شیائومی یک شرکت تولید محصولات الکترونیک است که به تولید گوشی‌های مقرون به صرفه باکیفیت معروف است. سری ردمی گوشی شیائومی گوشی‌های میان‌رده تولید می‌کند و از شرکت شیائومی مستقل شده است و زیر نظر شیائومی کار می‌کند. سری نوت ردمی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار است و ردمی نوت 7 پرو، پرفروش‌ترین گوشی سال 2019 در بازار آسیا شد. گوشی نوت 9 پرو در آوریل 2020 معرفی شد و بررسی گوشی Note 9 pro نشان می‌دهد که این گوشی بسیار شبیه به ردمی نوت 9 اس است که دوربین اصلی متفاوت و شارژ سریع با توان بیشتری دارد.

سری ردمی نوت 9 در سال 2020 با خانواده ردمی نوت 9، ردمی نوت 9 اس (نوت 9 پرو در هند)، ردمی نوت 9 پرو (گلوبال) و ردمی نوت 9 پرو مکس معرفی شد. گوشی ردمی نوت 9 پرو و نوت 9 پرو مکس، قدرتمندترین اعضای این خانواده محسوب می‌شوند و در مقایسه گوشی نوت 9 pro با نوت 9 پرو مکس تنها می‌توان به تفاوت سرعت شارژ و دوربین سلفی آن‌ها اشاره کرد.

مشخصات گوشی Note 9 pro در طراحی مانند نوت ۷ پرو و نوت ۸ پرو و Aura Balance است که در نوت ۹ پرو جذاب‌تر هم شده است. صفحه نمایش بزرگ، پردازنده قوی، سیستم عامل اندروید 10 و باتری پر ظرفیت 5020 میلی‌آمپر ساعتی، از مزایای گوشی شیائومی Note 9 pro است. دوربین شیائومی Note 9 pro، 64 مگاپیکسلی است و تصاویر زیبا و با کیفیتی می‌گیرد. این گوشی میان‌رده مقرون به‌صرفه و حدود 250 یورو است. این گوشی در رنگ‌های سبز، سفید و خاکستری عرضه شده است.

تخفیف ویژه خوانندگان بلاگ (محدود)
قبل از خرید، مشاوره تخصصی رایگان بگیرید
+
کد  تخفیف ویژه بلاگ را دریافت کنید.

روی شماره زیر کلیک کنید:

جعبه‌گشایی شیائومی ردمی نوت 9 پرو

در جعبه گوشی Note 9 pro، علاوه بر خود گوشی، یک شارژر 30 واتی، کابل شارژ USB-C، سوزن بازکننده شیار سیم‌کارت و یک قاب ژله‌ای دودی رنگ قرار دارد.

بررسی گوشی Note 9 pro در طراحی

گوشی Redmi note 9 pro (سایت آمازون) طراحی بسیار زیبا و به‌روزی دارد. بدنه این گوشی، براق و صیقلی  است و حالتی آیینه‌ای دارد. جنس بدنه پشتی این گوشی شیشه‌ای، ضد خش و گوریلا گلس ۵ است و مقاومت بالایی دارد. بدنه شیشه‌ای این گوشی کمی لیز است و اثر انگشت روی آن می‌ماند.

چهار لنز در کنار فلاش دریک ماژول به شکل عمودی، وسط و بالای پنل پشتی قرار دارند. لنزها متقارن و بسیار زیبا هستند اما بیرون‌زدگی ماژول کمی زیاد است. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی است و حاشیه باریکی دارد. صفحه نمایش حدود 85 درصد از پنل جلوی گوشی را پر کرده است. جنس بدنه جلویی هم شیشه‌ای و گوریلا گلس ۵ است که کمتر در یک گوشی میان‌رده دیده می‌شود. 

حسگر اثر انگشت روی کلید پاور است. شیار سیم‌کارت و کارت حافظه مجزا هستند و در لبه سمت چپ دیده می‌شوند. بلندگوی اصلی، جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری، میکروفون اصلی و درگاه USB نوع C در لبه پایینی قرار دارند. بلندگوی دوم، میکروفون دوم و فرستنده‌ مادون‌قرمز (اینفرارد) در لبه بالایی است.

بررسی گوشی Note 9 pro در صفحه نمایش

بررسی گوشی Note 9 pro در صفحه نمایش

صفحه نمایش نوت 9 پرو، 6.67 اینچی IPS LCD با نسبت تصویر 20:9 است و 84.5 درصد از پنل جلوی گوشی را گرفته است. این صفحه نمایش رزولوشن 1080×2400 با تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر اینچ دارد و با گوریلا گلس 5 پوشانده شده است. استفاده از یک نمایشگر LCD برای یک گوشی میان‌رده معمول است، اما در بررسی گوشی Note 9 pro باید اشاره کرد که صفحه نمایش این گوشی در مقایسه با صفحه نمایش‌های باکیفیت AMOLED گوشی‌های سامسونگ، کیفیت پایین‌تری دارد. 

