کمپانی اپل که معمولاً برای تولید گوشی‌های خاص معروف است، مجبور است برای همین آیفون‌های خاص از سیستم عامل منحصربه‌فرد خود نیز استفاده کند. در این همین راستا شرکت اپل در تاریخ 29 ژانویه سال 2007 برای اولین بار و طی یک حرکت انقلابی، دست به تولید و ابداع سیستم عامل آیفون یا همان IOS زد که جرقه‌ای برای پیشرفت کمپانی بود. چراکه برای پیشرفت باید گاهی دست به تغییراتی عظیم زد که اپل نیز از این قضیه آگاه بود و انقلابی در صنعت تکنولوژی به پا کرد. در ادامه اپل با تولیدات جدیدش نسخه به‌روزتری از سیستم‌عاملش را برای گوشی‌هایش معرفی می‌کرد و در هرکدام نکات مثبت و باگ هایی نیز وجود داشت. در این مقاله سعی داریم تا باهم به باگ های ای او اس 14 بپردازیم. با همه‌چی آنلاین همراه باشید.

همانطور که در اول مقاله باگ های ای او اس 14 ذکر شد، گوشی اپل همچو الماس خاص است و یکی از دلایل این موضوع داشتن سیستم عامل ای او اس است. بعد از موفقیت ای او اس 13 در میان مالکان آیفون، این کمپانی تصمیم گرفت تا همراه با گوشی جدید خود، آی او اس 14 را نیز به بازار عرضه کند تا دستان گوشی‌های اندرویدی را برای رقابت با خودش بندد. این عامل سبب به وجود آمدن آی او اس 14 شد که در تاریخ ژوئن 2020 معرفی و در سپتامبر همان سال برای نصب بر روی گوشی‌ها عرضه شد.

آی او اس 14 که برای آپدیت موجود شد، قابلیت‌های زیادی همچو Translate و ویجت بندی داشت که طرفداران را برای آپدیت وسوسه می‌کرد. این قابلیت‌های جدید که برای گوشی‌های بالاتر از آیفون 6 اس قابل استفاده بود توسط رسانه‌ها بزرگنمایی شدند و در نتیجه کاربران زیادی بعد از موجود شدن این آپدیت به نصب آن پرداختند. اما غافل از این که علیرغم قابلیت‌های اضافه، باگ های اضلفه‌تری نیز در این آپدیت وجود داشتند که برای چند وقت خیلی از مالکان را به دردسر انداختند.  برای بررسی باگ های ای او اس 14 با ادامه این مقاله در وبسایت همه‌چی آنلاین همراه باشید.

اینترنت میخواستید؟ موجود نداریم!

اینترنت میخواستید؟ موجود نداریم!

اولین و روی مخ‌ترین باگ این آپدیت قطع و وصل شدن اینترنت بود. فکر کنید در حین بازی آنلاین یا جلسه‌ی مهم کاری هستید و تک تک این لحظات برایتان مهم است. باگ جدید آپدیت شما به صورت عجیبی شما را به صورت آنی اینترنت را قطع می‌کند! این یعنی یک فاجعه‌ی بزرگ برای شما که در حین یک جلسه‌ی کاری یا بازی آنلاین هستید. دردسری که دارید چندان راحت از شرش نمی‌توانید خلاص شوید و برای حل شدن این مشکل باید از روش حل مشکلات به سبک ایرانی استفاده کنید. یعنی گوشی خود را یکبار خاموش و روشن کنید و دوباره به وای فای متصل شوید. البته این مشکل دوباره سراغ شما خواهد آمد اما فعلا راه حل دائمی برای آن به جز آپدیت جدید وجود ندارد. این مشکل تقریبا بین تمامی مردم مشترک است و از رایج‌ترین باگ های این گوشی نام برده می‌شود. این تنها یکی از باگ های ای او اس 14 بود و برای اطلاع از باگ های دیگر این سیستم عامل با ما همراه باشید.

عمر باطری! گل بود و به سبزه نیز آراسته شد

عمر باطری! گل بود و به سبزه نیز آراسته شد

بر همگان واضح و مبرهن است که عمر باطری و نگهداری شارژ گوشی اپل تقریبا چیزی نزدیک به فاجعه است. یعنی اگر شما از یک گوشی اپل استفاده می‌کنید، قطعا مصرف باطری اولین مشکلی است که شما با دوستانتان راجع به آیفون به اشتراک می‌گذارید. یکی از عجیب‌ترین باگ های ای او اس 14 استفاده باطری بسیار زیاد آن است. یعنی اگر در حالت عادی گوشی شما در 6 ساعت باطری خالی می‌کرد، در صورت نداشتن شانس و آپدیت کردن گوشی به آی او اس 14، این زمان تقریباً نصف خواهد شد. علاوه بر آن، این مشکل تاثیر زیادی روی سلامت باطری گوشی شما خواهد داشت و در صورت کاهش سلامت باطری باید قید گوشی را تا آمدن آپدیت جدید بزنید. البته شما می‌توانید برای کمتر کردن مصرف باطری از راه‌های متعددی استفاده کنید که یکی از آنها بستن دسترسی لوکیشن اپلیکیشنها است.

