گوشی ریلمی Realme C53 ظرفیت 256/8 گیگابایت (ارسال فوری )

Realme C53 | 256/8

انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
تعداد :
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
به زودی

به‌دنیای نوآوری خوش‌آمدید. ما اینجا هستیم تا شما را با گوشی ریلمی C53 آشنا کنیم. گوشی ریلمی سی 53 گوشی ریلمی سی ۵۳ نگاه‌ها را به‌خودش جلب کرده. به‌عنوان عضوی از خانواده realme، این گوشی هوشمند ترکیبی جالب‌توجه از ویژگی‌های پیشرفته و البته مقرون‌به‌صرفه است. قیمت گوشی ریلمی c53 نقشی اساسی در تولید این گوشی داشته. توی ذوقتان نخورد؛ درست است که این گوشی ریلمی قیمت بالایی ندارد و یک گوشی رده‌بالا نیست، اما مطمئن باشید اگر یک گوشی اقتصادی می‌خواهید، از خرید گوشی ریلمی  c53 پشیمان نخواهیدشد. 

خرید و قیمت گوشی ریلمی C53

گوشی ریلمی C53 در دو نسخه گلوبال و بازار هند تولید شده. این دو نسخه با هم چند تفاوت دارند که در هر قسمت به آنها اشاره خواهیم‌کرد، اما در این بررسی همه‌چی آنلاین فقط به بررسی نسخه گلوبال گوشی ریلمی C53 پرداخته‌ایم.

نقاط قوت گوشی ریلمی C53

دوربین باکیفیت، طراحی باریک و چیپست هوشمند هشت هسته‌ای گوشی ریلمی C53، آن را از رقبایش متمایز کرده و قرار است با باتری غول‌آسای 5000 میلی‌آمپرساعتی و شارژر سریع 18 واتی، شارژ پایدار را برای همه ماجراجویی‌های شما تضمین کند. این مدل گوشی ریلمی با بدنه پلاستیکی، تلفیقی لذت‌بخش از استایل، عملکرد و درخشندگی مقرون‌به‌صرفه را نوید می‌دهد.

در این بررسی همه‌چی آنلاین، به نحوه عملکرد گوشی ریلمی سی 53 در دنیای واقعی می‌پردازیم. در بررسی گوشی ریلمی C53، نقاط قوت و ضعف گوشی ریلمی C53، این‌طور خلاصه می‌شوند:

   نقاط قوت گوشی ریلمی C53:

  • طراحی نازک، راحت و زیبا
  • سیستم بلندگوی UltraBoom
  • عملکرد مناسب
  • جک 3.5 میلی‌متری صدا
  • نرخ نوسازی 90 هرتز
  • قیمت مناسب

   نقاط ضعف گوشی ریلمی C53:

  • صفحه نمایش با وضوح پایین (720 x 1600)
  • زوایای دید بد روی صفحه نمایش
  • تعداد زیاد نرم‌افزار bloatware و برنامه‌های از پیش نصب‌شده
  • عملکرد زیر متوسط تا متوسط سیستم دوربین 
  • اسپیکر مونو

قیمت گوشی ریلمی C53

قیمت گوشی ریلمی C53

گوشی‌های هوشمند به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند و باتوجه به گزینه‌های پرشماری که در بازار تلفن‌های هوشمند وجود دارد، پیداکردن دستگاه مناسب می‌تواند برای ما کاری دلهره‌آور باشد. به‌خصوص در شرایط اقتصادی فعلی که قدرت خرید پایین‌تر از قبل است، قیمت گوشی ریلمی C53 می‌تواند یک نقطه قوت مهم باشد.

شرکت realme که مدت‌هاست در بازار گوشی موبایل فعالیت می‌کند، سری‌های زیادی از گوشی‌های هوشمند، هم پرچم‌دار و هم گزینه‌های اقتصادی، معرفی کرده‌است. قیمت گوشی ریلمی C53 آن را در دسته گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه و اقتصادی ریلمی قرار می‌دهد.

نسل گوشی‌های هوشمند سری C برای کاربرانی است که از این‌که سازنده آن‌ها را فراموش نکرده، متعجب می‌شوند. چطور؟ ریلمی با ارائه گوشی‌های سری C، ویژگی‌ها و امکانات بسیاری را بدون قیمت‌های نجومی پرچم‌داران، در اختیار کاربران گذاشته، کاربرانی که از گوشی موبایل خود استفاده سنگین ندارند، اما دلشان می‌خواهد گوشی پرامکاناتی داشته باشند. هرکدام از تلفن‌های هوشمند سری C ریلمی از متریال خوب ساخته‌شده و عملکرد مناسبی نسبت به قیمتشان ارائه می‌دهند. 

باوجود این‌که گوشی ریلمی C53 ویژگی‌های شبه‌پرچمداران دارد، قیمت مناسبی هم دارد. Realme با موفقیت تعادلی بین مشخصات رده بالا و قیمت مقرون‌به‌صرفه ایجاد و گوشی ریلمی C53 را به یک قهرمان در بخش گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت تبدیل کرده‌است. 

گوشی ریلمی C53 ویژگی‌های شبه‌پرچمداران دارد، قیمت مناسبی هم دارد

گوشی ریلمی C53 از نظر ظاهری تفاوت زیادی با برادران خودش ندارد. اگر به طراحی مدل‌های گوشی ریلمی C55 یا C33 نگاهی بیاندازید، خواهید دید که چندان تفاوت اساسی میان ظاهرشان وجود ندارد. باتوجه به رقابت جاری در بازار گوشی‌های هوشمند مقرون‌به‌صرفه، ما کنجکاو بودیم بدانیم ریلمی، قید چه ویژگی‌ها و امکاناتی را زده تا قیمت گوشی ریلمی C53 را پایین بیاورد. 