میزان روشنایی این صفحه نمایش در حالت تنظیم خودکار، 616 نیت است. هرچند این میزان نور عالی نیست اما این گوشی به حالت استفاده در زیر نور آفتاب (Sunlight Mode) مجهز است. یکی از مشکلات این صفحه نمایش در این است که وقتی پس‌زمینه تصویر، سفید یا روشن باشد، سایه‌های تیره‌رنگی در اطراف ناچ  و حاشیه‌ها دیده می‌شود. نرخ نوسازی این صفحه نمایش استاندارد، 60 هرتز و در حد یک گوشی میان‌رده است. 

تنظیم میزان روشنایی بخش‌های مجزا برای تنظیم خودکار، تنظیم نور آفتاب و تنظیم روشنایی حالت شب در بخش تنظیمات Display  قرار دارد.  Reading Mode حالت اختصاصی مطالعه است و رنگ‌های نمایشگر را گرم‌تر می‌کند. در بخش Color Scheme سه حالت برای تنظیم رنگ صفحه نمایش دارد که میزان گرمی و سردی آن قابل تنظیم است. 

دوربین شیائومی Note 9 pro

دوربین شیائومی Note 9 pro

دوربین شیائومی Note 9 pro چهار لنز روی پنل پشتی خود دارد. این دوربین بسیار شبیه به دوربین ردمی نوت 8 پرو است اما سنسور ماکرو آن بسیار بهتر شده است. لنز اصلی این گوشی 64 مگاپیکسلی و از نوع سامسونگ ISOCELL Bright GW1 با دهانه دیافراگم f/1.9 است. این لنز می‌تواند با استفاده از فیلتر 4 به 1، تصاویری با رزولوشن 16 مگاپیکسل و پیکسل‌های 1.6 میکرونی ثبت کند. 

لنز اولترا واید 8 مگاپیکسلی با زاویه دید 119 درجه و دهانه دیافراگم f/2.2  است. دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی با پیکسل‌های 1.12 و دهانه دیافراگم f/2.4 است و از فوکوس خودکار پشتیبانی می‌کند. لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی است و فقط در سنجش عمق تصاویر پرتره کاربرد دارد.

اپلیکیشن دوربین

رابط کاربری این دوربین تقریباً شبیه به نسل قبلی خود است. حالت‌های مختلف دوربین مانند اسلوموشن، پرتره، پاناروما و … روی نواری در قسمت بالای دکمه شاتر قرار دارند و می‌توان با سوایپ کردن بین آن‌ها حرکت کرد. گزینه‌های هوش مصنوعی، HDR، افکت‌ها، منوی تنظیمات، تایمر و …در قسمت بالا است. در منوی تنظیمات عکاسی هم می‌توان مواردی چون سرعت شاتر، ایزو، وایت بالانس، فوکوس و … را تنظیم کرد.

کیفیت تصاویر در روز

جزئیات تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی در محیط‌های با نور کافی، عالی است و این تصاویر دقت رنگ بالایی دارند و رنج داینامیکی آن‌ها به دلیل HDR خودکار، وسیع است.

کیفیت دوربین اولترا واید به اندازه دوربین اصلی نیست و رنج داینامیکی و جزئیات این تصاویر از تصاویر لنز اصلی کمتر است اما در کل، این لنز عکس‌های قابل قبولی می‌گیرد. کیفیت تصاویر دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو خوب است و این‌ عکس‌ها جزئیات زیادی دارند. این لنز یکی از نقاط قوت در بررسی گوشی Note 9 pro به حساب می‌آید.

لنز چهام 2 مگاپیکسلی است و به ثبت تصاویر پرتره کمک می‌کند. در این تصاویر لبه‌های سوژه به خوبی از پس‌زمینه جدا می‌شوند و این تصاویر کیفیت بسیار خوبی دارند. این تصاویر رنگ‌های زنده‌ای دارند اما میزان جزئیات آن‌ها نسبتاً کم است.

کیفیت تصاویر در شب

عملکرد دوربین اصلی در محیط‌های کم‌نور مشابه با ردمی نوت 9 اس است اما تصاویر این گوشی جزئیات بیشتری دارند. رنگ‌های این تصاویر زنده و کمی اشباع شده است. این عکس‌ها رنج داینامیکی قابل قبولی دارند و نویز آن‌ها به خوبی کنترل شده است.

قابلیت Night Mode سرعت شاتر را به 2 ثانیه رسانده و کیفیت تصاویر در شب را افزایش می‌دهد. این تصاویر تعادل خوبی بین نوردهی و کنترل هایلایت‌ها دارند و تصاویر روشن‌تر می‌شوند. در این تصاویر نویز بهتر کنترل می‌شود و جزئیات رنگی بیشتر است.

کیفیت تصاویر ثبت ‌شده با دوربین فوق عریض در محیط‌های کم‌نور، به خوبی تصاویر لنز اصلی نیست. جزئیات این تصاویر کم است و نویز زیادی دارند. این لنز قابلیت استفاده از حالت شب را ندارد.

