گوشی سامسونگ Galaxy S20 Ultra ظرفیت 128/12 گیگابایت(ارسال فوری)

انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
تعداد :
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
به زودی

گوشی s20 اولتراگوشی s20 اولترا

با ورود به فوریه 2020، شرکت سامسونگ از اسمارت‌فون‌های گلکسی s20، s20+ و بالاخره گوشی s20 اولترا، رونمایی کرد. کمپانی سازنده با هوشمندی در نام‌گذاری، خانواده S ها را از سری 10 به 20 ارتقا داد که این انتخاب، نویدی برای ورود به دنیای جدیدی از گوشی‌های هوشمند، به همراه داشت. گوشی s20 اولترا، با در اختیار داشتن به‌ روزترین فناوری‌ها و آخرین دستاوردهای مهندسین سامسونگ، بالا‌ترین رده کیفی در خانواده S ها را، از آن خود کرد. تفاوت‌های اصلی گوشی s20 اولترا با S20 و S20+، در ابعاد، وزن و دوربین‌هایشان دیده می‌شود. بر خلاف سری قبل، این بار نسخه اولترا، ارزان‌قیمت‌تر ظاهر نشده و قیمت s20 اولترا، از هم‌خانواده‌هایش بالاتر است. از مهم‌ترین مشخصات گوشی سامسونگ s20 اولترا، می‌توان به نمایشگر بسیار بزرگ با وضوح فوق‌العاده، مجموعه‌ای از دوربین‌های پرقدرت با قابلیت‌های جذاب و پردازنده‌ها­یی با کیفیت بی‌نظیر اشاره کرد.

طراحی و نمایشگر گوشی S20 اولتراطراحی و نمایشگر گوشی S20 اولترا

گوشی s20 اولترا با ابعاد 8.8×76×166.9 میلی‌متر، ضخامت 8.8 میلی‌متر، وزن 220 گرم و در دو رنگ مشکی و خاکستری وارد بازار شد. با در اختیار داشتن این ابعاد، مقام بزرگ‌ترین نمایشگر در سامسونگ (غیر از مدل‌ها‌ی تاشو) و البته سنگین‌ترین وزن در خانواده S­ ها، به این محصول تعلق می‌گیرد. ­عرض کم در این دستگاه، تلاشی در راستای ارگونومیک کردن محصول به نظر می‌رسد. گوریلا گلس پوشاننده‌ی صفحات جلویی و پشتی، همراه با فریم آلومینیومی، ترکیب آشنایی از محصولات اخیر سامسونگ را ارائه می‌دهند. وزن و ضخامت بالای گوشی s20 ultra، با توجه به باتری حجیم و پر‌‌توانش، غیر منطقی به نظر نمی‌آید.

مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، با در اختیار داشتن گواهی IP68، ویژگی دیگری در طراحی گوشی s20 اولترا­ محسوب می‌شود (حدود 30 دقیقه در عمق 5/1 متر). حسگر اثر انگشت اولتراسونیک، درون نمایشگر قرار گرفته است. درگاه سیم‌کارت (با دو جای سیم‌کارت) در لبه بالایی گوشی قرار دارد. اسپیکر‌ها درلبه­ پایینی (اسپیکر اصلی) و بالایی جاسازی شده‌اند و با بهره بردن از فناوری دالبی اتموس، توان ارائه صدای واقعی و سه­ بعدی را در اختیار دارند. برای اولین بار در سری S ها با حذف جک هدست روبه‌رو هستیم. با این حال ایر­فون AKG (اتصال با USB تایپ C)، تجربه­ شنیداری خوبی را برای کاربر رقم می‌زند.

