شاید این روزها طرفداران سرسخت برنامه هایی مانند برنامه اسپاتیفای یا برنامه ساند کلود به طور قطع بخواهند با سرسختی تمام در همه مشاجره‌هایی که برای نام بردن بهترین اپلیکیشن‌های موزیک شکل می‌گیرد، فقط از آپ مورد علاقه‌شان حمایت کنند؛ اما وقتی نگاهی دقیق تر به نرم افزار‌های نزدیک تر، چه از لحاظ رتبه بندی خود اپلیکیشن‌ها در استور فروشگاهی نرم افزاری هر پلتفرم و یا محبوبیت کلی آنها می‌اندازیم، متوجه خواهیم شد که بعضی از نرم افزار‌ها، مانند برنامه اپل موزیک را که حتی در دسترس ما هستند و کاربران گوشی اپل، حتی آنها را به صورت پیشفرض در گوشی های خود دارند.

در بعضی از مواقع قابلیت‌هایی را برای کاربران به ارمغان می‌آورند که خوب شاید یک کاربر معمولی امروزی در دنیای دیجیتال نیز انتظار چنین تجربه خوب و روانی را از این نرم افزار‌هایی که به شکل ساده ای در دید ما قرار دارند را نیز نداشته باشد. در ادامه ما به بررسی و آپدیت‌های فراوان این نسخه جدیدی از برنامه اپل موزیک خواهیم پرداخت و به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک برنامه محلی یک پلتفرم می‌تواند به صورت بسیار مناسب با سیستم مادر خود، که در این کیس خود IOS می‌باشد، با برنامه اپل موزیک ارتباط بهتری برقرار کرده و حتی با داشتن زمینه هواداری کمی که برای خود دارد، در بعضی از موارد بتواند اجرایی فراتر از برنامه‌های محبوب این روزها داشته باشد. با ما همراه باشید.

برنامه اپل موزیک چیست؟ و چه امکاناتی را در اختیار ما میگذارد؟

برنامه اپل موزیک چیست؟ و چه امکاناتی را در اختیار ما میگذارد؟

در ابتدا باید درباره این که واقعا برنامه اپل موزیک چه چیزی است برای شما توضیحاتی ارائه دهیم و مهمتر از آن باید به شما نشان دهیم که چه قابلیت هایی را در این اپلیکیشن نخواهید دید؛ زیرا برای مقایسه هرچه بهتر با نرم افزار‌های رقیب نقد، اصولی یک آپ به این شکل باید صورت بگیرد. در اصل سرویس پخش موسیقی Apple Music که یکی از بهترین سرویس های پخش موسیقی است، برای این طراحی شده است که دسترسی همه کاربران برای موسیقی به شکلی بسیار ساده انجام شود. با گسترش سرورهای ذخیره ای اطلاعات در دنیا و ارزان شدن حافظه های دیجیتالی، اکثر شرکت های تولید کننده محتوا من جمله خود صنعت موسیقی به سمتی سوق داده شده‌اند که بتوانند موسیقی‌های خودشان را در یک سرور برای دسترسی همه قرار دهند. 

این کار چند مزیت بسیار خوبی دارد. در مرحله اول این که همه کاربران می‌توانند یک تجربه از کیفیت بالای آنچه سازنده های اثر برای آن در نظر گرفته‌اند داشته باشند و با استریم شدن آن در محیط آنلاین می‌توانند این ایده را به انجام برسانند. در کنار این‌ها فیدبک‌هایی که از موسیقی دریافت می‌شوند و همینطور داشتن تبلیغات و در کنار آن؛ تولید محیطی که کاربران بتوانند به شکل مناسب همه موسیقی های خود را در دسترس داشته باشند و برای خرید محتوای موسیقی به سمت فروشگاه ها و همینطور دانلود های غیر مجاز نروند بخشی از دلایلی بوده است که برنامه اپل موزیک و در کل دانلود از اپل موزیک، این روزها بسیار در بین کاربران گوشی اپل باب شده است.

