شیائومی با عرضه گوشی‌هایی با قیمت مناسب توانسته افراد زیادی را به خود جذب کند. می‌توان کمپانی شیائومی را غول تولید کننده گوشی‌های میان‌رده دانست. این محصولات از پوکو چند سالی است که نبض بازار گیم را در دست گرفته‌اند. پوکو با توجه به سیاست خودش دست به تولید گوشی‌هایی زده که ارزش خرید را دارند. یکی از گوشی‌های محبوب محصولات شیائومی، گوشی پوکو F3 می‌باشد. به دنبال موفقیت پوکو F3، این شرکت تصمیم گرفت که پوکو F4 را وارد بازار کند. این مدل قدرتی در حد یک پرچمدار قوی دارد و قیمت گوشی پوکو F4 آن را به یک گزینه خوش قیمت تبدیل کرده ­است. در ادامه مقاله به بررسی مشخصات گوشی پوکو F4 می‌پردازیم.

تخفیف ویژه خوانندگان بلاگ (محدود)
قبل از خرید، مشاوره تخصصی رایگان بگیرید
+
کد  تخفیف ویژه بلاگ را دریافت کنید.

روی شماره زیر کلیک کنید:

جدول مشخصات گوشی Poco F4

گوشی Poco F4
صفحه نمایش
امولد
سیستم عامل
اندروید 12 با قابلیت ارتقا به اندروید 13
چیپست
اسنپدراگون 870 5G
دوربین
لنز عریض 64 مگاپیکسلی
لنز فوق عریض 8 مگاپیکسلی
لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی
دوربین سلفی لنز عریض 20 مگاپیکسلی
باتری و شارژدهی
باتری لیتیوم پلیمری
حجم 4500 میلی آمپر
سرعت شارژ 67 وات

گوشی پوکو F4

گوشی پوکو F4 در تاریخ ۲۳ ژوئن ۲۰۲۲ معرفی و ۲۷ ژوئن ۲۰۲۲ در بازار عرضه شد. این گوشی مدل به‌روز رسانی پوکو F3 است. قیمت گوشی پوکو به مراتب بهتر از بقیه گوشی‌های موجود می‌باشد و جزو محصولات خوش قیمت بازار به حساب می‌آید. پوکو F4 با توجه به این که گوشی میان‌رده می‌باشد اما محصولی است که به راحتی می‌توان به آن اعتماد کرد. با این که طراحی و ساخت این گوشی مانند نسل اولیه خود بوده و کاملا ساده می‌باشد ولی ویژگی‌های بی‌نظیر گوشی پوکو F4 باعث جذب افراد زیادی به خود شده است. همچنین می‌تواند تمام نیازهای شما را برطرف سازد. مشخصات گوشی پوکو F4 را در ادامه به صورت جزئی‌تری برای شما شرح خواهیم داد.

طراحی و ساخت خیره کننده پوکو F4

طراحی و ساخت خیره کننده پوکو F4

یکی از مشخصات گوشی پوکو  F4 طراحی آن است. این دستگاه طراحی خاص و منحصر به فردی دارد. گوشی پوکو F4 در سه رنگ سبز، نقره‌ای و مشکی در بازار به چشم می‌خورد. وزن این گوشی ۱۹۵ گرم می‌باشد. مزیتی که پوکو  F4 دارا است، گواهی IP53 می‌باشد. جنس پشت و جلو این گوشی از جنس شیشه‌ای است که توسط گوریلا گلس از آن محافظت می‌شود. ابعاد آن ۱۶۳.۲ در ۷۶ در ۷.۷ میلی‌متر است. گوشی پوکو F3 نیز وزنی به حدود 196 گرم و ابعادی به اندازه ۱۶۳.۷ در ۷۴.۶ در ۷.۸ دارد که نشان می‌دهد تفاوت چندانی با نسخه به روز خود ندارد.

نکته‎ مهمی که افراد زیادی جذب اف 4 شده‌اند برخورداری از گواهی IP53 می‌باشد. شاید تنها تفاوت پوکو F4 با F3 در قرار گیری لنز دوربین باشد. نحوه قرار گیری لنزهای دوربین F4 به صورت دایره‌ای شکل می‌باشد  ولی در پوکو F3 دوربین‌ها به صورت عمودی هستند. در سمت راست دکمه پاور و کم و زیاد کردن صدا قرار دارد که حسگر اثر انگشت نیز روی دکمه پاور تعبیه شده‌است. پوکو F4 از دو خشاب سیم کارت پشتیبانی می‌کند ولی کارت حافظه جانبی در آن قرار ندارد.