از دیگر تغییرات ظاهری می‌توان به تغییر مکان کلید­‌های تغییر صدا و قرار گرفتن آن‌ها در کنار کلید پاور و همچنین حذف کلید بیکسبی و یکپارچه‌سازی آن با کلید پاور اشاره کرد. امکان شخصی سازی برای این کلید فراهم شده است. به این ترتیب سمت چپ گوشی s20 اولترا بدون برجستگی باقی می‌ماند. اما به نظر می‌آید بزرگ‌ترین وجه تمایز ظاهری این دستگاه نسبت به نمونه‌های قبلی، چیدمان دوربین‌ها و قرار گرفتن آن‌ها در فضایی چهارگوش و برجسته (حدود 2 میلی‌متر بیرون ­زدگی) باشد. دوربین سلفی البته آشنا‌تر ظاهر شده و در مرکز بالایی صفحه نمایش قرار دارد.

با در اختیار داشتن حدود 90% از فضای جلویی دستگاه، می‌توان از نمایشگر 6.9 اینچی گوشی s20 اولترا، به عنوان نمایشگری بسیار نزدیک به تمام‌صفحه یاد کرد. تمرکز سامسونگ بر روی نمایشگر، به ابعاد آن خلاصه نمی‌شود. طبق ادعای شرکت سازنده، تاچ بسیار حساس صفحه نمایش و کیفیت فوق‌العاده نمایشگر 120 هرتزی  Dynamic Amoled 2X، رنگ‌پردازی دقیق و سطح بالای روشنایی، صفحه نمایش گوشی s20 اولترا را، به نمایشگری منحصر به ­فرد تبدیل کرده­ است. این ترکیب، پیشنهاد بسیار خوبی، خصوصاً برای کاربران گیمر به حساب می‌آید.

در حالت پیش‌فرض، رزولوشن صفحه نمایش گوشی s20 اولترا، روی گزینه FHD+  (1080×2400) و نرخ نوسازی روی 60Hz تنظیم شده است. امکان ارتقای نرخ نوسازی و وضوح نمایشگر به ترتیب تا 120Hz و QHD به صورت دستی، در اختیار کاربر قرار خواهد داشت. بدیهی ­است مصرف انرژی در این حالات بیشتر و طول عمر باتری کمتر می­شود. ظاهراً امکان استفاده هم‌زمان نرخ نوسازی 120 هرتزی و وضوح نمایشگر QHD وجود ندارد.

سطح روشنایی 1200 نیتی و امکانات رنگ‌پردازی فوق‌العاده، از دیگر نقاط قوت این دستگاه به حساب می‌آیند. امکان انتخاب رنگ‌ها از بین دو حالت Natural (واقعی) و Vivid (اشباع­ شده) در اختیار کاربران قرار گرفته است. اما انتخاب سامسونگ برای حالت پیش‌فرض، حالت Vivid است. امکان تغییر تراز سفیدی و گرمای رنگ‌ها، همچنین تغییر کانال‌های رنگ قرمز، آبی و سبز از حالت پیش‌فرض، به صورت جداگانه وجود خواهد داشت. 

مشخصات گوشی سامسونگ S20 اولترادوربین

دوربین

پرچم‌دار جدید سامسونگ طبق ادعای سازندگان، بر اساس تجربه­ عکاسی طراحی شده است­. پس قرار است با ویژگی‌های خاصی رو‌به‌رو باشیم که تجربه­ جدید و بی‌نظیری در زمینه عکاسی و تصویربرداری را، برایمان رقم بزند. مشخصات دوربین اصلی، تله فوتو پیروسکوپی، اولتراواید، ماژول تشخیص عمق و دوربین سلفی در گوشی s20 اولترا، به طور کامل در جدول زیر مشخص شده­ است.


