زندگی امروز پر از انواع استرس‌هاست. حجم ارتباطات و اطلاعات رد و بدل شده، دردسرهای فراوانی برای همه ما ایجاد می‌کنند. اگر بخواهیم در این جهان به ‌روز و منظم بمانیم، به گوشی موبایل خود نیاز جدی پیدا می‌کنیم و خوشبختانه گوشی‌های هوشمند اطلاعات زیادی را برای ما حمل می‌کند و ما را در این مسیر یاری می‌کند. با این‌حال درگیری‌ها و مشغله‌های زندگی مدرن ما را به سوی فراموش کردن چیزهای بسیار مهم زندگیمان سوق می‌دهد. امروز به بازیابی رمز جیمیل می‌پردازیم که مشکل خیلی از ما به‌شمار می‌رود. امروزه برنامه جیمیل یکی از پرکاربرد ترین برنامه های موجود می باشد.

قبل‌تر منظور از گم کردن چیزی، شیئی فیزیکی بود اما هم‌اکنون ممکن است ما با گم کردن خاطره‌ای نظیر یک رمز 8 حرفی اکانت جیمیل، میزان زیادی از اطلاعات ارزشمند خود را ازدست دهیم و این نوع از فراموشی و از دست دادن اطلاعات باعث شود خیلی بیشتر از گم‌کردن وسیله‌ای فیزیکی خسارت ببینیم.

هم‌اکنون تقریباً همه ما یک اکانت گوگل داریم که به وسیله آن به بیشتر اطلاعات رایانه‌ای و اینترنتی خود دسترسی داریم. علاوه‌بر ایمیل‌هایی که به دستمان می‌رسد، اطلاعات عضویت در وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی در آن ذخیره شده‌است. می‌توان گفت بخش مهمی از هویت مجازی ما با ایمیل ما گره خورده است. همچنین بکاپی از دفتر تلفن و اطلاعات تلفن همراه ما روی اکانت جیمیل ذخیره شده است.

پس باید به‌ خوبی متوجه اهمیت حفظ و نگهداری رمز جیمیل خود باشید تا نیازی به بازیابی رمز جیمیل نباشد. اما اگر به این مطلب آمده‌اید، احتمالاً رمز اکانت جیمیل خود را ازدست داده‌اید و اتفاقی که نباید، دیگر افتاده است. نگران نباشید! چندین راه برای بازیابی رمز جیمیل با شماره تلفن گوشی و غیره در اختیارتان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

چگونه رمز جیمیل را بازیابی کنیم؟

چگونه رمز جیمیل را بازیابی کنیم؟

تا به حال به این نکته فکر کرده‌اید که اگر تنها یک رمز عبور را گم کنید چه مقدار از زندگی دیجیتال خود را از دست خواهید داد؟ بدون آن، به سادگی شما قفل می‌شوید. واقعیت تلخ استفاده از سرویس‌هایی مانند گوگل این است که برای اثبات مالکیت اکانت برنامه جیمیل خود، نمی‌توانید از داوری انسانی کمک بگیرید. باید به یک کامپیوتر اثبات کنید که اکانتی که قصد بازیابی رمز جیمیل آن را دارید، سال‌هاست متعلق به شما بوده، هر چند رمز آن را فراموش کرده‌اید.

تصور کنید که بخش زیادی از زندگی دیجیتالی خود را در 12 سال گذشته در گوگل سپری کرده‌اید. در یک لحظه تمام قابلیت‌های سرویس‌های گوگل از شما گرفته می‌شود، چرا که رمز خود را فراموش کرده‌اید. پس قبل از اینکه کاملاً از بازگشت به اکانت جیمیل خود ناامید شوید و سراغ ساخت اکانت دیگری بروید، راه‌های بازیابی رمز جیمیل خود را با ما طی کنید، امیدواریم که دسترسی به اکانت‌تان میسر شود.

حال این سوال مطرح می‌شود که چگونه رمز جیمیل را بازیابی کنیم؟ برنامه جیمیل راهی برای این موضوع ارائه نداده است. برای بازیابی رمز جیمیل از طریق نسخه وب جیمیل اقدام کنید. گوگل در وب‌سایت رسمی خود این گونه نوشته‌است: اگر رمز عبور یا نام کاربری خود را فراموش کرده‌اید یا نمی‌توانید کدهای تأیید را دریافت کنید، این مراحل را برای بازیابی رمز جیمیل خود دنبال کنید. 

اگر آدرس ایمیلی را که برای ورود به سیستم استفاده می کنید فراموش کرده‌اید:

  1. وارد این لینک شوید.
  2. ابتدا باید شماره تلفن یا آدرس ایمیل بازیابی حساب خود را بدانید.
  3. همین طور نام کامل حساب شما در زمان ثبت نام حائز اهمیت است.
  4. سپس دستورالعمل‌ها را دنبال کنید تا تأیید کنید که حساب شما است.
  5. در مرحله آخر فهرستی از نام‌های کاربری مطابق با حساب شما نمایش داده می‌شود که در نهایت ایمیلتان را پیدا خواهید کرد. 