طراحی گوشی ریلمی سی 53: خلاقانه یا شیادانه

گوشی ریلمی C53 ویژگی‌های شبه‌پرچمداران دارد، قیمت مناسبی هم دارد

تاریخ عرضه
2023, May 31
ابعاد
167.3 x 76.7 x 7.5 mm (6.59 x 3.02 x 0.30 in)
وزن
182 gr
رنگ
طلایی Champion Gold
مشکی Mighty Black

گوشی ریلمی C53 زیبا و شیک است. سادگی و عدم‌وجود عناصر عجیب و غریب مثل دوربین نامتعارف، به‌زیبایی آن اضافه کرده. در نگاه اول گوشی ریلمی C53 شبیه به یک آیفون به‌نظر می‌رسد، عمدتا به‌دلیل موقعیت قرارگیری دو دوربین پشتی و فلاش آن. حتی باوجود بریدگی قطره‌ای، برای خودش یک شبه‌داینامیک آیلند درست کرده که برای نمایش اعلان‌های پاپ‌آپ درنظر گرفته‌شده.

این به‌اصطلاح داینامیک آیلند، یک ویژگی جالب و آشنا از گوشی ریلمی C55 است که مینی کپسول نام دارد. بریدگی دوربین جلو به‌طور موثری توسط نرم‌افزار روشن می‌شود، می‌تواند گسترش پیداکند و یک سری اعلان را نشان دهد. این اعلان‌ها در حال‌حاضر شامل این موارد هستند:

  • وقتی شارژر متصل است
  • وقتی میزان مصرف داده از حد مجاز داده فراتر رفته
  • وقتی مراحل تکمیل می‌شوند

توسعه‌دهندگان قول انیمیشن‌های بیشتر را داده‌اند، اما کمی دیرتر. مینی کپسول ویژگی فوق‌العاده‌ای نیست، اما جالب و مفرح است، عنصری از پیچیدگی و جلا.

این به‌اصطلاح داینامیک آیلند، یک ویژگی جالب و آشنا از گوشی ریلمی C55 است که مینی کپسول نام دارد

 فعلا تعامل مینی کپسول با برنامه‌ها یا عملکردهای مجاز، در بخش دوربین و نمایش جلوه‌های انیمیشن یا صفحات برنامه مربوطه امکان‌پذیر است. برای فعال کردن مینی کپسول، این مسیر را طی کنید: 

به Settings > realme lab > Mini Capsule بروید، می‌توانید انتخاب کنید که این گزینه را روشن یا خاموش کنید.

به Settings > realme lab > Mini Capsule بروید، می‌توانید انتخاب کنید که این گزینه را روشن یا خاموش کنید.

 نمی‌شود گفت که طراحی ریلمی سی 53 100٪ کپی است، اما شباهت‌های مشخصی بین این گوشی ریلمی و گوشی‌های آیفون وجود دارد. همین ثابت می‌کند که realme، حتی در گجت‌های مقرون‌به‌صرفه خود، ترندها را در طراحی دستگاه‌های خود، درنظر می‌گیرد.

گوشی ریلمی C53 با تنها 7.49 میلی‌متر ضخامت، باریک‌ترین گوشی ریلمی تا امروز است. این مزیت بزرگی برای ما معتادان به فضای مجازی است. حس سبکی گوشی ریلمی سی 53 زمانی به‌چشم می‌آید که دارید عکس می‌گیرید یا در سوشال مدیا چرخ می‌زنید و اسکرول می‌کنید. 

اولین تفاوت نسخه هند با گوشی ریلمی C53 محسوس نیست. نسخه هند با ضخامت 8 میلی‌متر، تنها نیم میلی‌متر ضخیم‌تر است.

ریلمی C53 وزن مناسبی دارد و باوجود اینکه یک گوشی اقتصادی است، اصلا حس گوشی‌های ارزان‌قیمت را به شما القا نمی‌کند. بیایید در مورد متریال گوشی صحبت کنیم. همه‌جا پلاستیکی است، پنل پشتی و حاشیه‌های اطراف نمایشگر پلاستیکی هستند. بااین‌حال، پلاستیک در این گوشی یک نقطه‌ضعف محسوب نمی‌شود، چون اگر غیر از این بود، قیمت گوشی ریلمی C53 بالاتر می‌رفت. یادتان که نرفته، این دستگاه به‌نوعی قیمت‌محور است.

لبه‌های صاف و گوشه‌های گرد گوشی ریلمی C53 در کنار نازکی آن، دستگاه را بسیار خوش‌دست کرده، کارکردن با یک دست هم کار سختی نیست. یک کودک یا هرکس که دستان کوچکی دارد، به‌سختی می‌تواند با یک دست با تلفن کار کند. اما اگر دستان کوچکی ندارید، مشکلی نخواهیدداشت. دکمه‌ها، از جمله اسکنر اثر انگشت هم در ارتفاع مناسبی قرار گرفته‌اند. 

پنل پشتی گوشی ریلمی C53 روکش براقی دارد که نور را به‌صورت رگه‌هایی منعکس می‌کند و ظاهری عالی به دستگاه می‌دهد. برای طراحی، realme از چیزی که خودشان آن را فرآیند پوشش ابریشم طلایی نامیده‌اند، استفاده کرده که در آن از چندین لایه پوشش با ضخامت تنها 400 نانومتر، برای ایجاد این جلوه استفاده شده. 

ریلمی C53 وزن مناسبی دارد و باوجود اینکه یک گوشی اقتصادی است

سطح این گوشی به‌جز قسمت براق آن در برابر اثر انگشت و لکه مقاوم است. ساختار پلاستیکی دستگاه، طراحی دو رنگ پنل پشتی با روکش‌های براق و مات را به‌نمایش می‌گذارد. قاب ماژول دوربین روکش براق و بقیه پنل روکش مات دارد. درست است که روکش شیشه‌ای مات، تمیز و مینیمال است، اما متاسفانه جای لک اثرانگشت به‌راحتی روی آن قابل‌مشاهده است. اگر قصد خرید گوشی ریلمی C53 را دارید، این نکته‌ای است که باید به آن توجه کنید. به شما توصیه می‌کنیم که گوشی خود را به یک گلس محافظ و و گارد مجهز کنید تا این مشکل تاحدی برطرف شود.

خوب، اینجا به یک تفاوت دیگر بین نسخه هند و نسخه گلوبال برمی‌خوریم: پنل پشتی متفاوت. در نسخه هند قسمت بالای پنل پشتی گوشی تا پایین ماژول دوربین، روکش براق و قسمت پایینی پنل روکش مات دارد.