نوع حس­گر
واید
اولتراواید
تله فوتو پریسکوپی
تشخیص عمق


سلفی واید
رزولوشن
108 مگاپیکسل
12 مگاپیکسل
48 مگا پیکسل
0.3 مگاپیکسل
40 مگاپیکسل
فاصله کانونی (میلی متر)
26
13
103
-
26
اندازه سنسور (اینچ)
1/1.33
TBD
1/2.0
-
TDB
دهانه دیافراگم
f/1.8
f/2.2
f/3.5
f/1.0
f/2.2
اندازه هر پیکسل (میکرون)
0.8
1.4
0.8
-
0.7
زاویه دید (درجه)
79
120
24
-
80
فوکوس خودکار
دارد
دارد
دارد
-
دارد
کیفیت فیلم برداری
8K@24fps با   وضوح ۴۳۲۰×۷۶۸۰ -   UHD@60fpsبا   وضوح ۲۱۶۰×۳۸۴۰ -  UHD@30fps  با وضوح ۲۱۶۰×۳۸۴۰ -  FHD@60fps  با وضوح ۱۰۸۰×۱۹۲۰ -  FHD@30fps  با   وضوح ۱۰۸۰×۱۹۲۰ -  HD با وضوح ۷۲۰×۱۲۸۰ –
  Full با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ -  1:1 با وضوح ۱۴۴۰×۱۴۴۰
4K@30/60fps, 1080p@30fps
نوع لرزش‌گیر
OIS+gyro-EIS

نوع فلش
LED

نوع بزرگ‌نمایی
بزرگ‌نمایی اپتیکال 4 برابر – بزرگ‌نمایی هیبریدی 10 برابر – بزرگ‌نمایی   دیجیتال 100 برابر


 دوربین اصلی به واسطه­ اندازه­ نسبتاً بزرگ سنسور و در اختیار داشتن فناوری‌های ­Nano cell و Smart ISO، توان جذب سطح بالایی از نور و در نتیجه ارائه تصاویر واضح و با‌کیفیت در نور کم را از خود نشان می‌دهد. با دستیابی به تصاویر با جزئیات بالا در حالت شب، محصول جدید سامسونگ، به رقیب غول‌آسایی برای سایر گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است. ایجاد افکت بوکه در تصاویر و تصویربرداری با وضوح 8K، از وظایف دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی است.

یکی از مهم‌ترین مشخصات گوشی سامسونگ s20 اولترا که در تبلیغات پرچم‌دار جدید نقش مهمی داشت، Space Zoom و قدرت بزرگ‌نمایی بسیار زیادش نسبت به نسل‌های گذشته بود که البته تله فوتوی 48 مگاپیکسلی جدید، نقش اصلی را در این قسمت ایفا می‌کند. بزرگ‌نمایی در حالت Hybrid Optic Zoom، به 5 تا 10 برابر و در حالت Super Resolution Zoom، به 100 برابر (به صورت دیجیتال) می‌رسد. امکان انتخاب نسبت بزرگ‌نمایی در اس 20 اولترا، در اختیار کاربر قرار دارد و البته شرایط نوری، برای رسیدن به بزرگ‌نمایی بالا بدون افت کیفیت، مساله مهمی است.

دوربین سلفی گوشی s20 اولترا هم با داشتن قابلیت‌هایی مثل Night Mode و فوکوس خودکار قدرتمند، که به ترتیب منجر به ارائه تصاویر با جزئیات بالا در نور کم و تشخیص دقیق سوژه و البته وضوح بالای تصاویر می‌شوند، در میان سلفی‌ها حرفی برای گفتن دارد. عکس‌برداری با این دوربین در دو حالت باز و بسته امکان‌پذیر است و امکان انتخاب، در اختیار کاربر قرار دارد. تبدیل خودکار به حالت واید، در هنگام تشخیص بیشتر از دو سوژه توسط حسگر تشخیص فاز، یکی از ویژگی‌های جالب و جذاب دوربین سلفی اس 20 اولترا­ است. 

ویدئو‌ها‌ی دریافتی از گوشی s20 اولترا، با توجه به وضوحی که در جدول مشخص شد، در سطح بالایی از کیفیت قرار می‌گیرند. امکان ضبط ویدئو با رزولوشن 8K، یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به ­فرد s20 اولترا در تبلیغات سامسونگ بود. در این سری، دوربین سلفی نیز با توان ضبط ویدئو با رزولوشن 4K، از قاعده پیشرفت و قدرت، مستثنی نیست. امکان تصویر‌برداری با وضوح UHD و FHD در هر سه دوربین پشتی وجود دارد. اما برای نرخ فریم ریت بالاتر، کاربر ناچار به انتخاب دوربین اصلی­است. جزئیات دقیق، سطح کنتراست بی‌نظیر، رنگ‌پردازی جذاب و واقعی در ویدئو‌های ضبط شده، کاملاً نمایان است. امکانات گسترده‌ای برای­ ضبط ویدئو، مثل لرزش‌گیر حرفه‌ای، افکت بوکه در ویدئو، فیلم‌برداری فوق آهسته، Pro video با امکان تنظیم نور‌دهی و سرعت شاتر و Ar Zone در دوربین s20 ultra مهیا است. قابلیت‌های متنوعی مثل قرار دادن نقاشی، استیکر و اموجی‌ها با توجه به چهره سوژه و ...، ضبط ویدئو را در این دستگاه، همان‌طور که سامسونگ وعده داده است، به تجربه‌ای دلخواه تبدیل خواهد کرد. 

