گیمینگ و بازی چند ساعت از روز شما را به خود اختصاص می‌دهد؟ آیا در راهنمای خرید گوشی، علاقه‌تان به گیمینگ را درنظر می‌گیرید؟ شاید تصور کنید که سریع­ ترین گوشی جهان هم نمی‌تواند جای کنسول ­های بازی و کامپیوتری را بگیرد، ولی جالب است بدانید در سال 2020 بیش از نیمی از درآمد صنعت بازی­ های ویدئویی به بازی­ های موبایل اختصاص داده شده است. اما همه می­دانیم سریع ترین گوشی گیمینگ جهان هم به واسطه­ داشتن ویژگی ­هایی مثل پردازنده­ی خوب و روان، صفحه نمایش سریع و بزرگ، باتری با ظرفیت بالا و... صاحب این نام و آوازه شده است. بسیاری از گوشی ­های گیمینگ از همان ابتدا که در دستتان قرار می­گیرند به شما حال و هوای گیم القا می­کنند. ولی این به این معنا نیست که گوشی ­های غیر گیمینگ این توانایی را ندارند بلکه آن­ها هم به واسطه­ی داشتن یک پردازنده­ی قوی یا یک صفحه نمایشگر با کیفیت می­تواند به خوبی این حس را به وجود بیاورد. این مطلب می­تواند به عنوان یک راهنمای خرید سریع ترین گوشی های بازار، برای یک انتخاب راضی کننده شما را همراهی کند.

پوکو x3 پرو؛ میان رده­ گیمینگ شیائومی

پوکو x3 پرو؛ میان رده­ی گیمینگ شیائومی

از جمله گوشی­ هایی که در لیست سریع ترین گوشی قرار می­گیرد، پوکو x3 پرو است. Poco به متعلق به برند شیائومی، از محبوب­ترین برندهای موجود بازار است. بدنه­­ی گوشی پوکو x3 پرو از جنس پلاستیک است و با وجود بزرگ بودن نسبی سایز این گوشی، طبق نظرسنجی­ ها از گوشی­ های نسبتاً خوش­دست محسوب می­شود. پوکوX3 پرو دارای پردازنده­ چیپست اسنپدراگون 860 است که از از چیپست­ های قوی به شمار می­آید. پنل این گوشی موبایل از نوع IPS LCD است و رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل را به نمایش درمی­­آورد. ظرفیت باتری نیز 5160 میلی‌آمپرساعت است که برای یک گوشی گیمینگ یک آپشن  فوق‌العاده محسوب می­شود. شارژر 33 واتی این گوشی می‌تواند در کمتر از یک ساعت باتری موبایل را با شارژ کامل تحویلتان بدهد. نرخ نوسازی نمایشگر این دستگاه 120 هرتز است که برای یک گوشی میان­رده یک آپشن فوق­العاده محسوب می­شود. با توجه به دیگر ویژگی های این گوشی موبایل، دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی نمی‌تواند آن‌طور که باید، انتظاراتمان را در زمینه­ عکاسی و فیلمبرداری برآورده کند. در کل می‌توان گفت این گوشی موبایل می‌تواند به عنوان یک میان­رده­­ قابل قبول باشد و حتی خودش را در لیست سریع­ ترین گوشی هم جای بدهد.

مزایا

  • داشتن پردازنده­ اسنپدراگون 860
  • نمایشگر 6.67 اینچ فول اچ‌دی پلاس
  • شارژ با سرعت بالا
  • دارای گواهینامه IP53 و مقاومت در برابر پاشش آب 

