شرکت نوکیا در 25 فوریه 2023 گوشی جدیدی را معرفی نمود که قابلیت تعمیرپذیری بسیار سریع و آسانی دارد. این گوشی نوکیا G22 نام دارد که برخلاف سایر محصولات سال های اخیر، قطعات آن به راحتی تعویض می شوند. در یک نگاه کلی به مشخصات این گوشی اقتصادی شاهد صفحه نمایش IPS LCD، تراشه Unisoc T606، دوربین های سه گانه و باتری 5050 میلی آمپری هستیم. لازم به ذکر است که قیمت گوشی نوکیا گفته شده در زمان عرضه حدود 180 یورو بوده و حال باید دید که ارزش خرید دارد یا خیر. در صورتی که به دنبال خرید نوکیا G22 هستید، با ما در همه چی آنلاین همراه بوده تا با قابلیت ها و ویژگی های آن بیشتر آشنا شده و در نهایت، خرید مطمئنی را تجربه نمائید:
مزایا
- طراحی چشم نواز
- تعمیرپذیری سریع
- دوربین اصلی مناسب
- عمر بالای باتری
- شارژ نسبتا سریع
معایب
- تراشه نه چندان قدرتمند
- دوربین ماکرو ضعیف
طراحی و ساخت گوشی نوکیا G22
- ابعاد 165 در 76.2 در 8.5 میلی متر
- وزن حدودا 196.2 گرمی
- جلو شیشه ای، پشت و فریم پلاستیکی
قبل از این که به سراغ مشخصات گوشی نوکیا G22 برویم، ابتدا نگاهی به طراحی و ساخت آن می اندازیم؛ ابعادی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده به صورت 165 در 76.2 در 8.5 میلی متر است که نسبتا خوش دست است. وزن آن نیز حدود 196.2 گرم بوده که نه سنگین است و نه سبک! نوکیا در ساخت پشت و فریم این محصول از پلاستیک مقاومی استفاده نموده که لکه را به خود جذب نمی کند. در بخش جلویی دستگاه هم از گوریلا گلس 3 استفاده شده که مقاومت قابل قبولی در برابر ضربه های احتمالی دارد. اگر به فکر خرید نوکیا C22 هستید، جالب است بدانید که این محصول در برابر گرد و غبار و پاشش آب نیز تا حدی مقاوم است. با این حال، مهمترین ویژگی این گوشی مربوط به تعمیرپذیری آن می شود که خیال کاربران را تا حد زیادی راحت کرده است.
صفحه نمایش گوشی نوکیا G22
- پنل IPS LCD
- نرخ نوسازی 120 هرتز
پنل جلویی گوشی نوکیا G22 به نمایشگر 6.5 اینچی از نوع IPS LCD مجهز شده که حدود 81.1 درصد از آن را فرا گرفته است. این گوشی دارای حاشیه های نسبتا زیادی است که با در نظر گرفتن قیمت نوکیا G22 منطقی به نظر می رسد. رزولوشن صفحه نمایش فوق به صورت 720 در 1600 پیکسل بوده که محتوا را به خوبی نمایش می دهد. تراکم آن نیز 270 پیکسل در هر اینچ بوده که برای چنین گوشی اقتصادی مناسب است. از دیگر ویژگی های صفحه نمایش می توان به نرخ نوسازی 90 هرتز اشاره کرد که محتوا را روانتر نمایش می دهد؛ شما با مراجعه به تنظیمات می توانید این نرخ نوسازی را شخصی سازی نمائید. در زمینه روشنایی هم نوکیا مدعی شده که نمایشگر قادر است تا 500 نیت را نمایش دهد؛ این مقدار روشنایی برای محیط های نسبتا پرنور نیز مناسب است.
باتری و شارژدهی
- لیتیوم پلیمری 5050 میلی آمپری
- شارژ 20 وات
در سال جاری، نوکیا اکثر محصولاتش را با باتری های حجیمی عرضه کرده است و این موضوع را در گوشی نوکیا G22 نیز می توان مشاهده کرد. منبع تغذیه لیتیوم پلیمری این دستگاه ظرفیتی 5050 میلی آمپری دارد که برای استفاده های روزمره فوق العاده است. باتری فوق در تست های صورت گرفته، پایداری خوبی داشته است و شما به کمک آن می توانید بیش از یک روز از گوشی استفاده نمائید و دغدغه ای در خصوص تمام شدن شارژ باتری نداشته باشید. البته ناگفته نماند که این باتری از شارژ نسبتا سریع 20 وات هم پشتیبانی می کند. در صورتی که باتری به طور کامل تخلیه شده باشد، شارژ کامل آن نزدیک به دو ساعت زمان نیاز دارد که برای چنین محدوده قیمتی قابل قبول است. از این رو، اگر به دنبال گوشی ارزان قیمت باتری محوری هستید، خرید نوکیا G22 را توصیه می کنیم.