سیستم عامل و رابط کاربری

سیستم عامل به کار رفته در گوشی s20 اولترا، اندروید 10 و رابط کاربری آن، One UI 2 است که نسخه­ کامل، بی­نقص‌تر و در عین حال آشنا، در مقایسه با نسخه‌های قبلی به حساب می‌آید.

شرکت سامسونگ حالا امکان دسترسی به دو اپلیکیشن انتخابی برای کاربر در حالت Always On Display را ایجاد کرده است که بر اساس تنظیم کاربر در یکی از دو حالت همیشه روشن، یا نمایان شدن با Tap  روی صفحه قرار می‌گیرد. در این گوشی هوشمند، صفحه­ مخصوص بیکسبی، Samsung Daily نام گرفته که البته کاربر می‌تواند در صورت عدم کاربردی بودن، این صفحه را غیر فعال کند.

در این سیستم عامل، فناوری ژست­ حرکتی نیز با قابلیت‌های جدیدی ظاهر شده و با توجه به کم شدن خمیدگی لبه‌های کناری در اس 20 اولترا، میزان هماهنگی و نتیجتاً کاربرد آن افزایش پیدا کرده است. یکی از قابلیت‌های جدید که برای بسیاری از کاربران، کاربرد زیادی دارد، گزینه­Silent Notification یا در واقع قرار دادن یک سری از نوتیفیکیشن‌ها در حالت بی­صدا است. به طور کلی مدیریت دسکتاپ، چیدمان آیکون‌ها، مدیریت پیام‌های دسترسی به اپلیکیشن، مدیریت اعلان‌ها و قابلیت‌های موجود درLock Screen  و Always On Display در این رابط کاربری، برای ایجاد تجربه بی‌نظیر کاربری، دستخوش تغییرات زیادی شده است. پنل App Edge برای دسترسی به 10 اپلیکیشن کاربردی‌تر، در کنار صفحه قرار دارد. در قسمت Notification Shade یک آیکون با وظیفه کلید پاور و گزینه‌هایی برای مدیریت هر چه بهتر دستگاه‌های متصل به گوشی، در نظر گرفته شده است.

در راستای ایجاد محدودیت در فضای رابط کاربری و به منظور حذف اثر منفی مولتی‌مدیا و در کل اپلیکیشن‌های سرگرمی در زمان کار، مهندسین سامسونگ در گوشی s20 اولترا، قابلیت Focus Mode را پیشنهاد می‌دهند. هنگام تنظیم این حالت بر روی گوشی، کاربر فقط امکان دسترسی به اپلیکیشن‌های مورد نیاز و ضروری را خواهد داشت. قابلیت تغییر در سایز پاپ‌آپ تماس در حین استفاده از اپلیکیشن و محدود کردن این فضا به اسم مخاطب، دکمه برقراری و رد تماس، از ویژگی‌های کاربردی جدید در این دستگاه به حساب می‌آید. Samsung Dex، با وظیفه تبدیل دستگاه به دسکتاپ متصل به کامپیوتر، همچنان در خدمت کهکشانی‌های جدید سامسونگ حضور دارد.

