گوشی سامسونگ Galaxy Z Fold 4 ظرفیت 256/12 گیگابایت (ارسال فوری)

Z Fold 4 | 256/12

انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
تعداد :
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
به زودی

گوشی‌های با صفحه نمایش تاشو تجربه‌ای تازه در دنیای گوشی‌ موبایل هستند. در سال‌های اخیر شرکت‌های مختلف سعی کرده‌اند گوشی‌های تاشویی با کارایی بالا ارائه دهند. شرکت سامسونگ شرکتی پیشرو در این زمینه است که توانسته با معرفی گوشی‌های سری fold خود سهم بزرگی از این بازار را به خود اختصاص دهد. اگر شما هم به دنبال خرید گوشی سامسونگتاشو باشید، گوشی Z fold 4 یکی از آخرین مدل‌های سری فولد سامسونگ است که شاید در ظاهر ادامه طراحی نسل‌های قبلی این سری به نظر رسد اما در نوع خود توانسته بسیاری از قابلیت‌های این طیف از محصولات را توسعه دهد.

گوشی Z fold 4 یکی از آخرین مدل‌های سری فولد سامسونگ است

معرفی امکانات و ویژگی‌های گلکسی زد فولد 4 سامسونگ

با خرید گوشی z fold 4 سامسونگ شما یک تبلت استاندارد را در اندازه‌ای کوچک و در عین حال با امکانات یک گوشی موبایل پرچمدار بدست می‌آورید. سامسونگ از ابتدای معرفی گوشی‌های تاشو سری فولد خود تلاش کرده تا با معرفی نسخه‌های جدید ویژگی‌های نسل قبل را بهبود بخشد. تغییراتی از بهبود کیفیت لولا گرفته تا ارتقا استاندارد IPX برای دوام گوشی در برابر رطوبت و گرد و غبار

معرفی امکانات و ویژگی‌های گلکسی زد فولد 4 سامسونگ

اما ظاهرا سامسونگ این‌بار در معرفی گوشی z fold 4 به جز تغییر جزئی در اندازه صفحه نمایش، بیشتر بر بهبود تجربه کاربر در رابطه با امکانات نرم‌افزاری تمرکز کرده است. گوشی z fold 4 اگرچه از نظر ظاهری نسبت به نسل قبل از خود یعنی Z Fold 3 تغییرات زیادی ندارد، اما از نظر ویژگی‌های فنی دارای پیشرفت‌های کلیدی بسیاری بود. با این وجود پس از معرفی Z Fold 5 شاهد پیشرفت‌‌های بیشتری در طراحی همچون بهبود مکانیزم لولا بودیم. 

امکانات گوشی z fold 4 سامسونگ در یک نگاه:

مزایا
معایب
  • گواهینامه IPX8
  • پشتیبانی از قلم S-PEN
  • امکان multi task برنامه ها
  • صفحه نمایش عریض و روشن
  • کشیدگی نامتناسب تصاویر در برخی برنامه‌ها
  • فضای خالی در حالت بسته شدن لولا 
  • چین خوردگی صفحه نمایش در محل لولا

علاوه بر موارد فوق باید قیمت گوشی z fold 4 را نیز در نظر گرفت، زیرا قیمت بالا باعث می‌شود این گوشی برای بسیاری دور از دسترس بماند. در صورتی که مدل‌هایی وجود دارد که با نیمی از این هزینه، کارآیی مشابهی را برای شما خواهند داشت! با این حال پس از معرفی z fold 5 شما می‌توانید این گوشی جذاب را با قیمتی مناسب‌تر تهیه کنید.

گلکسی زد فولد 4 با ظاهری متفاوت

گلکسی زد فولد 4 با ظاهری متفاوت


سایز در حالت بسته
6.1 x 2.6 x 0.55-0.62 inches
سایز در حالت باز شده
6.1 x 5.1 x 0.21 inches

گوشی Z Fold 4 با وزن 263 گرمی تنها 8 گرم از Z Fold 3 سبکتر است که البته این تفاوت جزئی در دستان شما کاملا احساس می‌شود. با این حال Z Fold 4 همچنان یک گوشی ضخیم محسوب می‌شود که تقریباً دو برابر iPhone 13 ضخامت دارد؛ در نتیجه جا دادن آن در جیب یا کیف را مشکل می‌کند. سامسونگ از نظر دوام و کیفیت ساخت نسبت به نسخه‌های اولیه سری فولد پیشرفت زیادی داشته است.

