با شکل گیری بازاری بزرگ برای گوشیهای هوشمند در هند و امکان تولید در همان منطقه، شرکتهای مختلف برای حضور در این بازار برنامههایی تدارک دیدند. سامسونگ با عرضه سری M که با نگاهی ویژه به بازار هند و آسیا طراحی شده بود علاقه خود را به این بازار نشان داد. سری M از خانواده گلکسی و در این مورد گوشی m31s نسبت به همرده های خود باتری بزرگتری دارد. شیائومی هم با Poco که گوشیهایی پر از امکانات با قیمت پایین عرضه میکند، وارد این معرکه شد. شیائومی در سال ۲۰۱۸ گوشی Pocophone F1 را با نام تجاری Poco معرفی کرد که در بازار بسیار موفق بود. POCO و POCO India بعداً در سال ۲۰۲۰ به عنوان برند مستقل به فعالیتشان ادامه دادند.
Poco X3 Pro که در بهار سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه شد، در واقع نسخه ارتقایافته Poco X3 NFC محسوب میشود. نسخه Pro از سختافزار بسیار بهتری استفاده میکند. استفاده از چیپست قدرتمندتر به کاربر امکان میدهد بازیهای مختلف را روانتر اجرا کند و بتواند از تواناییهای صفحهنمایش ۱۲۰ هرتزی این گوشی بهتر استفاده کند. علاوه بر این نسخه Pro در قسمت دوربین هم شاهد تغییراتی نسبت به X3 معمولی بوده است.
در سمت دیگر مقایسه m31s با poco x3 pro نسخه بروز رسانی شده گلکسی M31 را داریم. سری M گوشیهای گلکسی با نگاه ویژه به بازار هند طراحی و عرضه میشوند. این سری از خانواده گلکسی شباهتهای بسیار با سری A دارند با تفاوتهای بازار محور مثل باتریهایی با ظرفیت بیشتر و نوع عرضه و فروش با قیمت پایینتر. گوشی M31s در سال ۲۰۲۰ و به عنوان یک بروز رسانی جزیی برای M31 معرفی شد. این گوشی پایینرده سامسونگ که به میانردهها شبیه است، برای کسانی طراحی شده که به طول عمر زیاد باتری در گوشی خود نیاز دارند.
در این مطلب از همهچی آنلاین قصد داریم به مقایسه m31s با poco x3 pro بپردازیم. ابتدا به مقایسه دو گوشی از نظر ابعاد و شکل ظاهری میپردازیم و در ادامه صفحهنمایشها، توان پردازشی، دوربین و باتری این دو حریف را مقایسه خواهیم کرد. اگر برای خرید یکی از این دو اسمارت فون تردید دارید، با مقایسه m31s با poco x3 pro در همهچی آنلاین همراه باشید.
مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر ابعاد و شکل ظاهری
در بخش اول مقایسه m31s با poco x3 pro به مقایسه شکل ظاهری و ابعاد این دو گوشی هوشمند میپردازیم. پوکو در همه ابعاد از گلکسی کمی بزرگتر است اما تفاوت بسیار جزیی است. هر دو گوشی بدنه پلاستیکی دارند. گلکسی M31s یک صفحهنمایش ۶.۵ اینچی دارد که توسط یک لایه Gorilla Glass 3 محافظت میشود. در قسمت پشتی هم مجموعه دوربینها و فلش و در یک قسمت مستطیلی برآمده در قسمت بالا سمت چپ، پشت یک محافظ شیشهای قرار گرفتهاند.
در سمت دیگر این مقایسه پوکو X3 Pro صفحهنمایش ۶.۶۷ اینچی خود با یک لایه Gorilla Glass 6 از گزند خش و شکستگی در امان نگه میدارد. در قسمت پشت مجموعه دوربینها و فلش در یک قسمت برآمده در مرکز قرار دارند. دوربین سلفی هر دو گوشی از نوع Punch Hole و در قسمت مرکزی بالای صفحهنمایش قرار دارد.
مقایسه صفحهنمایش
در این بخش از مقایسه m31s با poco x3 pro به بررسی صفحهنمایش این دو اسمارت فون میپردازیم. گلکسی M31s از یک صفحهنمایش ۶.۵ اینچی از نوع Super Amoled بهره میبرد. این صفحهنمایش با داشتن رزولوشن Full HD با نسبت تصویر ۲۰:۹ تراکم پیکسلی برابر با ۴۰۵ ppi دارد. تنها نقطه ضعف این صفحهنمایش خوش آب و رنگ، عدم پشتیبانی از نرخ تازه سازی بالاتر از ۶۰ هرتز است.
