شرکت شیائومی گوشی poco f3 را در تاریخ 22 مارس 2021 معرفی کرد و از همان روز پوکو f3 را روانه بازار نمود. قیمت poco f3 در زمان عرضه حدود 350 یورو بود و این گوشی شیائومی در سه رنگ سفید، مشکی و آبی ارائه شده است. گوشی پوکو f3 دارای ویژگی های درجه یکی است که با بدنه شیشه ای زیبا و قاب پلاستیکی آن شروع می شود. این محصول از نمایشگر امولد 6.67 اینچی با نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده می کند و دارای یکی از سریع ترین تراشه های موجود در بازار یعنی اسنپ دراگون 870 5G و باتری قوی با شارژ سریع می باشد. دوربین سه گانه گوشی poco f3 به صورت دوربین اصلی، اولترا واید و ماکرو می باشد. فرو رفتگی کوچکی نیز روی صفحه نمایش وجود دارد که در آن دوربین سلفی تعبیه شده است. گوشی پوکو f3 مطمئنا پرچم دار نیست اما چیز کمی هم نسبت به آنها ندارد.
گوشی poco f3 جزو اولین گوشی هایی است که در آن از نسخه جدیدتر اسنپ دراگون 865 یعنی اسنپ دراگون 870 استفاده شده و 10 درصد از نسل قبلی خود سریع تر است. در کنار صفحه نمایش 1080p، سخت افزار نیز باید در کارهای گرافیکی عملکرد فوق العاده ای داشته باشد. با این حال، پوکو f3 نسبت به f2 pro ارتقا گسترده ای نداشته است. مطمئنا این دستگاه نمایشگر امولد 120 هرتزی و بلندگو استریو بهتری نسبت به نسل قبلی خود دارد اما انتظار داریم که عملکرد پردازشی مشابهی نیز داشته باشد. گوشی f2 pro دارای رزولوشن بالاتر و دوربین اصلی و اولترا واید بهتری نسبت به گوشی پوکو f3 است. اما نکته مهمی وجود دارد که مربوط به قیمت این محصول است و قیمت poco f3 نصف قیمت گوشی poco f2 است.
آنباکس گوشی poco f3
گوشی poco f3 در یک جعبه سیاه بزرگ با لوگوی زرد رنگ poco بر روی جعبه عرضه می شود. اقلامی که در درون جعبه وجود دارد شامل آداپتور شارژ سریع 33 واتی، کابل تبدیل USB-A به USB-C و قاب سیلیکونی شفاف است. این قاب درگاه کوچکی برای پورت USB دارد که ایمنی آن را افزایش می دهد و از طرفی برای شارژ سریع و اتصال هندزفری اذیت کننده است. گوشی پوکو f3 از جک 3.5 میلی متری صدا پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل سازنده آن آداپتور 3.5 میلی متری به USB-C را در درون جعبه قرار داده است. اگر از طرفداران پر و پا قرص پوکو هستید، از دیدن استیکرهای پوکو خوشحال خواهید شد که می توانید آن را بر روی وسایل مورد علاقه تان بچسبانید.
طراحی و ساخت گوشی poco f3
گوشی poco f3 همانند گوشی Mi 11 پرچم دار شیائومی است و این بسیار عالی است. این محصول در حالی دارای دو پنل گوریلا گلس 5 در دو طرف خودش است که قاب پلاستیکی، خمیدگی و براق بودن آن تقریبا مشابه گوشی Mi 11 است. ماژول دوربین پوکو f3 نیز از گوشی Mi 11 الهام گرفته و طراحی آن کمی متفاوت از آن چیزی است که در گذشته مشاهده کرده ایم. در مشخصات این محصول هیچ اشاره ای به گواهی IP53 یا ضد آب بودن پوکو f3 نشده اما معتقدیم این محصول در برابر پاشش آب مقاوم است. همانطور که گفته شد، گوشی poco f3 5g در سه رنگ سفید، مشکی و آبی ارائه شده که کاملا براق و آینه مانند هستند و در آن شیب یا انعکاس عجیبی وجود ندارد.