فیلم‌برداری

دوربین اصلی نوت 9 پرو توان فیلم‌برداری 4K با نرخ 30 فریم در ثانیه و فیلم‌برداری با کیفیت 1080p در دو نرخ 30 و 60 فریم در ثانیه را دارد. این لنز همچنین قادر به فیلم‌برداری صحنه آهسته با نرخ 960 فریم در ثانیه با رزولوشن 720p است. دو لنز فوق عریض و ماکرو می‌توانند با رزولوشن فول اچ دی و نرخ 30 فریم در ثانیه فیلم‌برداری کنند. 

دوربین سلفی 

ردمی نوت 9 پرو در پنل جلویی لنزی 16 مگاپیکسلی با دهانه دیافراگم f/2.5 دارد. تصاویر این لنز در محیط‌هایی با نور کافی، واضحند و جزئیات کافی دارند. با کمک قابلیت HDR، رنج داینامیکی این تصاویر وسیع است و تصاویر پرتره این لنز هم کیفیت خوبی دارند. 

مشخصات گوشی Note 9 pro در نرم‌افزار

در بررسی گوشی Note 9 pro، نرم‌افزار این گوشی بسیار قابل توجه است. این گوشی رابط کاربری MIUI 11 بر پایه اندروید 10 دارد. این یعنی این گوشی تمام قابلیت‌های اندروید 10 مانند تم تاریک، ژست‌های حرکتی و … را دارد. رابط کاربری MIUI 11 شیائومی هم بهینه شده و روان و راحت است. 

مشخصات گوشی Note 9 pro در سخت‌افزارمشخصات گوشی Note 9 pro در سخت‌افزار

گوشی ردمی نوت 9 پرو چیپست اسنپدراگون 720G دارد که یک پردازنده 8 نانومتری و 8 هسته‌ای است. روی این تراشه  2 هسته 2.3 گیگاهرتزی Kryo 465 Gold و 6 هسته 1.8 گیگاهرتزی Kryo 465 Silver با پردازنده گرافیکی آدرنو 618 قرار دارد.

کوالکام بهترین تولیدکننده پردازنده گوشی در میان گوشی‌های اندروید است. اسنپدراگون 720G یک چیپست عالی برای یک گوشی میان‌رده است و عملکردی فوق‌العاده دارد. این گوشی با 6 گیگابایت حافظه رم و در دو نسخه 64 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.1 وارد بازار شده است.

امنیت

این گوشی دو سیستم احراز هویت اثر انگشت و تشخیص چهره دارد. سنسور اثر انگشت در لبه سمت راست گوشی و روی دکمه پاور قرار گرفته است. این سنسور دقت و سرعت خوبی دارد. تشخیص چهره با دوربین سلفی اجرا می‌شود. این سنسور هم سرعت خوبی دارد.

صدا

ردمی نوت 9 پرو بلندگوی استریو ندارد و تنها خروجی صدا از بلندگوی اصلی پایین گوشی است. صدای این بلندگو بلند است و کیفیت خوبی دارد. این گوشی درگاه 3.5 میلی‌متری دارد، اما هدفونی همراه آن در جعبه نیست.

باتری

باتری‌ بزرگ 5020 میلی‌آمپر ساعتی از مشخصات گوشی Note 9 pro است. ظرفیت این باتری بسیار زیاد است و حتی شارژ آن در استفاده سنگین تا بیش از یک روز دوام می‌آورد. شارژر همراه این گوشی ۱۸ واتی است و ظرف ۱۴۰ دقیقه باتری گوشی را پر می‌کند.

مقایسه گوشی نوت 9 pro با رقیبانش

گوشی‌های مدل‌های 6 و 6 پرو Realme دو رقیب مهم برای ردمی نوت 9 پرو هستند. نرخ بازسازی سریع‌تر، دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی و سرعت شارژ بیشترگوشی‌های  Realme از مزیت‌های این گوشی نسبت به ردمی نوت 9 پرو است.

مدل ردمی کا 30 (Redmi K30) شیائومی ارزان‌تر از نوت 9 پرو است و عملکرد بسیار خوبی دارد. اگر صفحه نمایش AMOLED برای شما اهمیت زیادی دارد، گلکسی A51 یک رقیب برای این گوشی است. 

معایب و مزایای گوشی شیائومی Note 9 pro

بدنه شیشه‌ای با محافظ گوریلا گلس 5، چراغ نوتیفیکشن و شارژ، قابلیت‌ شخصی‌سازی نرم‌افزار، دوربین‌های باکیفیت، عملکرد عالی باتری و شارژر بسیار سریع از مشهورترین مزایای گوشی شیائومی note 9 pro هستند. نبود هدفون در جعبه، هاله تیره در حاشیه‌ها و اطراف دوربین سلفی در صفحه نمایش، برنامه‌های پیش‌فرض غیرضروری و وزن زیاد نیز از معایبی هستند که برای این گوشی در نظر گرفته می شود.