در سمت دیگر مقایسه m31s با poco x3 pro با نگاهی به مشخصات پوکو مشخص میشود که صفحه ۶.۶۷ اینچی این گوشی از نوع IPS LCD است. این صفحهنمایش که رزولوشن و نسبت تصویر مشابه m31s دارد، به خاطر ابعاد بزرگترش تراکم پیکسلی برابر با ۳۹۵ ppi دارد که کمی پایینتر از حریف است. نقطه قوت صفحهنمایش poco X3 Pro نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی آن و پشتیبانی از HDR10 است که باعث میشود در بخش مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر صفحهنمایش، برتری با X3 Pro باشد.
مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر توان پردازشی
در بخش سوم مقایسه m31s با poco x3 pro به سراغ توان پردازشی دو رقیب میرویم. سامسونگ برای M31s از پردازنده Exynos 9611 استفاده کرده است. این چیپست از سی پی یو ۸ هستهای همراه با پردازنده گرافیکی Mali-G72 MP3 تشکیل شده است که در M31s با ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی UFS2.1 همراه شده است. این ترکیب برای یک گوشی با قیمت M31s مناسب به نظر میآید.
در طرف دیگر مقایسه m31s با poco x3 pro شاهد پردازنده قویتری در X3 Pro هستیم. در این گوشی از Snapdragon 860 استفاده شده است. این چیپست شامل سی پی یو ۸ هستهای است که با پردازنده گرافیکی Adreno 640 همراه شده است. میزان رم و حافظه داخلی از M31s تنوع بیشتری دارد. X3 Pro با ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی پرسرعت از نوع UFS3.1 به بازار عرضه شده است. علاوه بر این هر دو گوشی از درگاه کارت حافظه هم پشتیبانی میکنند.
شاید خواندن اعداد و اختصارات مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر توان پردازشی خسته کننده باشد. بنابراین برای مقایسه کاربردی و اعلام برنده این قسمت میتوان برتری قاطعانه گوشی poco x3 pro را اعلام کرد. پردازنده این گوشی از هر نظر قویتر از M31s است که این برتری با حافظه پرسرعتتر تکمیل شده است.
مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر دوربین
دوربینهای اصلی
در مقایسه m31s با poco x3 pro بالاخره نوبت به دوربین های اصلی رسید. M31s در بخش دوربینهای اصلی سه دوربین واید، اولترا واید و ماکرو دارد که توسط یه سنسور ۵ مگاپیکسلی تشخیص عمق همراهی میشوند. دوربین واید این گوشی شامل یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی پشت لنز ۲۶ میلیمتری با گشودگی f/1.8 است. دوربین واید X3 Pro سنسوری ۴۸ مگاپیکسلی را پشت لنز مشابه قرار داده که در هر دو گوشی اندازه پیکسلهای سنسور نیز برابر است.
دوربین اولترا واید M31s سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی دارد که در مقایسه با سنسور ۸ مگاپیکسلی X3 Pro کمی بهتر است. زاویه دید دوربین اولترا واید M31s هم کمی بیشتر است. هر دو گوشی دوربینهای ماکرو و سنسور عمق سنج دارند که هر دو مورد در M31s قویتر از X3 Pro هستند. تفاوت دیگر این دو اسمارت فون در قسمت دوربینهای اصلی، فلش است. فلش M31s تکی و فلش X3 Pro دوتایی است.
حالا که با مشخصات سختافزاری دوربینهای این دو گوشی آشنا شدیم به مقایسه کیفیت عکس و فیلمبرداری میرسیم. عکسهای دوربین واید M31s کیفیت و جزئیات قابل قبولی دارند. عکسهای گرفته شده با دوربین اولترا واید هم کیفیتی متوسط دارند و شما را ناامید نخواهند کرد. دوربین اصلی M31s توانایی فیلمبرداری با رزولوشن 4K به صورت ۳۰ فریم در ثانیه را دارد. طبیعتاً امکان فیلمبرداری با رزولوشن Full HD با ۳۰ فریم نیز وجود دارد.
