بدن انسان برای بقا به تمامی اعضایش نیاز دارد و هماهنگی بین آنها یک انسان کامل را تشکیل میدهد. اگر قلب به درستی کار خود را انجام ندهد یا اگر کلیه وظایف خود را انجام ندهد انسان به مشکل برمیخورد. مغز که در واقع یکی از مهمترین ارگانهای بدن است و قسمتی زیادی از کمال انسان را تشکیل میدهد نیز یکی از آن ارگانهایی است که با بهتر بودن آن بقیه اعضای بدن نیز کارکرد بهتری دارند.
در مبحث تلفن همراه هم این قضیه صادق است و بعضی از قطعات در عملکرد گوشی تاثیر بسزایی دارند. یکی از مهمترین این قطعات پردازندهی یک گوشی است. هرچقدر پردازنده شما قویتر و سریعتر باشد، عملکرد بهتری از گوشی دریافت میکنید. استفاده از بهترین پردازنده موبایل برای شرکتهای تولید گوشی همیشه جزو دغدغههای اصلی بوده است و ما در این مقاله قصد داریم تا به بررسی یکی از بزرگترین شرکتها در تولید پردازنده بپردازیم. برای تحلیل و بررسی شرکت تولید پردازنده مدیاتک با وبسایت همهچی آنلاین همراه باشید.
تاریخچه پردازنده مدیاتک
اما مدیاتک در گذر زمان چگونه تحول یافته است؟ شرکت مدیاتک که در اوایل دوران تولدش به طراحی تراشهی لوازم سرگرمی تحت نظر شرکت یونایتد مایکرو الکترونیکس مشغول بود در سال 1997 از شرکت مادر جدا شد و 4 سال بعد وارد بورس کشور تایوان شد. پردازنده مدیاتک که این روزها بر سر زبانها افتاده است بعد از سالها تلاش برای رسیدن به تکنولوژی مورد نیاز در تولید چیپ بنا به اعلام وبسایت ویکیپدیا در اواسط سال 2020 به عنوان بزرگترین شرکت تولیدکنندهی تراشه نام گرفت و این عنوان را از ابر شرکت کوالکام تصاحب کرد. پردازنده مدیاتک در مدلهای متفاوت با نامهای متفاوت به بازار عرضه میشود. سری دایمنسیتی و هلیو اسامی پردازندههای گوشی هستند و علاوه بر آنها آئوتوس نیز جزو محصولات تولیدی این شرکت برای خودروسازها میباشد. با بررسی مدیاتک پی میبریم گوشی شیائومی یکی از بزرگترین مشتریان مدیاتک است که بخش عظیمی از فروش شرکت را تشکیل میدهد.
فراری یا لامبورگینی؟ گوشی های مدیاتک یا اسنپدراگون؟
در صنعت خودرو یکی از مهمترین بحثها انتخاب بین لامبورگینی و فراری است. چرا که هر دوی این برندها بهترین خودروهای سوپراسپرت بازار را تولید میکنند و انتخاب بین آنها جدل بین عقل و دل است. هرکدام برتریهای خاص خود را دارند اما هیچکدام برتر از دیگری نیست. پردازنده مدیاتک و اسنپدراگون نیز رقابتی این چنینی دارند. گرچه اسنپدراگون برندی شناخته شدهتر و شاخصتر است اما پردازنده مدیاتک نیز چیزی کمتر از آن ندارد. این شرکت در چند سال گذشته بازار گوشیهای چینی را بهدست گرفته است و در اکثر گوشیهای چینی شاهد وجود پردازندههای قدرتمند مدیاتک هستیم. همانطور که قبلاً نیز به این مورد اشاره کردیم، مدیاتک در اواسط سال 2020 عنوان بزرگترین شرکت تولید پردازنده را از اسنپدراگون گرفت و به خود اختصاص داد و موفقیتی بزرگ را تجربه کرد.
MediaTek Helio G80
حال در بخش پایانی مقاله بررسی پردازنده مدیاتک یکی از پردازندههای گیمینگ این شرکت را بررسی میکنیم که MediaTek Helio G80 نام دارد. این پردازنده جزو جدیدترین محصولات سری Helio است و بیشتر برای گیمینگ استفاده میشود. پردازندهی مرکزی این مدل از نوع Arm Cortex A75@2GHz است و از 8 هسته تشکیل شده است. مدیاتک برای پردازنده گرافیکی این پردازنده از Arm Mali G52 MC2 استفاده کرده تا اطلاعات گرافیکی را پردازش کند. همچنین این پردازنده با استفاده از تکنولوژی 12 نانومتری طراحی و تولید شده است. علت شهرت و پرطرفدار بودن این مدل عملکرد کمنظیر آن هنگام گیم و مولتی تسکینگ است که پاسخگوی تمام نیازهای یک گیمر است. همهچی آنلاین همیشه همراه شماست تا از دنیای تکنولوژی بیخبر نباشید.
دیدگاه خود را بنویسید