در سال 2020، شرکت وان پلاس بخش جدیدی را در تاریخ این شرکت رقم زد و با خروج یکی از بنیان گذاران این مجموعه، تغییر در استراتژی این برند به صورت کامل آشکار شد. این شرکت با معرفی خط جدید تولید نورد، به صورت ناگهانی مجموعه های خودش را گسترش داد. یکی از این محصولات خوش ساخت، گوشی وان پلاس نورد n10 نام دارد که در تاریخ 21 نوامبر 2020 روانه بازارها شد. قیمت گوشی وان پلاس نورد n10 در زمان عرضه حدود 360 یورو بود که خبر از عرضه گوشی میان رده قدرتمندی را می داد. به طور خلاصه، در این گوشی وان پلاس از صفحه نمایش IPS LCD، تراشه اسنپدراگون 690، دوربین های چهارگانه و باتری 4300 میلی آمپری استفاده شده است.
طراحی و ساخت گوشی وان پلاس نورد n10
در نگاه اول ممکن است گوشی وان پلاس نورد n10 را با گلکسی a52 اشتباه بگیرید. اگر چه پنل پشتی و فریم هر دو گوشی گفته شده از پلاستیک ساخته شده اما به طرز جالبی مشابه شیشه و فلز است. هنگامی که گوشی را برمیدارید و آن را به خوبی حس می کنید، این تصور به سرعت از شما دور می شود. ابعاد گوشی وان پلاس نورد n10 به صورت 163 در 74.7 در 9 میلی متر می باشد و وزنی حدود 190 گرم دارد. این محصول در دست سبک و کمی توخالی به نظر می رسد اما به اندازه ای نیست که شما را دچار نگرانی کند؛ بنابراین هنگام در دست گرفتن آن نباید احساس کنید که از دستتان خارج می شود. اگر این دستگاه را بدون قاب استفاده کنید، پلاستیک براق آن ممکن است برایتان کمی لغزنده باشد.
بیشتر جلوی گوشی وان پلاس نورد n10 را صفحه نمایش 6.49 اینچی فرا گرفته که توسط گوریلا گلس 3 محافظت می شود. این صفحه نمایش دارای حاشیه های بسیار نازکی است و در آن تلاش شده تا حداکثر استفاده از پنل جلویی صورت بگیرد. در بالا و گوشه چپ این پنل نیز می توان فرو رفتگی کوچکی را مشاهده کرد که در آن دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی تعبیه شده است. در پشت گوشی وان پلاس نورد n10، تنها چیزی که توجهات را به خودش جلب می کند، ماژول دوربین است. ماژول دوربین این محصول به صورت چهارگانه است و در کنار آنها فلش LED تعبیه شده است. همانند دیگر گوشی ها، در کناره های این محصول نیز می توان اسلات سیم کارت، دکمه های تنظیم صدا و پاور را مشاهده کرد که دسترسی به آنها چندان سخت نیست.
صفحه نمایش گوشی وان پلاس نورد n10
همانطور که در بالاتر گفته شد، در گوشی وان پلاس نورد n10 از صفحه نمایش 6.49 اینچی IPS LCD استفاده شده که دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیکسلی می باشد. این صفحه نمایش حدود 83.5 درصد از جلوی گوشی را به خود اختصاص داده و دارای تراکم 406 پیکسلی در هر اینچ می باشد. هر چند نرخ نوسازی بالا در صفحه نمایش LCD به خوبی نمایشگرهای اولد نیست اما در این صفحه نمایش از نرخ نوسازی 90 هرتزی استفاده شده است. با این حال صفحه نمایشی که در گوشی وان پلاس نورد n10 به کار گرفته شده کمک شایانی به صرفه جویی در هزینه های ساخت این محصول کرده و مصرف باتری آن نیز کمتر است. حداکثر روشنایی که این نمایشگر قادر به ارائه آن است حدود 440 نیت می باشد که برای محیط های نسبتا پرنور هم کافی است. حداقل روشنایی این صفحه نمایش نیز حدود 2.4 نیت می باشد که برای مطالعه در محیط های تاریک مناسب می باشد.
