گوشی سامسونگ Galaxy A12 ظرفیت 32/3 گیگابایت (ارسال فوری)

انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
تعداد :
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
به زودی

در سال ۲۰۲۱ سامسونگ علاوه بر سه گانه S21، گلکسی a12 را هم به بازار عرضه کرده است. این گوشی برخلاف گلکسی S21 یک گوشی ارزان قیمت است و هدف آن نیز این می باشد که تجربه استفاده از گوشی های سامسونگ را در اختیار افرادی که بودجه کمی دارند هم قرار دهد. البته که گلکسی a12 ارزان قیمت ترین گوشی سامسونگ نیست و گوشی هایی مانند m02 قیمت کمتری دارد. این گوشی سامسونگ دارای یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی است و صفحه نمایش آن برخلاف اکثر گوشی های سامسونگ از نوع LCD است که رزولوشنی  720p دارد. البته با توجه به قیمت گلکسی a12 سامسونگ توانسته تا حدودی تعادل را بین مشخصات این صفحه نمایش حفظ کند. داخل گوشی هم از پردازنده Mediatek Helio P35 استفاده شده است. این پردازنده هشت هسته ای است و با تکنولوژی ۱۲ نانومتری ساخته شده است.

گلکسی a12

طراحی گلکسی a12

اکثر قسمت های بدنه گلکسی a12 از جنس پلاستیک طراحی شده ولی ظاهر خیلی خوبی دارد و کیفیت آن هم جای هیچگونه اعتراضی باقی نمی گذارد. در این گوشی خبری از فریم جداگانه نیست و قسمت پشتی آن به شکلی طراحی شده که اطراف گلکسی a12 را هم در بر می گیرد. کاور پشتی گوشی به سه قسمت تقسیم شده و در دو قسمت بالایی آن بافتی متشکل از خط های مورب استفاده شده که علاوه بر زیبایی باعث می شود در دست گرفتن گوشی هم راحت تر باشد. در قسمت پایینی گوشی نیز لوگوی سامسونگ در کنار چندین لوگوی دیگر قرار گرفته است.

در گوشه بالا سمت چپ گوشی a12 شاهد یک ماژول دوربین چهارتایی هستیم که فلاش دوربین نیز زیر آنها قرار گرفته است. با وجود اینکه این ماژول بخش زیادی از قسمت پشتی گوشی را اشغال کرده است بهتر بود از سنسور عمق و دوربین ماکرو قوی تری در این قسمت استفاده می شود اما با در نظر گرفتن قیمت گلکسی a12 نمی توان انتظار بیشتری را از آن داشت. در جلوی گوشی از صفحه نمایش Infinity-V استفاده شده است که ناچ کوچکی در بالای آن قرار گرفته و دوربین سلفی در آنجا تعبیه شده است. بلندگوی تماس تلفنی هم به خوبی در قسمت بالای این دوربین قرار گرفته است و در نگاه اول نمی توانید آن را به درستی مشاهده نمائید.

نوار دور صفحه نمایش هم ابعاد مناسبی دارد. با توجه به قیمت گلکسی a12 ما انتظار دیدن لبه های فوق باریک را نداریم و به همین خاطر می توان گفت که این لبه ها ابعاد مناسبی دارند. لبه پایینی گوشی کمی بزرگتر است. البته این موضوع قبلا هم در رقبایی مثل Poco M3 و Realme 7i نیز دیده شده است که زیبائی خاصی را به گوشی می دهد. روی صفحه نمایش گوشی یک لایه محافظ قرار گرفته که از جذب چربی جلوگیری می کند. نوع شیشه صفحه نمایش توسط سامسونگ اعلام نشده است و احتمالا خبری هم از استفاده از گوریلا گلس در این قسمت نیست.

صفحه نمایش گلکسی a12

صفحه نمایش گلکسی a12

گلکسی a12 یکی از معدود گوشی های سامسونگ است که از صفحه نمایش OLED استفاده نمی کند. پنل صفحه نمایش یک پنل PLS است که ابعادی برابر با 6.5 اینچ دارد. رزولوشن این صفحه نمایش 1600x720 پیکسل است و تراکم پیکسلی آن نیز فقط 270 پیکسل بر اینچ می باشد که برای انجام انواع تسک های روزانه کافی است. روشنایی این صفحه نمایش برابر با ۴۰۰ نیت می باشد و می توانید در اکثر شرایط نوری از آن استفاده کنید. همچنین با وجود اینکه از سنسور تشخیص نور اختصاصی در این گوشی استفاده نشده است، دوربین سلفی می تواند نور محیط را تشخیص دهد و روشنایی صفحه را طبق اطلاعات به دست آمده تنظیم کند. کنتراست صفحه نمایش هم 1:1300 است که با توجه به قیمت گلکسی a12 و استفاده از پنل LCD کاملا قابل قبول می باشد.