برنامه اپل موزیک نیز به صورتی، با خرید حق پخش های مقطعی از آرتیست ها و لیبل‌های سازنده‌های موسیقی، آنها را به صورت آنلاین در اختیار همه کاربران قرار می‌دهد و شما بدون دقدقه و با بالاترین کیفیت ممکن می‌توانید با استفاده از این اپلیکیشن، به گوش دادن به سیل عظیمی از آرتیسیت‌های مورد علاقه خودتان بپردازید. اما درباره خود قابلییت‌های تولید شده در این نرم افزار، باید گفت که در هنگام لاگین شدن و ورود به برنامه اپل موزیک مشاهده می‌کنید که کل اپلیکیشن به پنج محور برای استفاده راحت کاربران گوشی اپل تقسیم شده است که در ادامه به این قابلیت‌ها در هر تب از برنامه اپل موزیک خواهیم پرداخت.

دسترسی به موسیقی در صفحه اول و آخرین های دنیای موزیک!

دسترسی به موسیقی در صفحه اول و آخرین های دنیای موزیک!

الان به گوشی دادن بپردازید یا Listen Now در سرویس پخش موسیقی  Apple Music به شکلی توسعه داده شده است که در این قسمت شما می‌توانید به خیل عظیمی از آهنگ‌ها و پلی لیست‌های محبوبی دسترسی داشته باشید که در مدت‌های تقریبا یک هفته، بالاترین امتیازات را از کاربران دریافت کرده‌اند. قسمت دیگر هیجان انگیزی که درباره برنامه اپل موزیک وجود دارد، این است که شما با چند بار گوش دادن به ژانر‌ها و آرتیست‌های مورد علاقه خود توسط هوش مصنوعی این نرم افزار؛ موسیقی‌هایی به شما پیشنهاد می‌شود که مرتبط با سلیقه شما در صفحه اول این اپلیکیشن پلی لیست‌ها و همینطور آهنگ‌های محبوب در آن ژانر، که به صورت تازه منتشر شده‌اند به شما پیشنهاد می‌دهد.

جستجو در برنامه اپل موزیک راحت تر از همیشه!

قسمت جستجوی این اپلیکیشن کمی متفاوت با صفحه اول آن است، به این شکل که شما به طور دقیق باید بدانید که به دنبال چه چیزی می‌گردید. در این قسمت می‌توانید آلبوم‌هایی را که در آینده از طرف هنرمندان مورد علاقه‌تان منتشر خواهند شد و تاریخ انتشار آنها را نیز ببینید و همینطور به دنبال ژانر موسیقی مورد علاقه خودتان حتی بر اساس منطقه و یا کشور مورد نظر خود نیز بگردید و آنها را به پلی لیست‌های خودتان اضافه کنید.

جستجو در برنامه اپل موزیک راحت تر از همیشه!

یکی از جدید ترین آپدیت‌های این قسمت که برای اپل موزیک منتشر شده است، داشتن قابلیت اضافه کردن آلبوم‌های منتشر نشده به کتابخانه موسیقی هایتان است که در این قسمت در هر موقعی که این آلبوم منتشر شد می‌توانید آن را به صورت اتوماتیک در گوشی خود داشته باشید و همینطور بعد از این که موسیقی از سرور‌های برنامه اپل موزیک دریافت شد، نوتیفیکشنی در خود اپلیکیشن به شما نشان می‌دهد که می‌توانید از الان به بعد به این موسیقی‌ها گوش فرا دهید. 

در کنار این‌ها اضافه شدن تصاویر گیف مانند و متحرکی که برای کاور‌های آلبوم‌ها، به صورت تازه مد نظر سازندگان موسیقی قرار دارند نیز در این نسخه از برنامه اپل موزیک، در دسترس قرار گرفته‌اند و کافی است که بر روی کاور ثابت آلبوم، با یک ضربه وارد شوید و با نشان دادن لیست تمام آهنگ‌ها در بالای صفحه گوشی تصاویر متحرک جذاب آلبوم‌ها را نیز مشاهده کنید.