 در نسخه هند قسمت بالای پنل پشتی گوشی تا پایین ماژول دوربین، روکش براق و قسمت پایینی پنل روکش مات دارد.

گوشی هوشمند Realme یک پورت USB Type-C و یک جک هدفون 3.5 میلی‌متری، میکروفون و بلندگو در لبه پایینی دارد. اسکنر اثر انگشت در دکمه پاور در ستون سمت راست تعبیه شده. شاید این اسکنر اثر انگشت سریع نباشد، درعوض در بازکردن قفل دستگاه کاملا دقیق است.

حلقه‌های دوربین تاحدودی از سطح بیرون زده‌اند. باوجود طراحی ارگونومیک، حلقه‌های بیرون‌زده دوربین، باعث ایجاد مشکلات پایداری روی سطوح صاف می‌شوند. گوشی ریلمی C53 با ابعاد 168.0 × 77.0 × 7.5 میلی‌متر، بلند است، اما پهن نیست. وزن آن تنها 182 گرم است. با پنل جلویی شیشه‌ای و قاب و پشت پلاستیکی بادوام ساخته شده، تعادلی بین زیبایی‌شناسی و کاربردی ایجاد می‌کند.

تفاوت دوم بین گوشی ریلمی C53 و گوشی ریلمی C53 نسخه هند در وزن این دو دستگاه است. درحالی‌که وزن گوشی ریلمی C53 182 گرم است، نسخه هند با وزن 186 گرم و کمی سنگین‌تر به بازار عرضه شده.

سمت چپ گوشی جای سیم‌کارت قرار گرفته که می‌تواند دو سیم‌کارت نانو و یک کارت microSD را در خود جای‌دهد، عملکرد کارآمد در حالت آماده‌به‌کار را تضمین و نیازهای کاربر مدرن را برآورده کند. سمت راست گوشی دکمه پاور قرار گرفته که به‌عنوان اسکنر اثرانگشت و دکمه تنظیم صدا عمل می‌کند.

ستاره امروز ما در دو رنگ طلایی Champion Gold و مشکی Mighty Black در بازار موجود است و می‌شود گفت جذابیت بصری زیادی دارد. به‌طورکلی، realme C53 از نظر طراحی و کیفیت ساخت مستحکم، امتیازات خوبی کسب می‌کند. این انتخاب رنگ، ظرافت را ضمیمه ظاهر گوشی کرده. اگر ساده‌پسند هستید، ممکن است رنگ طلایی گوشی ریلمی C53 چندان برای شما مناسب نباشد، اما رنگ مشکی حتما جذبتان خواهدکرد. Mighty Black زیبایی براق و مدرن در دست شماست.

صفحه نمایش ریلمی C53: نمایشگری که باید با آن چشم‌درچشم باشید

صفحه نمایش ریلمی C53: نمایشگری که باید با آن چشم‌درچشم باشید




صفحه نمایش
IPS LCD
نرخ نوسازی: 90Hz
 حداکثر روشنایی:560 نیت
6.74 inches, 109.7 cm2 (~85.5% screen-to-body ratio)
وضوح:1080 * 2400پیکسل
نسبت تصویر: 20:9
تراکم پیکسل: 390  پیکسل در اینچ

صفحه نمایش گوشی هوشمند، پنجره شما به دنیای دیجیتال است. همان‌طور که از قیمت گوشی ریلمی C53 انتظار می‌رود، صفحه نمایش realme C53 یک نمایشگر AMOLED نیست. گوشی ریلمی سی 53 تنها یک صفحه نمایش 6.74 اینچی IPS LCD دارد، البته با نرخ تازه‌سازی روان 90 هرتزی و حداکثر روشنایی چشم‌گیر 560 نیت دارد. این نمایشگر روشن و رنگارنگ، با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل و نسبت تصویر 20:9، تصاویری واضح با تراکم تقریبا 390 پیکسل در هر اینچ ارائه می‌دهد. نسبت صفحه نمایش به بدنه در حدود 85.5٪ تجربه همه جانبه‌ تماشا را تضمین می‌کند.

 Realme C53 برای کاربرانی که به دنبال صفحه نمایشی پویا و پاسخگو هستند، یک لذت بصری محسوب می‌شود. درحالی‌که این نمایشگر دقیقا بدون حاشیه نیست، همچنان نسبت صفحه نمایش به بدنه قابل‌احترام است، مخصوصا برای یک گوشی هوشمند ارزان‌قیمت. کیفیت نمایش برای لذت‌بردن از محتوای چندرسانه‌ای در داخل خانه رضایت‌بخش است.

این صفحه نمایش از روبه‌رو روشن و واضح به‌نظر می‌رسد. صفحه نمایش و کنتراست در موقعیت‌های مختلف بدنه خوب است. خوانایی گوشی در نور خورشید هم خوب است، اما برای خواندن متن بسیار مناسب است. در آفتاب، صفحه نمایش روشن است، محتوا به‌وضوح نمایش داده‌می‌شود و همه‌چیز به‌راحتی قابل‌خواندن است. بااین‌حال، یک تابش خیره‌کننده وجود دارد. فونت‌ها قابل‌مشاهده و واضح هستند. بااین‌حال، ممکن است متوجه مقداری دانه-دانه شوید، چون وضوح تصویر حداقل است ( HD 1600×720).

رزولوشن HD 1600×720 که تنها 260 پیکسل در هر اینچ تراکم پیکسل دارد، چندان فوق‌العاده نیست. در سال 2023، داشتن حداقل صفحه نمایش 1080p در تلفن هوشمند تقریبا به یک استاندارد تبدیل. این تصمیم ریلمی زمانی عجیب‌تر به‌نظر می‌رسد که متوجه می‌شویم نمایشگر برادر گوشی ریلمی سی 53، یعنی Realme C55 وضوح FHD+ دارد. در دنیای واقعی، با وضوح پایین‌تر C53، پیکسل‌ها بیشتر قابل‌تشخیص هستند. البته بعد از مدتی، هم به صفحه نمایش کم وضوح و هم به زوایای دید کمتر از عالی آن عادت می‌کنید و دیگر متوجهشان نمی‌شوید، اما ریلمی هم می‌توانست کمی دست‌‌ودل‌بازتر عمل کند. ناگفته نماند که به‌دلیل وجود همین نمایشگر گوشی شما عمر باتری طولانی‌تری خواهدداشت.