  • Z Fold 4 تنها گوشی‌ تاشو با استاندارد IPX8 مقاوم در برابر آب است.
  • گوریلا گلس Victus Plus روی صفحه بیرونی را پوشانده است که 45 درصد مقاوم‌تر از نسل قبل است.
  • جنس قاب گوشی از آلیاژ آلومینیوم مقاوم Armor Aluminium ساخته شده است.

رنگ‌های Galaxy Z Fold 4 شامل خاکستری، بژ و مشکی فانتوم است. علاوه بر این از طریق سایت رسمی شرکت سامسونگ شما می‌توانید یک رنگ شرابی ویژه دریافت کنید.

رنگ‌های Galaxy Z Fold 4 شامل خاکستری، بژ و مشکی فانتوم است.

با اینکه سامسونگ توسعه مکانیزم لولا را در اولویت قرار داده، اما تغییر اساسی جهت بهبود ارگونومی گوشی z fold 4 انجام نداده است. با اینکه لولا در حالت بسته دیگر برآمده نیست اما دو لبه تاشده‌ی گوشی همچنان به طور کامل روی‌هم چفت نمی‌شوند و هنوز هم باز کردن صفحه تاشو گوشی z fold 4 به انرژی زیادی نیاز دارد. حتی حسگر اثر انگشت مانند نسل‌های قبلی همچنان با دکمه پاور ترکیب شده است. واقعیت این است که با وجود تلاش‌های سامسونگ، طراحی گوشی‌های تاشو تا تکامل خود هنوز فاصله‌ی زیادی دارند.

صفحه نمایش بدون رقیب گوشی z fold 4

صفحه نمایش بدون رقیب گوشی z fold 4

صفحه نمایش داخلی
7.6 inches
 AMOLED
 2176 x 1812 p
120Hz
صفحه نمایش خارجی
6.2 inches
 AMOLED
2316 x 904 p
120Hz

در نگاه اولیه گوشی Z Fold 4 مانند تمام نسخه‌های قبلی گوشی‌های تاشو، دارای یک پنل بیرونی کوچکتر و یک صفحه نمایش داخلی بزرگتر است که تا می‌شود. صفحه نمایش بیرونی مانند همه مدل‌های قبلی فولد، اندازه 6.2 اینچی را حفظ کرده اما سامسونگ در این مدل صفحه نمایش بیرونی را کمی عریض‌تر طراحی کرده است. 

نسبت‌ تصویر از ۲۴٫۵:۹ به ۲۳٫۱:۹، افزایش پیدا کرده که این سبک را بدون تغییر در گوشی z fold 5 نیز ادامه داده است. داشتن نمایشگر بیرونی عریض‌تر باعث می‌شود که بتوان از گوشی z fold 4 مانند یک گوشی معمولی استفاده کرد و هنگام بسته بودن صفحه نمایش تایپ و کار با یک دست ساده شود.

گوشی Z Fold 4 مانند تمام نسخه‌های قبلی گوشی‌های تاشو، دارای یک پنل بیرونی کوچکتر و یک صفحه نمایش داخلی بزرگتر است

اندازه 7.6 اینچی صفحه نمایش داخلی نیز نسبت به نسل‌های قبلی دست نخورده باقی مانده اما نسبت تصویر به 10.8:9 تغییر پیدا کرده است که می‌تواند حتی تصاویر گسترده را به طور کامل نمایش دهد. به عبارت دیگر نسبت صفحه‌نمایش از ۳به۴ به ۵به۶ تغییر کرده و فرم نمایشگر به مربع نزدیک شده است. تفاوتی دیگری که به چشم می‌آید این است که حاشیه‌ها باریک شده و به نسبت 90.9 رسیده که 2.1 درصد نسبت به z fold 3 ظریف‌تر شده است. صفحه‌ نمایش داخلی گوشی z fold 4 از آخرین تکنولوژی روز بهره می‌برد.

  • در شرایط HDR می‌تواند به حداکثر روشنایی 1000 نیت برسد.
  • نرخ تازه‌سازی تطبیقی 120 هرتزی را برای پیمایش روان دارد.
  • از قلم S Pen پشتیبانی می‌کند.

 حاشیه‌ها گوشی Z Fold 4 باریک شده و به نسبت 90.9 رسیده که 2.1 درصد نسبت به z fold 3 ظریف‌تر شده است.

