این روزها دیگر مدل‌های متفاوتی از سری پوکو بین کاربران محبوب شده است، از جمه پوکو x3، اما قبل از آن که به بررسی مشخصات poco x3 بپردازیم، اول به خود برند پوکو نگاهی می‌اندازیم. نام تجاری Poco که در ابتدا با نام پوکوی شیائومی و پوکوفون شناخته می‌شد، یک شرکت تلفن هوشمند چینی است. برند پوکو برای اولین بار در آگوست 2018 به‌عنوان یک تولیدکننده گوشی‌های هوشمند میان رده تحت نظر شیائومی معرفی شد. Poco اولین تلفن هوشمند خود را با نام Pocophone F1 در آگوست 2018 عرضه کرد. گوشی شیائومی Pocophone F1 را با نام تجاری Poco معرفی کرد که بسیار هم موفقیت‌آمیز بود. POCO هند قبل از راه‌اندازی دومین دستگاه خود در ژانویه 2020 به یک نام تجاری مستقل تبدیل شد. در طول 3 سال، این شرکت 11 دستگاه را روانه بازار کرد که اکثر آن‌ها در واقع همان تلفن‌های هوشمند Redmi هستند که با نام تجاری پوکو برای بازار هند تولید می‌شوند. در ادامه به بررسی مشخصاتpoco x3 می‌پردازیم.

تخفیف ویژه خوانندگان بلاگ (محدود)
قبل از خرید، مشاوره تخصصی رایگان بگیرید
+
کد  تخفیف ویژه بلاگ را دریافت کنید.

روی شماره زیر کلیک کنید:

مشخصاتpoco x3؛ طراحی و ظاهر

مشخصاتpoco x3؛ طراحی و ظاهر

برخلاف بعضی دیگر از تلفن‌های هوشمند جدید Poco که طراحی خود را از همتاهای Redmi خود قرض گرفته‌اند، در مشخصات Poco X3 به طراحی جدیدی برمی‌خوریم. پوکو با طراحی جدیدی که برای Poco X3 در نظر گرفته، دل را به دریا زده و این دستگاه را شبیه به هیچ یک از مدل‌های ردمی که در بازار موجود است، طراحی نکرده. در مقایسه با Poco X2 ،X3 جدید دوربین سلفی دوگانه را از دست داده و به همان یک دوربین سلفی بسنده کرده است. این دوربین در بالا و دقیقاً در وسط نمایشگر پوکو x3 قرار گرفته است. مشخصاتpoco x3 در بخش نمایشگر نسبت به x2 تغییر خاصی نکرده است و شما همچنان با یک پنل6.67 اینچی با نرخ تازه سازی 120 هرتز سروکار دارید. نرخ تازه‌سازی بالا دارد به آرامی جای خود را در میان گوشی‌های مقرون به‌صرفه باز می‌کند و اگر شما زیاد با تلفن هوشمند خود بازی می‌کنید، این مورد باید توجه شما را به خودش جلب کند. حاشیه‌های اطراف صفحه نمایش نازک است، اما حفره دوربین می‌تواند حواس افراد را منحرف کند.

اگر دستگاه را بردارید، متوجه خواهید شد که به‌طرز شگفت‌انگیزی وزن آن زیاد است. با وزن 225 گرم، این گوشی هوشمند حتی از گوشی Samsung Galaxy M51 که یک باتری بزرگ‌تر و 7000میلی‌آمپرساعتی را در خود جا داده هم سنگین‌تر است. با این اوصاف، وزن Poco X3 جوری تنظیم شده که به احتمال زیاد گوشی به این سادگی‌ها از دست شما سر نخواهد خورد. با این حال، پس از مدتی استفاده از دستگاه، ممکن است کمی احساس خستگی کنید.