اگر انتظار شما از صفحه نمایش گوشی تماشای فیلم‌ها و سریال‌های مورد علاقه‌تان یا برنامه‌های استریمینگ روی کیفیت استاندارد HD است، این نمایشگر نیاز شما را مرتفع خواهدکرد. این صفحه نمایش با حداکثر روشنایی‌اش به شما امکان می‌دهد عکس‌ها و فیلم‌ها را به‌درستی مشاهده کنید.

زمانی دچار مشکل خواهید شد که بخواهید بازی سنگین کنید، چون نمی‌توانید از این تجربه بصری، کاملا لذت ببرید. شاید حتی لازم باشد گرافیک بازی را روی سطح متوسط بگذارید تا مطمئن شوید مشکلی پیش نخواهدآمد. اما نباید فراموش کنید که این دستگاه تلفنی است که قرار است، برای کارهای معمولی سبک تا متوسط، همراه روزانه شما باشد، یک همراه خوش‌قیمت.

زوایای دید در دستگاه مناسب و عریض هستند و محتوای صفحه با کج‌شدن به راست یا چپ قابل‌مشاهده است. البته زمانی که صفحه را کج می‌کنید یا آن را از زاویه دیگری نگاه می‌کنید، از نظر بازتولید رنگ و کیفیت کلی، افت قابل‌توجهی مشاهده خواهیدکرد. علاوه‌براین، رنگ‌ها هم در تنظیمات پیش‌فرض ضعیف به‌نظر می‌رسند.

Realme C53 برای کاربرانی که به دنبال صفحه نمایشی پویا و پاسخگو هستند، یک لذت بصری محسوب می‌شود

نرخ تازه‌سازی 90 هرتز در رابط کاربری و برنامه‌های پشتیبانی‌شده به‌خوبی کار می‌کند و می‌شود آن را از نقاط قوت این دستگاه دانست. بااین‌حال، هیچ گواهی Widevine L1 برای پخش محتوا با وضوح HD از پلتفرم‌های پخش وجود ندارد. به‌عنوان یک کاربر، از سرعت کار و حرکات نرم صفحه نمایش گوشی ریلمی C53 لذت خواهیدبرد، این امر به‌لطف نرخ تازه‌سازی این نمایشگر است. باید خدا را شکر کرد که مدل‌های ارزان‌قیمت دیگر نرخ تازه‌سازی 60 هرتز ندارند. 

در تنظیمات، ما یک پالت غنی از تنظیمات صفحه نمایش داریم. سطح روشنایی، تم تیره (دارک مود) و اندازه فونت هم در این بین هستند. می‌توانید wallpaper، از جمله صفحه اصلی و صفحه قفل را سفارشی‌سازی کنید.

در گوشی‌های ریلمی، گزینه‌ای وجود دارد به‌نام Pocket Mode یا حالت جیبی. ریلمی سه حالت Pocket Mode را برای رابط‌های کاربری متفاوت درنظر گرفته. 

حالت جیبی در realme UI یک ویژگی جالب و خودگردان است که به کاربران امکان می‌دهد صفحه نمایش را خاموش کنند و بدون روشن‌بودن صفحه نمایش، به گوش‌دادن به صدای ویدیو از هر پلتفرمی ادامه دهند، که ممکن است ابزار بسیار مفید و مفیدی برای کاربران باشد. این به‌نوبه خود به مصرف کمتر باتری کمک می‌کند. این گزینه با نوار کناری هوشمند یکپارچه شده است. Smart Sidebar یک برنامه کاربردی در تمام دستگاه‌های realme است که یک سری عملکرد سریع و مفید دارد.

اگر حالت جیبی را در نسخه‌های Realme UI R ، Go، S و Tفعال کنید، از عملکرد خودسرانه گوشی در جیب جلوگیری می‌کند، صدای زنگ گوشی را بالا می‌برد و جستجوی Wi-Fi را زمانی‌که دستگاه در جیب است، خاموش می‌کند. نمی‌شود گفت این گزینه از امکانات صفحه نمایش است، اما چون ممکن است به‌دردتان بخورد، به آن اشاره کردیم.

دوربین ریلمی 53: دوربین غیراقتصادی، گوشی اقتصادی

دوربین ریلمی 53: دوربین غیراقتصادی، گوشی اقتصادی



دوربین
ماژول دوربین اصلی:
50 MP, f/1.8, (wide), PDAF
0.3 MP, (depth)
امکانات: LED flash, HDR, panorama
ویدیو:1080p@30fps

بالاخره رسیدیم به بخش دوربین بررسی گوشی ریلمی C53: دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی Realme C53. گوشی ریلمی C53 دوربین اصلی دوگانه دارد که شامل لنز عریض 50 مگاپیکسلی با وضوح بالا با PDAF برای عکس‌های واضح و دقیق، همراه با سنسور عمق 0.3 مگاپیکسلی است. به‌طور خلاصه قابلیت‌های عکاسی به این شرح است: 

دوربین پشتی دارای ماژول کمکی 50 مگاپیکسلی + 0.3 مگاپیکسلی و دوربین جلویی 8 مگاپیکسلی. بنابراین، می‌توان گفت که تنها یک دوربین اصلی وجود دارد که برای یک گوشی هوشمند ارزان‌قیمت تعجب‌آور نیست. در گوشی ریلمی C53، شما همان دوربین 50 مگاپیکسلی را دارید که رقبایی مثل Samsung A04، OPPO A17 یا vivo Y17 ارائه می‌کنند، همراه با حافظه و فضای ذخیره‌سازی و ویژگی‌های بیشتر که برای استفاده روزانه مفید خواهندبود. سوال این است که آیا این تنها عضو مهم هیئت دوگانه دوربین‌ها، می‌تواند عکس‌های خوبی بگیرد؟ 

این دوربین فوکوس سریع و سرعت شاتر را به‌ویژه در مناطقی با شرایط نور کافی نشان می‌دهد. بااین‌حال، عکس‌هایی که می‌گیرید ممکن است شما را راضی نکنند. 

