زمانی که تلفنهای همراه هوشمند به بازارهای جهانی عرضه شدند، کسی نمیدانست در عرض چند سال انبوهی از اپلیکیشنهای متفاوت فروشگاههای مجازی را پر خواهد کرد. در این میان انواع پیام رسان های خارجی و مقرون به صرفه با رابط کاربری آسان و همه فهم، خیلی زود جای خود را در میان پرطرفدارترین اپلیکیشنهای مجازی را به دست آوردند. این پیامرسانها با قابلیت رمزنگاری پیشرفته پیامها در پلتفرمی امن با محوریت حریم خصوصی افراد، جزءبهترین برنامه های اندروید و البته آیفون محسوب میشوند. این برنامهها در بسیاری نکات شبیه به هم هستند و در واقع یک کار را انجام میدهند. عملیاتی همانند برقراری پیامهای صوتی و تصویری، ارسال فیلم و عکس و صوت، مکالمه از طریق تسک، تماسهای ویدئویی گروهی، اشتراکگذاری مکان و لوکیشن و... همگی از طریق این پیام رسان های محبوب امکانپذیر هستند. در زیر شما را با تعدادی از بهترین پیام رسان خارجی 2021 آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
انواع پیام رسان های خارجی و امکان ثبت پیامهای رمزنگاری شده
به جزء قیمت ارزان و تقریباً رایگان انواع پیام رسان های خارجی دیگر قابلیتی که این پیامرسانها دارند، فضای امن رمزنگاری شده یا همان Encryption End - to End است. این گزینه رقابتی تقریباً در تمام پیام رسان های محبوب مشترک است. رمزنگاری End-to-end encryption (E2EE) در واقع یک سیستم ارتباطی است. این تکنولوژی تنها کاربران یک مکالمه مجازی به خصوص را در نقطه آغاز تا پایان مجاز به خواندن پیامها میکنند. این نوع رمزنگاری از هک شدن اطلاعات در مسیر حراست و جلوگیری میکند. ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، مخابراتی و ارتباطی معمولاً از این تکنولوژی استفاده میکنند.
این در حالی است که بسیاری دیگر از سیستمهای پیامرسان قدیمیتر مثل ایمیل و شبکه های چت، برای انتقال پیامها از واسطهها عبور میکنند. در این بین پیامها توسط شخص ثالث ذخیره شده و پس از آن از طریق گیرنده بازیابی خواهد شد. در واقع پیامها تنها در حال انتقال رمزنگاری میشوند و سپس توسط شخص ثالث به همان صورت رمزی ذخیره میشوند. این منطق باعث میشود به جز شخص ثالث یا فرد دیگری که به سیستم شخص سوم نیز دسترسی داشته باشد، امکان دسترسی به پیامها را داشته باشد و یا از طریق هک و دربهای مخفی توانایی تأثیر بر اطلاعات را داشته باشد. به همین علت استفاده از انواع پیام رسان های خارجی، محیطی امنتر و مطمئنتر به کاربر ارائه میکند.
پیام رسان های محبوب
انواع پیام رسان های خارجی که جزو بهترین اپلیکیشن های آیفون نیز هستند، در بازار اپیلیکشنهای مجازی هر از گاهی محبوب میشوند. کاربران بسیاری این اپلیکیشن ها را جست و جو کرده و نصب میکنند و بنابراین اکانتهای بسیاری از دوستانمان در این پیام رسان های محبوب اضافه میشود. این روال گفت و گو و ارتباط بین افراد را در این بستر ساده و روان کرده است. در زیر چند نمونه از معروفترین و پرکاربرترین پیام رسان های خارجی را به شما معرفی میکنیم. تمامی انواع پیام رسان های خارجی نسخه تحت وب نیز دارند و کاربران علاوه بر اینکه قادر به نصب روی اندروید و IOS هستند، میتوانند در ویندوز نیز از این اپلیکیشنهای پیامرسان بهره ببرند.