در طراحی نمایشگر گوشی پوکو f3 از صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد با رزولوشن 1080p استفاده شده که نسبت به گوشی پوکو f2 بهبود یافته و شبیه به صفحه نمایشی که در ردمی نوت 10 پرو دیده ایم می باشد. حاشیه های صفحه نمایش بسیار کوچک هستند و فرورفتگی بسیار کوچکی نیز در بالای صفحه برای دوربین سلفی تعبیه شده است. حسگر اثر انگشت در پائین صفحه نمایش وجود ندارد و به جای آن در کنار گوشی قرار گرفته است. در بالای صفحه نمایش یکی از بلندگوهای استریو تعبیه شده که صدای خوبی دارد. در این محصول، led برای اعلان ها وجود ندارد اما می توانید از قابلیت Screen Breathing استفاده نمائید تا از اعلان ها با خبر شوید.
نمایشگر گوشی poco f3
مهم ترین تغییر صورت گرفته بر روی گوشی poco f3 نسبت به گوشی f2 pro مربوط به نمایشگر است. نمایشگر امولد این محصول از نرخ نوسازی 120 هرتز پشتیبانی می کند و دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیسکل با تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ می باشد. محافظ صفحه نمایش گوشی پوکو f3 همانند دیگر گوشی های شیائومی از نوع گوریلا گلس 5 می باشد. این محصول از نرخ نوسازی 60 و 120 هرتز پشتیبانی می کند و دارای گواهی +HDR10 می باشد و کیفیت تصویر آن در سرویس های پخشی مانند نتفلیکس، پرایم و یوتیوب به صورت Full HD است. کاربر همانند گوشی ردمی نوت 10 پرو و پوکو x3 می تواند نرخ نوسازی آن را از طریق تنظیمات تغییر دهد. نمایشگر این محصول همیشه به صورت 120 هرتز برنامه ها را نمایش می دهد و در مواقعی نیز برای صرفه جویی در مصرف باتری به 60 هرتز تغییر می کند.
پوکو متعهد شده که صفحه نمایش آن در حالت روشنایی خودکار می تواند تا 900 نیت و هنگام تماشای محتوای ویدئوی HDR تا 1300 نیت را پشتیبانی کند. سه حالت پیش فرض تنظیم رنگ در پوکو f3 تعریف شده که به صورت خودکار، اشباع و استاندارد می باشد و هر کدام از آنها سیستم رنگ خاصی را نشان می دهد. حالت خودکار برای بازتولید محتوا به صورت طیف وسیعی از رنگ ها ارائه شده و رنگ ها را مطابق با نور تنظیم می نماید. حالت استاندارد مطابق sRGB است و صفحه نمایش آن کالیبراسیون عالی از رنگ ها را نمایش می دهد. در آخر، حالت اشباع نیز رنگ ها را بسیار جذاب می کند و دیگر به دقت DCI-P3 نیست.
باتری و شارژدهی
گوشی poco f3 دارای باتری قوی 4520 میلی آمپر ساعت می باشد که کمی از گوشی پوکو f2 ضعیف تر است. این باتری هنوز هم برای چنین گوشی هوشمندی کافی به نظر می رسد و انتظار داریم که بازخورد خوبی نیز در آزمایش عمر باتری داشته باشیم. همانند گوشی ردمی نوت 10 پرو و پوکو x3 پرو، این محصول دارای آداپتور شارژ سریع 33 واتی به همراه کابل آن است و در آزمایش 30 دقیقه ای توانسته 67 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید. در بخش سرعت شارژدهی، گوشی پوکو f3 توانسته امتیازات خوبی را بدست آورد و جزو بهترین هاست. شارژ کامل این محصول حدود 56 دقیقه زمان می برد و بسیار مناسب است.