در طرف دیگر این مقایسه X3 Pro در بخش دوربین واید عکسهایی با کیفیت قابل قبول میگیرد. دوربین اولترا واید این گوشی هم مثل M31s خروجی مناسبی دارد. در نهایت دوربین ماکرو هر دو گوشی بدون داشتن اتوفوکوس و با لنزی که گشودگی کمی دارد، نیاز به تلاشی مضاعف برای گرفتن یک عکس ماکروی به درد بخور دارد. دوربین اصلی X3 Pro توانایی فیلمبرداری با رزولوشن 4K به صورت ۳۰ فریم در ثانیه را دارد. برتری غیر قابل چشم پوشی X3 Pro که به خاطر چیپست قدرتمندش امکانپذیر شده، توانایی فیلمبرداری با رزولوشن Full HD با ۳۰ الی ۹۶۰ فریم است. در واقع برخلاف M31s که امکان فیلمبرداری Slow Motion را نهایتاً با نرخ فریم ۴۸۰ دارد، X3 Pro حتی قادر به فیلم برداری Super Slow Motion با نرخ فریم ۹۶۰ است.
به طور کلی در مقایسه m31s با poco x3 pro در بخش عکاسی و فیلم برداری دوربینهای اصلی، برنده قطعی در بخش فیلمبرداری X3 Pro خواهد بود. اما اگر فیلمبرداری را در نظر نگیریم عملکرد دوربینهای اصلی هردو در عکاسی قابل قبول است.
دوربین سلفی
در مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر دوربین سلفی به دوربینهایی برمیخوریم که به نسبت قیمت عملکرد مناسبی دارند. گلکسی M31s سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی پشت یک لنز ۲۶ میلیمتری با گشودگی f/2.2 دارد. در حالیکه X3 Pro با لنزی مشابه سنسور ۲۰ مگاپیکسلی دارد. خروجی سلفی هر دو گوشی قابل قبول است. تفاوت در جزئیات به چشم میآید. به عنوان مثال X3 Pro میتواند با دوربین سلفی هم عکسهای پانوراما بگیرد. تفاوت دیگر در کیفیت فیلمبرداری آنهاست. M31s توانایی ضبط ویدیو با رزولوشن 4K دارد که در X3 Pro دیده نمیشود. در مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر دوربین سلفی به خاطر شباهت زیاد و تفاوتی جزیی با هم برابر محسوب میشوند.
مقایسه m31s با poco x3 pro از نظر باتری
در نهایت به یک بخش بسیار بااهمیت در مقایسه m31s با poco x3 pro میرسیم و آن چیزی نیست جز باتری! گلکسی M31s به عنوان یک گوشی سامسونگ با تمرکز بر مدت زمان شارژدهی طولانی، یک باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد که به راحتی از پس تأمین انرژی این گوشی برمیآید. در طرف دیگر مقایسه m31s با poco x3 pro با نگاهی به مشخصات رسمی Poco X3 Pro متوجه باتری کوچکتر آن نسبت به رقیب میشویم. این باتری ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی هم طبق تست سایت GSMArena، به خوبی از پس تأمین انرژی پردازنده قدرتمند و صفحهنمایش پرمصرفتر X3 Pro برمیآید اما نمیتوان انتظار بازدهی مشابه M31s از آن داشت. پوکو برای جبران ظرفیت کمتر باتری X3 Pro از شارژ سریع ۳۳ واتی در این گوشی استفاده کرده است که نسبت به شارژ سریع ۲۵ واتی M31s عملکرد بهتری دارد. در نهایت با در نظر گرفتن شرایط باتریها و سرعت شارژ شدنشان برتری با اختلاف کم با X3 Pro است.
سخن پایانی
در مقایسه m31s با poco x3 pro بعد از بررسی مشخصات بخشهای مختلف هر دو گوشی نوبت به نتیجهگیری نهایی میرسد. تا اینجای این مقایسه m31s با poco x3 pro بیشتر به اعداد و ارقام توجه شد. حالا وقت دخالت دادن معیارهای واقعیتر است. اولین معیار قیمت این دو گوشی است. با بررسی لیست قیمت گوشی شیائومی و سامسونگ در زمان نگارش این مطلب تفاوت دو گوشی مورد بحث با مقدار رم و حافظه داخلی مشابه در حدود ۱ میلیون تومان است. با توجه به ارزانتر بودن و برتریهای ریز و درشت Poco X3 Pro، بهترین انتخاب در مقایسه m31s با poco x3 pro قطعاً X3 Pro خواهد بود. مگر اینکه بخواهید معیار طراحی ظاهری را در نظر بگیرید که کاملاً سلیقهای است و نمیتوان برتری را به یکی از طرفین مقایسه m31s با poco x3 pro نسبت داد.
دیدگاه خود را بنویسید