اگر گوشی هوشمندی با صفحه نمایش و باتری بزرگ، عملکرد مناسب و قیمت مقرونبهصرفه میخواهید، بهتر است گوشی ریلمی C51را بررسی کنید. گوشی ریلمی سی ۵۱ یک گوشی هوشمند اندرویدی از ریلمی است، یک برند چینی که دستگاههای رقابتی را در دو بخش میانرده و پایینرده، به بازار عرضه میکند. در این بررسی همهچی آنلاین قصد داریم نگاهی به ویژگیها و مشخصات ریلمی سی ۵۱ بیندازیم تا به شما در تصمیم برای خرید گوشی ریلمی کمک کنیم. بیایید ببینیم خرید گوشی ریلمی C51تصمیم درستی برای شما هست یا خیر.
معایب و مزایای گوشی ریلمی C51را میتوان اینطور خلاصه کرد:
نقاط قوت گوشی ریلمی C51:
- اسکنر اثرانگشت نصبشده در کنار قاب
- ظرفیت باتری بالا
- پشتیبانی از شارژ سریع 33 واتی
- اسلات اختصاصی کارت حافظه
- NFC 360 درجه فعال
- صفحه نمایش IPS LCD با نرخ تازهسازی 90 هرتز
- آخرین سیستم عامل اندروید 13 با پشتیبانی از Realme UI T
- جک 3.5 میلیمتری صدا
نقاط ضعف گوشی ریلمی C51:
- عملکرد متوسط دوربین
- عدمپشتیبانی از فیلمبرداری با کیفیت 4K
- عدموجود محافظ گوریلا گلس
آنباکسینگ realme C51
گوشی ریلمی C51 در جعبهای با اندازه متوسط برای گوشیهای هوشمند اندرویدی عرضه میشود. این جعبه با رنگهای زرد و مشکی روشن، طراحی مینیمالیستی دارد. رو و کنارههای جعبه فقط نام گوشی و سازنده آن را نشان میدهد. برای جزئیات فنی و ویژگیهای اصلی، باید به برچسب پایین جعبه نگاه کنید.
موقع جعبهگشایی گوشی ریلمی C51، متوجه میشوید که نهتنها گوشی هوشمند در جعبه موجود است، بلکه یک شارژر سریع با کابل USB-C قابل جداشدن، یک پوشش محافظ سیلیکونی و یک دفترچه راهنمای کاربر که شامل جزئیات گارانتی است هم دریافت میکنید.
جعبهگشایی گوشی ریلمی C51 تجربهای خوشایند است، بهخصوص باتوجه به این واقعیت که شما یک شارژر سریع و یک پوشش محافظ دریافت میکنید. اینها چیزهایی هستند که اکثر دستگاههای اندرویدی با قیمت بالاتر در جعبه ارائه نمیدهند. در سال 2023 ارائه شارژر با گوشی یک مزیت مهم محسوب میشود.
طراحی گوشی ریلمی C51
همانطور که اشاره کردیم، گوشی ریلمی C51 یک گوشی بزرگ با صفحه نمایش بزرگ است. صفحه نمایش realme C51 با ابعاد 6.74 اینچ (109.7 سانتیمتر) فضای زیادی ارائه میدهد. این از یک جهت چیز خوبی است، اما از سوی دیگر ممکن است دستگاه آنقدر بزرگ باشد که کسانی که دستهای کوچکتر یا انگشتان کوتاهتری دارند، نتوانند بهراحتی از آن استفادهکنند.
باوجود اندازه قابلتوجه دستگاه ، وزن آن نسبتا کم است: 186 گرم. این احتمالا نتیجه مستقیم مواد مورد استفاده برای ساخت گوشی ریلمی سی ۵۱ است: پلاستیک و پلاستیک! قاب پلاستیکی و پشت پلاستیکی.
