همانطور که میدانید، هر ساله محصولات میانرده زیادی توسط برندهایی همچون شیائومی، سامسونگ و ... روانه بازارها میشود. انتخاب یک گوشی مناسب از میان این محصولات کار نسبتا دشواری است و از این رو در این مطلب از همه چی آنلاین قصد داریم تا به مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 بپردازیم. ابتدا از گوشی m52 شروع می کنیم که یکی از بهترین میانرده های شرکت سامسونگ است. این محصول از 3 اکتبر 2021 در رنگهای آبی، مشکی و سفید با حافظه داخلی 128 گیگابایت روانه بازارهای گوشی همراه شد. در طرف مقابل، گوشی poco f3 قرار دارد که یکی از پرفروشترین محصولات شیائومی است. این دستگاه از 27 مارچ 2021 در رنگهای آبی ،سفید، مشکی و خاکستری با حافظههای داخلی 128 و 256 گیگابایت روانه بازارهای جهانی گردید. اگر به دنبال خرید یکی از این دو محصول هستید، با ما در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 همراه باشید تا مشخصات هر دو گوشی را بررسی کنیم.
مشخصات | سامسونگ m52 | پوکو F3 |
صفحه نمایش | سوپر امولد | امولد |
سیستم عامل | اندروید 11 با قابلیت ارتقا به اندروید 13 | اندروید 11 |
چیپست | اسنپدراگون 778G 5G | اسنپدراگون 870 5G |
دوربین | لنز عریض 64 مگاپیکسل لنز فوق عریض 12 مگاپیکسلی لنز ماکرو 5 مگاپیکسلی دوربین سلفی لنز عریض 32 مگاپیکسلی | لنز عریض 48 مگاپیکسلی لنز فوق عریض 8 مگاپکیسلی لنز ماکرو 5 مگاپیکسلی دوربین سلفی لنز عریض 20 مگاپیکسلی |
باتری و شارژدهی | باتری لیتیوم یونی حجم باتری 5000 میلی آمپر سرعت شارژ 25 وات | باتری لیتیوم پلیمری حجم باتری 4520 میلی آمپر سرعت شارژ 33 وات |
مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 از لحاظ طراحی و ساخت
اگر خوش دست بودن گوشی برایتان اهمیت زیادی دارد، باید به نقش طراحی و ساخت در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 توجه ویژهای داشته باشید. گوشی poco f3 دارای ابعاد 163.7 در 76.4 در 7.8 میلی متر با وزن 196 گرم میباشد؛ این ابعاد برای کسانی که دستهای کوچکی دارند، ممکن است چندان مناسب نباشد و همچنین وزن نسبتا سنگین آن میتواند در استفادههای طولانی مدت کاربران را خسته کند. با این حال، در ساخت پشت و جلوی این محصول از گوریلا گلس 5 استفاده شده که مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربه دارد. از دیگر مزایای گوشی پوکو f3 میتوان به استاندارد IP53 برای جلوگیری از پاشش آب یا نفوذ گرد و غبار اشاره کرد که یک امتیاز مثبت در مقایسه گوشی پوکو f3 با m52 محسوب میشود.
در سمت مقابل poco f3، گوشی m52 قرار دارد که ابعاد آن به صورت 164.2 در 76.4 در 7.4 میلیمتر است. وزن گوشی گفته شده حدود 173 گرم است. ضخامت و وزن کمتر گوشی m52 سبب شده که این دستگاه کمی خوش دستتر باشد. از اینرو در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 در زمینه طراحی و ساخت میتوان خرید گوشی سامسونگ را در نظر گرفت. جلوی گوشی m52 توسط گوریلا گلس 5 محافظت میشود و پشت و فریم آن از پلاستیک ساخته شده است. ناگفته نماند که سامسونگ اطلاعاتی را در خصوص استاندارد IP اعلام نکرده است؛ با توجه به قیمت گوشی سامسونگ، شاید انتظار میرفت که این محصول دارای استانداری برای مقاومت در برابر پاشش آب باشد اما برند کرهای اطلاعاتی را در این خصوص بیان نکرده است.
نقش نمایشگر در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3
مطمئنا در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 نمیتوان نقش صفحه نمایش را نادیده گرفت. در پوکو f3 شاهد صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد هستیم که دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل میباشد. این صفحه نمایش حدود 86 درصد از جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است و تراکم آن به صورت 395 پیکسل در هر اینچ است. لازم به ذکر است که این پنل از HDR10+ و نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی میکند و قادر است محتوای در حال نمایش را با کیفیت بسیار بالایی ارائه دهد. همچنین در تستهای صورت گرفته بر روی این گوشی حداکثر روشنایی 1300 نیتی به ثبت رسیده که برای چنین محصولی فوق العاده است. به صورت کلی، این صفحه نمایش عملکرد مطلوبی داشته و در بخش بعدی متوجه خواهیم شد که در مقایسه گوشی پوکو f3 با m52 از منظر نمایشگر کدامیک از این محصولات بهتر است.
در این بخش از مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 به صفحه نمایش مدل سامسونگ میپردازیم. نمایشگر سوپر امولد پلاس 6.7 اینچی این محصول کمی بزرگتر از همتای شیائومی است و دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل میباشد. این نمایشگر همانند گوشی poco f3 از نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی می کند و از این منظر هر دو محصول دارای مشخصات یکسانی هستند. با این حال، در مقایسه گوشی پوکو f3 با m52 از منظر صفحه نمایش گوشی سامسونگ از کیفیت بهتری برخوردار بوده و توانسته امتیاز بیشتری را در این حوزه کسب کند. این برتری در حالی صورت گرفته که قیمت گوشی شیائومی کمی بیشتر از m52 است.
