برای بررسی مشخصات پوکو m3 پرو شاید بهتر باشد نخست به معرفی سری POCO شیائومی بپردازیم. پوکو m3 پرو محصولی از سری میانرده و اقتصادی پوکو است. سری پوکو محصول بازار گوشیهای مقرون به صرفه هند از سال 2020 است. در واقع پوکو و در کنار آن سری ردمی که هر دو تقریباً همزمان به بازار گوشیهای اقتصادی هند و چین وارد شد، محصولاتی از کمپانیهای زیر مجموعهای شیائومی هستند. این گوشیها متناسب با نیاز کاربران حرفهای به دنیای گیم و بازی، با پلتفرم سختافزاری بسیار قدرتمند و باتریهای غولپیکر به بازار عرضه شده است. در واقع کاربران با خرید گوشیهای سری پوکو ،یک گوشی معادل گوشیهای بالارده دریافت میکنند که البته در متریال ساخت یا پارهای از پارامترها کمی رده پایینتر از بالاردههای گرانقیمت هستند. این سیاستی است که برندهای دیگری نیز مانند ایسوس با سری راگفون و پارهای از گوشیهای بلک شارک شیائومی از آن پیروی میکنند. طبق مشخصات گوشی پوکو m3 پرو این گوشی میانرده یکی از جدیدترین گوشیهای سری پوکو شیائومی و محصول 19 می 2021 است. هرچند با عرضه گوشیهای جدیدتر متأسفانه کمپانی دیگر این گوشی را به بازار عرضه نکرد ولی به هر روی تعداد زیادی از این گوشیها هنوز در بازار گوشیهای همراه هستند. بنابراین احتمالاً برای شما نیز جالب باشد تا به بررسی مشخصات پوکو m3 پرو بپردازید.
مشخصات پوکو m3 پرو در بخش طراحی و ظاهر
مشخصات پوکو m3 پرو شیائومی در بخش طراحی شامل بدنهای به ابعاد 168.1 در 75.3 در 8.9 میلیمتر با گوشههایی منحنی و کرو و با وزنی معادل 190 گرم است. پنل پشتی و فریم طبق روال گوشیهای مقرون به صرفه از جنس پلاستیک مرغوب بوده و در پنل جلویی یک لایه محافظ گوریلا گلس کلاس 3 از این پنل در برابر خط و خش محافظت میکند. فراموش نکنید این جنس متریال در سری پوکوی گوشی شیائومی و نظیر آن، دلیلی برای تناسب قیمت گوشی با دیگر رقبای اقتصادی بازار است. طبق مشخصات پوکو m3 پرو پنل جلویی این گوشی اقتصادی مجهز به نمایشگری IPS LCD و 6.5 اینچی است که 83.7 درصد از کل پنل را از آن خود کرده است. حاشیههای پیرامون این نمایشگر باریک و ظریف و تنها در ضلع پایینی اندکی به ضخامت آنها افزوده شده است. در میانه قسمت فوقانی این نمایشگر، یک دوربین سلفی به صورت پانچی طراحی شده است. در سمت دیگر، پنل پلاستیکی پشتی بدون بافت و طرح خاصی به شکلی مدرن و شیک طراحی شده است. در سمت چپ قسمت فوقانی این پنل مجموعه دوربینها به صورت خاص و با امضایی منحصر به فرد طراحی شده است. این طراحی شامل مستطیلی عمودی در ضلع بالایی پنل با لبههایی کرو و در واقع چسبیده به فریم گوشی است. درون این به اصطلاح قاب، یک مستطیلی قابی عمودی دیگر به عنوان جایگاه سنسورهای سهگانه و فلش LED تعبیه شده است. در پایین این قاب کوچک و روی قاب مستطیلی بزرگتر مذکور نیز واژه پوکو به صورت لوگو تایپ این کمپانی نقش بسته است.
مشخصات پوکو m3 پرو مشخص میکند دکمه پاور با عملکرد همزمان سنسور ساید تشخیص اثر انگشت و کنترل حجم صدا در لبه سمت راست فریم و درگاه خشاب سیم کارت دوگانه و کارت حافظه جانبی MicroSD در لبه سمت چپ طراحی شده است. در لبه پایینی گوشی نیز یک جک 3.5 میلیمتری، پورت شارژ USB تایپ C و اسپیکر و میکروفون گوشی قرار گرفته است. رنگبندی این گوشیها شامل آبی، مشکی براق و زرد اورجینال کمپانی پوکو شده است.