پوکو قاب و پنل پشتی را از پلاستیک ساخته است. طبق تجربه کاربران، با وجود پلاستیکی بودن صفحه پشتی، باز هم این پنل به پاک کردن مداوم نیاز دارد، چرا که همچنان اثر انگشت بر روی آن به‌جا می‌ماند. جای تعجب نیست که در مشخصاتPoco X3 به یک مجموعه دوربین چهارگانه در پنل پشتی در یک ماژول ضخیم و بسیار قابل توجه برمی‌خوریم. اسکنر اثر انگشت روی صفحه نصب شده است، اما دسترسی به دکمه‌های تنظیم صدا با توجه به سایز  دستگاه آسان نیست. اسکنر اثر انگشت روی صفحه سریع است و تشخیص چهره فقط برای باز کردن قفل دستگاه نیاز به یک نگاه سریع دارد. این دستگاه با ابعاد 165.30 x 76.80 x 9.40 میلی‌متر، اصلا و ابدا دستگاه ظریفی محسوب نمی‌شود. پوکوx3 در دو رنگ آبی (Cobalt Blue) و طوسی (Shadow Grey) وارد بازار شده است.

بررسی مشخصات نمایشگر poco x3

گوشی Poco X2 تنها چند ماه زودتر از پوکو x3  به بازار عرضه شد و توانسته بود با آن‌چه ارائه می‌داد، اثری از خود به‌جا بگذارد. مشخصاتpoco x3 هم تغییر زیادی در فرمول نکرده است. همان صفحه نمایش بزرگ 6.67 اینچی با وضوح تصویر + HD و حداکثر نرخ تازه‌سازی 120هرتز پوکو x2، در مشخصات poco x3 هم به چشم می‌خورد. این نمایشگر به‌طور خودکار نرخ تازه‌سازی را تغییر نمی‌دهد، اما به شما امکان می‌دهد که بین 60Hz و120Hz یک گزینه را انتخاب کنید. طبق تجربه کاربران، نرخ تازه‌سازی 120هرتز به Poco X3 کمک می‌کند تا یک تجربه بصری روان را ارائه دهد. این پنل دارای نرخ نمونه برداری لمسی 240هرتز است و X3 سریعاً به اقدامات شما پاسخ می‌دهد. از تماشای فیلم در Poco X3 لذت خواهید برد،  چرا که صفحه نمایش زاویه دید خوبی دارد و بلندگوهای استریو تجربه را افزایش می‌دهند.

مشخصاتpoco x3؛ دوربین‌ها

مشخصاتpoco x3؛ دوربین‌ها

مشخصات poco x3 در قسمت دوربین شما را ناامید نخواهد کرد. همان‌طور که در بخش طراحی و ظاهر هم به آن اشاره کردیم، گوشی Poco X3 دارای یک مجموعه دوربین چهارگانه است. این مجموعه شامل یک دوربین اصلی 64مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.89 ، یک دوربین 13 مگاپیکسلی با زاویه فوق عریض با میدان دید 119درجه، یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور عمق می‌شود. دوربین جلو هم، یک دوربین عکاسی سلفی 20مگاپیکسلی است. استفاده از برنامه دوربین آسان است و این برنامه دارای چندین حالت عکاسی است که می‌توانید از بین آن‌ها یکی را انتخاب کنید.

علاوه بر هوش مصنوعی تنظیمات سریع HDR هم وجود دارد که به شما امکان می‌دهد هنگام عکاسی، کنترل تلفن هوشمند را در دست بگیرید. رابط کاربری دوربین در MIUI 12 تغییر کرده است و اکنون استفاده از آن آسان‌تر است. یک حالت Vlog جدید وجود دارد که موسیقی و پس زمینه جلوه‌های ویدئویی را در حین عکاسی اضافه می‌کند. این مورد جدید است و با ایجاد امکان بارگذاری مستقیم ویدیو در رسانه‌های اجتماعی، می‌تواند در زمان ویرایش شما صرفه‌جویی کند.