بررسی گوشی ریلمی C53

دوربین ریلمی C53 در گرفتن جزئیات در شرایط آفتابی روشن خوب عمل می‌کند، اما در حفظ نسبت کنتراست مناسب تقلا می‌کند، در نتیجه رنگ‌ها بیش از حد اشباع می‌شوند. دریچه لنز به دوربین اجازه می‌دهد تا مقدار مناسبی نور را جذب کند. 

دوربین ریلمی C53 در گرفتن جزئیات در شرایط آفتابی روشن خوب عمل می‌کند

حالت Pro هم به‌دردتان می‌خورد. یک حالت ماکرو در حالت Pro است که موقع گرفتن عکس‌های نزدیک، فوکوس را به‌خوبی حفظ می‌کند. 

. یک حالت ماکرو در حالت Pro است که موقع گرفتن عکس‌های نزدیک، فوکوس را به‌خوبی حفظ می‌کند.

ممکن است وضوح عکس‌ها عالی نباشند، بااین‌حال سیستم دوربین پشتی C53 با نحوه بازتولید رنگ‌ها در شرایط مختلف شگفت‌آور عمل کرده. با نور مناسب، می‌توانید تصاویر بسیار خوبی با C53 دریافت کنید. وقتی نور کمتری برای کارکردن با گوشی دارید، کیفیت کمی پایین می‌آید، اما این در هر دوربین گوشی هوشمندی قابل‌انتظار است، به‌خصوص در دوربین گوشی‌های اقتصادی.

ویژگی‌های اضافی مثل فلاش LED، HDR و حالت پانوراما تجربه عکاسی را بهبود می‌بخشند، اما متاسفانه تصاویر حتی با فعال‌بودن حالت HDR، باز هم فاقد محدوده دینامیکی هستند. حالت پرتره هم پس‌زمینه را محو می‌کند. عکس‌های دوربین در محیط داخلی و نور کم به‌نظر متوسط می‌رسند. جزئیات اغلب توسط سطح نویز واردشده در قاب، ازبین می‌روند و حتی حالت شب اختصاصی هم نمی‌تواند به‌طور موثر این نویز را محدود کند.

ویژگی حالت شب، سرعت شاتر دوربین را به یک ثانیه کاهش می‌دهد و نتیجه‌ای روشن‌تر، واضح‌تر و کمی اشباع‌تر به شما می‌دهد. حالت شب در این دوربین،، صرفا وجود دارد، همین و بس. نویز، جزئیات ضعیف؛ سرعت عکس‌برداری هم چنگی به‌دل نمی‌زند. البته اگر بخواهید، می‌توانید چند عکس بگیرید، اما آنها خیلی خوب نخواهند بود و احتمالا پاکشان خواهیدکرد. اما این یک روی سکه است: روی تاریک سکه. اگر حالت شب را در نور مناسب شب فعال کنید، روی روشن سکه را هم می‌بینید.

ویژگی حالت شب، سرعت شاتر دوربین را به یک ثانیه کاهش می‌دهد و نتیجه‌ای روشن‌تر، واضح‌تر و کمی اشباع‌تر به شما می‌دهد.

سیستم دوربین پشتی C53

کیفیت ویدیوهای ثبت‌شده با دوربین C53 هم کمتر از حد متوسط تا متوسط است. رنگ‌ها خوب هستند، اما مثل عکس‌ها، همه‌چیز جای بهترشدن دارند. حالت‌های مختلف مثل حرکت آهسته، تایم ‌و پانوراما دارد. ویدیوها خیلی متزلزل نیستند و کیفیت آنها برای پست‌های معمولی در رسانه‌های اجتماعی یا ارسال از طریق برنامه‌های پیام‌رسان مناسب است. 

خودتان را برای یک شوک نه‌چندان کوچک آماده کنید. دوربین گوشی ریلمی سی 53 نسخه هند یک لنز 108 مگاپیکسلی است. 108 مگاپیکسل! ولی ما کاری به‌کار نسخه هند نداریم و به کار خودمان که بررسی گوشی ریلمی C53 است، ادامه می‌دهیم.

 دوربین گوشی ریلمی سی 53 نسخه هند یک لنز 108 مگاپیکسلی است

دوربین سلفی

به‌سراغ بررسی دوربین جلوی 8 مگاپیکسلی گوشی Realme C53 می‌رویم. در جلوی گوشی، یک دوربین سلفی عریض 8 مگاپیکسلی با قابلیت HDR، عکس‌های سلفی واضح و پر جنب‌وجوش را با قابلیت فیلم‌برداری با سرعت 720p@30fps ثبت می‌کند و تصاویری با کیفیت را برای تشخیص چهره، تماس‌های ویدیویی و سلفی‌ها تضمین می‌کند. تشخیص چهره در اکثر شرایط نوری به‌خوبی کار می‌کند. 

این دوربین سلفی‌های خوبی می‌گیرد و ظاهری نسبتا طبیعی را به‌تصویر می‌کشد. این عکس‌ها برای پست‌کردن در رسانه‌های اجتماعی و ثبت لحظات خاطره‌انگیز مناسب هستند، اگرچه که ممکن است گاهی کمی دانه-دانه باشند. 

 بررسی دوربین جلوی 8 مگاپیکسلی گوشی Realme C53 می‌رویم.

راستی این دوربین 8 مگاپیکسلی از حالت HDR و Beauty Mode پشتیبانی می‌کند که می‌تواند رنگ پوست را صاف کند و ویژگی‌های صورت را بهبود بخشد.

بااین‌حال، به‌دلیل عدم‌وجود جزئیات صورت و رنگ طبیعی پوست، از سلفی‌ها کاملا راضی نخواهیدبود. پرتره‌ها در نور روز خوب به‌نظر می‌رسند، اما دوربین می‌توانست در تشخیص مرز بهتر عمل‌کند. بازتولید رنگ مناسب دوربین گوشی ریلمی C53 آن را بالاتر از گوشی‌های ارزان‌قیمت و اقتصادی قرار می‌دهد، اما واضح‌نبودن عکس‌ها و فیلم‌ها به ما یادآوری می‌کند که برای ریلمی C53 هزینه بالایی پرداخت نمی‌کنیم. خلاصه این‌که این دوربین سلفی ریلمی C53 کارش را در حد متوسط انجام می‌دهد.