معایب

  • ابعاد نسبتا بزرگ و وزن بالا
  • دوربین اصلی نسبتا ضعیف

پوکو F4 GT؛ سریع ­ترین گوشی گیمینگ جهان

پوکو F4 GT؛ سریع ­ترین گوشی گیمینگ جهان

پوکو F4 GT می‌تواند از محبوب­ترین و رویایی­ترین گزینه ­های روی میز گیمرها باشد. مگر می­شود گیمر بود و عاشق گوشی موبایلی که تنها در17 دقیقه 100 درصد شارژ می‌شود، نشد؟ درست خواندید! گوشی موبایل POCO F4 GT با باتری 4700 میلی‌آمپرساعت و شارژر 120 واتی، تنها در 17 دقیقه کاملاً شارژ می­شود و مجدداً در اختیار شما قرار می­گیرد. بنابراین این گوشی در لیست سریع ترین گوشی که شارژ می‌شود قرار گرفته است. در بحث شارژر، F4 GT نمیتوان از شارژر L شکل آن که همراه با آداپتور 120 وات در جعبه کنار گوشی قرار گرفته ­اند، هیچ نگفت. همچنین این گوشی موبایل با تراشه­ اسنپدراگون 8 نسل یک دارای دو محفظه­ بخار برای خنک سازی هم هست که تا جای امکان از ایجاد اختلال میان بازی جلوگیری کند. نمایشگر این گوشی موبایل 6.67 اینچ است و نرخ نوسازی آن به 120 هرتز می­رسد. این نمایشگر می‌تواند بیش از یک میلیارد رنگ را پشتیبانی کند و این یعنی هنگام کار با این گوشی یک نمایشگر فوق­العاده در مقابل ما قرار خواهد گرفت. دوربین اصلی با 64 مگاپیکسل و دوربین جلو با سنسور 20 مگاپیکسلی کیفیت قابل قبولی را ارائه می­دهند. اسپیکرهای استریوی با قدرت ویژه در لبه فریم پایینی گوشی قرار گرفتند که در واقع شامل 4 اسپیکر هستند؛ این ویژگی هم نمی­تواند از چشم گیمرهایی که علاقه دارند با صدای واضح و رسا بازی کنند، پنهان بماند.

مزایا

  • قابلیت شارژ سریع
  • مجهز به محفظه­ بخار جهت خنک­سازی
  • دارای چیپست اسنپدراگون 8

معایب

  • نسبتاً بزرگ و سنگین

بلک شارک 4 پرو؛ سریع ترین گوشی که شارژ میشود

بلک شارک 4 پرو؛ سریع ترین گوشی که شارژ میشود

اگر به دنبال بهترین گوشی­ های 2022 گشته ­اید، قطعاً مدل بلک شارک 4 پرو برایتان نامی آشنا خواهد بود. این گوشی موبایل مجهز به پردازنده­ی اسنپدراگون 888 است که قوی­ترین پردازنده­ شرکت کوالکام محسوب می­شود. پردازنده­ گرافیکی Adreno 660 هم باعث ایجاد فریم ریت بالا و کاهش تاخیر در اجرای فرامین بازی ­های گوشی موبایل است که می‌تواند ویژگی قابل توجهی برای انتخاب سریع ترین گوشی گیمینگ جهان باشد. این گوشی موبایل با صفحه نمایشگر 6.67 اینچی و نرخ نوسازی شگفت‌انگیز 144 هرتزی می­تواند لحظات بسیار لذت­بخشی را برای یک گیمر رقم بزند. ظرفیت باتری 4500 میلی‌آمپرساعت است که همراه با یک شارژر 120 واتی عرضه می­شود و می‌تواند در عرض 15 دقیقه شارژ باطری را به 100% برساند در نتیجه این گوشی موبایل نه تنها در لیست سریع ترین گوشی های بازار قرار می­گیرد، بلکه می‌توان آن را در گروه سریع ترین گوشی که شارژ میشود هم جا داد. بلک شارک 4 پرو با فن خنک کننده همراه است که در صورت داغ شدن گوشی چه در حین شارژ و چه در حین بازی و... دمای گوشی موبایل را تا حدی کاهش دهد. در کنار همه­ این ویژگی­ ها، دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی کیفیت قابل قبولی را از خود ارائه می­دهند.