ویرایش پروفایل و آپدیت سراسری برای دسترسی بیشتر


ویرایش پروفایل و آپدیت سراسری برای دسترسی بیشتریکی از محورهایی که برنامه اپل موزیک بر روی آن تاکید زیادی داشته است، این است که در خود اپلیکیشن افراد بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و این صرفا مربوط به add یا اضافه کردن دوستانتان در اپلکیشن نمی‌شود. به لطف آپدیت‌های جدید این برنامه، شما می‌توانید در پروفایل خود جدا از تغییر تصور و همینطور نوشتن اطلاعات درباره خودتان پلی لیست‌هایی که مورد علاقه‌تان هستند را برای بقیه نیز منتشر کنید و همینطور به صورت آنلاین دوستانتان می‌توانند ببینید که به چه موسیقی گوش می‌دهید که خوب البته با ورود به منوی تنظیمات آپ برنامه اپل موزیک، می‌توانید این قابلیت را نیز محدود بسازید.

رادیو و پادکست‌ها در برنامه اپل موزیک، ولی با به روزرسانی بسیار هیجان انگیز!

در این قسمت می‌توان گفت که نه تنها نمونه‌ای از توسعه‌ای که برنامه اپل موزیک برای قسمت رادیو خود انجام داده وجود ندارند، بلکه با یک سری ویژگی‌های هیجان‌انگیزی قابلیت‌هایی را در این بخش به شما معرفی می‌کند که در اپلیکیشن‌های رقیب، آن‌ها را پیدا نمی‌کنید. به طور مثال ویژگی‌های معمولی این قسمت مانند گوش دادن آنلاین به پادکست‌های معروف، در این قسمت وجود دارند و همینطور می‌توانید با اضافه کردن برنامه‌های مورد علاقه تان به لیست رادیو خود؛ از آخرین پادکست‌های منتشر شده مطلع شوید.

 ولی خوب جدا از این‌ها، برنامه اپل موزیک تصمیمی گرفته است که ایستگاه‌های رادیویی واقعی را به شبکه‌های سراسری قسمت موضوعی رادیو خود اپلیکیشن، اضافه کند و شما با جستجویی کوتاه می‌توانید تمام فرنکانس‌های رادیویی معروف را در این قسمت پیدا کنید، که خوب باید گفت شما آنها را به صورت رادیویی دریافت نمی‌کنید و خود  برنامه اپل موزیک در سرور‌های خودش، با استفاده از برنامه نویسی ویژه‌ای که برای این قسمت در نظر گرفته‌اند، آنها را به صورت دیجیتالی می‌توانید دریافت کنید که در مجموع می‌توان گفت از ویژگی‌های جذاب و جدید این برنامه محسوب می‌شود.

کتابخانه موسیقی برنامه اپل موزیک با قابلیت دانلود از اپل موزیک

اما در قسمت کتابخانه اپل موزیک می‌توانید تمام محتوا‌هایی، من جمله موسیقی‌ها و پلی لیست‌ها و همچنین پادکست‌های مورد علاقه خودتان را که در طول استفاده از این آپ مورد علاقه تان واقع شده‌اند را بیابید. اما در این قسمت بعضی مواقع، کاربران دچار گمراهی‌هایی می‌شوند و فکر می‌کنند وقتی به یکی از موسیقی‌های مورد علاقه شان گوش داده‌اند و آن را به کتابخانه موسیقی خود افزوده‌اند کار تمام است! ولی خوب برنامه اپل موزیک از دید دیگری موسیقی‌های محتوایی کاربران را نگاه می‌کند. 

کتابخانه موسیقی برنامه اپل موزیک با قابلیت دانلود از اپل موزیک

بعد از اینکه شما موسیقی را به کتابخانه اضافه کرده اید موسیقی به گوشی و یا دستگاه شما منتقل نمی‌شود و فقط تایتل و سربرگ موسیقی را در آنجا می‌توانید مشاهده کنید. اما نگران نباشید! زیرا در این برنامه شما می‌توانید آنها را ذخیره سازی کنید. فقط مشکل این است که باید به قسمت کتابخانه موسیقی وارد شده و بر روی دانلود آنها کلیک کنید تا آنها به خود گوشی شما دانلود شوند و در مواقعی که از اینترنت نمی‌خواهید استفاده کنید نیز بتوانید به آنها گوش فرا دهید.