عملکرد، سخت‌افزار و نرم‌افزار  

عملکرد، سخت‌افزار و نرم‌افزار  ریلمی C53


پردازنده
Chipset: Unisoc Tiger T612 (12 nm)
CPU: Octa-core (2x1.8 GHz Cortex-A75 & 6x1.8 GHz Cortex-A55)
GPU: Mali-G57
رم
6, 8
حافظه داخلی
128, 256
سیستم عامل
اندروید
رابط کاربری
Realme UI T

در دنیای تلفن‌های هوشمند، عملکرد یک فاکتور کلیدی است. گوشی ریلمی C53 ناامیدکننده نیست، اما احتمالا به‌وجدتان هم نمی‌آورد. این دستگاه با 12 گیگابایت رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی، چند تسک هم‌زمان را یکپارچه انجام می‌دهد و فضای کافی را برای برنامه‌ها، عکس‌ها و ویدیوهای شما تضمین می‌کند. می‌توانید با تاخیر و محدودیت‌های ذخیره‌سازی خداحافظی کنید. ریلمی  C53 به گونه‌ای طراحی شده که از پس همه این‌ها برآید. البته تا زمانی که استفاده شما از گوشی متوسط است. اگر استفاده تخصصی یا سنگین دارید، بهتر است از فکر گوشی اقتصادی بیرون بیایید.

در بخش عملکرد Realme C53 باید گقت که این دستگاه به یک تراشه Unisoc T612 سطح پایه مجهز است که با رم 6 یا 8 گیگابایتی به‌بازار عرضه شده. حافظه داخلی هم 128 و 256 گیگابایت است.

جالب‌توجه است که در نسخه هند به‌جای رم 6 و 8 گیگابایتی، رم 4 و 6 گیگابایتی و به‌جای 128 و 256 گیگابایتی حافظه، 64 و 128 گیگابایت حافظه داخلی داریم. جالب‌تر این‌که رم 6 گیگابایتی با 64 گیگابایت حافظه‌داخلی و رم 4 گیگابایتی با حافظه 128 گیگابایتی همراه شده‌است. 

ذخیره‌سازی هر دو مدل با کارت میکرو SD که یک اسلات اختصاصی در گوشی دارد، قابل‌ارتقا است. این انعطاف‌پذیری نیازهای مختلف ذخیره‌سازی را برآورده می‌کند و فضای کافی برای برنامه‌ها، رسانه‌ها و داده‌ها فراهم می‌کند. درعین‌حال عملکردی روان را با ظرفیت‌های رم متفاوت در Realme C53 تضمین می‌کند.

گوشی ریلمی  C53با نسخه Realme UI T به‌همراه اندروید 13 به بازار عرضه شده و تجربه کاربری روان و سرشار از ویژگی‌ها را تضمین می‌کند. رابط کاربری ریلمی سی 53 تا حد زیادی شبیه نسخه معمولی Realme UI است، اما بعضی تغییرات ظریف در زیر پوسته آن وجود دارد. رابط کاربر پسند realme تجربه‌ای بصری و سفارشی ارائه می‌دهد. این رابط برای ساده‌سازی ناوبری و افزایش تعامل کاربر طراحی شده‌است.

لازم به‌ذکر است، نمادهای برنامه، پنل تنظیمات سریع و منوی تنظیمات به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شبیه اندروید استوک باشد. بنابراین اندروید 13 را تقریبا با همان منوها و راه‌اندازی گوشی‌های پیکسل گوگل دریافت می‌کنید.

Realme برای کاهش تعداد برنامه‌های اختصاصی از پیش نصب‌شده روی دستگاه، خودش دست‌به‌کار شده. این بدان معنا نیست که هیچ نرم‌افزار به‌دردنخور و جاگیری روی آن وجود ندارد. Realme C53 با سهم خود از برنامه‌های از پیش نصب‌شده به کاربران عرضه می‌شود. خبر خوب این است که بسیاری از این موارد را می‌توان حذف کرد. ریلمی به کاربران این امکان را می‌دهد تا انتخاب برنامه خود را مطابق با ترجیحات خود سفارشی کنند. ای کاش از اول این‌همه برنامه از پیش نصب‌شده وجود نداشت که نیازی به پاک‌کردنشان نباشد. 

داشتن یک گوشی هوشمند فقط به قابلیت‌های فعلی آن بستگی ندارد. باید به آینده آن هم فکر کنید. تلفن همراه وسیله‌ای است که ممکن است سال‌ها عوضش نکنید. کمپانی Realme با ارائه به‌روزرسانی نرم‌افزاری منظم و پشتیبانی از C53، تعهد خود را به کاربران نشان می‌دهد. این تضمین می‌کند که دستگاه شما به‌روز می‌ماند و همچنان نیازهای درحال تکامل شما را برآورده می‌کند. ریلمی، یک چرخه بروزرسانی اصلی 2 ساله و یک پشتیبانی امنیتی 2 ساله را برای C53 ارائه می‌دهد.

این دستگاه مجهز به چیپست Unisoc Tiger T612، با معماری 12 نانومتری، دارای پیکربندی پردازنده مرکزی هشت‌هسته ای است که 2 هسته Cortex-A75 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز و 6 هسته Cortex-A55 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز دارد. پردازنده گرافیکی Mali-G57 عملکرد گرافیکی را بهبود می‌بخشد و به مولتی‌تسکینگ یکپارچه، پردازش کارآمد و یک رابط کاربری پاسخگو در Realme C53 کمک می‌کند.