مشخصات پوکو m3 پرو در بخش نمایشگر و اسپیکر
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، مشخصات پوکو m3 پرو در بخش نمایشگر نشان میدهد این گوشی دارای یک نمایشگر 6.5 اینچی از نوع IPS LCD است. این نمایشگر 90 هرتزی با روشنایی 400 نیتی از روشنایی رضایتبخش و خوبی بهره برده است. رزولوشن نیز در این نمایشگر برابر با 2400 در 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 405 پیکسل در هر اینچ است. این نمایشگر مولتی تاچ از طریق یک لایه محافظتی گوریلا گلس کلاس سه در برابر خط و خش محافظت میشود. مشخصات نمایشگر پوکو m3 pro نشان میدهد این نمایشگر میانرده، تجربه بصری قابل قبولی به کاربران مشتاق به بازیهای موبایلی ارائه میکنند. همچنین بررسی رِنجِ قیمتی مقرون به صرفهی این گوشیها با توجه به طراحی و ساخت نمایشگرهایشان کاملاً منطقی و قابل قبول است. به شکلی که رنگها در مشخصات پوکو m3 پرو، اشباع شده و جزئیات بصری باکیفیت و خالص توصیف شده است.
در بخش امکانات صوتی نیز مشخصات پوکو m3 پرو شامل یک جک 3.5 میلیمتری هدفون است که این روزها تقریباً همه گوشیهای گیمینگ هنوز از آن بهره میبرند. از طریق این جک مفید حتی در زمان شارژدهی گوشی و بازی نیز امکان اتصال این گوشی گیمینگ به انواع هدفونهای سیمی میسر است. همانطور که احتمالاً میدانید در این گوشیهای میانرده و اقتصادی، خبری از اسپیکرهای استریو گرانبها نیست. بنابراین نبایستی انتظار شنیدن صدایی استریو و آنچنان باکیفیت داشته باشیم. اما به هرحال اسپیکرهای معمولی ام 3 پرو از کیفیتی مناسب و رضایتبخش برخوردار هستند. به طوری که در بالاترین ولوم صدایی نیز دارای نویز بسیار اندک و صدایی شفاف و مورد قبول هستند. همچنین در نسخههای مجهز به مودم 5G این گوشی، اسپیکرهای معمولی جای خود را به اسپیکرهای باکیفیت و عالی استریو داده است.
مشخصات گوشی پوکو m3 پرو در پلتفرم سخت افزاری و نرم افزار
مشخصات گوشی پوکو m3 پرو در بخش سخت افزاری شامل یک چیپست 7 نانومتری مدیاتک MT6833 شده است. این چیپست هشت هستهای دارای دو هسته 2.2 گیگاهرتزی Cortex-A76 و شش هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A55 است. پردازنده گرافیکی این دستگاه نیز یک پردازنده گرافیکی Mali-G57 است. پیکربندی پوکو m3 pro در این بخش نشان میدهد این گوشی از یک پردازنده و پلتفرم سختافزاری مناسب و باکیفیت بهره بردهاند. هرچند شاید رقبای دیگر این گوشی سختافزاری به مراتب بالاتر داشته باشند و برای گیمینگ مناسبتر باشند. شاید دلیل توقف تولید این گوشی را نیز باید در همینجا بررسی کرد. اما به هرحال اگر قصد خرید این گوشی شیائومی را دارید، باید گفت باز کردن همزمان برنامهها، نصب و اجرای بازیهای موبایلی معمول و دیدن ویدئو در این گوشی میانرده به راحتی امکانپذیر است. در بخش بستر نرم افزاری نیز مشخصات پوکو m3 پرو نشان میدهد، این دستگاه با اندروید نسخه 11 به صورت پیشفرض و رابط کاربری MIUI 12 که مختص گوشیهای شیائومی بوده، به بازار عرضه شده است. همچنین بررسی مشخصات پوکو m3 پرو نشان میدهد این گوشی در دو نسخه 64/4 و 128/8 گیگابایتی با امکان ارتقای حافظه از طریق SD به بازار تلفنهای همراه اقتصادی عرضه شده است.
