفاده کند. بر خلاف عده ای که علاقه به استفاده از ویجت های آماده دارند، عدهی زیادی از کاربران نیز علاقهمند به طراحی ویجت های خودشان هستند.
کلام پایانی
همان طور که میدانید با توجه به پیشرفتی که اپلیکیشنهای امروزی داشته اند، تنوع ویجت اندروید باعث رضایت کاربران بوده و به همین منظور بسیاری از شرکت های مختلف تصمیم به عرضهی ویجت های کاربردی گرفتند و به نوعی رقابت میانشان شکل گرفته است. از طرفی برخی برنامه ها، که جزء بهترین برنامه های اندروید به حساب میآیند، با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربر قرار داده اند، شرایط ساخت ویجت اندروید را برای مخاطبان مهیا کرده و باعث جلب توجه و رضایت بسیاری از کاربرانی شدند که علاقه مند به طراحی و ساخت ویجت دلخواه خود هستند. در کل نباید فراموش کرد که ویجت ها نوعی مسیر میانبر میان کاربر و برنامه ها به حساب میآیند و استفاده از آن ها مسیر استفاده از اپلیکیشن های کاربردی و روزمره را برای کاربر کوتاه تر کرده و به عنوان یک شورتکات میان کاربر و برنامهها عمل میکند. امیدواریم این مقاله برای بررسی بهترین ویجت های اندروید مفید بوده و به مخاطبان نسبت به شناخت آن ها کمک کرده باشد.
دیدگاه خود را بنویسید