به این ترتیب شما می‌توانید ساعت‌ها بدون خستگی به تماشای فیلم مورد علاقه‌تان بنشینید یا کتاب مورد علاقه‌تان را مطالعه کنید. بزرگترین مشکل صفحه نمایش تمام گوشی‌های تاشو سری فولد سامسونگ، چروک‌ها و چین خوردگی خط وسط صفحه نمایشگر است. با اینکه این مسئله به مرور و پس از مدتی کار با گوشی به میزان قابل توجهی کم می‌شود اما در زیر نور روز و در فضای باز همچنان به چشم می‌آید. 

از طرف دیگر استفاده از شیشه فوق‌العاده نازک برای صفحه نمایش، بازتاب و رفله نور بیش از حدی را در پی دارد. در عین حال سطح نمایشگر داخلی نسبت به خط و خش حساس است و هر جسم تیزی می‌تواند به محافظ روی آن آسیب بزند.

گوشی z fold 4 از S Pen پشتیبانی می‌کند، اما نمی‌دانیم که چه کسانی حاضر به پرداخت هزینه اضافی برای این امتیاز هستند. در ضمن هیچ غلاف داخلی برای قلم وجود ندارد و باید علاوه بر قلم، یک قاب جداگانه نیز برای آن تهیه کنید. 

عکسهای درخشان با دوربین z fold 4

عکسهای درخشان با دوربین z fold 4

دوربین اصلی

50MP
f/1.8
1.0μm
دوربین اولترا واید
12MP
f/2.2
1.12μm
FOV: 123 ̊
دوربین تله فوتو

10MP
f/2.4
1.0μm
3x optical zoom, 30x Space Zoom
دوربین جلو

10MP
f/2.2
1.22μm
دوربین پشت صفحه نمایش

4MP
f/1.8
2.0μm

سامسونگ برای بهبود دوربین گوشی z fold 4 تلاش زیادی کرده تا به کیفیت سری s نزدیک شود و حتی در برخی موارد از آیفون 13پرو مکس عملکرد بهتری دارد. با این حال دوربین این گوشی نمی‌تواند با کیفیت دوربین گلکسی s 22 ultra رقابت کند. نکته اینجاست که سامسونگ دقیقا این سخت افزار را در دوربین Z Fold 5 قرار داده است، بنابراین با انتخاب مدل جدیدتر، هیچ تغییر معناداری در کیفیت دوربین مشاهده نخواهید داشت.

در پشت گلکسی زد فولد 4 سه ماژول دوربین را خواهید دید که به طرز اغراق آمیزی برآمده است! یک دوربین 50 مگاپیکسلی واید اصلی، یک لنز فوق عریض 12 مگاپیکسلی و یک لنز زوم 10 مگاپیکسلی با اپتیکال 3 برابر. یک دوربین 10 مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین 4 مگاپیکسلی نیز در زیر صفحه نمایشگر داخلی وجود دارد.

نتایج دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی  گوشی z Fold 4

به طور کلی نتایج دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی به خصوص برای عکس‌هایی که در فضای خارجی و محیط‌های روشن گرفته می‌شوند، قابل رقابت با دیگر پرچمداران است. رنگ‌ها به خصوص روی نمایشگر خود گوشی با اشباع خوبی نمایش داده می‌شوند و جزییات به دقت ثبت می‌شوند. خصوصا در نمای نزدیک رنگ‌آمیزی طبیعی‌تر است. با این حال سنسور دوربین اصلی دارای پیکسل‌هایی است که بر روی عملکرد در نور کم تمرکز دارد که در حالت‌های عکاسی Nightography تا 23 درصد توان بیشتری برای جذب نور خواهند داشت. این فناوری باعث می‌شود تصاویر در نور کم با اینکه دارای جزئیات قوی نیستند، روشنایی خوبی داشته باشند و پایدارتر باشند.

عملکرد در نور کم دوربین z fold 4

در عکس فوق عریض گوشی z fold 4 انحنای کمتر نسبت به رقبا دارد. دوربین اولترا واید در بازتاب رنگ‌ها به خوبی عمل می‌کند و رنگ‌ها شارپ هستند؛ هر چند جزییات کمی مبهم به نظر می‌رسد. عملکرد زوم در مقایسه با دیگر رقبا، بسیار دقیق و با جزییات زیاد به نظر می‌رسد. با این حال زوم دیجیتال 30 برابر بر مبنای هوش مصنوعی معمولاً تصویری دانه‌دار و با نویز زیاد ایجاد می‌کند.

