شرکت شیائومی گوشی poco x3 pro را در تاریخ 22 مارس 2021 معرفی کرد و آن را از تاریخ 24 مارس 2021 روانه بازار نمود. قیمت poco x3 pro در زمان عرضه حدود 250 یورو بود و این گوشی شیائومی در سه رنگ مشکی، آبی و برنزی ارائه شده است. روح اولین گوشی poco همچنان به وسیله گوشی های معرفی شده poco x3 pro و poco f3 به حیات خود ادامه می دهد. این دو گوشی میان رده از نمایشگرهای 120 هرتز، پردازنده های در حد گوشی های پرچم دار، بلندگوی استریو و باتری های قدرتمندی برخوردار هستند. امروز می خواهیم گوشی poco x3 pro که اولین گوشی مجهز به اسنپ دراگون 860 می باشد را بررسی نمائیم. این محصول طراحی مشابه به گوشی poco x3 nfc دارد ولی نسخه pro از سخت افزار بسیار بهتری برخوردار است. گوشی poco x3 pro همانند همتای nfc آن دارای گواهی IP53 برای محافظت در برابر گرد و غبار است و در برابر پاشش آب نیز مقاوم می باشد.
نمایشگر 6.67 اینچی این محصول از نوع IPS LCD با رزولوشن 1080 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتز می باشد. باتری این محصول 5160 میلی آمپر با قابلیت شارژ سریع 33 واتی می باشد. همچنین در این مدل از بلندگوی استریو، کارت حافظه microSD ،nfc و حتی جک 3.5 میلی متری صدا برخوردار خواهید شد. به طرز عجیبی دوربین گوشی poco x3 pro کمی متفاوت است و وضعیت خوبی ندارد. این محصول دارای دوربین چهارگانه ای است که به صورت دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین 8 مگاپیکسلی اولترا واید، دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو و دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی می باشد.
آنباکس گوشی poco x3 pro
درون بسته گوشی poco x3 pro شگفتی به همراه ندارد و مشابه سایر گوشی های هوشمند poco و ردمی است و همان چیزی است که از آن انتظار داریم. درون جعبه، یک آداپتور شارژ 33 واتی و کابل تبدیل USB-C به USB-A وجود دارد. یک قاب سیلیکون شفاف نیز وجود دارد که دارای پوشش محافظ کوچکی برای درگاه USB می باشد. این محافظ هنگام شارژ گوشی کمی آزاردهنده است اما دغدغه حفاظتی آن قابل تحسین است. درون جعبه، برای طرفداران poco نیز برچسب هایی گذاشته شده که می توانند آن را بر روی کامپیوتر، مانیتور، میز و ماشین یا هر چیزی که دلشان خواست بچسبانند.
طراحی و ساخت گوشی poco x3 pro
اگر گوشی poco x3 nfc را مشاهده کرده باشید، بنابراین همه چیز را در مورد گوشی poco x3 pro می دانید. گوشی poco x3 nfc اولین گوشی بود که طراحی اصلی poco را نشان داد و این طراحی در نسخه های بعدی سری poco نیز دیده می شود. ساخت این گوشی طبق روال معمول است؛ یک گوریلا گلس بزرگ از صفحه نمایش محافظت می نماید و پنل پشتی آن پلاستیکی است و رنگ آمیزی چشم نوازی دارد. عامل تمایز این محصول با گوشی های ردمی در قرارگیری دوربین است. این اولین سخت افزار منحصر به فردی بود که گوشی های poco را سریعا در میان سایر رقبا قابل تشخیص می کرد.
برای پوکو ایکس تری پرو شرکت شیائومی طراحی پر زرق و برقی را انتخاب نمود و به دنبال دیده شدن آن بود که این چنین هم شد. قاب پلاستیکی این مدل شامل سه نوار است که از دو نوار مات تشکیل شده و میان آن نوار براقی قرار گرفته است. عرض نوار براق به اندازه ماژول دوربین است و در پائین این نوار یک لوگوی بزرگ poco حک شده است که بازتاب نور جالبی را به همراه دارد. هر چند که پشت این محصول منحصر به فرد است اما ممکن است مورد پسند هر کسی نباشد و ما معتقدیم که افراد بدبین بعد از چند هفته استفاده از این مدل آن را دوست خواهند داشت.