باتری و شارژدهی
با توجه به قیمت گوشی وان پلاس نورد n10 شاید انتظار می رفت که باتری این محصول ظرفیت بیشتری می داشت. با این حال، باتری این دستگاه نه ظرفیت کمی دارد و نه زیاد. در تست های صورت گرفته بر روی باتری 4300 میلی آمپری این محصول، استقامتی 99 ساعتی بدست آمده که به صورت بیش از 29 ساعت مکالمه، بیش از 15 ساعت وب گردی و حدود 15 ساعت پخش ویدئو می باشد. این نتایج تا حدودی راضی کننده است و برای استفاده یک روزه از گوشی تان کافی به نظر می رسد. باتری گوشی وان پلاس نورد n10 از شارژ سریع 30 وات پشتیبانی می کند و در آزمایش 30 دقیقه ای توانسته حدود 65 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید. شارژ کامل این باتری نیز به کمتر از 1 ساعت زمان نیاز دارد و همین موضوع سبب می شود تا دیگر در خصوص شارژدهی نگرانی نداشته باشید.
نرم افزار و سخت افزار
سیستم عامل عرضه شده در گوشی وان پلاس نورد n10 از نوع اندروید 10 می باشد که قابل ارتقا به اندروید 11 است. در کنار این سیستم عامل، از رابط کاربری OxygenOS 10.5 استفاده شده که هنوز راه زیادی برای شکوفایی در پیش دارد. با در نظر گرفتن قیمت گوشی وان پلاس نورد n10، در این محصول از تراشه اسنپدراگون 690 استفاده شده که از فناوری 5G نیز پشتیبانی می کند. این تراشه به هیچ عنوان ابتدایی نیست و عملکرد آن در کارهای روزمره بسیار سریع است. پردازنده مرکزی این محصول به صورت هشت هسته ای است و از دو هسته 2.0 گیگاهرتز Kryo 560 طلایی و شش هسته 1.7 گیگاهرتز Kryo 560 نقره ای تشکیل شده است. این پردازنده در بنچ مارک های معتبر امتیاز مناسبی را کسب نموده و به کمک آن می توان برنامه ها و بسیاری از بازی ها را به سادگی اجرا نمود.
دوربین های چهارگانه گوشی وان پلاس نورد n10
در پشت گوشی وان پلاس نورد n10 از دوربین های چهارگانه ای استفاده شده که به صورت دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی، دوربین تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی می باشد. عکس هایی که در شرایط نوری مناسب توسط دوربین اصلی گرفته شده از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و به خوبی می توان در آن جزئیات را مشاهده کرد. با این حال، تعادل رنگ سفید ممکن است بین عکس ها متفاوت باشد و به مرور زمان تغییر کند. گوشی وان پلاس نورد n10 دارای دوربین اختصاصی برای زوم نیست اما دوربین اصلی آن زوم پیش فرض 2x دارد که جزئیات را به خوبی نشان می دهد. با توجه به قیمت گوشی وان پلاس نورد n10، دیگر دوربین های این محصول نیز توانسته اند عملکرد خوبی را در این محدوده قیمتی از خود نشان دهند و نمی توان انتظار بیشتری را از آنها داشت.
جمع بندی
گوشی وان پلاس نورد n10، محصول خوش ساختی است که از مشخصات نسبتا قدرتمندی برخوردار است. این دستگاه خوش ساخت دارای طراحی مناسبی است و هنگامی که آن را در دستتان بگیرید، به خوبی متوجه آن می شوید. به طور خلاصه، از مزایای این محصول می توان به صفحه نمایش LCD، تراشه اسنپدراگون 690، دوربین های با کیفیت و سرعت شارژدهی بالا اشاره کرد. با در نظر گرفتن قیمت گوشی وان پلاس نورد n10، این دستگاه از ارزش خرید نسبتا بالایی برخوردار است و در صورتی که به دنبال گوشی میان رده ای هستید، این محصول می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. در آخر، خرید گوشی وان پلاس نورد n10 برای آن دسته از کسانی که به دنبال گوشی میان رده با کیفیتی هستند پیشنهاد می شود.
دیدگاه خود را بنویسید