تغییر رنگ ال سی دی گوشی یکی از مشکلات رایجی است که برای کاربران به وجود میآید. اما تغییر رنگ همیشه ناشی از مشکلات سخت افزاری گوشی نیست و میتواند دلایل دیگری هم داشته باشد. امروزه اکثر افراد، از جوانان گرفته تا پدربزرگها و مادربزرگها از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند. به دلایل مختلفی امکان بروز مشکلات سخت افزاری وجود دارد که معمولترین آنها ضربه خوردن و نیز برخورد با مایعات در گوشیهایی است که از استانداردهای مقاومت در برابر آب برخوردار نیستند. یکی از حساسترین و در عین حال گرانترین قطعات هر موبایلی، صفحه نمایش آن است. در این مطلب از همهچی آنلاین معمولترین مشکلات نمایشگر موبایل را معرفی خواهیم کرد و به طور خاص به تغییر رنگ ال سی دی گوشی میپردازیم.
اگر صفحه نمایش گوشی شما خراب است و به این دلیل در حال مطالعه مطلب پیش رو هستید، بهتر است که پیش از هر اقدام دیگری از اطلاعات گوشی نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر تغییر رنگ ال سی دی گوشی شما به دلایل سخت افزاری باشد، ممکن است هر لحظه اوضاع بدتر شود و دیگر حتی امکان استفاده از آن را نداشته باشید. همچنین در صورتیکه بخواهید برای تعمیر یا تعویض نمایشگر اقدام کنید، احتمال آن زیاد است که گوشی شما به تنظیمات کارخانه برگردد. بنابراین، همین حالا از تمام اطلاعات مهمی که دارید نسخه پشتیبان تهیه کنید.
وقتی صحبت از تغییر رنگ ال سی دی گوشی میشود، مشکل نمایشگر به طور دقیق مشخص نیست. انواع مختلفی از تغییر رنگ شامل کمرنگ شدن، خاموشی و لرزش تمام یا بخشی از نمایشگر وجود دارد که نباید با یکدیگر اشتباه گرفته شوند. ما انواع خرابیهای ال سی دی گوشی را به ۶ دسته تقسیم کردهایم که در ادامه با این مشکلات و راهحلهای پیشنهادی آشنا خواهید شد. خبر خوب این است که برخی از مشکلات سختافزاری نیستند و به سادگی برطرف خواهند شد. اگر میخواهید مراحل تعویض نمایشگر گوشیتان را مشاهده کنید میتوانید در وبسایت iFixit تمام مراحل این کار را ببینید. در ادامه این مطلب، ۶ مشکل رایج صفحه نمایش گوشیهای هوشمند را به شما معرفی کرده و برای هرکدام راهحلهایی پیشنهاد خواهیم داد.
نمایشگر فریز شده
فریز شدن نمایشگر در واقع به شرایطی گفته میشود که امکان تعامل با گوشی وجود نداشته باشد. همین عدم امکان تعامل میتواند دو شکل مختلف داشته باشد؛ حالت اول وقتی است که تصویر نمایش داده میشود اما واکنشی نسبت به لمس وجود ندارد. اما در حالت دوم علاوه بر عدم پاسخگویی به لمس، حتی تصویر هم ثابت است. اگر این مشکل به صورت دائمی وجود دارد، باید به نمایندگی یا تعمیرگاه معتبر مراجعه کنید. اما اگر در حالت عادی نمایشگر هم تصویر دارد، هم به لمس واکنش نشان میدهد و گاه و بیگاه با این مشکل مواجه میشوید به احتمال زیاد مشکل نرمافزاری است. در مرحله اول بهتر است که گوشی خود را مجدداً راهاندازی کنید؛ اکثر گوشیهای اندرویدی با نگه داشتن دکمه افزایش یا کاهش صدا و پاور، راهاندازی مجدد میشوند. در مورد آیفونها هم باید کلید کم کردن صدا را بزنید و سپس دکمه پاور را نگه دارید. اگر مشکل نمایشگر فریز شده باز هم تکرار شد، پیشنهاد میکنیم که یک بار گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید که به احتمال زیاد باعث حل شدن این مشکل میشود.
