شرکت موتورولا که زمانی جزو محصولات لاکچری بازار گوشی موبایل محسوب می شد و خرید گوشی موتورولا ارزش بالایی برای کاربران داشت اما پس از شکستی که چند سال قبل خورد و از رقبای خود عقب ماند، بار دیگر با تلاشی مضاعف سعی کرده تا با طراحی زیبا و منحصر به فردی که از این کمپانی آمریکایی انتظار داریم بازگردد. گوشی موتورولا E20 یکی از مدل هایی است که اخیرا توسط شرکت متورولا در تاریخ 4 اکتبر 2021 به بازار عرضه گردیده است. گوشی موتو E20 با صفحه نمایشی LCD و پردازنده مرکزی 8 هسته ای به همراه ماژول دوربین نسبتا خوب دو گانه و باتری 4000 میلی آمپری، با توجه به بازار محصولات اقتصادی که کاربران زیادی را در سراسر دنیا شامل می شود، هدف گرفته تا شاید بتواند بخشی ازسود بازار پر سود خرید گوشی موبایل را از آن خود گرداند.
مزایا
- قیمت مناسب
- پوشش ضد آب
- بکارگیری از حسگر اثر انگشت
معایب
- عدم استفاده از محافظ گوریلا گلس
- عدم پشتیبانی از NFC
- عملکرد ضعیف دوربین
- مناسب نبودن برای بازی های سنگین و فعالیت های چند وظیفه ای
طراحی و ساخت گوشی موتورولا E20
- استفاده از پلاستیک در طراحی بدنه و فریم ها
- ابعاد 164.8 در 75.5 در 8.5 میلیمتر
- وزن 184 گرمی
در پنل جلویی شاهد صفحه نمایشی تخت هستیم که دارای حاشیه های نسبتا بزرگی می باشد. حاشیه بزرگ پایین دستگاه می توانست کمتر باشد اما متاسفانه بخش بزرگی از پنل جلویی را دربرگرفته. در مرکز بخش بالایی نمایشگر ناچی قطره ای وجود دارد که سنسور سلفی را در خود جای داده. فریم سمت راست محل قرارگیری دکمه های تنظیم صدا و پاور به همراه دکمه Goolge Assistant که بالاتر از دیگر دکمه ها قرار گرفته، می باشد. فریم سمت چپ، محل قرارگیری خشاب سیم کارت است که از دو سیم کارت همزمان یا یک سیم کارت و یک حافظه جانبی microSDXC پشتیبانی می کند. فریم بالا، ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا و فریم پایین یکی از بلندگوها و درگاه USB Type-C 2.0 را در خود جای داده اند.
طراحی بدنه همانطور که از گوشی موتورولا انتظار می رفت، زیبا و چشم نواز بوده و از شش ضلعی هایی که از بالا تا پایین بدنه را پوشانده بهره می برد. در عین حال که برجستگی های شش ضلعی بکار رفته در بدنه نمای منحصر به فردی به گوشی موتورولا moto E20 بخشیده، سبب شده تا گوشی موتو E20 به خوبی در دست کاربر جای گیرد و به میزان قابل توجهی از سر خوردن دستگاه جلوگیری کند. اما بعد از طراحی فوق باید به برآمدگی کوچک استوانه ای شکلی که در پنل پشتی تعبیه شده اشاره کنیم. برآمدگی فوق ماژول دوربین اصلی دوگانه را در برگرفته است.
در کنار ماژول دوربین طراحان موتورولا عبارت AI Dual Camera را به صورت عمودی حک کرده اند که بیانگر استفاده دوربین های فوق از هوش مصنوعی برای پردازش تصویر می باشد. اما کمی پایین تر از ماژول دوربین تو رفتگی دایره شکل نسبتا بزرگی قرار دارد و با حرف بزرگ M که نماد برند موتورولا است، پوشانده شده. این تورفتگی در اصل حسگر اثر انگشت گوشی که با توجه به قیمت گوشی موتورولا E20 برای این مدل یک مزیت محسوب می شود.