 صفحه نمایش بی نظیر پوکو F4

بررسی نمایشگر پوکو F4

گوشی پوکو F4 مجهز به صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED است که وضوح تصویر Full HD را برای کاربران مورد استفاده قرار می‌دهد. صفحه نمایش این گوشی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. همچنین نرخ نمونه برداری لمسی آن به ۳۶۰ هرتز می‌رسد. نکته بسیار مهم این گوشی که باعث شده پوکو F4 به یکی از گوشی‌های محبوب در برند پوکو تبدیل شود، این است که صفحه نمایش این گوشی از پالت رنگی DCI-P3 پشتیبانی می‌کند. سه تنظیمات پیش فرض برای نمایش رنگ‌های این محصول در نظر گرفته شده است.

این سه حالت Vivid با پشتیبانی از رنگ‌های PCI-P3، Saturated با پشتیبانی از رنگ‌های DCI-P3 با قدرت بیشتر و حالت استاندارد می‌باشد. هر حالت رنگی در نوع نمایش قدرت رنگ‌ها با هم تفاوت دارند. برخورداری از قابلیت دالبی ویژن از دیگر نکات مثبت پوکو F4 است. تمام این ویژگی­‌هایی که صفحه نمایش پوکو اف 4 دارا است، در گوشی پوکو F3 نیز موجود می‌­باشد.

پردازنده قوی پوکو F4

نگاهی به سخت افزار قوی پوکو F4

از مشخصات گوشی پوکو F4 می‌توان به وجود پردازنده قوی آن اشاره کرد. پردازنده این گوشی کوالکام اسنپدراگون ۸۷۰ است. یک هسته ۳.۲ گیگاهرتزی Kryo 585، سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتزی Kryo 585 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Kryo 585 را دارا می‌باشد که عملکرد و کارایی بالایی را به ارمغان می‌آورند. از سوی دیگر از طول عمر باتری کم نمی‌کنند. در هنگام اجرای بازی‌های سنگین و تماشای ویدئو، گوشی کاملا خنک می‌ماند. همچنین بازی‌هایی با گرافیک سنگین را به خوبی و کاملا روان اجرا می‌کند و شما در حین استفاده از شبکه‌های اجتماعی و یا تماشای ویدئو به هیچ عنوان تاخیری را احساس نمی‌کنید. به علاوه پردازنده گرافیکی آن Adreno 650 است. این پردازنده یکی از مهم‌ترین مشخصات گوشی پوکو F4 می‌باشد. گوشی پوکو F3 نیز از لحاظ تعداد تراشه و نوع آن با پوکو F4 مشابه است.

دوربین با کیفیت پوکو F4

بررسی لنزهای دوربین با کیفیت پوکو F4

شیائومی سنسورهای دوربین بسیار مناسب و البته متنوعی را برای این گوشی در نظر گرفته است. سنسور دوربین ۶۴ مگاپیکسلی که به لطف رزولوشن مناسب، جزئیات در خروجی تصاویر ثبت شده توسط این سنسور دوربین به خوبی نمایش داده‌ می‌شود. همچنین می‌تواند ویدئوهای 4k با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه ثبت کند. قابلیت لرزشگیر اپتیکال هم که لرزش ناخواسته هنگام ضبط ویدئو و عکاسی را تا میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد، تاثیر بسیار بالایی در کیفیت خروجی عکس‌ها دارد. هنگام شب نیز می‌توانید با اطمینان به وجود حالت night mode، گشودگی دریچه دیافراگم f\1.8 و توانایی حذف میزان بالایی از نویزهای موجود در شب، تصاویری با روشنایی مناسب و نویز کم را ثبت کنید.

سنسور دوربین فوق عریض با رزولوشن ۸ مگاپیکسلی و زاویه دید گسترده ۱۱۹ درجه، گزینه مناسبی برای ثبت تصاویر در فضاهای باز است. در آخر سنسور ۲ مگاپیکسلی از نوع ماکرو هم برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک قرار دارد. حضور دوربین سلفی با رزولوشن ۲۰ مگاپیکسل برای عکاسی در روز و در نور شب هم اگر توقع روشنایی بالا و حذف نویز زیادی را نداشته‌ باشید، انتخاب مناسبی برای شما است. با بررسی مشخصات دوربین پوکو F4 به این نکته پی می‌بریم که دوربین این گوشی با پوکو اف سه دارای تفاوت‌هایی است به طوری که دوربین سه گانه پوکو F3 دارای سنسور دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی می‌باشد.

باتری بادوام پوکو F4

بررسی باتری و سرعت شارژ پوکو F4

باتری نیز یکی از مشخصات گوشی پوکو F4 است. ظرفیت باتری این گوشی ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت می‌باشد که نوع آن لیتیوم پلیمری غیر قابل تعویض توسط کاربر است. یک ساعت بازی سنگین حدود ۱۷ الی ۱۸ درصد از شارژ باتری را کاهش می‌دهد که این باتری پوکو F4 را به یک گوشی گیمینگ تبدیل کرده‌ و این گوشی هوشمند نسبت به نسل قبل خود در بخش توان شارژر پیشرفت خوبی را شاهد بوده است. در باکس آن یک آداپتور شارژر ۶۷ واتی وجود دارد و همچنین در مدت زمان ۳۸ دقیقه باتری این گوشی کامل شارژ می‌شود. از دیگر ویژگی‌های باتری و شارژ آن می‌توان به درگاه اتصال USB Type-C 2.0، پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 و +Quick charge 3 اشاره کرد. ظرفیت باتری پوکو F3 ۴۵۲۰ میلی‌آمپر است. یک شارژر ۳۳ واتی دارد که در مدت زمان ۵۲ دقیقه شارژ گوشی کامل می‌شود.