اما اگر رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1.  مراحل بازیابی رمز جیمیل خود را دنبال کنید.
  2.   برای تأیید اینکه این حساب متعلق به شما است، سؤالاتی از شما پرسیده می‌شود. تا جایی‌که می‌توانید به سوالات دقیق پاسخ دهید. (معمولاً پاسخ به پرسش امنیتی‌ای است که خودتان در زمان ساخت اکانت نوشته بودید).
  3.  وقتی از شما خواسته شد رمز عبور خود را بازنشانی کنید، رمز عبور قوی‌ای را انتخاب کنید که مطمئنید قبلاً روی این حساب نبوده‌است (در اینصورت گوگل اجازه تنظیم آن را به شما نمی‌دهد).

بازیابی رمز جیمیل فراموش شده بدون شماره تلفن

بازیابی رمز جیمیل فراموش شده بدون شماره تلفن

برای بازیابی رمز جیمیل فراموش شده بدون شماره تلفن به این لینک بروید.

  1.  ایمیل خود را وارد کنید.
  2.  در این مرحله آخرین رمزی که از اکانت خود به‌یاد دارید را وارد کنید. مهم نیست این رمز مربوط به چه زمانی باشد.
  3.  اگر آخرین رمز خود را به درستی وارد کنید، گوگل از طریق ایمیل پشتیبان شما مطمئن می‌شود که شما هستید و صفحه‌ای را جهت وارد کردن رمز عبورتان به شما نمایش می‌دهد. مطمئن شوید که رمز جدید را کاملاً به خاطر می‌سپارید.
  4.  درصورتی که رمز قدیمی خود را به خاطر ندارید، برای بازیابی رمز جیمیل بدون شماره تلفن، روی «روش دیگری را امتحان کنید» کلیک کنید.
  5.  گوگل از شما می‌خواهد که ایمیل پشتیبان خود را وارد کنید. ابتدا و انتهای این ایمیل را برای شما نشان می‌دهد. آن را وارد کرده و از این مرحله عبور کنید.

سپس به آدرس ایمیل پشتیبان شما کد راستی‌آزمایی ارسال می‌شود. آن را وارد کرده و رمز عبور جدیدی تنظیم نمایید.

بازیابی رمز جیمیل با شماره تلفن گوشی

بازیابی رمز جیمیل با شماره تلفن گوشی

  1. درصورتیکه روش بالا برای شما کاربردی نداشت، برای بازیابی رمز جیمیل با شماره تلفن گوشی، مجددا روی "روش دیگری را امتحان کنید" کلیک کنید.
  2. گوگل از شما می‌خواهد که شماره تماس خود را تایید کنید.
  3.  در این مرحله بخشی از شماره تلفن شما نمایش داده شده است.
  4. آن را وارد کنید و به مرحله بعد بروید.

 نکته مهم: گوگل برای ارسال پیامک و یا تماس با شما، از شارژ اعتباری گوشی شما کم می‌کند. توجه داشته باشید که اگر سیم‌کارت شما اعتباری است، باید مقداری شارژ در حساب خود داشته باشید.

بازیابی رمز جیمیل از طریق پیامک

  • پس از طی مراحل بالا، گوگل تصمیم می‌گیرد که با شما تماس تلفنی برقرار کند و یا برای شما پیامک بفرستد.
  •  (آپشن تماس تلفنی مدتی است که بصورت پیش‌فرض توسط گوگل پیشنهاد نمی‌شود).
  • برای بازیابی رمز جیمیل از طریق پیامک، اگر شماره تلفن پشتیبان به درستی وارد شود، برای شما رمزی روی گوشی همراه شما از طریق پیامک ارسال می‌شود.
  • این رمز با G شروع می‌شود.
  • در این مرحله باید کد دریافتی را در قسمت خواسته شده وارد کنید.
  • اگر کد تطابق داشته باشد، می‌توانید رمز جیمیل خود را در این قسمت تغییر دهید.

سخن پایانی

همیشه حین ساخت اکانت‌های مهمی مثل جیمیل، رمز عبور خود را یادداشت کنید و اطلاعاتتان را به‌درستی وارد کنید. شما می‌توانید در زمان ساخت ایمیل با گوشی به گوگل ایمیل پشتیبان، شماره تماس جهت ارسال پیامک و پرسش امنیتی مناسب بدهید. پس از بازیابی رمز جیمیل خود، از طریق تنظیمات حساب کاربری حتما به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنید تا در صورت وقوع اتفاقات مشابه، دسترسی راحت‌تری به اکانت خود داشته باشید.

منبع: support.google