ظاهر گوشی ریلمی C51 بسیار جالب و حتی شیک بهنظر میرسد. بهخصوص که قیمت گوشی ریلمی c51 آن را در رده دستگاههاس سطح پایه قرار میدهد. ریلمی C51 در دو رنگ بهبازار عرضه شده: سبز نعنایی (Mint Green) و سیاه کربنی (Carbon Black). قسمت بالایی پشت ریلمی C51، جایی که دوربینها در آن قراردارند، تماما براق است، درحالیکه بقیه قسمتها مات هستند. متاسفانه، ظاهر بسیارجذاب ریلمی سی ۵۱ برای گردوغبار هم جالب بهنظر میرسد! پرز و اثرانگشت و گردوغبار مثل پروانهای که بهسمت نور پروازمیکند، بهسمت پنل پشتی میشتابند و لنز دوربینها هم از این حمله جان سالم بهدر نمیبرند. قاب محافظ همراه با تلفن هم کمکی نمیکند، چون بخش سیستم دوربین توسط آن پوشاندهنشده.
طراحی دوربین گوشی ریلمی C51 جالب است. بهنظر شبیه به آیفون میرسد. قسمت سمت چپ بالای پشت گوشی ریلمی سی ۵۱ سه حلقه بیرونزده را در خود جایداده. در ابتدا ممکن است فکر کنید سه دوربین در این بخش وجود دارد، اما متاسفانه باید ناامیدتان کنیم، واقعیت این است که تنها دو حلقه سمت چپ دوربین هستند. حلقه سوم درواقع خانه فلاش گوشی است.
گوشی ریلمی C51 یک دستگاه سطح ابتدایی است و هیچ گواهینامه محافظتی، نه در برابر گردوغبار و نه آب، ندارد. احتمالا مثل قاب و پشت پلاستیکی، این هم به کاهش قیمت گوشی ریلمی c51 کمک کرده. در محافظ صفحه نمایش هم انتخاب مشابهی مشاهدهمیکنیم که بهجای شیشه ردهبالایی مثل گوریلا گلس، با شیشه سکوریت پوشاندهشده است. جالب اینجاست که صفحه نمایش یک صفحه محافظ از پیش اعمالشده روی خود ندارد، که این باتوجه بهاینکه اکثر دستگاههای realme این محافظ را دارند، عجیب است.
گوشههای ریلمی C51 کمی خمیده هستند، اما لبههای صفحه نمایش و لبههای قاب پشتی با زاویه قائم به فریم میرسند. با اینحال، این لبهها بهصورت مورب برش دادهشدهاند که وقتی گوشی را در دست میگیرید، حس بهتری به شما میدهد.
حاشیه های نمایشگر گوشی ریلمی C51 قابلمشاهده هستند اما نه آنقدر که توی ذوق بزنند. در بالا، یک بریدگی قطرهایشکل درست در وسط قاب میبینید: جایی که دوربین سلفی قرار دارد.
اگر به لبه سمت چپ قاب گوشی ریلمی C51 نگاه کنید، اسلات سیمکارت را در نیمه بالایی خواهیددید. در سمت راست، دکمه پاور و دکمه تنظیم صدا را قراردارند که در بالای گوشی قرارگرفتهاند. دکمه پاور حسگر اثرانگشت هم هست.
لبه بالایی ریلمی C51 کاملا خالیست، اما یک بریدگی نسبتا طولانی بین آن و صفحه نمایش وجوددارد که بلندگوی اصلی گوشی در آن قرار گرفته. در لبه پایینی دستگاه هم درگاه USB Type-C، میکروفون و بلندگو و یک جک 3.5 میلیمتری هدفون قرارگرفتهاند.
صفحه نمایش
ریلمی برای گوشی ریلمی سی ۵۱ ، یک نمایشگر بزرگ IPS LCD با اندازه 6.74 اینچ و نسبت تصویر 20:9 درنظر گرفته. اگرچه حداکثر روشنایی آن روی کاغذ بالا است (560 نیت)، اما در نور شدید خورشید ممکن است به مشکل بربخورید. با اینحال، در سایه، داخل خانه یا در یک روز ابری، نمایشگر عالی بهنظر میرسد. تراکم پیکسلی و رزولوشن نمایشگر کمی پایین است، اگرچه باتوجه به قیمت گوشی ریلمی c51 این یک مصالحه قابلدرک است. اندازه نمایشگر با رزولوشن 720 در 1600 پیکسل، در کنار هم، تراکم پیکسل تقریبا260 ppi ارائه میدهند. خبر خوب این است که این نمایشگر نرخ تازهسازی 90 هرتز دارد که بهمعنای انتقال نرم تصاویر متحرک است.