عکس‌های پرتره  دوربین Z fold 4 بسیار جذاب و روشن هستند.

عکس‌های پرتره بسیار جذاب و روشن هستند. با این حال عدم پایداری تصویر برای سوژه متحرک، هاله‌ روی عکس ایجاد می‌کند. به یاد داشته باشید که هنگام گرفتن عکس در حالت کیفیت کامل 50 مگاپیکسلی امکان زوم تصویر وجود ندارد. در گوشی Z Fold 4 سه راه برای گرفتن سلفی در اختیار شما قرار دارد:

  • دوربین جلویی 10 مگاپیکسلی گوشی Z Fold 4 عملکرد بسیار خوبی در ثبت جزئیات حتی در پس‌زمینه دارد.
  • اما اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را داشته باشید، می‌توانید با دوربین عقب سلفی بگیرید! کافی است صفحه نمایش تاشو را باز کنید و دکمه‌ای را در گوشه بالا سمت چپ قرار دارد، فشار دهید تا از دوربین 50 مگاپیکسلی عقب استفاده کنید.
  • تشخیص حسگر دوربین زیر نمایشگر داخلی (UDC) به سختی عمل می‌کند و کیفیت کلی عکس‌ها تیره و تار است. هدف این دوربین بیشتر تماس‌های ویدیویی ساده است تا گرفتن عکس سلفی. البته نسبت به نسل قبل دوربین کمی کمتر به چشم می‌آید و به خوبی با محتوای صفحه نمایش ترکیب می‌شود. 

سخت افزار پرقدرت گوشی Z Fold 4

پردازنده
Snapdragon 8 Plus Gen 1
حافظه رم
12GB
حافظه داخلی
256GB, 512GB, 1TB

گوشی Z Fold 4 قدرت خود را از چیپ‌ست 8 پلاس نسل 1 کوالکام می‌گیرد. بر خلاف دیگر محصولات سامسونگ هیچ نسخه‌ای از این دستگاه با تراشه جایگزین Exynos عرضه نشده است. با اینکه پردازنده گوشی z fold 4 نسبت به پردازنده اسنپ‌دراگون 8 نسل 2 انحصاری Z Fold 5 ضعیف‌تر است اما به احتمال زیاد تفاوتی در استفاده روزانه مشاهده نخواهید کرد. گلکسی Z Fold 4 در بنچمارک Geekbench در تست تک هسته‌ای امتیاز 1328 و در چند هسته‌ای 3831 را کسب کرده است. این امتیاز بالاتر از امتیاز گلکسی اس 22 اولترا (1240/3392) است اما از آیفون 13 پرو مکس (1720/4549) پایین‌تر است.

سخت افزار پرقدرت گوشی Z Fold 4

گرافیک Galaxy Z Fold 4 در معیار 3DMark Wild Life Unlimited با سرعت 52.83 فریم در ثانیه در مقایسه با S22 Ultra با 56.87 فریم در ثانیه و آیفون 13 پرو مکس با 68.37 فریم در ثانیه در جایگاه پایین‌تری قرار دارد. اما به هر صورت تراشه کوالکام برای مدیریت تنظیمات گرافیکی بالا هیچ مشکلی ندارد. بنابراین می‌توانید بدون نگرانی از بازی‌های با گرافیک بالا در صفحه نمایش داخلی به خصوص در کنار یک کنترلر متصل لذت ببرید.

مدل پایه گوشی z fold 4 با 256 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و 12 گیگابایت رم برای بارگذاری برنامه‌های متعدد کافی به نظر می‌رسد، علاوه بر این می‌توانید با صرف هزینه بیشتر آن را به یک گوشی z fold 4 512 گیگ یا حتی 1 ترابایت ارتقا دهید. با این حال عدم پشتیبانی از SD به این معنی است که در دانلود محتوا نباید زیاده‌روی کنید.

