شرکت چینی ریلمی که بیشتر محصولاتی میان رده را روانه بازار می کند با ارائه محصولاتی با کیفیت اما مقرون به صرفه رقیبی سرسخت برای شرکت های بزرگی همچون سامسونگ محسوب می شود. این شرکت با عرضه گوشی ریلمی ۷ معمولی تلاش کرده تا همانند گذشته دستگاهی خوش ساخت، با کیفیت و اقتصادی را روانه بازار کند. با توجه به قیمت ریلمی ۷ معمولی، این گوشی از صفحه نمایشی IPS LCD، ماژول دوربین مناسب، پردازنده قابل قبول و باتری 5000 میلی آمپری که یکی از نکات مثبت این مدل می باشد، بهره می برد. قیمت ریلمی ۷ معمولی در زمان عرضه حدود 170 یورو بوده است. برای آشنایی بیشتر با ریلمی ۷ ۴g تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
مشخصات فنی ریلمی 7 معمولی
طراحی زیبای گوشی ریلمی ۷ قطعا شما را نیز مجذوب خود خواهد کرد. در نگاه اول صفحه نمایشی تخت را شاهدیم که دارای حاشیه های کناری بسیار کمی بوده اما حاشیه های بالا و پایین دستگاه نسبتا زیاد می باشند. در سمت چپ، بالای صفحه نمایش ناچی دایره ای قرار گرفته و سنسور سلفی را در خود جای داده است. در پنل پشتی شاهد طراحی زیبا و منحصر بفرد گوشی ریلمی ۷ ۴g هستیم. ماژول دوربین اصلی به صورت برآمدگی استوانه ای شکل کوچکی است که سنسورها را به صورت ستونی در زیر یکدیگر قرار داده. از زیر ماژول دوربین تا پایین دستگاه توسط خطی دو بخش تقسیم شده که جلوه زیبایی به بدنه گوشی بخشیده است.
بدنه و فریم ریلمی ۷ معمولی از جنس پلاستیک است که همین امر سبب می شود تا گوشی در دست کاربر عرق نکند. در فریم سمت راست شاهد دکمه پاور و حسگر اثر انگشت هستیم که با یکدیگر ادغام شده اند. در فریم سمت چپ دکمه های تنظیم صدا و خشاب سیم کارت قرار گرفته، در پایین این مدل نیز درگاه USB Type-C و یکی از بلندگوهای دستگاه به همراه درگاه جک 3.5 میلیمتری صدا را داریم.
صفحه نمایش بکار رفته در ریلمی ۷ معمولی همانند گوشی ریلمی 7i از نوع IPS LCD بوده و اندازه آن 6.5 اینچ می باشد. رزولوشن تصویر 1080 در 2400 پیکسل بوده و سطح نمایشگر توسط گوریلا گلس 5 محافظت می شود.
سیستم عامل اندروید 10 به همراه رابط کاربری اختصاصی UI 2.0 بخش نرم افزاری ریلمی ۷ معمولی را تشکیل می دهد. البته باید گفت که سیستم عامل اندروید 10 را می توان به اندروید 11 ارتقاء داد. در بخش سخت افزار شاهد بکارگیری چیپست مدیاتک هلیو G95 که با فناوری 12 نانومتری توسعه یافته، هستیم. این چیپست از دو پردازنده تشکیل شده: پردازنده مرکزی که هشت هسته ای بوده و وظیفه اجرای برنامه ها را داراست، در بخش دیگر پردازنده گرافیکی قرار دارد که تراشه Mali-G76 MC4 مسئولیت این بخش را برعهده دارد. عملکرد بخش نرم افزار و سخت افزار در مجموع قابل قبول بوده و برای فعالیت های روزمره مناسب می باشد.
ماژول دوربین اصلی بکار رفته در ریلمی ۷ معمولی مشابه ماژول دوربین اصلی ریلمی 7pro است. این ماژول از چهار لنز تشکیل شده که عبارتند از: سنسور عریض 64 مگاپیکسلی، سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسلی، سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی و سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی که کیفیت تصویربرداری مناسبی را با توجه به قیمت گوشی ریلمی ۷ معمولی ارائه می کنند. حداکثر کیفیت ارائه شده در زمان فیلمبرداری توسط ماژول دوربین اصلی 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه می باشد که کیفیت قابل قبولی برای این گوشی می باشد. ثبت تصاویر پانوراما و ویژگی HDR از دیگر قابلیت های این ماژول می باشد.
در پنل جلویی ریلمی ۷ معمولی شاهد ناچی دایره ای شکل هستیم که سنسور سلفی را در خود جای داده است. این سنسور 16 مگاپیکسلی و از نوع عریض می باشد. قابلیت ثبت تصاویر پانورا به همراه کیفیت فیلمبرداری 1080 پیکسل با نرخ فریم حداکثر 120 فریم بر ثانیه از نکات مثبت سنسور بکار رفته در ریلمی ۷ ۴g می باشد.
در نهایت به بررسی یکی از مهمترین بخش های هر گوشی موبایلی می رسیم که به جرات می توان گفت امروزه دغدغه تمامی کاربران گوشی های هوشمند می باشد. باتری تعبیه شده در ریلمی ۷ معمولی غیر قابل تعویض بوده و از جنس لیتیوم پلیمر می باشد. باتری دارای ظرفیتی 5000 میلی آمپر ساعتی است و از شارژ سریع 30 واتی پشتیبانی می کند. با گفته شرکت سازنده این باتری توانایی شارژ 50 درصدی در عرض 26 دقیقه و شارژ کامل در عرض 65 دقیقه را داراست.
نتیجه گیری
ریلمی ۷ معمولی با دارا بودن صفحه نمایش IPS lCD، ماژول دوربین چهارگانه با کیفیت، چیپست مناسب و باتری قدرتمند محصول میان رده ای است که نیازهای روزانه هر کاربری را به راحتی مرتفع می سازد. با توجه به قیمت گوشی ریلمی 7 و مشخصات آن ارزش خرید این گوشی بالا ارزیابی می شود. اگر قصد خرید ریلمی 7 معمولی را دارید توصیه ما سفارش دادن این محصول از فروشگاه اینترنتی همه چی آنلاین می باشد تا خریدی آسان، سفارشی مطمئن و قیمتی مناسب را تجربه کنید.
مزایا
- باتری قدرتمند و شارژ سریع
- ماژول دوربین اصلی با کیفیت
- صفحه نمایش بزرگ 90 هرتزی
- پشتیبانی از اسلات کارت حافظه microSD
معایب
- عدم پشتیبانی از استاندارد IP
- کیفیت پایین تصویربرداری فوق عریض
- سنسور سلفی قدیمی
دیدگاه خود را بنویسید