پیامرسان تلگرام یکی از بهترین انواع پیام رسان های خارجی
سالهاست که پیامرسان تلگرام (Telegram) ساخت پاول دورف روسی، یکی از پیام رسان های محبوب از سمت کاربران شناخته شده است. در کشورمان ایران نیز علیرغم مشکلات فیلترینگ، هنوز بسیاری از کاربران تلگرام را به عنوان بهترین در بین انواع پیام رسان های خارجی میشناسند. تلگرام روسی علاوه بر پشتیبانی از پروتکلهای End-to-End یا رمزنگاری پیشرفته، امکان دیگری نیز به نام مکالمه محرمانه دارد. طی این قابلیت شما میتوانید در زمانی مشخص با کاربر دیگری مکالمه کنید و حتی فایل رد و بدل کنید. فایلها قابلیت ذخیرهسازی ندارند و پس از زمانی محدود پاک میشوند. به شکلی که اگر کاربر دوم از صفحه اسکرین شات بگیرد به اطلاع شما خواهد رسید. این امکان برای مواردی مثل رد و بدل سندها و... بسیار کارآمد است. همچنین امکان طراحی کانال و گروه در تلگرام وجود دارد. تفاوت بین این دو را در امکان چت در محیط گروه و فرستادن پیامهای موسیقیایی، ویدئویی و تسک به وسیله ادمین برای تعداد بسیار زیاد کاربران در کانال میتوان بیان کرد. همچنین در این گروهها امکان استفاده از رباتهای طراحی شده با مقاصد خاص وجود دارد.
پیام رسان واتس اپ؛ پیام رسان شبیه به تلگرام
واتس اپ در سال 2016 لقب پرطرفدارترین پیامرسان جهان را از آن خود کرد. این پیامرسان با ضریب امنیتی بالایی که دارد، زیر مجموعهای از کمپانی فیس بوک است. در کشور ما نیز پس از اجرای فیلترینگ پیامرسان تلگرام، واتس آپ (Whatsapp) یکی از مهمترین و پرطرفدارترین مسنجر شناخته شد. این پیامرسان قابلیت ارسال فایلهای صوتی، ویدئویی و متنی را دارد. همچنین علاوه بر گفت و گو در غالب تسک، امکان مکالمه هم بهصورت صوتی و هم ویدئویی به صورت رایگان وجود دارد. شما میتوانید ویدئوهای یوتیوب را به صورت یکپارچه در پنجره چت نمایش دهید. رابط کاربری ساده و روان به طوری که هر فرد با کمی تمرین میتواند با این پیامرسان کار کند، از ویژگیهای واتس اپ است. واتس اپ از ویژگی رمزگذاری end-to-end پشتیبانی میکند و با خیال راحت میتوانید به گپ و گفت با دوستان خود در محیطی امن بپردازید. این پیامرسان قابل نصب روی ویندوز، اندروید و آی او اس است. اما متاسفانه با مقایسه این پیامرسان با پیامرسانی مثل تلگرام درمییابیم امکاناتی مانند ساخت کانالهای موسیقیایی، پین کردن پیامها، امکان استفاده از سیکرت چت یا محیط خصوصی چت با زمان محدود و ... در این پیامرسان وجود ندارد و بسیاری از کاربران حرفهای هنوز تلگرام را بر واتس اپ ترجیح میدهند.
وی چت، پیامرسانی قدیمیتر ساخت کشور چین
وی چت (WeChat) یک پیامرسان بومی چینی است که مدت زیادی در ایران جز پرطرفدارترین اپلیکیشنهای پیامرسان در بین انواع پیام رسان های خارجی محسوب میشد. هنوز بخش عمدهای از کاربران این پیامرسان را ساکنان شرق آسیا تشکیل میدهند. در این پیامرسان میتوان کنفرانسهای ویدئویی را با حداکثر 9 نفر اداره کرد. همچنین بسیاری از عملکردهایی که پیامرسانهایی مذکور در بالا داشتند را نیز پشتیبانی میکند. اما به هر حال رابط کاربری آن کمی سخت و محیط طراحی آن نیز آنچنان که باید برای بسیاری از کاربران جذاب نیست.