استفاده از مودم بروز 5G در پیکربندی گوشی poco m3 pro 5G
در نسخه دیگری که همزمان با عرضه گوشی سادهتر poco m3 pro به بازار عرضه شد، شاهد تجهیز با یک مودم جدید 5G هستیم. این گوشی که در مقایسه با نسخه سادهتر عین به عین نظیر هم است، با تجهیز به تکنولوژی جدید 5G عده زیادی را مجاب به خریداری خود به عنوان یک محصول اقتصادی کرد. بنابراین شاید دلیل مهمی که باید در توقف تولید m3 pro شیائومی در نظر بگیریم، همین نکته باشد. گوشیهای بالارده بسیاری این روزها از این تکنولوژی جدید بهره میگیرند و بنابراین باید اذعان داریم که گوشی میانرده مجهز به تکنولوژی 5G در جدول فروش گوشیهای همراه هوشمند، در جایگاه فوق العادهای ایستادهاند.
دوربینها در گوشی شیائومی poco m3 pro چه مشخصاتی دارند؟
شاید بتوان یکی از دلایلی دیگر برای خرید این گوشی و مدل مشابه مجهز به مودم 5G را با توجه به قیمت آن، ماژولهای سهگانه دوربین اصلی این گوشیها دانست. مشخصات پوکو m3 پرو در این بخش خبر از یک سنسور 48 مگاپیکسلی با لنز واید و گشودگی دیافراگم f/1.8 میدهد. در کنار این سنسور اصلی یک سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو و سنسوری 2 مگاپیکسلی دیگری با کارایی تشخیص عمق یا همان Depth تعبیه شده است. این مجموعه سهگانه دوربین، قدرت ثبت فیلمهایی Full HD با کیفیت 1080 و نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارا است. بررسی مشخصات پوکو m3 پرو نشان میدهد این گوشی به یک سنسور 8 مگاپیکسلی مجهز است. این سنسور بیکیفیت تنها قادر به ثبت عکسهای سلفی روزانه و معمولی برای شما است. بنابراین اگر ثبت تصاویر سلفی و به اشتراکگذاری آنها در شبکات مجازی برای شما یک الویت به حساب میآید، شاید بهتر باشد از گوشی پوکو M3 پرو صرف نظر کنید.
باتری در پوکو M3 پرو چگونه است؟
شیائومی معمولاً در گوشیهای اقتصادی و مقرون به صرفه خود از یک یا چند آیتم میانرده در کنار آیتمهایی بالارده استفاده میکند تا کاربران با سطح مالی متوسط با قیمتی مناسب بتوانند یک گوشی مناسب برای استفاده روزمره خود تهیه کنند. هرچند در گوشی مورد نظر ما پارامترها آنچنان بالارده نیستند و با یک گوشی کاملاً معمولی نسبتاً خوب روبهرو هستیم. اما در بخش باتری و منبع تامین انرژی گوشی m3 pro پوکوی شیائومی تلاش کرده تا به ردپایی از گوشیهای میانرده محبوب برسد و از پارامتری قابل قبولتر استفاده کند. باتری در این گوشی، یک باتری لیتیوم پلیمری پرقدرت 5000 میلی آمپر ساعتی است. این باتری از طریق یک شارژر فست شارژ 18 واتی قابل شارژ است. این منبع تأمین انرژی نسبتاً قدرتمند و قوی یکی از دلایلی است که گوشی poco m3 pro نسخه 5G را در زمره پرفروشهای اقتصادی 2021 قرار داده است.
سخن آخر
مشخصات پوکو m3 پرو (وبسایت جیاسام آرِنا) به عنوان یک گوشی میانرده و اقتصادی نشان میدهد، این گوشی یک گوشی معمولی اما با ویژگیهای قابل قبول و رضایتبخش است. برای بازی و گیمینگ نسبتاً مناسب بوده و کاربران را راضی نگه خواهد داشت. اما با توجه به توقف تولید، بهتر است با پرداخت هزینه بیشتر به سراغ نسخه 5G برویم که کاملاً توجیه اقتصادی دارد.
دیدگاه خود را بنویسید