عمرمتوسط باتری

مشابه دیگر گوشی‌های سری فولد سامسونگ این بار هم یک باتری 4400 میلی آمپری با امکان شارژ سریع سیمی و بی‌سیم در داخل گوشی Z Fold 4 وجود دارد. با این حال با وجود پردازنده کم مصرف اسنپدراگون، عملکرد باتری کمی بهتر از نسل قبل است. پس از 5 ساعت استفاده مدام از گوشی z fold 4 برای فعالیتی مانند تماشای فیلم احتمالا در انتهای روز نیاز به شارژ خواهید داشت. بدیهی است که اگر در حال بازی بر روی صفحه نمایش داخلی باشید، باتری سریع‌تر از این هم خالی می‌شود. صفحه نمایش در حالت استاندارد 60 هرتز به طور متوسط 9 ساعت و 30 دقیقه امکان نمایش مستمر وجود دارد، اما استفاده از پنل بیرونی تفاوت چشمگیری در مصرف باتری ایجاد می‌کند! هیچ کدام از این آمارها به اندازه‌ای نیست که z fold 4 را در لیست گوشی‌های با بهترین باتری قرار دهیم با این حال پیشرفت خوبی نسبت به نسل قبل داشته است. 

گوشی Z Fold 4 حداکثر 25 وات شارژ سریع را پشتیبانی می‌کند که با استفاده از یک دوشاخه قوی در 30 دقیقه تا 50 درصد شارژ می‌شود.

گوشی Z Fold 4 حداکثر 25 وات شارژ سریع را پشتیبانی می‌کند که با استفاده از یک دوشاخه قوی در 30 دقیقه تا 50 درصد شارژ می‌شود. اما به طور متوسط باید یک ساعت دیگر منتظر بمانید تا شارژ باتری به 100 درصد برسد. این در حالی است که برخی مدل‌های گوشی امروزی مانند OnePlus 10T، تنها در 19 دقیقه از 0 تا 100 درصد شارژ می‌شود. مشخصات z fold 4 در این مورد را می‌توان به موارد زیر خلاصه کرد:

  • حداکثر سرعت شارژ 25 وات
  • امکان شارژ بی سیم 15 وات
  •  PowerShare بی‌سیم برای شارژ کردن Galaxy Buds یا Galaxy Watch
  • فقدان شارژر در عین قیمت بالا

نبود شارژر داخل جعبه روال عادی بسیاری از مدل‌ها شده است اما وقتی یک گوشی با قیمت z fold 4 تهیه می‌کنید که نیاز دائمی به شارژ هم خواهد داشت، نبود آن می‌تواند ناراحت کننده باشد!

عملکرد شاخص نرم افزار و رابط کاربری 

عملکرد شاخص نرم افزار و رابط کاربری

بسیاری از تغییرات مهم گوشی z fold 4 روی نرم افزار پیاده شده است. این گوشی در کنار نرم افزار One UI نسخه‌ای از Android 12L را اجرا می‌کند که به طور خاص برای گوشی‌ها و تبلت‌های بزرگتر طراحی شده است. یکی از واضح‌ترین تفاوت‌ها در رابط کاربری  آن استفاده از نوار ابزار به سبک دسکتاپ در پایین صفحه است که امکان مولتی تسکینگ را ساده کرده است.

این نسخه اندروید به شما امکان می‌دهد چندین برنامه را به طور همزمان باز کنید، بدون اینکه نیازی به بازگشت به صفحه اصلی باشید. شبیه به iPadOS کافی است برنامه را به بالا بکشید. با باز کردن صفحه نمایش تاشو، می‌توانید سه برنامه را به طور همزمان در معرض دید قرار دهید. اما گاها پیش می‌اید که هنگام اجرای چند برنامه در کنار هم، یکی از برنامه‌ها عمل نکند. همچنین می‌توانید برنامه‌ها را در پنجره‌های شناور با اندازه متغیر باز کنید. کشیدن و رها کردن کار با گوشی را آسان‌تر می‌کند. برای مثال با کمک تنظیمات تقسیم صفحه می‌توانید عکس‌ها را از دوربین مستقیماً به گوگل درایو بکشید، در حالی که در آیفون نمی‌توانید این کار را انجام دهید.

اکثر برنامه‌ها به طور پیش‌فرض روی حالت تبلت قرار می‌گیرد

اکثر برنامه‌ها به طور پیش‌فرض روی حالت تبلت قرار می‌گیرد که اطلاعات بیشتری را در معرض دید قرار می‌دهد. با این حال برخی برنامه‌ها هنوز برای صفحه نمایش مربعی با این اندازه بهینه نشده‌اند و تصاویر را بیش از حد کشیده نشان می‌دهند و تا زمانی که توسعه‌دهندگان و گوگل این تغییر اندازه صفحه‌نمایش را در دستور کار قرار ندهند، این مسئله باقی خواهد ماند. حالت فلکس نیز در گلکسی زد فولد 4 بهبود یافته است. زمانی که صفحه را از وسط تا می‌کنید، محتوای برنامه‌ها در یک لت قرار می‌گیرد و از لت دیگر می‌توانید آنرا کنترل کنید. 