مزایا

  • شارژر قوی و فوق سریع
  • مجهز به پردازنده­ قوی اسنپدراگون 888
  • عملکرد فوق­العاده در زمینه گیمینگ

معایب

  • وزن بالا
  • داغ شدن گوشی

آیفون 13 پرومکس؛ سریع ترین گوشی برای طرفداران اپل

آیفون 13 پرومکس؛ سریع ترین گوشی برای طرفداران اپل

شاید باورش برایتان سخت باشد که شرکت اپل بالاخره توانست برای مشکل باتری ­هایش، راه ­حلی مناسب پیدا کند. شرکت اپل با استفاده از باتری 4350 میلی آمپر ساعتی در آیفون 13 پرومکس نشان داد می‌تواند گوشی ­های موبایلی ارائه کند که می‌توانند هنگام استفاده­ معمولی تا دو روز هم کارآیی داشته باشند. چنین شارژدهی برای یک گوشی موبایل، می‌تواند یک راهنمای خرید گوشی خوب برای خریداران باشد. این گوشی با صفحه نمایشگر 6.7 اینچی و رزولوشن 1284 در 2778 با نرخ نوسازی 120 هرتزی همراه است. اما هیجان‌انگیزترین قسمت آیفون 13 پرومکس که احتمالاً این روزها راجع به آن تعریف و تمجیدهای زیادی را شنیده­ اید، دوربین 13 پرومکس است. سنسور اصلی 12 مگاپیکسلی و امکان ثبت عکس­ها با مود رنگی مختلف به شما کمک می‌کند تصاویر سینماتیک و فوق­العاده ­ای را ثبت کنید. قضیه­ دوربین این گوشی زمانی جالب­تر می‌شود که بدانید به شما امکان عکاسی و فیلمبرداری ماکرو هم داده شده و حتی می‌توانید در فاصله­ کمتر از 2 سانتی­متری هم تصویر سوژه­ خودتان را ثبت کنید. آیفون 13 پرومکس به سریع‌ترین پردازنده­ اختصاصی خودش از سری A، یعنی پردازنده­ی Apple A15 Bionic مجهز شده که می‌توانید هرگونه کار گرافیکی را بدون نگرانی با آن انجام بدهید.

مزایا

  • پردازنده­ بسیار قوی
  • دوربین فوق‌العاده و سینماتیک
  • باتری با ظرفیت بالا

معایب

  • وزن نسبتاً بالا

می 11 آی شیائومی؛ از سریع ترین گوشی­ های بازار

می 11 آی شیائومی؛ از سریع ترین گوشی­های بازار

 از دیگر گوشی­ های لیست، یعنی لیست سریع ترین گوشی، می 11 آی شیائومی است. اگر بخواهیم راجع به گوشی جدید شیائومی، یعنی Mi 11i صحبت کنیم، بد نیست اول از همه به پردازنده­ قوی و متمایز کننده­ آن بپردازیم که می­تواند یک خبر خوب برای گیمرها هم باشد. با این گوشی می­توانیم با هزینه­ نسبتاً پایین­تری نسبت به بقیه­ هم‌رده­ ها به یک پردازنده­ قدرتمند یعنی اسنپدراگون 888 دسترسی داشته باشیم که می­تواند بسیاری از نیازهای کاربران از جمله گیمرها را با بهترین کیفیت برآورده کند. بنابراین می­توانیم این گوشی را با عنوان سریع ترین گوشی معرفی کنیم. اما این گوشی از نظر باتری و شارژدهی نمی­تواند ما را شگفت‌زده کند! زیرا کامل شدن شارژ گوشی با باتری 4250 میلی‌آمپرساعتی و شارژر 33 واتی تقریباً 52 دقیقه طول می­کشد که کیفیت قابل قبولی است اما در لیست سریع ترین گوشی که شارژ میشود نمی­تواند رتبه­ خوبی دریافت کند. 

