شیائومی پس از معرفی پوکو C50، نسخه جدیدتر این محصول یعنی گوشی پوکو C55 را در 21 فوریه 2023 معرفی و آن را از 28 فوریه روانه بازارهای جهانی نمود. پیشرفت های این مدل نسبت به گذشته چندان چشمگیر نبوده اما به لطف قیمت مقرون به صرفه آن همچنان انتخاب بسیاری از کاربران است. در یک نگاه کلی به مشخصات این گوشی پوکو شاهد صفحه نمایش IPS LCD، تراشه مدیاتک هلیو G85، دوربین های دوگانه و باتری 5000 میلی آمپری هستیم. لازم به ذکر است که قیمت پوکو C55 در زمان عرضه حدود 110 یورو بوده و حال باید دید که ارزش خرید دارد یا خیر. در صورتی که قصد خرید پوکو C55 را دارید، با ما در همه چی آنلاین همراه بوده تا با قابلیت ها و امکانات آن بیشتر آشنا شده و در نهایت، خرید مطمئنی را تجربه نمائید:
مزایا
- طراحی چشم نواز
- تراشه مناسب
- باتری حجیم
معایب
- نبود دوربین ماکرو و اولتراواید
- سرعت شارژ پائین
طراحی و ساخت گوشی پوکو C55
- ابعاد 168.8 در 76.4 در 8.8 میلی متر
- وزن حدودا 192 گرمی
- جلو شیشه ای و پشت چرم مصنوعی
ابتدا از طراحی و ساخت گوشی پوکو C55 شروع می کنیم جایی که که در آن زبان طراحی پوکو به خوبی دیده می شود. ابعادی که برای این محصول اقتصادی در نظر گرفته شده به صورت 168.8 در 76.4 در 8.8 میلی متر بوده که نسبتا خوش دست است. وزن گوشی نیز حدود 192 گرم برآورد شده که چندان سنگین نیست. شیائومی در ساخت جلوی گوشی از پاندا گلس بهره برده مقاومت خوبی در برابر ضربه های احتمالی دارد؛ در پشت دستگاه هم از چرم مصنوعی استفاده شده که حس خوبی را به کاربر منتقل می کند. فریم دستگاه هم از پلاستیک ساخته شده که بر روی آن دکمه های تنظیم صدا و پاور قرار گرفته است. نکته قابل توجه در خصوص گوشی پوکو C55 مربوط به ماژول دوربین آن می شود که بر روی نوار سیاه رنگ بزرگی سوار شده است؛ حسگر اثر انگشت نیز روی این نوار قرار گرفته است.
صفحه نمایش گوشی پوکو C55
- پنل IPS LCD
- رزولوشن HD
گوشی پوکو C55 به صفحه نمایش 6.71 اینچی IPS LCD مجهز شده که حدود 82.6 درصد از جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است. این پنل دارای رزولوشن 720 در 1650 پیکسلی است و همانند دیگر گوشی های ارزان قیمت، رزولوشن پائینی دارد. لازم به ذکر است که تراکم صفحه نمایش فوق به صورت 268 پیکسل در هر اینچ است و محتوا را به خوبی ارائه می کند. در زمینه روشنایی هم این صفحه نمایش قادر است تا 400 نیت روشنایی تولید نماید؛ این مقدار روشنایی برای محیط های بیرونی نسبتا مناسب است و به لطف آن، می توان محتوای در حال نمایش را مشاهده کرد. ناگفته نماند که نرخ نوسازی صفحه نمایش هم 60 هرتز است و خبری از نرخ نوسازی بالا نیست! به طور کلی، عملکرد صفحه نمایش کاملا معمولی بوده و نیازهای کاربران را برطرف می کند.
باتری و شارژدهی
- لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپری
- شارژ 10 وات
این روزها بیشتر گوشی های اقتصادی و میان رده با باتری های لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپری عرضه می شوند و این موضوع را در گوشی پوکو C55 نیز می توان مشاهده کرد. منبع تغذیه این محصول به لطف ظرفیت بالای آن از پایداری خوبی برخوردار است و به کمک آن می توانید بیش از یک روز از گوشی استفاده نمائید. این باتری در تست های صورت گرفته نیز توانسته عملکرد خوبی را از خود نشان دهد که بخشی از آن به صفحه نمایش کم مصرف و پردازنده مناسب برمیگردد. برخلاف باتری، سرعت شارژ آن به هیچ عنوان راضی کننده نیست! این باتری از شارژ 10 وات پشتیبانی می کند که سرعت خیلی کمی دارد. شما برای شارژ کامل گوشی باید نزدیک به سه ساعت منتظر بمانید. از این رو اگر سرعت شارژ برایتان اهمیت زیادی دارد، شاید بهتر است که به سراغ مدل های گران قیمتتر بروید.