سختافزار و عملکرد گوشی ریلمی سی ۵۱
گوشی ریلمی C51 مجهز به همان چیپست Tiger T612 است که در گوشی ریلمی C53 وجوددارد. یک SoC 4G (سیستم روی یک تراشه) که Unisoc آن را در ماه مه 2022 ارائهکرد. با فرآیند ساخت 12 نانومتری ساختهشده و یک پردازنده هشت هستهای (دو هسته Cortex-A75 و شش هسته Cortex-A55) با حداکثر فرکانس1.80 گیگاهرتز و واحد پردازش گرافیکی Mali-G57 دارد. ریلمی سی 51، 4 گیگابایت رم و 64 یا 128 گیگابایت حافظهداخلی دارد.
در مدل 128 گیگابایتی، 26 گیگابایت توسط سیستمعامل و برنامههای پیشفرض اشغالشده و حدود 102 گیگابایت برای فایلهای شخصی کاربر و سایر برنامهها، آزاد باقی میماند. اگر به فضای بیشتری نیاز دارید، گوشی ریلمی C51 یک اسلات microSD جدا از اسلات دو سیمکارته دارد. بله، گوشی ریلمی C51 یک گوشی دو سیمکارته است که از دو سیمکارت نانو بهطور همزمان پشتیبانی میکند. هرچه جلوتر میرویم، خرید گوشی ریلمی C51 جالب و جالبتر میشود.
رابط کاربری این گوشی موبایل نسبتا ساده و برای پیمایش آسان است. انتقال بین برنامههای مختلف نسبتا سریع انجام میشود. برنامههای رایج مثل جیمیل، فیسبوک، اینستاگرام، یوتیوب یا کروم بهخوبی اجرا میشوند. بازیها صرفا اجرا میشوند و تمام. اگر بازیهای معمولی یا تنظیمات گرافیکی پایین دوست ندارید، باید برای فریمهای پایین، کیفیت بصری پایین و لگهای گاهبهگاه آماده باشید. واحد گرافیکی گوشی ریلمی C51 برای بازی ساخته نشدهاست.
realme C51 با رابط کاربری realme UI T Edition این شرکت مبتنی بر اندروید 13 عرضه میشود. یک رابط کاربری که توسط realme برای گوشیهای پایینردهاش طراحی شده. با اینحال، اگرچه نسخه ساده شده رابط کاربری ریلمی است که در دستگاههای گرانتر یافت میشود، نسخه T همچنان ویژگیهای جالبی مثل کپسول کوچک پویا را دارد که گهگاه اطلاعاتی (شارژ کردن، مصرف داده، تعداد مراحل) را نشان میدهد.
دوربین ریلمی C51
دوربین Realme C51 شامل موارد زیر است:
- دوربین اصلی (واید) با سنسور 50 مگاپیکسلی، دیافراگم f/1.8 و PDAF (فوکوس خودکار تشخیص فاز).
- دوربین عمق با سنسور 0.08 مگاپیکسل.
- دوربین جلویی با سنسور 5 مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2.
هر دو دوربین از HDR پشتیبانی میکنند، اما خبر خوب به همینجا ختم میشود. احتمالا بهدلیل قابلیتهای چیپست، دوربینها فقط میتوانند با سرعت 30 فریم برثانیه فیلمبرداری کنند و وضوح تصویر برای دوربین اصلی به 1080p و برای سلفی به 720p محدود شدهاست. طبیعتا گوشی ریلمی C51فاقد لرزشگیر اپتیکال است.
چیپست ریلمی C51 همان چیپست برادر بزرگش ریلمی C53، است. بهنظر میرسد این موضوع در مورد دوربین اصلی گوشی هم صادق است و از همان سنسور 50 مگاپیکسلی استفاده میکند. تنها تغییر بین این دو دستگاه این است که realme C51 یک دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی به جای دوربین 8 مگاپیکسلی موجود در C53 دارد. از آنجایی که آنها از تنظیمات دوربین مشابهی استفاده میکنند، Realme C51، درست مانند C53، فاقد دوربین فوق عریض، دوربین ماکرو و زوم بدونتلفات است. علاوهبراین، نمیتواند با سرعت بیش از 30 فریم در ثانیه فیلمبرداری کند، دوربین اصلی به وضوح 1080 محدود شده است و سلفی تنها میتواند با کیفیت 720p ضبط کند.