گوشی ریلمی  C53با نسخه Realme UI T به‌همراه اندروید 13 به بازار عرضه شده

این دستگاه برای استفاده‌های اولیه از جمله ارتباطات، مرور رسانه‌های اجتماعی و استریم، عملکرد خوبی دارد. درحالی‌که می‌تواند تا حدودی از عهده چند کار و بازی برآید، تجربه کلی آن متوسط است. می‌تواند بازی‌هایی مثل PUBG Mobile، Call of Duty Mobile یا Asphalt 9 را با تنظیمات معقول، با نرخ فریم پایدار و حداقل مشکلات گرمایشی اجرا کند. حتی می‌تواند Genshin Impact را با پایین‌ترین تنظیمات اجرا کند. البته با این بازی گرافیکی فشرده، باید انتظار کاهش فریم را داشت. بهتر است برنامه‌های اضافه را ببندید یا اعلان‌های بی‌اهمیت را بی‌صدا کنید، به‌خصوص اگر می‌خواهید از دوربین استفاده کنید یا بازی کنید.

از آنجایی که گوشی حالت‌های مختص بازی یا گزینه «مزاحم نشوید» ندارد ، بهتر است قبل از بازی چت خود را خاموش کنید یا برنامه‌های پیام‌رسان و سایر اعلان‌ها را بی‌صدا کنید تا از تجربه‌ای بهتر اطمینان حاصل کنید. بااین‌حال، ممکن است با بازی‌ها یا برنامه‌هایی که نیاز به قدرت پردازش یا عملکرد گرافیکی بیشتری دارند، مشکل داشته باشد. به‌طور مثال هنگام بازی BGMI با حداکثر گرافیک HD و تنظیمات نرخ فریم بالا، تاخیر و لگ قابل‌توجه مشاهده شده. امتیازات بنچ‌مارک این دستگاه هم با این مشاهدات مطابقت دارند، به‌طوری که دستگاه عملکرد رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهد اما در سناریوهای سخت با محدودیت‌هایی روبرو است. گوشی ریلمی C53 در بنچ‌مارک این نتایج را به‌دست آورده:

  • PCMark Work 3.0: 8397
  • 3D Mark Wild Life: 423
  • Geekbench ML: 184
  • Geekbench 6: 416 (تک‌هسته), 1473 (چندهسته)

باتری غول‌آسا

گوشی ریلمی C53 یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی دارد

باتری
پنج هزار میلی‌آمپرساعت، پشتیبانی از شارژ سریع 33 وات

گوشی ریلمی C53 یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی دارد که از شارژ سریع SUPERVOOC 33 واتی پشتیبانی می‌کند. همان‌طور که از این باتری عظیم‌الجثه انتظار می‌رود، شارژش با مصرف سبک، بیش از یک روز دوام می‌آورد. این موضوع از تست باتری PCMark 3.0 این گوشی هم مشهود است که در آن امتیاز 18 ساعت و 30 دقیقه به‌دست آمده. بسته به الگوی استفاده و تنظیمات شما گوشی ریلمی C53 می‌تواند کارهایی نظیر مرور وب، رسانه‌های اجتماعی، پخش ویدیو، بازی یا تماس را بدون تخلیه سریع باتری انجام دهد.

بااین‌حال، ناوبری و بعضی بازی‌ها ممکن است عمر باتری گوشی را تا پایان روز کاهش دهند. شارژر 18 واتی ارائه‌شده در جعبه گوشی برای شارژ کامل از 0، تقریبا 2 ساعت و 15 دقیقه طول می‌کشد. این گوشی از شارژ سریع SUPERVOOC 33 واتی از طریق درگاه USB-C پشتیبانی می‌کند. طبق ادعای ریلمی، شارژر 33 واتی می‌تواند C53 را تنها در 34 دقیقه تا 50 درصد شارژ کند. گوشی ریلمی C53 در یک ساعت و 25 دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود. ریلمی واقعا تلاش کرده که کاربرانش زمان کمتری را صرف اتصال به برق کنند و زمان بیشتری برای استفاده از گوشی هوشمند خود داشته‌باشند.

اسپیکر تنها

گوشی ریلمی C53 یک بلندگوی تکی در پایین دستگاه دارد

اسپیکر
مونو اسپیکر، گزینه اولترا بوم
جک 3.5 میلی‌متری صدا
دارد

گوشی ریلمی C53 یک بلندگوی تکی در پایین دستگاه دارد و گوشه دیگر هیچ بلندگوی استریویی تعبیه نشده. گوشی ریلمی C53 گزینه‌ای دارد که realme آن را UltraBoom Speaker می‌نامد. این گزینه به بلندگوی C53 اجازه می‌دهد تا صدای 100٪ را پشت سر بگذارد و به 150٪ برسد.

بلندگوی UltraBoom با این صدای 150 درصد به‌طرز شگفت‌انگیزی بلند می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک بلندگوی بلوتوث کوچک ایفای نقش کند. کیفیت در حجم‌های بالاتر کاهش می‌یابد، اما کارش را انجام می‌دهد.

علی‌رغم همه این‌ها، صدا همچنان یکی از نقاط ضعف گوشی ریلمی سی ۵۳ محسوب می‌شود. گوشی تنها یک بلندگو دارد، یعنی مونو اسپیکر. حالت بلندگوی فوق العاده بلند (اولترا بوم) ممکن است به‌دردتان بخورد، اما گاهی با این کار، صدا حتی بیشتر از قبل مخدوش می‌شود. نکته مثبت این است که این گوشی هنوز جک 3.5 میلی‌متری صدا را حذف نکرده. امیدواریم که realme در آینده بیشتر روی عملکرد تمرکز کند.

ارتباطات و انتقال اطلاعات


امکانات ارتباطی
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Positioning GPS, GLONASS, GALILEO
USBUSB Type-C 2.0

گوشی ریلمی C53 همه گزینه‌های لازم را دارد به‌جز 5G که نه همه به آن نیاز دارند و نه همه به آن دسترسی دارند. شما با قابلیت‌های 4G realme C53 هنوز هم می‌توانید از سرعت اینترنت فوق‌العاده، تأخیر کم و تجربه آنلاین یکپارچه لذت ببرید. 

Wi-Fi سه باند 802.11 a/b/g/n/ac/6e، Wi-Fi، بلوتوث 5.0، GPS، A-GPS، GLONAS و البته، گزینه NFC برای پرداخت‌های بدون تماس از امکانات این دستگاه هستند.