نرم افزار و سخت افزار
- سیستم عامل اندروید 12
- تراشه Unisoc T606
گوشی نوکیا G22 با اندروید 12 روانه بازارهای جهانی شده است؛ از آنجایی که این محصول در سال 2023 معرفی شده، شاید انتظار می رفت که نوکیا آن را با اندروید 13 ارائه نماید. در هر صورت این محصول تا سه سال آپدیت نرم افزاری دریافت می کند و از این بابت، جای نگرانی وجود ندارد. در بخش سخت افزار، این محصول به تراشه Unisoc T606 مجهز شده که با فناوری 12 نانومتری توسعه یافته است؛ پردازنده مرکزی این تراشه هشت هسته دارد که متشکل از 2 هسته با قدرت 1.6 گیگاهرتز Cortex-A75 و 6 هسته با قدرت 1.6 گیگاهرتز Cortex-A55 همراه با پردازنده گرافیکی Mali-G57 می باشد. این تراشه قدرت پردازشی چندان جالبی ندارد اما با در نظر گرفتن قیمت نوکیا G22 برای کارهای روزمره مناسب است.
دوربین های سه گانه گوشی نوکیا G22
- لنز واید 50 مگاپیکسلی
- لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی
- لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی
- لنز واید (سلفی) 8 مگاپیکسلی
همانطور که در ابتدا گفته شد، در پشت گوشی نوکیا G22 از دوربین های سه گانه ای استفاده شده که به ترتیب شامل لنز واید 50 مگاپیکسلی، لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی و لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی می شود. در بالای صفحه نمایش هم از لنز واید 8 مگاپیکسلی برای دوربین سلفی استفاده شده است. در بخش کیفی، عکس هایی که توسط دوربین اصلی این محصول گرفته شده اند، کیفیت نسبتا خوبی دارند و در آنها می توان جزئیات را مشاهده نمود. برخلاف دوربین اصلی، سنسور ماکرو عملکرد کاملا معمولی و نسبتا ضعیفی داشته است؛ این دوربین نتوانسته انتظارات را برآورده کند و تصاویر آن دارای نویز زیادی است. دوربین سلفی هم عملکرد نسبتا خوبی در روشنایی روز داشته است.
مقایسه گوشی نوکیا G22 با نوکیا G21
مشخصات گوشی | نوکیا G22 | نوکیا G21 |
---|---|---|
سیستم عامل | اندروید 12 | اندروید 11 |
صفحه نمایش | IPS LCD | IPS LCD |
پردازنده | Unisoc T606 | Unisoc T606 |
دوربین | لنز واید 50 مگاپیکسلی لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی | لنز واید 50 مگاپیکسلی لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی |
باتری | لیتیم پلیمری 5050 میلی آمپری شارژ 20 وات | لیتیم پلیمری 5050 میلی آمپری شارژ 18 وات |
جمع بندی
در سال های اخیر، اکثر گوشی های هوشمند قابلیت تعمیرپذیری توسط کاربران را نداشتند و به همین علت، گاهی اوقات مجبور به پرداخت هزینه های گذافی می شدند. گوشی نوکیا G22 با رویکرد تعمیر سریع معرفی شده است تا کاربران در صورت تمایل بتوانند گوشی های خودشان را عیب یابی نمایند. در کنار قابلیت گفته شده، این گوشی اقتصادی از مشخصات نسبتا خوبی نیز برخوردار است و نیازهای خریداران را به خوبی برطرف می کند. در آخر، اگر به دنبال گوشی ارزان قیمت و مناسبی هستید که تا چند سال از آن استفاده نمایید، پیشنهاد می کنیم که به خرید نوکیا G22 فکر کنید.
دیدگاه خود را بنویسید