با توجه به ویژگی‌های جدید و متعدد دوربین و البته تلاش مهندسین سامسونگ برای به تکامل رساندن One UI، فضای رابط کاربری در این قسمت نیز تغییراتی را، هر چند جزئی، نشان می‌دهد. یکی از این تغییرات، باز شدن کامل صفحه دوربین هنگام ارسال عکس در اپلیکیشن پیام‌ها است. نکته قابل توجه و جذاب رابط کاربری در گوشی s20 اولترا، ارائه امکان شخصی سازی در اکثر تنظیمات است که شامل منوی دوربین هم خواهد بود.

پردازنده و حافظه

شرکت سامسونگ، با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی، پرچم‌دار جدیدش را  با دو نوع پروسسور متفاوت وارد بازار کرد. در نسخه عرضه شده در بازار ایران شاهد پردازنده Exynos 990 هستیم. بر اساس ادعای شرکت سازنده، قرار است CPU و GPU در گوشی s20 اولترا، پیشرفت قابل توجهی را در عملکردشان ارائه دهند. تجربه­ بی‌نظیر انجام چند فعالیت هم‌زمان، سرعت بسیار بالای حافظه ذخیره‌سازی و نصب اپلیکیشن ، سرعت بالای ارائه محتوای گرافیکی و قدرت رم LPDDR5 و نتیجتاً افزایش چشم‌گیر سرعت عملکرد دستگاه، همه نقش مهمی در متمایز کردن این دستگاه از رقبایش و البته قرار گرفتن در رده‌ای بالا، ایفا می‌کنند. مهندسین سامسونگ همچنین برای ایجاد یک تجربه­ کاربری بی‌نقص و لذت‌بخش توسط محصول جدیدشان، از پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای و پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11، بهره برده‌اند.

هسته‌های پردازشی اکسینوس 990 از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و توان گرافیکی این محصول، حقیقتاً مثال زدنی‌است. لازم به ذکر است افزایش نرخ نوسازی و وضوح نمایشگر، اختلالی در سرعت پردازش ایجاد نمی‌کند. سامسونگ از ایجاد محیط بسیار امن برای اطلاعات شخصی مثل پسوورد‌ها توسط پردازنده و پلتفرم Knox، به عنوان ویژگی دیگری یاد می‌کند.

گلکسی s20 اولترا در سه نسخه با حافظه‌های 16/512 – 12/256 -12/128وارد بازار شد. با استفاده از MicroSD، امکان افزایش حافظه تا سقف یک ترابایت وجود دارد. با توجه به ویژگی‌ها و کیفیت بالای پردازنده و حافظه در این دستگاه­، گوشی s20 اولترا برای کاربر گیمر انتخاب بسیار مناسبی است. 

باتری

یکی از دلایل مهم وزن بالای گوشی s20 اولترا وجود باتری حجیم 5000 میلی‌آمپری‌است. با توجه به امکانات گسترده‌ای مثل پردازنده و حافظه ذخیزه‌سازی بسیار قوی، نرخ به‌روز رسانی 120 هرتزی، مودم 5G، نمایشگر 6.9 اینچی و... که پرچم‌دار جدید سامسونگ در اختیار دارد، حضور این باتری ضروری به نظر می‌آید. 

مفهوم All day battery در محصولات شرکت سامسونگ البته ادعای چندان جدیدی نیست، اما با توجه به ظرفیت این باتری و شارژر پرسرعت 25 واتی، می‌توان با مدیریت دقیق تنظیمات دستی به احقاق این ادعا کمک کرد. بدیهی‌است که تنظیمات نمایشگر مثل وضوح و نرخ نو‌سازی، در مصرف انرژی و نتیجتاً طول عمر باتری تاثیر بسیاری دارد. این نسخه، از شارژر 45 واتی هم پشتیبانی می‌کند که البته باید به صورت جدا‌گانه تهیه شود. امکان استفاده از شارژر بی‌سیم 15 واتی و همچنین ظاهر شدن در نقش یک پاور‌بانک 9 واتی، در سامسونگ s20 اولترا وجود دارد.