وایبر، سرآغازی بر انواع پیام رسان های خارجی در ایران
وایبر (Viber) یکی از اولین پیامرسانهایی بود که در ابتدای ورود گوشیهای هوشمند به ایران طرفداران بسیاری پیدا کرد. استیکرهای رنگارنگ آن، صدای نوتیفکشنهای آن و رنگ بنفش قالب آن برای بسیاری از ما هنوز جز نوستالژیک ترینها محسوب میشود. در ایران وایبر با پیام و تماس صوتی رایگان شناخته میشد. بنابراین بسیاری اقدام به نصب آن روی گوشیهای همراه هوشمند خود کردند. پس از مدتی اجرای فیلترینگها و البته ورود تلگرام و دیگر انواع پیام رسان های خارجی به بازار روز مجازی کشورمان باعث شد حضور این پیامرسان کمرنگ شود.
پیامرسان لاین، شما می فهمیدید چه کسی شماره شما را سیو دارد
اگر از کاربران پیامرسان لاین (Line) در چند سال گذشته باشید، احتمالاً برایتان جاب است که بدانید پس از زلزله توکیو در سال 2011 بود که این پیامرسان در پاسخ به زیرساختهای آسیب دیده ژاپن برای اولین بار ساخته و منتشر شد. این پیامرسان یک پیامرسان فوری است که بعدها کامل شد و انتشار گسترده یافت. لاین تا سالها پلتفرمی برای بازیهای موبایلی بود و دلیل عمده آن، ناشر آن بود که یکی از بزرگترین کمپانیهای بازیهای موبایلی بود. یکی از عمدهترین ویژگیهای آن که با دیگر انواع پیام رسان های خارجی متفاوت است، امکان ساخت اکانت بدون شماره تلفن است. دیگر ویژگی آن که برای بسیاری وجهی شیطنتآمیز داشت، امکان اطلاع از کاربرانی بود که شماره ما را ذخیره داشتند بدون اینکه ما خبر نداشتیم. لایک کردن و کامنت گذاشتن پیامهای درون گروههای لاین نیز ویژگی جالبی بود که این پیامرسان را تا حد زیادی نسبت به رقبا متمایز میکرد.
سیگنال، یکی از بهترینها در بین انواع پیام رسان های خارجی
بحث در مورد سیگنال (Signal) این روزها بسیار است. یکی از دلایل مهم آن بحث امنیت 100 درصدی و پیشرفته این پیامرسان در بین دیگر انواع پیام رسان های خارجی است. احتمال دارد تا مدتی دیگر سیگنال یکی از بهترین پیام رسان خارجی 2021 شناخته شود. سیگنال برای نخستین بار در سال 2014 در دسترس عموم مردم قرار گرفت. پشتیبانی از پلتفرم امن End-to-End و رمزنگاری پیشرفته چند سطحی، سیگنال را تبدیل به یکی از امن ترین پیامرسانهای روز دنیا تبدیل کرده است. تمامی مکالمات صوتی و تصویری در سیگنال محرمانه تلقی شده و هیچ نهاد امنیتی و دولتی در کشورهای گوناگون قادر به استراق سمع نیست. سیگنال از بسیاری لحاظ کاربران را به یاد نسخه تلگرام (وبسایت تلگرام) میاندازد و شاید به همین دلیل است که بسیاری حدس میزنند به زودی در زمره بهترین انواع پیام رسان های خارجی قرار بگیرد. سیگنال نسخه تحت وب نیز دارد که امتیازی مثبت برای آن شمرده میشود.
اسکایپ، همچنان پیشتاز
اسکایپ (Skype) یک پیامرسان قدیمی و مشهور است که به کاربران اجازه میدهد به طریق صوت، تماس تلفنی و اینترنتی برقرار کنند. مکالمه صوتی و ویدئویی بین کاربران اسکایپ کاملاً رایگان است. همچنین این پیامرسان امکانات مختلف دیگری مشابه دیگر پیامرسانها، همانند پیامرسان فوری، انتقال فایل، ویدئو کنفرانس و پست صوتی دارد. در برقراری تماس تصویری اسکایپ یکی از بهترین انواع پیام رسان های خارجی می باشد.