نرم افزار و سخت افزار
گوشی poco f3 با اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 12 عرضه شده است. نسخه MIUI 12 مدتی است که عرضه شده و حتی اگر از اندروید 11 نیز استفاده نماید، تشخیص آن واقعا دشوار است زیرا شباهت زیادی با یکدیگر دارند. رابط گرافیکی poco از تم نسبتا متفاوتی استفاده می کند که در آن آیکون ها گنجانده شده و کاربر می تواند آن را به دلخواه تغییر دهد. پوکو f3 از نمایشگر همیشه روشن پشتیبانی می کند و می توان آن را در صورت نیاز فعال یا غیرفعال نمود. عملکرد صفحات اصلی مانند همیشه است و با میانبرها، پوشه ها و ویجت ها پر شده اند. صفحه نمایش به وسیله حسگر اثر انگشتی که در کنار گوشی تعبیه شده باز می شود و از سرعت و دقت خوبی برخوردار است.
یکی از مهم ترین دلایل خرید poco f3 پردازنده آن است. در این گوشی از سریع ترین تراشه های موجود در بازار یعنی اسنپ دراگون 870 5G استفاده شده است. پردازنده 8 هسته ای این محصول از یک هسته 3.2 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته 1.8 گیگاهرتز Kryo 585 تشکیل شده است. همانطور که انتظار می رفت، این پردازنده عملکرد بسیار خوبی را از خود در بنچ مارک ها نشان داده و در میان گوشی های هم رده بهترین است. بازی کردن با این گوشی بدون کندی است و مشکلی نیز از جانب نمایشگر وجود ندارد و بازی ها به راحتی اجرا می شوند. پردازنده گرافیکی گوشی poco f3 از نوع Adreno 650 می باشد که همچنان از قوی ترین پردازنده های گرافیکی موجود در بازار است. شرکت شیائومی این گوشی را به صورت 128 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 128 گیگابایت با 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت با 8 گیگابایت رم ارائه کرده است.
دوربین گوشی poco f3
گوشی poco f3 دارای دوربین سه گانه ای است که مشابه گوشی پوکو x3 پرو می باشد. دوربین های این محصول به صورت دوربین اصلی، اولترا واید و ماکرو عرضه شده است. دوربین اصلی پوکو f3 از نوع 48 مگاپیکسلی است که دارای لنز واید 26 میلی متری با قابلیت فوکوس خودکارو دیافراگم f/1.8 می باشد. عکس های گرفته شده توسط این دوربین با توجه به قیمت poco f3 نسبتا مناسب هستند و نباید از آن انتظار معجزه را داشت. دوربین اولترا واید این محصول 8 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2 و پوشش 119 درجه ای است. عکس های این دوربین از نویز بسیار کمی برخوردار هستند و در آن رنگ ها واقع گرا می باشند. دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو این محصول دارای لنز 50 میلی متری با دیافراگم f/2.4 و قابلیت فوکوس خودکار می باشد. عکس های ثبت شده توسط دوربین ماکرو معمولی هستند و از جزئیات خاصی برخوردار نیستند. دوربین سلفی نیز 20 مگاپیکسل با لنز واید و دیافراگم f/2.5 می باشد.
جمع بندی
گوشی poco f3 محصولی فوق العاده با عملکردی بی نظیر و قیمت مناسب است. در پوکو f3 از نمایشگر امولد با نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده شده و سرعت شارژ باتری آن بسیار عالی است. طراحی و ساخت این گوشی بسیار جذاب است و کاربر هنگام در دست گرفتن این محصول متوجه خوش دست بودن آن خواهد شد. از معایب این مدل می توان به دوربین اولترا واید متوسط و نبود جک 3.5 میلی متری صدا و microSD اشاره کرد. خرید poco f3 برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال گوشی هوشمند با سخت افزار قوی، نمایشگر مناسب و قیمت رقابتی هستند پیشنهاد می شود.
محمد امین اسدی
سلام
مونتاژ کدوم کشوره؟
محمد مرتضی وکیل زاده
سلام محمد امین عزیز
لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید تا بیشتر راهنمائیتون کنند.
پاینده باشید
دیدگاه خود را بنویسید