آنتی ویروس McAfee در بین کاربران سیستم‌های مبتنی بر ویندوز به عنوان برنامه آنتی ویروسی قدرتمند و نام آشنا شناخته می شود. شرکت McAfee که یکی از برندهای معروف در صنعت امنیت سیستم‌های رایانه‌ای و اینترنت است، با گسترش استفاده از گوشی‌های اندرویدی، برای این دستگاه‌ها ضد ویروس مک کافی برای اندروید را عرضه کرده است.

اگر از تلف هوشمند مبتنی بر سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنید، توصیه همه چی آنلاین به شما این است که یکی از بهترین نرم افزار‌‌های آنتی ویروس اندروید را برای محافظت از آن در برابر برنامه‌های مخرب و سایر انواع بدافزارها نصب کنید. برای انتخاب ضد ویروس مناسب، دامنه انتخاب گسترده ای برای شما وجود دارد. بهترین برنامه‌های آنتی ویروس اندروید نه تنها شناسایی و پیشگیری عالی را ارائه می‌دهند، بلکه قابلیت های حریم خصوصی و ضد سرقت را نیز در لیست امکانات خود دارا می باشند. بسیاری از برنامه ها در ابتدا به کاربران خود مدت زمان مشخصی از 10 روز تا یک ماه را به عنوان مدت زمان تست و بررسی نرم افزارشان ارائه می کنند، پس از مدت زمان فوق برای اینکه بتوانید امکانات نرم افزار فوق استفاده کنید باید هزینه اشتراک سالانه ای را پرداخت کنید. البته بعضی از شرکت ها نیز نرم افزارشان را بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند. در این مقاله از همه‌چی آنلاین قصد داریم آنتی ویروس McAfee را برای گوشی های اندرویدی مورد بررسی قرار دهیم. 

آنتی ویروس McAfee اندروید

آنتی ویروس McAfee بسیاری از امکانات را به‌صورت رایگان و با نمایش تبلیغات در برنامه ارائه می‌کند. البته اشتراک هم دارد که با پرداخت مبلغ اشتراک می‌توانید تبلیغات داخل برنامه را حذف کنید. متأسفانه، برخلاف آنتی ویروس Avast، مبلغ قابل پرداخت برای اشتراک در مقایسه با سایر بهترین برنامه‌های آنتی ویروس اندروید بسیار گران می باشد و متاسفانه شرکت مک کافی بسیاری از مفیدترین ویژگی‌های آن را در تابستان ۲۰۲۱ حذف کرد. در حالی که آنتی ویروس McAfee در تست‌های آزمایشگاهی در چند سال گذشته نمرات قابل قبولی را در زمینه محافظت از بدافزار کسب کرده است، اما با ضد ویروس بیت دیفندر یا نورتون قابل مقایسه نیست. برای دانلود آنتی ویروس مک آفی برای گوشی موبایل می‌توانید از زیر اقدام به دانلود کنید.

آنتی ویروس McAfee اندروید

مبلغ اشتراک آنتی ویروس McAfee و امکاناتی که پوشش داده می‌شود

تقریباً مانند تمام محصولات آنتی ویروسی که مورد بررسی قرار می گیرند، آنتی ویروس McAfee به یک مدل بازاریابی فریمیوم متکی است. ضد ویروس McAfee در حالت رایگان امکانات قابل‌توجهی ارائه می‌دهد که شامل ویژگی‌هایی مانند امنیت Wi-Fi است که معمولاً در برنامه های رقیب به گزینه های مربوط به خرید اشتراک محدود می‌شود.

ارتقاء ضد ویروس مکافی اندرویدی با خرید اشتراک آن، با ۲۹.۹۹ دلار در سال یا ۲.۹۹ دلار در ماه صورت می گیرد. با این کار مرور وب ایمن، پشتیبانی تلفنی و عدم نمایش تبلیغات درون برنامه‌ای را شاهد خواهید بود. قابلیت های Guest Mode و App Lock که به نظر کاربران بسیار مفید بودند، در تابستان ۲۰۲۱ حذف شدند.