دیسکورد؛ یکی از انواع پیام رسان های خارجی برای گیمرها
یکی دیگر از مشهورترین و بهترین پیام رسان هایی می باشد که در سال 2015 منتشر شد. این پیام رسان خارجی و پر طرفدار برای در ارتباط نگه داشتن گیمرها با یکدیگر ایجاد و طراحی شده است. بیش از 300 میلیون کاربر در سراسر دنیا از این پیام رسان استفاده می کنند. Discord یک برنامه رایگان می باشد که روزانه بیش از 14 میلیون کاربر آنلاین و فعال دارد. یکی از ویژگی های معروف دیسکورد امکان ایجاد گروه های خصوصی تا 10 کاربر می باشد. نگران نباشید در هنگام بازی اگر امکان چت متنی را نداشته باشید می توانید از چت صوتی بهره ببرید. نه تنها در گوشی های همراه و کامپیوتر بلکه افرادی که از کنسول بازی استفاده می کنند نیز از دیسکورد جهت برقراری ارتباطات خود با دیگران استفاده می کنند. تنها مشکل این است که دیسکورد از رمزگذاری برای ایمن نگه داشتن پیام های خود استفاده نمی کند. اگر ایمنی پیامهایتان برایتان بسیار مهم است پیشنهاد می شود از تلگرام به جای دیسکورد استفاده نمایید. دیسکورد را می توانیم یکی از بهترین پیام رسانی خارجی بدانیم که از طریق لینک زیر می توانید اقدام به دانلود آن کنید.
SnapChat؛ مسنجری سرگرم کننده
اسنپ چت یکی از پیام رسان های معروف در بین نسل جوان می باشد. در ابتدا اسنپ چت طرفداران بسیاری نداشت و خوب میان طرفداران جای نیافتاده بود اما با گذر زمان و محبوب شدن توسط افراد مشهور و سرمایه گذاری های متعدد توانست به یکی از معروف ترین مسنجرهای حال حاضر شود. اگر قرار به قرار دادن اسنپ چت در دسته خاصی از انواع پیام رسان های خارجی کنیم بی شک در دسته سرگرم کننده قرار می گیرد. در رتبه بندی به پای برنامه محبوب و مشهور اینستاگرام نمی رسد اما هنوز وظیفه های خود را به خوبی انجام می دهد. می توانید فیلم های کوتاه ضبط کنید، عکس های با افکت های مختلف و زیبا را ثبت کنید و با خانواده به اشتراک بگذارید. تعداد فیلترهای عکس و فیلم این مسنجر به حدی می باشد که می تواند برای ساعت ها شما را سرگرم خود سازد و به تازگی نیز می توانید از این پیام رسان در وب نیز بهره ببرید. برای دانلود پیام رسان خارجی و پر طرفدار SnapChat می توانید از طریق لینک زیر اقدام به دانلود کنید.
Wickr Me؛ از امنیتی ترین انواع پیام رسان های خارجی
Wickr Me یکی از انواع پیام رسان های خارجی می باشد که به امنیت اهمیت بسیاری می دهد. متن، عکس، پیام های صوتی و ویدیویی شما همگی برای امنیت بیشتر کدگذاری می شوند و با امنیت کامل می توانید پیام های خود را ارسال کنید. برای پیام های خود تایمر تنظیم کنید و پس از آن پیام ها به صورت خودکار از بین می روند و دیگر هیچ اثری از آن ها باقی نخواهد ماند. پیام های خود را به صورت مخفیانه شروع کنید. از ویژگی های این برنامه می توانیم به ایجاد گروه های حداکثری 10 نفره اشاره کنیم. Wicker Me به امنیت کاربران خود اهمیت بسیاری می دهد و دسترسی به آن ها هیچ جوره امکان پذیر نیست. ویژگی دیگر این برنامه به پین کردن چت ها و گروه های مورد علاقه خود را پین کنید تا همیشه در دسترس تان باشد.