نرم افزار و سخت افزار
- سیستم عامل اندروید 12
- رابط کاربری MIUI 13 برای پوکو
- تراشه مدیاتک هلیو G85
شرکت شیائومی گوشی پوکو C55 را با رابط کاربری MIUI 13 مبتنی بر اندروید 12 ارائه نموده است. همچنین متعهد شده که این محصول را حداقل تا دو سال آپدیت نماید. در زمینه سخت افزار نیز شاهد تراشه مدیاتک هلیو G85 هستیم که با لیتوگرافی 12 نانومتری توسعه یافته است. پردازنده مرکزی تراشه فوق هشت هسته دارد که متشکل از 2 هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A75 و 6 هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A55 همراه با پردازنده گرافیکی Mali-G52 می باشد. با توجه به قیمت پوکو C55، تراشه آن قدرت پردازشی قابل قبولی دارد و از طریق آن می توانید برنامه های مورد نظرتان را اجرا نمائید. برای اجرای بازی های نسبتا سنگین هم پیشنهاد می کنیم که گرافیک آنها را کمتر نمائید تا تجربه لذتبخشی از بازی داشته باشید.
دوربین های دوگانه پوکو C55
- سنسور واید 50 مگاپیکسلی
- سنسور تشخیص عمق 0.08 مگاپیکسلی
- سنسور واید (سلفی) 5 مگاپیکسلی
همانطور که در ابتدا نیز گفته شد، در پشت گوشی پوکو C55 از دوربین های دوگانه ای استفاده شده که شامل سنسور واید 50 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق 0.08 مگاپیکسلی می شود. در بالای صفحه نمایش نیز از سنسور واید 5 مگاپیکسلی استفاده شده است. تجربه عکاسی با دوربین های این محصول نسبتا معمولی است! عکس هایی که توسط دوربین اصلی گرفته شده اند، جزئیات قابل قبولی در این محدوده قیمتی دارند و در آنها می توان کمی نویز را نیز مشاهده کرد. دوربین سلفی نیز عملکرد متوسطی داشته و در صورتی که شرایط نوری مناسب فراهم نباشد، عکس ها با نویز بسیار زیادی همراه خواهند بود. در هر صورت، عملکرد دوربین ها نسبتا خوب بوده و از آنجایی که قیمت پوکو C55 پائین است، نمی توان انتظارات بیش از حدی از آن داشت.
مقایسه پوکو C55 با پوکو C50
مشخصات گوشی | پوکو C55 | پوکو C50 |
---|---|---|
صفحه نمایش | IPS LCD | IPS LCD |
سیستم عامل | اندروید 12 | اندروید 12 نسخه Go |
پردازنده | مدیاتک هلیو G85 | مدیاتک هلیو A22 |
دوربین | لنز واید 50 مگاپیکسلی لنز تشخیص عمق 0.08 مگاپیکسلی | لنز واید 8 مگاپیکسلی لنز تشخیص عمق 0.08 مگاپیکسلی |
باتری | لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپری 10 وات | لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپری 10 وات |
جمع بندی
شیائومی در سری پوکو همواره تاکید زیادی بر روی باتری و پردازنده دارد! گوشی پوکو C55 نیز از این قاعده چینی ها پیروی می کند و با باتری حجیم و پردازنده مناسبی ارائه شده است. این گوشی اقتصادی از طراحی و ساخت جالبی برخوردار است و وزن چندان بالایی هم ندارد. در صورتی که به فکر خرید پوکو C55 هستید، بهتر است بدانید که این گوشی در رنگ های آبی، مشکی و سبز ارائه شده است. در آخر، خرید این گوشی را برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال گوشی ارزان قیمت و با کیفیتی هستند، پیشنهاد می کنیم.
دیدگاه خود را بنویسید