در نظر داشته باشید مدت زمان شارژ اعلام شده تنها ادعایی از سوی شرکت سازنده می‌باشد و به صورت کامل نمی‌توانیم آن را رد و تایید کنیم.

حافظه و رم پوکو F4

حافظه داخلی پوکو F4 در دو نوع ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی و رم ۶، ۸ و ۱۲ گیگابایت در بازار وجود دارد. نوع حافظه داخلی آن نیز UFS 3.1 است. این گوشی از رم‌های LPDDR5 بهره می‌برد. همچنین از سیستم خنک‌کننده بزرگ‌تری استفاده می‌کند. با بررسی گوشی Poco F4 از لحاظ حافظه و رم، پوکو F3 از حافظه و رم کم‌تری بهره‌مند است. پوکو اف سه با حافظه و رم ۱۲۸ گیگابایت و رم ۶ گیگابایت، ۱۲۸ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت از پوکو F4 در رتبه پایین‌تری قرار دارد. چون پوکو اف 4 از حافظه و رم ۲۵۶ گیگابایت و رم ۱۲ گیگابایت نیز پشتیبانی می‌کند.

سیستم عامل عالی پوکو F4

نرم افزار قدرتمند پوکو F4

سیستم عامل از مشخصات گوشی پوکو F4 است که اهمیت بسیاری برای خریداران دارد. پوکو F4 با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 راهی بازار شده است. این اندروید ویژگی‌های بسیار خوبی دارد. در این رابط کاربری هر روز شاهد آن هستیم که باگ‌های آن برطرف می‌شود. از قابلیت این رابط کاربری می‌توان به شخصی سازی، امکان عوض کردن Always on Display و تم‌های مختلف و قابلیت کاربردی نظیر Second space اشاره کرد. به این نکته نیز توجه کنید که فعال کردن همه امکانات رابط کاربری باعث کند شدن گوشی می‌شود. به دلیل این که این گوشی مناسب گیمینگ است اندروید ۱۲ سبب شده تغییراتی در بازی‌ها رخ دهد. همچنین از دیگر ویژگی‌ها می‌توان به App search و بهبود چرخ خودکار اشاره کرد. شاید بتوان سیستم عامل این گوشی را یکی از اصلی‌ترین مشخصات گوشی پوکو F4 دانست. گوشی پوکو F3 با اندروید ۱۱ و رابط کاربری ۱۲.۵ با پوکو F4 متفاوت است.

مزایا و معایب گوشی پوکو F4

بسیاری از خریداران و طرفداران گوشی‌های هوشمند به دنبال مزایا و معایب گوشی پوکو اف 4 هستند. زیرا به گفته برند پوکو، این گوشی یکی از پرچمداران محصولات پوکو می‌باشد. از مزایا گوشی پوکو F4 می‌توان به پشتیبانی از شارژ سریع پرسرعت، عملکرد سخت افزاری عالی، اسپیکرهایی با پشتیبانی از دالبی اتموس و اندروید ۱۲ و رابط کاربری AMOLED با نرخ نوسازی بالا اشاره کرد. با تمام این موارد این گوشی بی عیب نیست چرا که تمرکز پوکو F4 بیشتر بر روی سیستم عامل مناسب گیمینگ می‌باشد. اصلی‌ترین معایب گوشی Poco F4 به دوربین آن اختصاص دارد. دوربین ماکرو ضعیف و نبود حالت شب در لنز اولتراواید از جمله این موارد هستند.

کلام آخر

در این مقاله به بررسی مشخصات پوکو F4 پرداخته‌شد. سوالی که رخ می‌دهد این است که آیا گوشی پوکو  F4 ارزش خرید را دارد؟ این که یک گوشی ارزش خریدن را دارد یا خیر، به فاکتورهای زیادی وابسته است. از صفحه نمایش آن گرفته تا باتری، تمامی فاکتورها به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت. یکی دیگر از مواردی که برای ارزش خریدن سنجیده می‌شود، قیمت آن است. به طور کلی گوشی پوکو F4 یک گوشی میان رده گیمینگ محسوب می‌شود. در نتیجه قیمت این گوشی، مناسب است. اما این شما هستید که انتخاب می‌کنید و گوشی مناسب خود را خریداری می‌کنید.

منبع: gsmarena