عمر باتری گلکسی a12

عمر باتری گلکسی a12

گلکسی a12 دارای یک باتری با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر ساعتی است. با توجه به سخت افزار مورد استفاده در این گوشی، این ظرفیت در حد قابل قبولی قرار دارد. در تست وب گردی با وای فای این گوشی مدت زمان فوق العاده ۱۶ ساعتی را به ثبت رساند و در تست پخش ویدیوی HD به صورت آفلاین نیز به مدت ۱۵ ساعت توانستیم فقط با یک بار شارژ از این گوشی استفاده کنیم. داخل بسته بندی گوشی یک عدد شارژ Adaptive Fast Charge که قبلا در گوشی های دیگر سامسونگ دیده ایم عرضه شده که با QuickCharge 2.0 نیز سازگار است. هنوز مشخص نیست که شارژر گوشی a12 128 گیگ از چه استانداردی پشتیبانی می کند اما در تست های صورت گرفته این گوشی توانست تا ۱۵ وات را پشتیبانی کند. با این شارژر می توانید در مدت ۳ ساعت گوشی را به صورت کامل شارژ کنید.

رابط کاربری

گلکسی a12 که برای تست در اختیار داریم دارای نسخه ۱۰ سیستم عامل اندروید و رابط کاربری One UI 2.5 است. هنوز اندروید ۱۱ و رابط کاربری One UI 3 برای این گوشی عرضه نشده است که باعث تاسف است اما انتظار می رود که با آپدیت نرم افزاری هم نسخه سیستم عامل و هم رابط کاربری ارتقاء پیدا کنند. رابط کاربری این گوشی شباهت زیادی به دیگر گوشی های سامسونگ دارد. در صفحه قفل، یک ساعت به همراه نوتیفیکیشن های مختلف وجود دارد. در گوشه پایین گلکسی a12 هم میانبرهای دوربین و شماره گیر قرار گرفته است.

برای باز کردن قفل گلکسی a12 اولین انتخاب شما، حسگر اثرانگشت است که در کنار گوشی و داخل کلید پاور قرار گرفته است. تنظیم این اسکنر مدتی زمان می برد اما پس از تنظیم آن می توانید هم از انگشت اشاره دست چپ و هم از انگشت شست دست راست خودتان برای باز کردن قفل گوشی استفاده کنید. این حسگر خیلی حساس است و ممکن است حتی زمانی که در جیب شما قرار دارد در تماس با پوست فعال شود. در صورتی که بخاطر این اتفاق دچار مشکل شدید، می توانید آن را به شکلی تنظیم کنید که فقط با فشار دادن کلید پاور فعال شود.

علاوه بر حسگر اثر انگشت، امکان استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره هم وجود دارد. این قابلیت فقط از دوربین گلکسی a12 برای تشخیص چهره استفاده می کند و خبری از تشخیص سه بعدی نیست اما باز هم یک روش آسان (هرچند غیرامن) برای باز کردن قفل گوشی به شمار می رود. طراحی رابط کاربری گوشی هم همان چیزی است که تقریبا در تمامی گوشی های قبلی سامسونگ دیده ایم و هیچگونه تغییری نکرده است. امکان استفاده از دستورات حرکتی وجود دارد که می توانید آن را در زمان راه اندازی یا بعدا از طریق تنظیمات فعال کنید. چیزی که در گلکسی a12 حذف شده است پنل لبه (Edge Panel) است اما بقیه بخش های گوشی همان چیزی است که در دیگر گوشی های سامسونگ نیز شاهد آن بوده ایم.

عملکرد گلکسی a12

عملکرد گلکسی a12

در داخل گلکسی a12 از تراشه Mediatek Helio P35 استفاده شده است. این پردازنده دارای هشت هسته از نوع Cortex A53 می باشد که چهار عدد از آن ها دارای فرکانس ۲.۳۵ گیگاهرتز و چهار عدد دیگر هم دارای فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز می باشند. عملکرد این گوشی نسبت به گوشی هایی که داخل آن ها از اسنپ دراگون ۴۵۰ استفاده می شود خیلی بهتر است. پردازنده گرافیکی این گوشی هم PowerVR GE8320 نام دارد که عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده است. این گوشی با حافظه و رم مختلفی به بازار عرضه می شود اما مدلی که در حال بررسی آن هستیم دارای سه گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی می باشد. با توجه به قیمت گلکسی a12 انتظار عملکرد فوق العاده ای از آن را نداشتیم اما باز هم نتایج در سطح قابل قبولی قرار داشتند.