مقایسه گوشی پوکو f3 با m52: سخت افزار و نرم افزار
با توجه به این که هر دو گوشی گفته شده در سال 2021 عرضه شدهاند، سیستم عامل آنها اندروید 11 است. با این وجود، تفاوتهایی در رابط کاربری این دو محصول وجود دارد که در سامسونگ به صورت One UI 5 و در شیائومی MIUI 12.5.6 است. این دو رابط کاربری برتریهایی نسبت به یکدیگر ندارند و انتخاب آنها بیشتر به سلیقه کاربر برمیگردد. به همین جهت مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 در بخش نرم افزار کاملا به نیازها شما بستگی دارد؛ البته این نکته را نیز باید در نظر گرفت که هر دو گوشی تا دو سال از آپدیتهای نرم افزاری و امنیتی برخوردار خواهند شد و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.
یکی از مهمترین بخشهایی که در مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 باید به آن توجه داشته باشید، بخش سخت افزار است. گوشی پوکو f3 دارای پردازنده اسنپدراگون 870 است که با فناوری هفت نانومتری توسعه یافته است. این پردازنده در بنچ مارکهای معتبر امتیاز بسیار خوبی را بدست آورده و به آن لقب قاتل پرچمدار را دادهاند. در سوی مقابل، گوشی m52 با پردازنده اسنپدراگون 778 تجهیز شده که با فناوری شش ناتومتری ساخته شده است. این پردازنده در مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 کاملا از همتای شیائومی شکست خورده و نتوانسته به رقابت بپردازد. با این حال، پردازنده گوشی m52 نیز عملکرد قابل قبولی در این محدوده قیمتی داشته و توانسته انتظارات را تا حدودی برآورده کند.
مقایسه گوشی پوکو f3 با m52 از منظر دوربین
یکی از جذابترین قسمتهای بررسی هر گوشی هوشمندی مربوط به دوربین میشود؛ این بخش از مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 به دوربین اختصاص یافته و باید دید که کدامیک از این محصولات قادر هستند تصاویر با کیفیتتری را ثبت کنند. گوشی پوکو f3 دارای دوربینهای سه گانهای است که به صورت دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی است. در شرایط نوری مناسب این دوربینها توانستهاند عکسهای با کیفیتی را ثبت نمایند. در سمت مقابل نیز گوشی m52 دارای دوربینهای سه گانهای است که شامل دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی میشود. تصاویری که توسط این دوربینها ثبت شده مناسب هستند؛ با این حال، دوربینهای گوشی پوکو f3 عملکرد بهتری نسبت به گوشی سامسونگ داشتهاند.
مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 در باتری و شارژدهی
بخش پایانی مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 به باتری و شارژدهی اختصاص دارد. باتری گوشی پوکو دارای ظرفیتی 4250 میلی آمپری است؛ این باتری از شارژ سریع 33 وات پشتیبانی میکند و قادر است در کمتر از یک ساعت گوشی را به طور کامل شارژ کند. در طرف دیگر این مقایسه، گوشی m52 با باتری 5000 میلی آمپری قرار دارد؛ این باتری از شارژ سریع 25 وات پشتیبانی میکند. مقایسه گوشی m52 با گوشی پوکو f3 در این بخش نیز کاملا به کاربر بستگی دارد. اگر به دنبال سرعت شارژ بیشتر هستید، پوکو f3 انتخاب بهتری است؛ اگر به دنبال باتری حجیمتری هستید، گوشی m52 گزینه خوبی برای شما خواهد بود. در مجموع، هر دو گوشی عملکرد یکسانی در این زمینه داشتهاند و برتری نسبی به یکدیگر ندارند.
جمعبندی
در این مطلب به مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 پرداخته شد تا شما بر اساس نیازهایتان بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. هر دو گوشی گفته شده دارای قیمت های نسبتا نزدیک بهم هستند و در رنگ های متنوعی ارائه شدهاند. با این حال، گوشی پوکو f3 دارای برتری های نسبی در زمینه دوربین و پردازنده است و آن را تبدیل به انتخاب بهتری کرده است. ناگفته نماند که گوشی m52 نیز قابلیت های بسیار خوبی دارد و از طراحی خوش ساختتر، باتری حجیمتر و وزن سبکتری برخوردار است. در آخر مقایسه گوشی m52 با پوکو f3 به شما پیشنهاد می کنیم که ابتدای نیازهایتان را مشخص کنید و سپس اقدام به خرید نمائید.
منبع: Nano Review
دیدگاههای بازدیدکنندگان
mahsa rozizade
596 روز پیشببخشید
گوشی m52 هنوز در بازار برای خرید موجود هست؟
سید محمّدحسین نوربخش
596 روز پیشدرود بر شما مهسای عزیز
گوشی m52 در حال حاظر در بازار موجود بسیار کمی دارد و پیشنهاد می شود از مدل جدیدتر یعنی m53 را خریداری نمایید.
پاینده باشید.
محمد آزرم نیا
508 روز پیشمن حدود سه ساله گوشی poco f3 رو دارم و قبل از اون هم a7 سامسونگ را داشتم و باید بگم واقعاً گوشی خوب ، مقاوم و در رنج قیمتی خودش همه چیز تمام هستش