از سری باگ های ای او اس 14 که تمامی ندارند؛ مشکل با اپلیکیشن‌های مختلف.

از سری باگ های ای او اس 14 که تمامی ندارند؛ مشکل با اپلیکیشن‌های مختلف.

شاید درک این موضوع خیلی سخت باشد اما باگ های ای او اس 14 به صورت بی‌شماری زیادند. یکی دیگر از باگ های ای او اس 14 در نحوه کار کردن اپلیکیشن‌ها است. این مشکل بسته به شانس شما با نفرات دیگری متفاوت است. برای مثال، یک کاربر بعد از آپدیت گوشی خود مشکلات بسیار زیادی با مرورگر سافاری داشته است. به طوری که بعضی از وبسایت‌ها و یا عکس‌ها را نمیتوانست مشاهده کند. یا کاربرانی نیز نمی‌توانستند از قابلیت‌های اپلیکیشن توییتر استفاده کنند و یا واتسپ برایشان به طور کلی غیر قابل استفاده شده بود. همچنین مشکلات عدیده‌ای با اپلیکیشن پینترست نیز گزارش شده بود که در آن به هیچ عنوان عکسها دانلود نمی‌شدند. علاوه بر اینها، یوتیوب و اینستاگرام برای برخی کاربران غیر قابل استفاده شده بود. اینها مشکلاتی نیستند که اغلب بخواهید با آنها سر و کله بزنید و این عاملی است که خیلی از کاربران را رنجانده است. قبلا مشکلات عجیبی با آپدیت‌ها داشتیم اما این دفعه اپل با اشکالات زیادی وارد فصل جدیدی از سیستم عامل خود شد که کلی سروصدای اعتراض هواداران را درآورد.

تیر آخر باگ های ای او اس 14 به قلب مالکان آیفون؛ مشکل حافظه

همیشه آخرین چیزی که دوست داریم در یک گوشی به مشکل بخورد حافظه آن است. چرا که با نداشتن حافظه کافی، گوشی شما کاری جز گرفتن تماس نمی‌تواند انجام دهد و پاره آجری بیش نخواهد بود. متاسفانه باید اعلام کنیم در بعضی از مواقع که بسیار نادر است، بعد از آپدیت سیستم عامل گوشیتان به مشکل پر شدن حافظه برمیخورید. وقتی هم به قسمت حافظه در تنظیمات مراجعه می‌کنید میبینید که  اکثر فضای اشغال شده نیز توسط Others اشغال شده است. این مشکل به سادگی حل نمی‌شود و فقط با نصب آپدیت بعدی حل می‌شود. تمامی مشکلات ذکر شده در این مقاله فقط با آپدیت دوباره قابل حل هستند و اگر از این مشکلات رنج می‌برید، کمی صبر شما را به آنچه که می‌خواهید خواهد رساند.

سخن پایانی

سخن پایانی

با بررسی باگ های ای او اس 14 به این نتیجه رسیدیم که تا وقتی که آپدیت رسمی توسط تعداد زیادی از کاربران تست نشده، آنرا نصب نکنیم تا خدایی ناکرده به چنین مشکلاتی دچار نشویم. شاید این آپدیت از مشکلات بی‌شماری رنج ببرد اما این را نباید فراموش کنیم که صدها نکته مثبت با دانلود ورژن‌های بالاتر ای او اس 14 نصیب شما می‌شود که در سیستم عامل‌های قبلی قابل مشاهده نبود. طبق اعلام وبسایت(gsmarena.com) در آخر اگرچه شما بعد از آپدیت به مشکلات ذکر شده برخوردید، فقط منتظر آپدیت‌های بعدی باشید تا مشکل باگ حل شود. وبسایت همه‌چی آنلاین به صورت دقیق اطلاعات موردنیاز شما را در مقاله‌های مختلف به شما می‌رساند و به شما در استفاده بهتر از گجت‌ها و گوشی‌ها کمک می‌کند. از این که همراه ما هستید به خود می‌بالیم.