پیام رسان Kakaotalk
در کره جنوبی زمانی که بحث انواع پیام رسان های خارجی می شود بیشتر افراد نام Kakaotalk را می برند . نه تنها در کره جنوبی بلکه در ایالات متحده نیز به علت سرعت ارسال پیام ها نیز مورد استفاده بسیاری قرار می گیرد. مهم نیست به چه اینترنت با چه سرعتی متصل باشید، پیام ها با نهایت سرعت انتقال پیدا می کنند. اگر علاقه به تجارت الکترونیک دارید Kakaotalk می تواند گزینه خوبی برای نصب و استفاده باشد. این برنامه با دادن کوپن ها و کارت های اعتباری مختلف این امکان را به شما می دهد تا تقویم ها، قرار ملاقات ها، جلسات و گردهمایی ها را برنامه ریزی کنید و از کارهای خود عقب نمانید.
پیام رسان Kik
اگر شما هم از نسل جوان هستید پیشنهاد می شود برنامه Kik را نصب کنید و از آن بهره ببرید. برعکس بسیاری از برنامه ها که نیاز به شماره تماس دارند با این اپلیکیشن تنها می توانید با یک نام کاربری شروع به کار کنید. هر فردی در این برنامه دارای کد QR مخصوص خود می باشد و با اسکن کردن کد هر فرد می توانید آنها را به لیست خود اضافه کنید. رابط کاربری بسیار سریع و جذاب می باشد، اگر هم حوصله تان سر رفت می تواند در اتاق چتی که هستید شروع به بازی کنید. تقریبا 70 درصد کاربران این اپلیکیشن را 13 تا 24 ساله ها تشکیل می دهند و اگر هم شما در این محدوده سنی می باشید می توانید این پیام رسان را نصب کنید و با دوستان خود ارتباط برقرار کنید. امروزه انواع پیام رسان های خارجی خیلی زیاد شده است و البته همه آن کیفیتی را که باید داشته باشند را ندارد. Kik یکی از بهترین هاست و دارای رابط کاربری خوبی می باشد، پیشنهاد می شود از آن بهره ببرید.
پیام رسان Dust
اگر اقدام به بررسی انواع پیام رسان های خارجی کنیم متوجه می شویم که هر کدام دارای ویژگی خاصی می باشند و برنامه Dust که یکی از آنهاست به خودش لقب "امن ترین پیام رسان جهان" را داده است. اگر به حریم خصوصی خود اهمیت فراوانی می دهید پس این اپلیکیشن می تواند گزینه خوبی جهت دانلود باشد. این برنامه رایگان است و به صورت خود به خود پس از 24 ساعت همه پیام ها را پاک می کند. همچنین می توانید هر زمانی که خواستید می توانید پیام ها را از ارسال لغو کنید. و مهم تر از آن اگر کسی از پیام های شما اسکرین شات بگیرد برنامه به شما اطلاع خواهد داد. زمانی که پیام های خود را حذف میکنید دیگر نمی شود آنها را بازیابی کرد و از این همه ویژگی Dust، باعث می شود که آن را یکی از امن ترین اپلیکیشن های مسنجر بدانیم. و در آخر می توانیم به ویژگی Blasts اشاره کنیم که توسط آن می توانید فکر های خود را با فالوور هایتان به اشتراک بگذارید که در نهایت بعد از 24 ساعت به صورت خودکار از بین می روند. این پیام رسان جدید می تواند به راحتی تمامی نیاز های شما را برآورده سازد.