گلکسی  زد فولد 4 در مقایسه با نسل قدیمی

همانطور که گفته شد گوشی z fold 4 بیشترین تغییرات را در بخش نرم‌افزار و رابط کاربری داشته است. به همین دلیل شاید از نظر جدول مشخصات فنی تفاوت چندانی با نسل قبل خود یعنی گوشی z fold 3 نداشته باشد. با این حال بررسی تفاوت‌ها در جدول مشخصات هر دو می‌تواند پیشرفت فنی این گوشی را هر چند جزیی، آشکار کند.

Galaxy z fold 3
Galaxy Z fold 4
صفحه نمایش بیرونی
2268 x 832
2316 x 904
صفحه نمایش تاشو داخلی
2208 x 1768
2176 x 1812
پوشش محافظ گوشی
گوریلا گلاس ویکتوس
(Gorilla Glass Victus)
گوريلاگلاس ویکتوس پلاس
(Gorilla Glass Victus+)

پردازنده
Snapdragon 888
5nm,

Snapdragon 8 + gen 1
4nm, 64bit
دوربین اولترا واید
12 MP
50 MP

دوربین تله
12 MP
10 MP
زوم اپتیکال
2X
3X
فیلمبرداری
4K
8K

Samsung Galaxy Z Fold 4 تکامل خوبی در گوشی تاشو ایجاد کرده است. با استفاده از آن شما می‌توانید چندین کار را به طور همزمان پیش ببرید. بنابراین، اگر می‌خواهید به انقلاب گوشی‌های تاشو بپیوندید و قدرتی شبیه رایانه شخصی را در جیب خود داشته باشید، باید آمادگی پرداخت هزینه بالا و تحمل اندازه و وزن بالای این گوشی را داشته باشید.

نمایشگر
Dynamic AMOLED
- در حالت باز: 7.6 اینچ (~88.8% نسبت نمایشگر به بدنه)
- تا شده: 6.2 اینچ
رزولوشن
در حالت باز: 1768 در 2208 پیکسل (~374 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
- پشتیبانی از +HDR10
- نرخ نوسازی تصویر 120 هرتز
- حداکثر روشنایی 1200 نیت
محافظ
کورنینگ گوریلا گلس Victus
ساختار بدنه
جلوی شیشه‌ای (گوریلا گلس Victus) (تا شده)، جلوی پلاستیکی (در حالت باز)، پشت شیشه‌ای (گوریلا گلس Victus)، فریم آلومینیومی
ابعاد
- 158.2 در 128.1 در 6.4 میلی‌متر (در حالت باز)
- 158.2 در 67.1 در 14.4 تا 16 میلی‌متر (تا شده)
وزن
271 گرم
رنگ
مشکی
حافظه داخلی
256 گيگابايت
حافظه RAM
12 گیگابایت
پشتيباني از کارت حافظه جانبي
ندارد
سیستم‌عامل در زمان عرضه
اندروید 12
دوربین
108 مگاپیکسل (لنز واید، f/1.8)
12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید، f/2.2)
12 مگاپیکسل (لنز تله‌فوتو، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4)
قابلیت‌ها
فلاش LED، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری
4K@30/60fps, 1080p@60/240fps, 720p@960fps, HDR10
سلفی
16 مگاپیکسل (لنز واید زیر صفحه نمایش، f/1.8)
10 مگاپیکسل (لنز واید، f/2.2)
فیلم‌برداری سلفی
4K@30fps، 1080p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
اسپیکر
بله، اسپیکر استریو
- صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز
- توسعه داده شده توسط AKG
باتری
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژ
- شارژ سریع 45 وات
- شارژ سریع بی‌سیم 25 وات
حسگرها
حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
فناوری
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
شبکه بی‌سیم
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث
5.2، A2DP، LE، aptX HD
GPS
بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
NFC
بله
USB
USB Type-C 3.2
گارانتی
18 ماهه اصلی شرکتی باکد رجیستری