بازار گوشی های موبایل آنقدر جذاب هست که شرکت های بسیاری از کشورهای مختلف تلاش کنند تا وارد این عرصه شوند و از سود سرشار و روزافزون آن بهره مند گردند. یکی از گوشی های میان رده ای که با مشخصات فنی مناسب خود چند سالی هست که وارد بازار شده گوشی ویکو T3 می باشد. این گوشی با دارا بودن صفحه نمایشی IPS LCD و پردازنده مدیاتک هلیو P35 و ماژول سه گانه دوربین اصلی و باتری 5000 میلی آمپری به همراه قیمتی مناسب و اقتصادی، گزینه بسیار مناسبی برای کاربرانی است که قصد خرید گوشی مقرون به صرفه و مناسبی را دارند. قیمت گوشی ویکو T3 در زمان عرضه حدود 180 دلار بوده است.
مشخصات فنی گوشی ویکو T3
گوشی ویکو T3 در دسامبر 2021 عرضه گردیده است. ابعاد گوشی 165.3 در 76. در 9.2 میلیمتر بوده و دارای وزنی 188 گرمی است. خبر خوشی که درباره این گوشی می توان اعلام کرد، پشتیبانی از دو سیم کارت می باشد که برای افرادی که این ویژگی برایشان حیاتی است، خبر خوبی می باشد. طراحی گوشی مینیمالیستی و بسیار ساده می باشد. در پنل جلوی دستگاه صفحه نمایش به همراه ناچی قطره ای در بالای آن دیده می شود که سنسور سلفی را در خود جای داده است. حاشیه های دور نمایشگر زیاد می باشد که البته با توجه به قیمت گوشی ویکو T3 و مقایسه آن با دیگر مدل های رقیب، امری عادی برای این رنج قیمت بنظر می رسد.
پنل پشتی دستگاه از طراحی ساده ای برخوردار می باشد. در پنل پشتی برآمدگی کوچک مربع شکلی قرار گرفته که ماژول دوربین اصلی را در خود جای داده است. ماژول دوربین اصلی از سه سنسور که به صورت مربعی شکل در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. در کنار سنسورهای فوق، فلشی Led نیز تعبیه شده که برای ثبت تصاویر در محیط های کم نور یا تاریک کاربرد دارد. در فریم سمت راست گوشی شاهد قرارگیری دکمه های تنظیم صدا و پاور که با حسگر اثرانگشت ادغام شده، هستیم و در فریم سمت چپ شاهد قرارگیری خشاب سیم کارت می باشیم.
صفحه نمایش بکار رفته در گوشی ویکو T3 از نوع IPS LCD بوده و اندازه ای 6.6 اینچی دارد. نسبت صفحه نمایش به بدنه 83.7 درصد است که نشانگر بزرگ بودن حاشیه های دور نمایشگر است. رزولوشن این نمایشگر 720 در 1600 پیکسل بوده که نیازهای معمول و روزمره کاربران را به راحتی مرتفع می سازد. سیستم عامل اندروید 11 در کنار چیپست مدیاتک هلیو P35 که با فناوری 12 نانومتری توسعه پیدا کرده، پلتفرم نرم افزاری و سخت افزاری بکار رفته در این گوشی را تشکیل می دهد. چیپست مدیاتک هلیو P35 دارای پردازنده مرکزی هشت هسته ای بوده که از چهار هسته 2.3 گیگاهرتزی Cortex-A53 به همراه چهار هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A53 تشکیل شده است.
پردازنده گرافیکی این چیپست را تراشه PowerVR GE8320 تشکیل داده است. ماژول دوربین اصلی گوشی همان طور که بیان شد از سه سنسور تشکیل یافته است. سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی بوده و در کنار آن از دو سنسور 5 و 2 مگاپیکسلی دیگر نیز استفاده شده است. از ویژگی های ماژول دوربین اصلی می توان به ویژگی HDR به همراه ثبت تصاویر پانوراما اشاره کرد. کیفیت فیلم برداری ماژول فوق 1080 پیکسل با نرخ 30 فریم بر ثانیه می باشد.
در پنل جلویی دستگاه سنسور سلفی تعبیه شده که 8 مگاپیکسلی می باشد. در انتهای بررسی گوشی ویکو T3 به باتری دستگاه می رسیم. باتری بکار رفته در این محصول غیر قابل تعویض بوده و دارای ظرفیتی 5000 میلی آمپری می باشد. با توجه به ظرفیت باتری و مشخصات فنی گوشی، می توان انتظار شارژدهی یکروزه را از این باتری داشت.
نتیجه گیری
مشخصات فنی، قابلیت ها و ویژگی ها و قیمت گوشی ویکو T3 همه بیانگر این واقعیت می باشند که با محصولی با ارزش خرید بالا رو به رو هستیم. این گوشی با قدرت پردازشی مناسب و شارژ دهی قابل قبول نیازهای روزمره و عادی کاربران را به راحتی مرتفع می سازد. اگر قصد خرید گوشی ویکو T3 را دارید توصیه ما خرید از فروشگاه اینترنتی همه چی آنلاین می باشد.
مزایا
- باتری قدرتمند
- چیپست مناسب
- حسگر اثر انگشت پر سرعت
- دوربین اصلی با کیفیت
معایب
- رزولوشن پایین نمایشگر
- عملکرد ضعیف دوربین های فرعی
دیدگاه خود را بنویسید