حفاظت در مقابل بدافزار

اسکن دقیق تلفن Google Pixel 3 با آنتی ویروس McAfee تقریباً ۳ ثانیه طول کشید. فراتر از تأثیرگذار بودن، این باعث شد به این فکر کنیم که آیا واقعاً اسکن انجام شده یا نه! اما همانطور که خواهید دید، این برنامه دارای نرخ بالای تشخیص بدافزار است. حفاظت وب آنتی ویروس McAfee فقط برای مشترکین Premium در دسترس است و از تعداد معدودی از مرورگرهای پرکاربرد، از جمله Chrome، Samsung Internet، Opera Mini و Firefox پشتیبانی می‌کند. تلاش برای بازدید از یک وب‌سایت آزمایشی مخرب، هشداری را در همه مرورگرهای پشتیبانی‌شده ایجاد کرد. این پیام با گزینه‌های Keep Me Safe برای دور شدن از سایت یا Open Anyway برای قبول ریسک و باز کردن سایت، برای کاربر نشان داده می‌شود.

تشخیص بدافزار‌ بوسیله آنتی ویروس McAfee

در تست‌های آزمایشگاهی شخص ثالث نرخ تشخیص بدافزار، آنتی ویروس McAfee معمولاً خیلی خوب عمل می‌کند، اما نتایج آن گاهی اوقات نامنظم است و معمولاً کمی پایین‌تر از بهترین ضد ویروس قرار می گیرد. در جدیدترین تست های صورت گرفته توسط آزمایشگاه آلمانی AV-TEST، در ماه می ۲۰۲۱، ضد ویروس McAfee ۱۰۰ درصد از ۳۳۱۶ تهدید بلادرنگ را که به‌صورت آنلاین با آن مواجه شد و ۱۰۰ درصد از ۲۹۷۸ نمونه بدافزار گسترده اندروید جمع‌آوری شده در چهار هفته گذشته را شناسایی کرد. این موارد با امتیازهای آنتی ویروس بیت دیفندر، کسپرسکی و نورتون رقابت می کند. آنتی ویروس Avast تنها ۹۹.۸ درصد از تهدیدات بلادرنگ را شناسایی کرد اما موفق شد ۱۰۰ درصد از بدافزارهای گسترده را شناسایی کند.

تشخیص بدافزار‌ بوسیله آنتی ویروس McAfee

در ارزیابی‌های عمیقی که توسط آزمایشگاه اتریشی AV-Comparatives در ژوئیه ۲۰۱۹ انجام شد، آنتی ویروس McAfee توانست ۹۹.۹ درصد بدافزارهای بلادرنگ را شناسایی کند که با نرخ‌های شناسایی اوست، بیت دیفندر و کسپرسکی مطابقت داشت و در گوگل پلی پروتکت حدود 83.2% را به دست آورد. ضد ویروس های Lookout، Norton و Qihoo 360 Security در این آزمایش شرکت نداشتند. متأسفانه، اگرچه AV-Comparatives از آن زمان تاکنون دو بار دیگر ارزیابی‌های سالانه اندروید را انجام داده است، اما آنتی ویروس McAfee در آن تست ها گنجانده نشده است.

ویژگی های امنیتی رایگان آنتی ویروس McAfee

ضد سرقت (از تابستان ۲۰۲۱ غیرفعال شد)

آنتی ویروس McAfee مجموعه‌ای قوی از ویژگی‌های ضد سرقت، حتی برای کاربران نسخه رایگان، با پشتیبانی از راه‌اندازی زنگ هشدار، قفل کردن دستگاه، مکان‌یابی دستگاه، گرفتن عکس با دوربین Thief Cam، پاک کردن داده‌های شما و انجام فکتوری ریست داشت.