صفحه نمایش گوشی موتورولا E20
- IPS LCD
- اندازه 6.5 اینچ
- رزولوشن 720 در 1600 پیکسل
نرخ صفحه نمایش به بدنه در این گوشی موتورلا حدود 82 درصد بوده که بیانگر بزرگ بودن حاشیه های دور نمایشگر است. نسبت تصویر در این مدل 20:9 در نظر گرفته شده که امکان مناسبی برای تماشای فیلم ها و اجرای بازی ها را فراهم می سازد. در رابطه با عملکرد گوشی در محیط های با میزان نور متفاوت، می توان به جرات گفت که کیفیت ارائه محتوا مناسب است اما باید توجه داشت که در زیر تابش مستقیم نور خورشید نباید انتظار ارائه وضوح تصویر بسیار بالایی را داشت. در بررسی های انجام گرفته، رزولوشن نمایشگر برای ارائه محتوای بصری با جزئیات مناسب، کافی بوده و سطح کیفی خوبی را ارائه می کند.
سیستم عامل و پردازنده گوشی موتورولا E20
- آخرین نسخه اندروید 11
- پردازنده مرکزی 8 هسته ای
- پردازنده گرافیکی Mali-G57 MP1
در بخش نرم افزار از سیستم عامل اندروید نسخه Go بدون رابط کاربری اختصاصی استفاده شده که قدرت این سیستم عامل خام را به خوبی برای کاربران به نمایش می گذارد. با انتظاری که از نسخه Go سیستم عامل اندروید می رود، عملکرد روان و بدون مشکل گوشی موتورولا E20 بیانگر ارتباط خوب بخش نرم افزاری و سخت افزاری آن می باشد. اما در بخش پردازش ها باید اذعان کرد که چیپست Unisoc T606 که توسط فناوری 12 نانومتری توسعه یافته، استفاده شده و توان پردازش فعالیت های روزمره کاربر را به راحتی فراهم می سازد.
چیپست بکار رفته در گوشی موتو E20 از پردازنده مرکزی 8 هسته ای که دارای 2 هسته 1.6 گیگاهرتزی Cortex-A75 به همراه شش هسته 1.6 گیگاهرتزی Cortex-A55 است در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G57 MP1 بهره می برد. در بررسی های صورت گرفته توسط بنچمارک Antutu بر روی تراشه Unisoc T606 امتیاز 178313 بدست آمده و در تست های انجام گرفته توسط GeekBench 5 در بخش پردازش تک هسته ای امتیاز 309 و در بخش پردازش چند هسته ای امتیاز 1169 را کسب کرده که برای این مدل امتیازات قابل قبولی بحساب می آید. در کل انتظار اجرای برنامه ها به طرز خوبی پوشش داده می شود اما در بخش بازی باید گفت که نباید انتظار چندانی از گوشی موتو E20 داشت.
دوربین گوشی موتورولا E20
- لنز عریض 13 مگاپیکسلی
- لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی
- لنز سلفی 5 مگاپیکسلی
سنسور اصلی گوشی که در پنل پشتی قرار گرفته دارای حالت فوکوس خودکار است، بنابراین می توان انتظار ثبت عکس های ارزشمندی برای قرار دادن در رسانه های اجتماعی را از این لنز در شرایط نوری مناسب داشت. با وجود اینکه انتظار می رفت از یک سنسور فوق عریض نیز در گوشی موتورولا moto E20 استفاده شود، اما سنسور ماکرو بکار رفته برای ثبت تصاویر از نمای نزدیک قابلیت خوبی را فراهم می سازد. البته با در نظر گرفتن تصاویر ثبت شده توسط دوربین های گوشی های همرده، وضوح بالا یا جزئیات کافی در تصاویر مشاهده نمی گردد.