 Poco X3 به‌طور پیش فرض واترمارک روی عکس‌ها اضافه می‌کند، بنابراین حتماً قبل از گرفتن عکس، این گزینه را در تنظیمات دوربین بردارید، البته اگر دلتان می‌خواهد!دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی آن به‌طور پیش فرض عکس‌های 16مگاپیکسلی می‌گیرد. عکس‌هایی که با استفاده از دوربین اصلی در نور روز گرفته می‌شوند، دارای جزئیات خوبی هستند و حتی متونی که در تصویر وجود دارند هم از راه دور قابل خواندن هستند، هرچند X3رنگ سیاه را بسیار تهاجمی خرد می‌کند و باعث از بین رفتن جزئیات در سایه می‌شود. تغییر به دوربین زاویه دید وسیع، گرچه با هزینه جزئیات همراه است ، اما دید وسیع تری را ارائه می دهد. دوربین زاویه باز همچنین رنگ را کمی متفاوت ثبت می‌کند که در عکس‌های خروجی کاملا مشهود است.

به گفته کاربران، عکس‌های گرفته شده توسط دوربین پوکو x3 در نمای نزدیک، خوب هستند و این دوربین توانسته تفکیک خوبی از سوژه و پس زمینه داشته باشد. علاوه بر این، جلوه‌ای عمیق به پس زمینه اضافه می‌کند. تشخیص لبه در پرتره خوب است و X3به شما امکان می‌دهد که قبل از عکاسی، سطح تاری را تنظیم کنید. رزولوشن دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل است و به شما امکان می‌دهد به سوژه نزدیک شوید، اما خروجی آن کاملاً متوسط است.

عملکرد دوربین پوکو x3 در نور کم متوسط است. عکس‌های گرفته شده توسط این دوربین‌ها در حالت پیش فرض نرم هستند و جلوه‌ای شبیه آبرنگ دارند. با وجود عملکرد متوسط این دوربین در نور کم، فعال کردن حالت شب، تفاوت قابل توجهی در عکس‌های خروجی ایجاد خواهد کرد. در حالت شب عکس‌ها واضح‌تر می‌شوند و جزئیات بهتر و بیش‌تری خواهند داشت. با این حال، گرفتن عکس در حالت شب حدود 3 تا 4 ثانیه طول می‌کشد. دوربین عکاسی واید برای عکاسی در نور کم مناسب نیست، چرا که نمی‌تواند به اندازه سنسور اصلی نور ثبت کند.

عکس‌های سلفی گرفته شده در روشنایی روز مناسب هستند و شما این امکان را خواهید داشت که با استفاده از دوربین سلفی عکس‌های پرتره بگیرید. هوش مصنوعی چهره‌های دارای ماسک را تشخیص نمی‌دهد و پس زمینه را در چنین مواردی تار نمی‌کند. کیفیت عکس‌های سلفی در نور کم متوسط است، اما این گوشی به شما امکان می‌دهد از حالت شب برای عکس‌های سلفی هم استفاده کنید. و در آخر، مشخصاتpoco x3 را در بخش فیلم‌برداری بررسی می‌کنیم: حداکثر ضبط ویدئو برای دوربین اصلی 4K و برای دوربین سلفی 1080p است.در نور روز، فیلم در 1080p و همچنین 4K تثبیت می‌شود، اما یک موضوع نه‌چندان جالب در فیلم‌برداری در نور کم وجود دارد. طبق گفته بعضی از کاربران، در نور کم، یک اثر براق در هر دو وضوح قابل مشاهده است.