تمام وظایف در طی ۲ یا ۳ ثانیه‌ پس از ثبت دستور در پورتال آنتی ویروس McAfee انجام می‌شدند. پورتال ساده بوده اما به خوبی طراحی صورت گرفته است، با یک نقشه تمام صفحه و آیکون های کوچکی که برای گزینه های مختلف موجود در دسترس است. قابلیت ضد سرقت آنتی ویروس McAfee برداشت منحصربه‌فردی از استفاده دوربین در هنگام سرقت شدن گوشی داشت: به جای تلاش برای گرفتن عکس بدون اینکه کاربر غیرمجاز متوجه شود، یک هشدار جعلی در دستگاه ایجاد می‌کرد و زمانی که شخص تلاش می کند تا آن را رد کند، عکس می‌گیرد. متاسفانه این قابلیت آنتی ویروس McAfee از تابستان ۲۰۲۱ از این نرم افزار حذف شد.

بهینه سازی حافظه دستگاه (از تابستان ۲۰۲۱ غیرفعال شد)

تقریباً هیچکدام از نرم‌افزارهایی که برای تقویت عملکرد دستگاه بوسیله خالی کردن حافظه‌ رم ساخته شده‌اند، کارشان را درست انجام نمی‌دهند یا در بهترین حالت اصلا کاری انجام نمی دهند. سیستم عامل‌ها به تنهایی کار خودشان را بهتر انجام می‌دهند. حداقل در تجربه ما، بهینه سازی حافظه آنتی ویروس McAfee هم از این قاعده مستثنی نیست و فقط مقدار ناچیزی از حافظه را پاک می‌کند، که معمولاً در کوتاه مدت دوباره پر می‌شود. هرچند این قابلیت هم در تابستان ۲۰۲۱ از آنتی ویروس McAfee حذف شد.

بهینه سازی حافظه دستگاه

ساعت من

همانند برنامه‌های ضد ویروس بیت دیفندر و کسپرسکی، آنتی ویروس McAfee می‌تواند با ساعت هوشمند مبتنی بر سیستم Wear OS تعامل داشته باشد. اپ آنتی ویروس McAfee می‌تواند زمانی که ساعت از محدوده بلوتوث تلفن هوشمند خارج شد به کاربر اطلاع دهد و همچنین کاربران را از شبکه Wi-Fi ناامن یا زمانی که شارژ باتری گوشی کم می‌شود مطلع کند.

بررسی وضعیت حریم خصوصی

این ویژگی همانند نسخه‌ای از گزارش حریم خصوصی در نورتون موبایل سکیوریتی است که به‌خوبی آن اجرا نشده است. این قابلیت مشخصات مربوط به هر برنامه‌ای را که می‌توانید در منوی تنظیمات برنامه دستگاه خود نیز پیدا کنید را به شما ارائه می‌دهد. آنتی ویروس McAfee برنامه‌های شما را بر اساس سطح نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی مرتب می‌کند و در یک آستانه مشخص، آن‌ها را در یک برگه جداگانه با عنوان Privacy Alerts قرار می‌دهد.

ارتباط وای فای ایمن

ارتباط وای فای ایمن

این ویژگی ضد ویروس mcafee اندروید شبکه Wi-Fi را که به آن متصل هستید را اسکن می‌کند تا ببیند برای وارد شدن رمز عبور دارد یا از یک سیستم رمزگذاری استفاده می‌کند یا خیر. در صورت هک شدن شبکه وای فای، ویژگی وای فای ایمن آنتی ویروس مک کافی به شما گزارش مربوطه را ارائه خواهد کرد.

پاک کننده حافظه (از تابستان ۲۰۲۱ غیرفعال شد) 

برخلاف Memory Boost، یک پاک‌کننده حافظه ذخیره‌سازی، کاربردی است، زیرا بیشتر اوقات برخی از فیلم‌ها، نمایش‌ها یا پادکست هایی را که دانلود کرده‌ایم فراموش می‌کنیم که به‌راحتی با این قابلیت می‌توان آن را از دستگاه پاک کرد. بدیهی است که خودتان هم می‌توانید این کار را انجام دهید، اما دیدن همه فایل‌های بدردنخور احتمالی در یک مکان و پاک کردن همه آن‌ها تنها با چند ضربه راحت‌تر است.