پیکسل سوخته: تغییر رنگ ال سی دی گوشی به سیاه یا سفید
پیکسل سوخته معمولاً به شکل یک خط عمودی در گوشیها ظاهر میشود. هرچند که در گوشیهایی که از انواع مختلف نمایشگرهای AMOLED استفاده میکنند، میتواند شامل یک یا چند پیکسل کنار هم باشد. این مشکل که باعث تغییر رنگ ال سی دی گوشی به رنگ سیاه یا سفید میشود، معمولاً ناشی از وارد شدن ضربه به نمایشگر است. با اینکه در موارد معدودی مشاهده شده که مشکل پیکسل سوخته خود به خود برطرف شود، اما برای حل این مشکل منتظر امدادهای غیبی نباشید! متاسفانه راهی برای تعمیر این نوع از خرابی وجود ندارد و تنها راه، تعویض نمایشگر است. اگر حجم پیکسل سوخته زیاد نیست، میتوانید همچنان از گوشی استفاده کنید. اما اگر درصد زیادی از پیکسلها با مشکل مواجه شدهاند و عملکرد گوشی را تحتتاثیر قرار دادهاند، چارهای جز تعویض صفحه نمایش ندارید.
تغییر رنگ ال سی دی گوشی همراه با لرزش صفحه
اگر صفحه نمایش تلفن شما لرزش دارد یا مدام خاموش و روشن میشود، امکان وجود مشکل نرمافزاری وجود دارد. پیشنهاد ما دقیقاً همان مراحل مربوط به فریز شدن نمایشگر است؛ گوشی را مجدد راهاندازی کنید و اگر مشکل برطرف نشد به تنظیمات کارخانه برگردید. یکی از روشهایی که میتوانید برای اطمینان از نرمافزاری بودن تغییر رنگ ال سی دی گوشی همراه با لرزش صفحه امتحان کنید، با یک ریستارت ساده انجام میشود. وقتی گوشی را روشن میکنید، در اولین مرحله لوگوی شرکت تولید کننده گوشی نمایش داده میشود. از آنجایی که این مرحله پیش از ورود به سیستم عامل گوشی است، میتواند در تشخیص به شما کمک کند. اگر در این مرحله هم تغییر رنگ ال سی دی گوشی همراه با لرزش صفحه قابل مشاهده است، به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری است و شاید نیاز به تعویض نمایشگر داشته باشد.
تغییر رنگ ال سی دی گوشی به سیاه
یک صفحه کاملاً تاریک معمولاً به این معنی است که گوشی موبایل شما دچار مشکل سخت افزاری است. با اینکه احتمال نرمافزاری بودن این مشکل هم وجود دارد، اما به دلیل عدم امکان تعامل با گوشی راهی برای تشخیص آن وجود ندارد. در چنین شرایطی تنها راه مراجعه به نمایندگی یا تعمیرگاه معتبر است. مشکل میتواند از نمایشگر، برد، باتری یا سایر بخشهای گوشی باشد که با تشخیص درست قابل تعمیر یا تعویض هستند.
خرابی صفحه لمسی
آخرین مورد از خرابیهای معمول ال سی دی گوشی، خرابی صفحه لمسی یا تاچ است. اگر نمایشگر درست کار میکند اما به لمس واکنشی نشان نمیدهد، به احتمال زیاد ضربه باعث خرابی تاچ شده باشد. امروزه در اکثر گوشیهای هوشمند تاچ و ال سی دی یکپارچه شدهاند و امکان تعویض تاچ با حفظ ال سی دی وجود ندارد. با این حال اگر امکان تعویض مجزای تاچ وجود داشته باشد، نسبت به تعویض هردوی آنها هزینه بسیار کمتری برایتان خواهد داشت. در چنین شرایطی چون امکان تعامل با گوشی وجود ندارد، امکان تهیه نسخه پشتیبان از فایلها غیرممکن به نظر میرسد. اما اکثر گوشیهای اندرویدی از قابلیت USB OTG پشتیبانی میکنند که میتواند راهحل خوبی باشد. کافیست تبدیل USB OTG را تهیه کنید و یک موس به آن وصل کنید تا امکان تعامل با گوشی توسط موس ممکن شود.
تغییر رنگ ال سی دی به دلیل نرمافزاری
حالتی وجود دارد که تغییر رنگ ال سی دی گوشی به دلیل تغییر در تنظیمات رنگ آن است. تقریباً همه گوشیها این قابلیت را دارند که بتوانید رنگها را مطابق سلیقه خودتان تنظیم کنید. معمولاً این قابلیت در بخش تنظیمات و در زیر بخش Display یا Accessibility قرار گرفته و نامی شبیه به Color Calibration دارد. این بخش را پیدا کنید و گزینه Reset یا Default را بزنید تا تنظیمات رنگ به حالت استاندارد اولیه برگردد.
منبع: https://thelabrepair.com/blog/we-can-fix-that-phone-screen-problems/
دیدگاههای بازدیدکنندگان
No one
727 روز پیشخیلی مفید بود مرسی
محمد مرتضی وکیل زاده
726 روز پیشسلام و وقت بخیر دوست عزیز
خیلی خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده
پاینده باشید