چند سالی است که انواع محصولات دیجیتالی پوشیدنی به بازارهای جهانی عرضه شدهاند. همانطور که اطلاع دارید سیستمهای دیجیتالی از نوعی که باشند باید نرم افزاری مدیریتی و سیستمی را دارا باشند تا بتواند از قدرت سخت افزاری آنها بهره برد. یکی از انواع مختلف سیستم عامل هایی که برای ابزار آلات پوشیدنی دیجیتال، عرضه شده، سیستم عامل Wear OS می باشد. اما سوالی که شاید برای شما نیز پیش آمده باشد، این است که سیستم عامل Wear OS (ور او اس) چیست؟ ما در این مطلب قصد داریم تا سیستم عامل Wear OS را که در حال حاضر بیشتر بر روی انواع مختلف ساعت هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد، را معرفی کنیم، پس برای دریافت پاسخ سوال فوق، ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.
سیستم عامل Wear OS (ور او اس) چیست؟
تمامی سیستم های سخت افزاری دیجیتالی باید دارای سیستمی نرم افزاری باشند تا بتوان دستگاه را کنترل و مدیریت کرد. حال برای پاسخ به سوال سیستم عامل Wear OS (ور او اس) چیست؟ باید عنوان کنیم که این سیستم عامل ارائه شده توسط گوگل یکی از شناخته شده ترین نرم افزارهای سیستمی است که برای گجت های دیجیتالی همچون ساعت هوشمند ارائه شده است. این سیستم عامل که در ابتدا با عنوان Android Wear شناخته می شد، در سال 2014 توسط شرکت گوگل معرفی و عرضه شد. اما در سال 2018، نام این سیستم عامل تغییر کرد و به Wear OS تبدیل شد.
در سال 2022 به لطف معرفی پیکسل واچ، Wear OS بار دیگر با قابلیتهای جدیدش در کانون توجهات قرار گرفت. پساز سالها بیمهری گوگل در مورد Wear OS، سیستمعامل مخصوص پوشیدنیهای هوشمند از سال پیش و بهدنبال همکاری گوگل با سامسونگ، بار دیگر در کانون توجهات قرار گرفت؛ همکاری ویژهای که ثمرهی آن ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ مجهز به سیستمعامل Wear OS بود. ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS اگرچه گران قیمت می باشد اما ارزش خرید بالایی به دلیل خصوصیات ویژه ای که این سیستم عامل ارائه می کند، دارد. در زیر برخی از مزایا و معایب این سیستم عامل ذکر شده تا با نقاط قوت و ضعف این سیستم بیش از پیش آشنا شوید.
مزایای سیستم عامل Wear OS
- اجازه نصب برنامه های ThirdParty
- پشتیبانی از دستیار گوگل
- نصب پیش فرض Google Play Store
- تجربه رابط کاربری روان
- اتصال به تمامی تلفن های هوشمند اندرویدی
- دسترسی به خدمات و سرویس های گوگل
معایب سیستم عامل Wear OS
- ساعت های هوشمند دارای wear os گران قیمت هستند
- مصرف باتری این سیستم عامل زیاد است.
- در ساعت های هوشمند ارزان قیمت، عملکرد نسبتا کندی را شاهد هستیم.
ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS
همان طور که بیان شد، ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS دارای قیمتهای بالایی هستند اما از کیفیت بالایی برخوردار می باشند و به لطف وجود سیستم عامل گجت های پوشیدنی فوق، قابلیت های زیادی نیز دارند. یکی از معروفترین برندهایی که از این سیستم عامل در ساعت های هوشمند خود استفاده می کند، شرکت کره ای سامسونگ می باشد که در سری گلکسی واچ از آن بهره می برد، اما شرکت های بزرگ دیگری نیز هستند که در محصولات خود این نرم افزار سیستمی را نصب کرده اند. در این بخش تعدادی از ساعت های هوشمندی که از این سیستم عامل استفاده می کنند را معرفی می کنیم.
- ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ 5 پرو
- ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ 5
- ساعت هوشمند گوگل پیکسل واچ
- ساعت هوشمند Fossil Gen 6
- ساعت هوشمند TicWatch Pro 3
- ساعت هوشمند Fossil Sport
- ساعت هوشمند شیائومی mi watch
ویژگی های سیستم عامل Wear OS
یکی از مهمترین قابلیت های سیستم عامل Wear OS ارتباط با گوشی هوشمند کاربر است. دریافت و نمایش اعلان های گوشی هوشمند توسط ساعت هوشمند شیائومی یا سامسونگی که سیستم عامل فوق را داراست، یکی از مزیت های این نوع ساعت می باشد. در برخی از مدل ها به کمک اسمارت واچ به راحتی می توان تماس بگیرید یا تماس دیگران را پاسخ دهید.
اگر بخواهیم فراتر از قابلیت نمایش اعلان ها و تماس ها را در ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS بیان کنیم، باید بگوییم که این محصولات با دستیار گوگل عرضه می شوند که به کاربر امکان ارتباط با سایر دستگاه های هوشمند همچون گوشی هوشمند، تلویزیون هوشمند یا بطور کلی هر دستگاه هوشمند دیگری را فراهم می سازد.
یکی از شایع ترین استفاده های سیستم عامل wear os برای تناسب اندام و سلامتی می باشد. به جرات می توان گفت تمامی مدل های ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS قابلیت ثبت قدم های کاربر، مسافتی که کاربر راه رفته یا دویده است، کنترل ضربان قلب و بسیاری از قابلیت های مرتبط با سلامتی و تناسب اندام که در این سیستم عامل گنجانده شده است.
نحوه استفاده از سیستم عامل Wear OS
ساعتهای هوشمند نیز همانند گوشیهای هوشمند مجهز به صفحه نمایش لمسی هستند و با لمس نمایشگر میتوانید از ویژگیها، نصب برنامهها و مدیریت اعلانها استفاده کنید. همچنین برخی از ساعتها ممکن است دکمهها یا تاجهایی داشته باشند که میتوان از آنها برای انجام کارهای بیشتر استفاده کرد، و Google Assistant حتی میتواند بسته به کاری که میخواهید انجام دهید، برخی از عملکردهای هندزفری را اضافه کند.
وقتی ساعت خود را بوت میکنید یا به اصطلاح آماده به کار میکنید، پس از باز کردن قفل ساعت، میتوانید برای مشاهده اعلانها انگشت خود را به سمت بالا بکشید. با کشیدن انگشت به پایین، منوی تنظیمات سریع ظاهر میشود، جایی که مواردی مانند روشنایی و سایر عملکردهای تنظیمات را خواهید یافت.
دانلود برنامه ور او اس
حال که با سیستم عامل Wear OS آشنا شدید، برای ارتباط با این سیستم عامل باید به دانلود برنامه ور او اس در گوشی هوشمندتان اقدام کنید. خوشبختانه دانلود برنامه ور او اس برای هر دو سیستم عامل اندروید و ایفون در استورهای گوگل پلی و اپ استور، موجود می باشد. پس از دانلود برنامه فوق و نصب آن برروی گوشی هوشمندتان می توانید اقدام به جفت سازی گوشی و ساعت هوشمندتان کنید و از قابلیت های بی نظیر ساعت هوشمند با سیستم عامل Wear OS بهره مند شوید. برای دانلود برنامه ور او اس می توانید از لینک های زیر استفاده کنید.
کلام آخر
سیستم عامل Wear OS شرکت گوگل با قابلیت های ویژهای که برای آن در نظر گرفته شده، یکی از خوش نام ترین سیستم عامل ها برای محصولات پوشیدنی می باشد. در این مطلب سعی کردیم تا بخشی از قابلیت ها، مزیت ها و نقاط ضعف این سیستم عامل را بیان کنیم. البته از خاطر نباید برد که برای جفت سازی گوشی هوشمند با ساعت هوشمندتان که از ور او اس بهره میبرد، نیاز به نصب برنامه ور او اس بر روی گوشی تان می باشید که لینک دانلود آن نیز قرار داده شده است. در انتها اگر انتقاد یا پیشنهادی در رابطه با این مطلب دارید، می توانید آن را با ما و کاربران همه چی آنلاین از طریق بخش نظرات، در میان بگذارید.
منبع: androidpolice
دیدگاه خود را بنویسید