مقایسه با هم‌رزمان

در جدول زیر مشخصات گوشی ریلمی C53 را با مشخصات ریلمی C55 و C33 مقایسه کرده‌ایم

اگر بخواهیم C53 را با C55 مقایسه کنیم، درمجموع، Realme C55 برنده واضح مقایسه گوشی ریلمی c55 با ریلمی c53 است، اما مشخصا قیمت آن هم بالاتر است. در مدل‌های سری C، C33 هم در سال 2023 عرضه شده. درست است که قیمت ریلمی C33 از قیمت گوشی ریلمی C53 پایین‌تر است، اما طبیعتا امکاناتش هم کمتر است. در جدول زیر مشخصات گوشی ریلمی C53 را با مشخصات ریلمی C55 و ریلمی C31 مقایسه کرده‌ایم.

ریلمی C55
ریلمی C53
ریلمی C31
دوربین
64 MP + 2 MP
دوربین سلفی:
8 MP
50 MP + 2 MP
دوربین سلفی:
8 MP
50 MP + 0.3 MP
دوربین سلفی:
5 MP
صفحه نمایش
6.72 inches (17.07 cm)
6.74 inches (17.13 cm)
6.5 inches (16.51 cm)
چیپ‌ست
MediaTek Helio G88, RAM 4 GB, Storage 64 GB
T612, RAM 6 GB, Storage 64 GB
Unisoc T612, RAM 3 GB, Storage 32 GB
باتری
5000 MAH
5000 MAH
5000 MAH
سیستم عامل
Android v13
Android v13
Android v12
رابط کاربری
Realme UI
Realme UI
Realme UI

خرید و قیمت گوشی ریلمی C53

به‌طورکلی، Realme C53 یک پکیج جذاب در بخش گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت ارائه می‌دهد. با گوشی ریلمی C53، مردم می‌توانند از داشتن یک همراه روزانه که به حساب بانکی آن‌ها شبیخون نمی‌زند، بهرمند شوند. درحالی‌که طراحی و عمر باتری گوشی ریلمی C5 قابل‌ستایش است، عملکرد دوربین آن پایین‌تر از حد انتظار ظاهر شده و این واقعا ناامیدکننده است. صفحه نمایش هم یکی دیگر از فداکاری‌های اصلی ریلمی برای رساندن قیمت گوشی ریلمی C53 به پایین‌ترین حدممکن است. باوجود این‌که نرخ نوسازی 90 هرتز خوب ظاهر شده، نمایشگر گوشی ریلمی C53 تنها از حداقل وضوح FHD برخوردار است. به‌طور کلی امتیاز کاربران به گوشی ریلمی C53 از این قرار است:

  • امتیاز کلی کلی: 4.1 / 5
  • اسکنر اثرانگشت: 4.5 / 5
  • ارزش خرید: 3.9 / 5
  • کیفیت صدا: 3.8 / 5
  • عمر باتری: 3.7 / 5

اگر بودجه کمتری برای خرید گوشی کنار گذاشته‌اید، استفاده شما از گوشی شامل تماس و ارسال پیام، استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مرور وب است، از دوربین گوشی هم صرفا برای ثبت لحظات خاطره‌انگیز استفاده می‌کنید و از طرفداران Realme هستید، می‌توانید خرید گوشی ریلمی C53 را درنظر بگیرید. درست است که اما اگرها برای خرید گوشی ریلمی C53 زیاد است، ولی درنهایت شما از خرید خود راضی خواهیدبود.


نوع پردازنده - CPU :
Unisoc Tiger T612 (12 نانومتری)
فرکانس پردازنده مرکزی :
دو هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A75 و شش هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55
تعداد هسته پردازشگر :
هشت هسته
پردازنده گرافیکی - GPU :
Mali-G57
تعداد سیم کارت :
دو سیم کارت نانوسیم (همزمان فعال)
سیستم عامل :
اندروید 13، Realme UI T
ابعاد/ وزن :
167.3x76.7x7.5 میلی متر/ 182 گرم
ساختار بدنه :
جلو شیشه، پشت پلاستیک، فریم پلاستیک
حافظه داخلی :
256 گیگابایت
حافظه RAM :
8 گیگابایت
امکان افزایش حافظه/ نوع کارت حافظه :
دارد/ microSDXC (شیار اختصاصی)
نوع صفحه نمایش :
IPS LCD
سایز صفحه نمایش :
6.74 اینچ
تعداد رنگ/ رزولوشن :
1080x2400 پیکسل
میزان روشنایی صفحه نمایش :
560 نیت (حداکثر)
درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه :
85.5 درصد
تراکم پیکسل :
390 پیکسل بر اینچ
نرخ تازه‌ سازی :
90 هرتز
دوربین پشت :
دوگانه 50 مگاپیکسل + 0.3 مگاپیکسل
مشخصات دوربین واید :
50 مگاپیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8
مشخصات سنسور عمق سنج :
0.3 مگاپیکسل
فیلمبرداری دوربین پشت :
1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه
(فلاش)
دارد
دوربین جلو :
8 مگاپیکسل
مشخصات دوربین واید جلو :
8 مگاپیکسل، لنز واید، f/2.0
فیلمبرداری دوربین جلو :
720p با سرعت 30 فریم بر ثانیه
سایر ویژگی‌ های مهم دوربین :
HDR، پانوراما
شبکه‌ های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM ،HSPA ،LTE
نوع درگاه شارژ :
USB-C
پورت USB/ ورژن و نوع :
USB Type-C 2.0
امکان شارژ از طریق USB :
دارد
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد/ نسخه 5.0
جک 3.5 میلی متری صدا :
دارد
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دوبانده
NFC :
ندارد
موقعیت‌ نما GPS/ ویژگی‌ ها :
دارد/ GPS ،GLONASS ،GALILEO
سنسورها :
اثر انگشت، شتاب سنج، حسگر مجاورت، قطب نما، ژیروسکوپ
ظرفیت باتری :
5000 میلی آمپر ساعت
نوع باتری/ قابل تعویض توسط کاربر :
لیتیوم پلیمری/ خیر
قابلیت شارژ سریع :
دارد، 33 وات
گارانتی
18 ماهه شرکتی اصلی با کد رجیستری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...