با این وجود با نمایشگر 6.67 اینچی با وضوح 1080 در 2400 پیکسلی به خوبی می‌توان از کیفیت تصاویر لذت کافی را برد. نرخ نوسازی هم 120 هرتز است که با توجه کاربرد آن به 60 هرتز هم قابل تغییر است. روشنایی نمایشگر گوشی Mi 11i هم در نور مستقیم خورشید فوق­العاده عمل می‌کند و کنتراست و عمق رنگ مشکی همه دست به دست هم داده­اند تا این گوشی موبایل در زمینه­ی نمایشگر حرف­های زیادی برای گفتن داشته باشد. بخش دوربین از سه سنسور تشکیل شده که سنسور اصلی با کیفیت 108 مگاپیکسلی بهترین عملکرد را ارائه می­کند. خبر خوب این است که سنسور ماکرو 5 مگاپیکسلی هم در بخش دوربین قرار گرفته تا شما بتوانید با این گوشی، عکاسی ماکرو را هم تجربه کنید.

مزایا

  • نمایشگر عالی
  • پردازنده­ قوی اسنپدراگون 888
  • عملکرد عالی دوربین

معایب

  • جنس پلاستیک بدنه
  • باتری با ظرفیت پایین

ریلمی GT2؛ یک میان­رده قدرتمند

در میان تحقیقاتمان برای یافتن سریع ترین گوشی، نگاهی هم به میان­رده­ قدرتمند شیائومی انداختیم. اگر بخواهیم با یک ویژگی مثبت شروع کنیم می‌توانیم نخست به طراحی جالب ریلمی GT2 بپردازیم. در طراحی پنل پشتی این گوشی موبایل از یک ماده به نام بایوپلیمر استفاده شده که بسیار شبیه به کاغذ است ولی مقاومت خیلی بالاتری دارد. طبق گفته­ ها ماه­ ها روی این ماده کار کرده­اند تا از سازگار بودن آن با محیط زیست مطمئن شوند. در این گوشی موبایل از نمایشگر 6.62 اینچی با وضوح 1080 در 2400 پیکسلی و نرخ نوسازی 120 هرتزی استفاده شده است. البته این گوشی قادر است با توجه به محتوا، نرخ نوسازی را بین 60 تا 120 هرتز تغییر دهد. در ریلمی GT2 هم از پردازنده­ اسنپدراگون 888، که از قدرتمندترین پردازنده­ های جهان است، استفاده شده و می­تواند این گوشی را به راحتی در لیست سریع­ترین گوشی هم جای دهد. 

ریلمی GT2؛ یک میان­رده قدرتمند

باتری هم با ظرفیت 5000 میلی‌آمپرساعتی ما را شگفت‌زده می­کند. شارژر 65 واتی نیز در کنار این منبع انرژی، داستان را جذاب­تر می­کند و در حدود کمتر از 45 دقیقه یک گوشی با شارژ کامل در اختیار ما قرار می­دهد. دوربین اصلی دارای سه سنسور عریض، فوق عریض و ماکرو است. لنز عریض 50 مگاپیکسل و از سنسور سونی IMX766 که دارای پیکسل­هایی بزرگ‌تر بوده، بهره برده است. اما این دوربین با وجود اینکه دارای لرزش­گیر اپتیکال نیز هست، ولی طبق نظرسنجی‌ها آنچنان که باید برای استفاده­ های حرفه­ ای نمی‌تواند گزینه­ خیلی خوبی محسوب شود.

مزایا

  • پردازنده­ قوی
  • باتری با شارژدهی فوق‌العاده
  • طراحی متفاوت

معایب

  • عملکرد ضعیف در بخش دوربین

کلام آخر

برای خرید سریع ترین گوشی، باید به فاکتورهای مهمی مثل پردازنده، نرخ نوسازی نمایشگر، باتری با ظرفیت خوب و... توجه کرد. اگر در کنار آن بخواهید به گیم هم بپردازید، پس بنابراین باید دقیق­تر شد. به نظر می­رسد گوشی بلک شارک 4 پرو با توجه به پردازنده­ قوی و شارژ قوی و نکات دیگری که در بالا به آن­ها اشاره کردیم می­تواند توقعات ما را برآورده کند پس ما آن را در لیست سریع ترین گوشی و بهترین گوشی های 2022 قرار داده­ایم تا شما زمان خرید آن را در نظر داشته باشید.