بررسی نرم‌افزار و سخت‌افزار پوکو x3

بررسی نرم‌افزار و سخت‌افزار پوکو x3

تا این لحظه از شباهت‌های زیاد بین مشخصات poco x3 و پوکو x2 گفته‌ایم.حالا نوبت به تفاوت‌ها رسیده. در زیر این پوسته حجیم، پردازنده جدیدی تحت عنوان Snapdragon 732G وجود دارد که از نظر معماری شبیه Snapdragon 730G است که در پوکو x2 شاهد آن بودیم، اما هسته CPU و GPU کمی بالاتر از آن قرار دارند. این باید منجر به عملکرد بهتر x3شود. پوکو X3 را در سه پیکربندی ارائه می‌دهد: 6 گیگابایت رم با 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی، 6 گیگابایت رم با 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی و 8گیگابایت رم با 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی. در حالی‌که نسخه بین‌المللی Poco X3،  NFC دریافت می‌کند، نسخه هندی NFC را به نفع باتری بزرگ‌تر خود، آن را از دست می‌دهد.

  NFC مخفف کلمه "Near Field Communication"است و همان‌طور که از نامش پیداست، ارتباط کوتاه برد بین دستگاه‌های سازگار را امکان‌پذیر می‌کند. برای این کار حداقل یک دستگاه فرستنده و یک دستگاه دیگر برای دریافت سیگنال نیاز است. پوکو X3 با رابط کاربری MIUI 12 روی اندروید 10 به بازار عرضه شده و تعدادی تنظیمات شخصی نیز دارد. تعدادی برنامه و بازی بر روی پوکو X3 از قبل نصب شده است و پیشنهاد می‌شود که کمی وقت بگذارید و برنامه‌هایی را که به آن‌ها نیازی ندارید، حذف کنید. Poco X3 دارای سخت‌افزار مناسب برای ارائه عملکرد خوب است و هنگام استفاده از آن با مشکلی روبرو نخواهید شد. X3 به سرعت برنامه‌ها و بازی‌ها را بارگیری می‌کند و می‌تواند به‌راحتی چند وظیفه را انجام دهد. مشخصاتpoco x3 در بخش سخت‌افزار و عملکرد، رضایت شما را جلب خواهد کرد، به‌شرطی که فراموش نکنید پوکو یک گوشی میان رده است.

باتری پوکو x3

  در مشخصات poco x3 در نسخه هندی با یک باتری 6000میلی‌آمپر‌ساعتی مواجه می‌شویم که از شارژ سریع 33واتی پشتیبانی می‌کند. پوکو همچنین با بلندگوهای استریو برای X3 پیش رفته است و این تلفن هوشمند دارای گواهی IP53 مقاوم در برابر گرد و غبار و آب هم هست. عمر باتری بسیار خوب است و Poco X3 یک روز بدون هیچ مشکلی برای شما دوام می‌آورد. همان‌طور که گفتیم، پشتیبانی از شارژ سریع وجود دارد و Poco یک شارژر 33 واتی را در جعبه قرار می‌دهد. با استفاده از این شارژر می‌توانید دستگاه را تا 57 درصد در نیم ساعت و در یک ساعت 92درصد شارژ کنید.

نتیجه‌گیری

 Poco X3 جانشین Poco X2 است، با این تفاوت که احتمالاً مشخصات poco x3 دل شما را بیش‌تر به‌دست می‌آورد. در مقایسه با Poco X2، پوکو اِکس3 (وبسایتGsmArena) همه چیز را کمی بهتر انجام می‌دهد. عملکرد بهتری دارد و باتری بزرگ‌تر آن به دوام بیش‌تر شارژ کمک می‌کند. با این حال، این دستگاه نسبت به نسخه قبلی بزرگ‌تر و یُقُرتر است.این بهترین کلمه‌ای است که می‌شود در توصیف ظاهر این دستگاه استفاده کرد. همین سایز بزرگ و وزن سنگین می‌تواند برای بسیاری از خریداران بالقوه خسته کننده باشد. اگر به Poco X2 چشم دوخته‌اید، اما می‌توانید کمی بیش‌تر هزینه کنید، می‌توانید Poco X3 را انتخاب کنید، چرا که ارتقاء مشخصات poco x3 نسبت به افزایش قیمت جزئی که ارائه می‌دهد، قابل توجه است.