در کنار این‌ها قابلیت طبقه‌بندی و همچنین دادن نوبت به موسیقی‌های خودتان، که در کجای لیست پخش قرار بگیرند نیز، از آپدیت‌های این بخش از برنامه اپل موزیک محسوب می‌شوند. اما با اینکه برنامه اپل موزیک بر روی گوشی‌های اندورییدی و همچنین ویندوز نیز قابل دسترسی است ولی برای کاربران گوشی‌های اپل ویژگی‌های خاصی در نظر گرفته شده است. چون زبان برنامه نویسی این آپ با سیستم‌های خود گوشی‌های اپل، ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند، قابلیت‌های بین نرم‌افزاری در بین نرم افزارهای توسعه داده شده در اپل استور و همچنین خود گوشی‌های اپل نیز بیداد می‌کند و برنامه اپل موزیک نیز از این قاعده مستثنی نیست. 

به طور مثال یکی از تنظیماتی که مربوط به موسیقی‌های گوشی‌های اپل است، در راستای دانلود و دسترسی بهتر کاربران در منوی تنظیمات گوشی‌های اپل و وارد شدن به قسمت موسیقی، می‌تواند این امکان را برای شما فراهم کند تا با روشن کردن قابلیت همگام‌سازی کتابخانه در اپل موزیک، بتوانید به صورت اتوماتیک موسیقی‌هایی را که به کتابخانه اضافه کرده‌اید بر روی گوشی اپل خود ذخیره سازی کنید که خوب این قابلیت‌ها در اسپاتیفای و همچنین اپلیکیشن‌های تولید شده خارج از محدوده خود گوشی اپل قابل دسترسی نیست؛ که خوب روان بودن و برتری برنامه اپل موزیک را نسبت به رقبای خود در این موضوع نشان می‌دهد.

فرق جستجو؛ با جستجو داخلی و جستجوی خارجی چیست؟ 

اگر برنامه اپل موزیک را نصب نمایید متوجه می‌شوید که در برنامه دو قسمت مجزا برای جستجو وجود دارند که یکی با کلمه (Browse)  و دیگری با کلمه (Search) از همدیگر جدا شده‌اند. اما تفاوت بین این دو چیست؟ در تب بروزینگ و یا همان Browse)) شما، با جستجو در بین پلی لیست‌های مورد علاقه خودتان و یا آرتیست‌های جدید و یا آلبوم‌هایی که قرار است منتشر شوند، خودتان را سرگرم می‌کنید. ولی در قسمتی از جستجوی سرچ، که با تب (Search) نشان داده شده است، می‌توانید به همه محتوا‌ها و همه ژانر‌ها دسترسی داشته باشید.

 کافی است که فقط اسمی از موسیقی خاص و یا نام آلبومی را بدانید و به دنبال آن بخواهید بگردید؛ این قسمت بهترین ابزار برای پیدا کردن موسیقی‌های مورد علاقه شما است. همچنین اگر نام یک هنرمند را در این قسمت جستجو کنید، متوجه می‌شوید که در ادامه نه تنها آلبوم‌های این هنرمند در دسترسی شما قرار دارند، بلکه تمام آثار آنها، از جمله تک موسیقی‌ها و همینطور آثار مشترک و در کنار آنها، آخرین اخبار مربوط به او را نیز می‌توان در صفحه مربوط به او مشاهده کرد.

پلیر جدید در برنامه اپل موزیک!

در پلیر برنامه اپل موزیک، شما به یک پلیر شیشه‌ای جذاب طرف هستید که دسترسی‌های بسیار خوبی را برای کاربران فراهم می‌کند. به طور مثال وقتی به صورت باز شده و تمام صفحه موسیقی را گوش می‌دهید، می‌توانید ببینید که کاورهای گرافیکی با قابلیت‌های تصویری متحرک به آن اضافه نیز شده است و در زیر آن پنل کنترل موسیقی جای داده شده است. اما اگر بخواهید به پلی‌لیست برگردید، نیازی ندارید که از این قسمت خارج شوید و تنها کافی است از بالا به پایین انگشت خود را بکشید تا پلی‌لیست، در کنار یک مینی‌پلیر از آپ نمایان شود. در گوشی اپل که صفحه‌ای کوچک تری دارد، این سیستم تعبیه شده است ولی در تبلت‌های اپل و یا لپ تاپ‌ها، فضا آنقدر وجد دارد که شما استفاده از پلیر و پلی‌لیست را در کنار هم تجربه خواهید کرد. برای دانلود برنامه اپل موزیک می توانید از لینک زیر اقدام نمایید.دانلود اپل موزیک از اپ استور