همچنین حالت شب نیز چندان چنگی به دل نمی زند و عکس های ثبت شده در این حالت نیز کم کیفیت می باشند. در کنار کاستی های فوق اما قابلیت ثبت تصاویر پانوراما قطعا نظر برخی از کاربران را جلب خواهد کرد. در پنل جلویی سنسور سلفی قرار دارد که متاسفانه نتایج این لنز نیز چندان مورد پسند نیست. اما در بخش فیلمبرداری چه ماژول دوربین اصلی و چه سنسور سلفی می توانند با کیفیت 1080 پیکسل با نرخ 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنند. در کل انتظار چندانی نباید از این بخش داشت.
باتری گوشی موتورولا E20
- باتری لیتیوم پلیمری
- ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت
- غیر قابل تعویض
اگرچه ظرفیت باتری 4000 میلی آمپری چندان چنگی به دل نمی زند اما با توجه به مشخصات فنی گوشی موتورولا E20، این منبع تغذیه توان لازم برای یک روز کاری را به راحتی فراهم می سازد. عدم پشتیبانی از شارژ سریع قطعا در زمان خرید گوشی موتورولا E20 باید توسط کاربرانی که فعالیت زیادی دارند یا نیاز به شارژ سریع دارند، مد نظر قرار داده شود.
مقایسه گوشی موتورولا E20 و گوشی موتورلا E30
با وجود اینکه گوشی موتورلا E30 حدود یک ماه پس از گوشی موتورولا E20 عرضه گردیده اما در بسیاری از مشخصات فنی نسبت به moto E30 از برتری محسوسی برخوردار می باشد.
مشخصات گوشی | گوشی moto E20 | گوشی moto E30 |
---|---|---|
صفحه نمایش | IPS LCD | IPS LCD |
سیستم عامل و رابط کاربری | اندروید 11 بدون رابط کاربری اختصاصی | اندروید 11 بدون رابط کاربری اختصاصی |
پردازنده | Unisoc T606 | Unisoc T700 |
سنسور دوربین | سنسور عریض 13 مگاپیکسلی سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی سنسور سلفی 5 مگاپیکسلی | سنسور عریض 48 مگاپیکسلی سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی سنسور سلفی 8 مگاپیکسلی |
ظرفیت باتری | 4000 میلی آمپر ساعت | 5000 میلی آمپر ساعت |
جمع بندی
گوشی موتورولا E20 با نمایشگر LCD، سیستم عامل اندروید نسخه Go و تراشه UnisocT606 به همراه ماژول دوربین نه چندان با کیفیت محصولی مقرون به صرفه می باشد که برای انجام فعالیت های روزمره افراد گزینه مناسبی می باشد. اگر قیمت این مدل را مد نظر قرار دهیم قطعا ارزش خرید گوشی موتورولا E20 مناسب ارزیابی خواهد شد اما نباید انتظارات بالایی را از این گوشی داشت. از این گوشی می توان به عنوان گوشی دوم یا محصولی برای فعالیت های روزمره یاد کرد. در انتها این شما هستید که با توجه به نیازتان باید مدلی را انتخاب کنید. اگر قصد خرید گوشی موبایل دارید توصیه ما سفارش این محصول از فروشگاه اینترنتی همه چی آنلاین می باشد.
سوالات متداول
قیمت گوشی موتورولا E20 چند است؟
قیمت گوشی موتورولا E20 در زمان عرضه حدود 115 یورو بوده است. اما با توجه به نوسانات ارز در داخل کشور، قیمت فوق تغییرات محسوسی را شاهد خواهد بود.
آیا این گوشی برای بازی مناسب می باشد؟
این گوشی به راحتی از پس اجرای بازی ها بر خواهد آمد اما نکته ای که باید بدان توجه داشت این است که برای اجرای بازی های سنگین نباید انتظاری از این مدل داشت.
آیا این گوشی ارزش خرید دارد؟
کاربرانی که قصد خرید گوشی ارزان قیمت و با دوام را دارند یا کاربرانی که نیاز به گوشی دوم دارند یا حتی این گوشی به دلیل استحکام خوبی که داراست می تواند هدیه بسیار مناسبی برای بزرگسالان گرانقدر باشد.
دیدگاه خود را بنویسید