پیام رسان GroupMe
در بررسی انواع پیام رسان های خارجی بعضی اوقات به مسنجری بر خوردیم که امنیت بالایی را ارائه می داد، دیگری سرعت بسیار و حالا نوبت به GroupMe می رسد. به راحتی می توانید از اسم این مسنجر تشخیص دهید که هدف از ایجاد این اپلیکیشن چیست. تمرکز این برنامه بر روی چت های گروهی و چندنفره می باشد. این پیام رسان متنی قابلیت ارسال شکل های مختلف رسانه را نیز پشتیبانی می کند و می توانید هر چیزی را به راحتی به اشتراک بگذارید. در GroupMe می توانید گروه هایی با بیش از 500 کاربر را تشکیل دهید. مخاطبین خود را هم از طریق ایمیل و هم از طریق شماره تماس می توانید به برنامه اضافه کنید. مالک اصلی این برنامه، مایکروسافت می باشد ولی جالب است که هنوز اقدام به رمز گذاری سراسری پیام ها نکرده است. درست است که مایکروسافت دارای اعتبار بسیاری در بین کاربران می باشد اما اگر امنیت پیام هایتان اهمیت بسیاری برای شما دارند پیشنهاد می شود که از پیام رسان دیگری استفاده کنید. در آخرین به روزرسانی ها این برنامه امکان ارسال ویدیو ها را به صورت گیف برای شما فراهم می کند و حذف پیام نیز تنها با یک یک ضربه به راحتی امکان پذیر است.
سخن پایانی
در این مقاله قصد داشتیم به بررسی انواع پیام رسان خارجی بپردازیم. به برنامه های مختلفی پرداختیم که هر کدام در زمینه خود دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند. یکی در امنیت، دیگری در ارائه دادن سرعت و بعضی هم در چت های گروهی دارای شهرت بسیاری می باشند. تلگرام، واتساپ هر دو از محبوب ترین پیام رسان های حال حاضر می باشند و پیشنهاد می شود پس از مطالعه نمودن بررسی ها اقدام به دانلود نمایید. پیام رسان بدون فیلتر بسیاری وجود دارد که پیشنهاد می شود با بررسی هر کدام از آن ها بهترین را دانلود و دریافت کنید.
منبع: digitaltrends
دیدگاههای بازدیدکنندگان
علیرضا
815 روز پیشسلام خب ما چرا اینقد عقبیم ایران چرا خودش یه چیزی رو اختراع نکرده مخصوصا در دانش پزشکی
پارسا
682 روز پیشدرسته که ۱۳۳ روز از نظر شما میگذره، اما جدی گفتید یا به شوخی؟ چیزی که زیاده، پیام رسان ایرانی. چیزی که کمه، حمایت مردم. / دوما. ایران در زمینه پزشکی اختراعی نداشته؟ :/
محمد حسین جعفری
669 روز پیشحمایت مردم از چیزای اشغالی که با بودجه الکی درست شده. امنیتش طوری هستش ک پلی استور گوگل هم میگه مضرر هستش. یعنی چی. یعنی دسترسی پیدا میکنه به تمام اطلاعاتت. الانم ب نظرت حمایت مردممم کمه یا. مقدار خریت دولت کم شده چون تمام مردم دیگه میدونن ک چی از چی هستش
ماهی
665 روز پیشبخاطر اینه ک آشغالن داخلیا یا اینکه امنیت ندارن یا رصد میکنن
فاطمه میچانی
619 روز پیششما از چی میترسید که لو بره،؟؟؟
سرعت کم
618 روز پیشاونها از چی میترسن من از تفکراتم میترسم که واسه پیشرفت میشه میترسم
برزو پدیده
661 روز پیشبکار بردن اینگونه کلمات نشانه بی ادبی وبی سوادی تورو میرسونه. اینقدر خارجی پرستی والا کمی درمورد پیشرفتهای علمی وتحقیقاتی در ده سال اخیر مطالعه بکن مبینی که جوانان دانشمنداین کشور چه چیزهایی اختراع کرده اند اما امثال شماچی ....
محسن رضایی
572 روز پیشهرگز پیام رسان ایرانی استفاده نکنید همشون تحت کنترل دولت و ستاد نظارت ..... هست. به عکس ها متن های ارسالی و دریافتی لوکیشن و تمام مخاطبین دسترسی دارند.
ارميتا
444 روز پیشبيشترشون هكر دارن مخصوصا اسنپ چت