دوربین 

در پنل پشتی گلکسی a12 شاهد چهار عدد دوربین هستیم که به صورت دو به دو در کنار هم قرار گرفته اند. دوربین اصلی و الترا واید گلکسی a12 از کیفیت بالایی برخوردار هستند اما دو دوربین دیگر بیشتر برای اهداف تبلیغاتی روی آن نصب شده اند. دوربین اصلی گوشی رزولوشنی برابر با ۴۸ مگاپیکسل دارد و از تکنولوژی Tetracell یا Quad Bayer پشتیبانی می کند. این تکنولوژی هر چهار پیکسل را در یک پیکسل ادغام می کند و به صورت پیش فرض عکس هایی با جزئیات بالا و رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی به شما تحویل می دهد. فاصله کانونی این دوربین ۲۵ میلی متر و دیافراگم آن نیز f/2.0 می باشد. 

در کنار این دوربین هم ما شاهد دوربین التراواید گوشی هستیم. این دوربین از یک سنسور ۵ مگاپیکسلی استفاده می کند و می تواند زاویه ای برابر با ۱۲۳ درجه را پوشش دهد. برخلاف گوشی های رده بالاتر، تصاویر ثبت شده توسط این دوربین به صورت نرم افزاری اصلاح نمی شوند و ممکن است شاهد انحراف تصویر در لبه های آن باشیم. دو دوربین دیگر گلکسی a12 هم از سنسور دو مگاپیکسلی استفاده می کنند. یکی از این دوربین ها برای عکاسی ماکرو کاربرد دارد و می توانید در محدوده ۳.۵ سانتی متری از سوژه های مختلفی عکاسی کنید. سنسور چهارم هم وظیفه جمع آوری اطلاعات مربوط به عمق را برعهده دارد و نمی توانید مستقیما از آن برای عکاسی استفاده نمایید. برای عکاسی سلفی نیز از دوربین ۸ مگاپیکسلی که داخل ناچ صفحه نمایش قرار دارد استفاده می شود. فاصله کانونی این دوربین نیز ۲۵ میلی متر است و با دیافراگم f/2.2 عکاسی می کند. 

نرم افزار دوربین گلکسی a12 همان نرم افزاری است که در دیگر گوشی های سامسونگ استفاده شده است. استفاده از این نرم افزار خیلی ساده و راحت است. با کشیدن صفحه از چپ به راست می توانید حالت های موجود را تغییر دهید و امکان تغییر چیدمان حالت های قابل دسترس یا حذف و اضافه کردن آن ها نیز از تنظیمات وجود دارد. کشیدن صفحه به بالا و پایین هم باعث می شود بین دوربین های جلو و عقب جابجا شوید. 

سخن نهایی

سامسونگ معمولا همیشه با برندهای ارزان قیمت تر در نبرد بوده است و در اینجا هم دقیقا شاهد همین موضوع هستیم. گلکسی a12 از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار است و عملکرد قابل قبولی هم از خودش نشان داده است. با استفاده از آن شما می توانید عکس های خیلی خوبی بگیرید و به راحتی برنامه های مختلف را هم روی آن نصب کنید. این گوشی با ویژگی های خاص خودش می تواند تجربه لذت بخشی در استفاده از گوشی های سامسونگ در اختیار شما قرار دهد و در عین حال قیمت گلکسی a12 به اندازه قیمت گوشی هایی مثل a21 نیز بالا نیست.

فناوری
PLS IPS
تعداد رنگ
16 میلیون رنگ
اندازه
6.5 اینچ (~83.4% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن
720 در 1560 پیکسل، 19.5:9 (~264 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ صفحه
-
ابعاد
164 در 75.8 در 8.9 میلی‌متر
وزن
205 گرم
ساختار بدنه
جلوی شیشه‌ای، پشت پلاستیکی، فریم پلاستیکی
تعداد سیم کارت
تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
سیستم عامل
اندروید 10
تراشه
Mediatek MT6765 Helio P35 (دوازده نانومتری)
پردازنده اصلی
هشت هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.35 گیگاهرتز Cortex-A53 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Cortex-A53)
پردازنده گرافیکی
-PowerVR GE8320
پشتيباني از کارت حافظه جانبي
microSDXC
حافظه داخلی
32 گیگابایت
حافظه RAM
3 گیگابایت رم
دوربین اصلی
چهارگانه 48 مگاپیکسل + 5 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسل
قابلیت‌های دوربین
فلش LED، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری
1080p@30fps
دوربین سلفی
8 مگاپیکسل (f/2.2)
فیلم‌برداری سلفی
1080p@30fps
جک ۳.۵ میلی‌متری
بله
باتری
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت
شارژر
شارژ سریع 15 وات
حس‌گرها
حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)
فناوری شبکه
GSM / HSPA / LTE
شبکه بی‌سیم (Wi-Fi)
بله
بلوتوث
بله
NFC
خیر
فن‌آوری مکان‌یابی (GPS)
بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
رادیو
رادیو اف ام با RDS و امکان ضبط
درگاه ارتباطی
USB Type-C 2.0
رنگ‌ها
مشکی، سفید، آبی، قرمز
گارانتی
18 ماهه شرکتی اصلی با کد رجیستری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...