تأثیر آنتی ویروس McAfee بر عملکرد دستگاه

برای ارزیابی تأثیر اجرای آنتی ویروس McAfee بر روی دستگاه، آزمایش‌های متعددی را با استفاده از ابزار بنچمارک اندروید Geekbench 4 بر روی تلفن Google Pixel 3 با سیستم عامل اندروید 9 پای انجام داده ایم. ابتدا قبل از نصب آنتی ویروس McAfee، عملکرد دستگاه را به ‌عنوان مبنا و عملکرد پایه در نظر گرفتیم، سپس تست‌های اضافی را پس از نصب و در طول اسکن کامل با برنامه ضد ویروس انجام دادیم.

با نصب آنتی ویروس McAfee بدون اسکن فعال، شاهد کاهش ۵.۳۲ درصدی در امتیاز پایه Geekbench 4 بودیم. کاهش عملکرد هنگام اسکن کامل کمی بیشتر و حدود ۸.۱۹ درصد بود. آنتی ویروس McAfee در دسته غیرفعال در رتبه هفتم و در دسته فعال در رتبه پنجم در بین هشت رقیبش قرار می‌‌گیرد. با این حال، در هر دو مورد، نتایج آنتی ویروس McAfee با اپلیکیشن‌های بالاتر از آن در رتبه‌بندی فاصله چندانی نداشت و بسیار جلوتر از آخرین رتبه، یعنی سکیوریتی 360 بود.

پشتیبانی از مشتریان آنتی ویروس McAfee

پشتیبانی از مشتریان آنتی ویروس McAfee

McAfee یکی از ساده‌ترین دستورالعمل های راه‌اندازی را در بین تمام برنامه‌های آنتی ویروس اندرویدی داراست. به شما صفحه‌ای از تمام مجوزهایی که باید بدهید، به همراه توضیحی در مورد اینکه چرا هر کدام ضروری است، نشان می‌دهد. در کمتر از ۲ دقیقه می‌توان تنظیمات برنامه را انجام داد و آن را راه‌اندازی کرد. برخلاف بسیاری از گزینه‌های رایگان، آنتی ویروس McAfee در واقع پشتیبانی چت آنلاین ۲۴ ساعته را همراه با انجمن‌ها و مرکز دانش پشتیبانی McAfee ارائه می‌دهد. مشترکین Premium پشتیبانی تلفنی ۲۴ ساعته را دریافت می‌کنند.

رابط کاربری آنتی ویروس McAfee

رابط کاربری مک کافی موبایل سکیوریتی کاربر را تا حدی به یاد ضد ویروس اوست می‌اندازد. در هر دو، یک باکس بزرگ اختصاص داده شده به اسکن بدافزار در بالای نمایشگر غالب است که به چهار عملکرد اصلی دیگر در زیر آن دسترسی دارید. به دلیل تبلیغات بزرگ و درخواست‌های مداوم برای ارتقا، هر دو در نسخه‌های رایگان کمی پیچیدگی ایجاد می کنند. یکی از کارهای خوبی که آنتی ویروس McAfee انجام می‌دهد این است که آیکون های کوچک علامت سوال را در کنار اکثر ویژگی‌ها قرار می‌دهد. اگر روی یکی از آنها ضربه بزنید، توضیح کامل و معقولی از عملکرد آن ویژگی دریافت خواهید کرد.

جمع‌بندی

آنتی ویروس McAfee چند ایده هوشمندانه و یک فرآیند راه‌اندازی ساده و تازه دارد. مگر اینکه بخواهید تبلیغات را برای حفظ نسخه رایگان تحمل کنید، دلیلی وجود ندارد که آن را به جای آنتی ویروس Bitdefender یا Norton به‌‌عنوان یک راه‌حل پولی در بین بهترین برنامه‌های آنتی ویروس اندروید انتخاب کنید. قابلیت‌های حذف شده از نسخه پولی این وضعیت را بغرنج‌تر هم کرده است. در کل آنتی ویروس McAfee رتبه اول نیست اما اگر در بقیه دستگاه‌ها از برنامه‌های McAfee استفاده می‌کنید، می‌توانید برای حفظ یکپارچگی راه‌حل امنیتی دستگاه‌های مختلف از آن برای گوشی موبایل هم استفاده کنید.


منبع: Tomsguide