در نهایت از دیگر مشخصات سامسونگ گلکسی s20 اولترا، می‌توان به WiFi دو بانده با قابلیت پشتیبانی از WiFi 6 و توان ارتباطی فوق‌العاده 5G اشاره کرد که البته در حال حاضر، در بسیاری از کشورها از جمله ایران ساپورت نمی‌شود. اما استفاده از توان LTE، سرعتی بالغ بر 2 گیگابایت بر ثانیه در دانلود را ارائه می‌دهد.

قیمت S20 اولتراقیمت S20 اولترا

با توجه به تغییرات و افزایش کیفیت در بیشتر سطوح، قیمت S20 اولترا هنگام عرضه، رقم بالایی را نشانه گرفت. البته از پرچم‌دار 2020 سامسونگ، انتظاری جز این نمی‌رفت. این دستگاه در نقش یک گوشی هوشمند با قابلیت‌های ویژه، قطعاً طرف‌داران زیادی دارد. گرچه با توجه به قیمت این محصول، در دست داشتن آن برای بسیاری از افراد، امکان‌پذیر نیست. در حال حاضر قیمت s20 ultra، در بین بالاترین رده‌های سامسونگ قرار دارد.


فناوری
Dynamic AMOLED لمسی خازنی
تعداد رنگ
16 میلیون رنگ
اندازه
6.9 اینچ (~89.9% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن
1440 در 3200 پیکسل، 20:9 (~511 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ صفحه
کورنینگ گوریلا گلس 6
- +HDR10
- Always-on display
- 120 هرتز
ابعاد
166.9 در 76 در 8.8 میلی‌متر
وزن
220 گرم
ساختار بدنه
پشت و جلو از شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم آلومینیومی
گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)
تعداد سیم کارت
تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
سیستم عامل
اندروید 10.0 - 1 UI 2
تراشه
Exynos 990 - نسخه‌ جهانی
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 - نسخه آمریکا
پردازنده اصلی
8 هسته‌ای (دو هسته 2.73 گیگاهرتز Mongoose M5 و دو هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته‌ 2.0 گیگاهرتزی گیگاهرتز Cortex-A55) - نسخه جهانی
8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 585) - نسخه چین
پردازنده گرافیکی
Mali-G77 MP11 - جهانی
Adreno 650 - آمریکا
پشتيباني از کارت حافظه جانبي
microSDXC (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی
128 گیگابایت
حافظه RAM
12 گیگابایت
دوربین اصلی
108 مگاپیکسل (لنز واید، 26 میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر)
48 مگاپیکسل (102 میلی‌متری، لنز تله‌فوتو، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 0.8 میکرومتر سایز پیسکل، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال هیبریدی 10 برابری، f/3.6)
12 مگاپیکسل (اولتراواید، 13 میلی‌متری، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار، فیلم‌برداری Super Steady)
0.3 مگاپیکسل (ToF)
قابلیت‌های دوربین
فلش LED، پانوراما
فیلم‌برداری
4320p@24fps، 2160p@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، 720p@960fps، ضبط ویدیو دوگانه.، ضبط صدای استریو.، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
دوربین سلفی
40 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلی‌متری، f/2.2، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، فیلمبرداری 2160p)
فیلم‌برداری سلفی
2160p@30/60fps, 1080p@30fps
جک ۳.۵ میلی‌متری
خیر
- 32 بیت/384 کیلوهرتز
- توسعه‌داده شده با همکاری AKG
باتری
باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت
شارژر
- شارژ سریع باتری 45 وات
- USB Power Delivery 3.0
- شارژ بی‌سیم سریع 15 واتی Qi/PMA
- شارژ بی‌سیم معکوس 9 واتی
حس‌گرها
حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
- +ANT
- بیکسبی
- سامسونگ Dex
فناوری شبکه
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
شبکه بی‌سیم (Wi-Fi)
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث
5.0، A2DP، LE، aptX
فن‌آوری مکان‌یابی (GPS)
بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
NFC
بله
رادیو
رادیو اف‌ام (نسخه آمریکا و کانادا)
درگاه ارتباطی
3.2، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
رنگ‌ها
خاکستری، مشکی
گارانتی
18 ماهه اصلی شرکتی باکد رجیستری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...