باتری ریلمی C51
یکی از بزرگترین مزایای ریلمی C51 یک باتری بزرگ 5000 میلیآمپرساعتی است که میتوانید آن را سریع شارژ کنید. بله، یکی از نکات کلیدی که خرید گوشی ریلمی C51را به یک تصمیم منطقی و کاربردی تبدیلمیکند، پشتیبانی آن از شارژ سریع سیمی 33 واتی است که برای قیمت گوشی ریلمی c51 غیرعادی است. علاوهبراین، یک شارژر سریع در داخل جعبه گوشی ریلمی سی ۵۱ برای کاربر قرار دادهشده.
باتری 5000 میلیآمپری این گوشی میتواند دو روز استفاده منظم را تحمل کند که بسیار عالی است و شارژ کامل آن تنها یک ساعت و 10 دقیقه طول میکشد. علاوهبراین، شارژ 0 تا 50 درصد باتری تنها 30 دقیقه طول میکشد. این برای یک دیوایس با قیمت گوشی ریلمی c51 عالی است.
ارتباطات
گوشی ریلمی C51 از Wi-Fi 5 دو بانده (802.11 a/b/g/n/ac) در باندهای 2.4 و 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکند، اما نمیتواند بااستفاده از Wi-Fi 6 به شبکههای بیسیم متصل شود. بلوتوث در نسخه 5.0 و NFC وجود دارد، البته فقط در برخی مناطق. سنسورهای رایج دیگری مثل حسگر اثرانگشت، شتابسنج، حسگر مجاورت، قطبنما و ژیروسکوپ را در گوشی ریلمی C51دریافت میکنید.
قیمت گوشی ریلمی c51
گوشی ریلمی C51 نسبت به قیمتش یک گوشی هوشمند مناسب است که البته جنبههای مثبت و هم منفی دارد. در یک طرف، عمر باتری عالی، شارژ سریع و تجربهای که بهطورکلی رضایتبخش است، دارید و در طرف دیگر، روشنایی نمایشگری که میتوانست کمی بهتر باشد، و پردازنده گرافیکی که برای گیمرها نیست. اگرچه در تنظیمات معمولی به اندازه کافی خوب عمل میکند، اما اگر شما گیمر باشید، «به اندازه کافی خوب» برایتان بهاندازه کافی خوب نیست!
این مشخصات اگرچه از نقاط ضعف ریلمی C51 هستند، اما در بازه قیمت گوشی ریلمی c51 بسیار منطقی و قابلپیشبینی هستند. مشخصات متفاوت از آنچه گوشی ریلمی C51 ارائه کرده، در محدوده قیمتی متفاوت از قیمت گوشی ریلمی c51 پیدا میشوند. در نهایت قیمت این دستگاه خرید گوشی ریلمی C51 را توجیه میکند.
چکیده
مشخصات فنی realme C51 داستان یک دستگاه اندرویدی پایه را روایت میکند. این درحالیست که تجربه کاربری خوبی در کارهای روزانه و استفاده رایج ارائه میدهد. ریلمی C51 صرفا برای گیمرها یا علاقهمندان به عکاسی گوشی مناسبی بهنظر نمیرسد. ممکن است یک دستگاه ابتدایی باشد، اما این بدان معنا نیست که ظاهر خوبی ندارد. برای یک گوشی هوشمند در کلاس خود، طراحی آن شایان تقدیر است.
گوشی ریلمی C51 یک گوشی هوشمند مقرونبهصرفه است که بازار گوشیهای ارزانقیمت را هدف گرفته. طراحی شیک، نمایشگر بزرگ، باتری بادوام و عملکرد روان برای کارهای اساسی از مزایایی هستند که خرید گوشی ریلمی C51 را بدون هیچ دردسری توجیه میکنند. ریلمی سی ۵۱ میتواند گزینه مناسبی برای کاربران کمتقاضا یا پدر و مادرها باشد. بعملکرد متوسط دوربین نسبت به قیمت گوشی ریلمی c51 معمول و البته معقول است.
دیدگاه خود را بنویسید