نمایشگر گوشی poco x3 pro
همانطور که گفته شد، نمایشگر گوشی poco x3 pro همانند گوشی poco x3 nfc از نوع IPS LCD می باشد. رزولوشن این محصول 1080 در 2400 پیکسل با نرخ نوسازی 120 هرتز و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ می باشد و از HDR10 پشتیبانی می کند. موضوع عجیبی که وجود دارد این است که این محصول به صورت رسمی اعلام نموده که از HDR10 پشتیبانی می کند اما نتفلیکس و پرایم برخلاف یوتیوب آن را به صورت سازگار با HDR نمی شناسند. فرورفتگی کوچکی نیز روی پنل وجود دارد که برای دوربین سلفی است. این نمایشگر از نرخ نوسازی 120 و 60 هرتز پشتیبانی می کند و کاربر به راحتی می تواند آن را در بخش تنظیمات تغییر دهد. حسگرهای صفحه نمایش با نرخ 240 هرتز کار می کنند که برای گیمرها بسیار مناسب است. حداکثر روشنایی صفحه نمایش در حالت دستی 458 نیت می باشد و در حالت خودکار و هنگام مواجهه با روشنایی می تواند تا 534 نیت افزایش یابد.
باتری و شارژدهی
باتری گوشی poco x3 pro ظرفیتی معادل 5160 میلی آمپر ساعت دارد و از شارژ سریع 33 واتی پشتیبانی می کند. در آزمایش صورت گرفته بر روی این محصول امتیاز فوق العاده 112 ساعت استقامت را کسب کرد. به لطف باتری این گوشی می توان 33 ساعت مکالمه، 17 ساعت جستجو در اینترنت و 12 ساعت ویدئو تماشا کرد. همچنین این محصول عملکرد مناسبی را در حالت آماده باش از خود نشان داده است. آزمایش های صورت گرفته بر روی نرخ نوسازی 60 و 120 هرتز نشان داده که تفاوت ناچیزی با یکدیگر در خصوص مصرف باتری دارند. همانطور که گفته شد، گوشی poco x3 pro همراه با یک آداپتور 33 واتی و کابل تبدیل عرضه شده است. در بیانیه رسمی شیائومی گفته شده که شارژر این محصول در 30 دقیقه می تواند 59 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید و در 59 دقیقه نیز 100 درصد ظرفیت باتری را پر می کند.
نرم افزار و سخت افزار
گوشی poco x3 pro با اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 12 ارائه شده است. این رابط کاربری مدتی است که عرضه شده و حتی اگر از پایه جدیدتر اندروید 11 استفاده کند، تشخیص آن نیاز به بررسی دقیقی دارد. رابط گرافیکی این محصول از تم متفاوتی برای آیکون ها استفاده می کند که در صورت ناخوشایند بودن می توانید آن را تغییر دهید. حسگر اثر انگشت در کنار گوشی تعبیه شده و برای باز کردن قفل صفحه استفاده می شود. قابلیت بازگشایی صفحه از طریق تشخیص چهره نیز وجود دارد اما نسبت به حسگر اثر انگشت از ایمنی کمتری برخودار است.
همانطور که گفته شد، گوشی poco x3 pro اولین گوشی هوشمندی است که در آن از تراشه اسنپ دراگون 860 استفاده شده است. پردازنده مرکزی 8 هسته ای این محصول از یک هسته 2.96 گیگاهرتز Kryo 485 طلایی و سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 485 طلایی و چهار هسته 1.78 گیگاهرتز Kryo 485 نقره ای تشکیل شده است. پردازنده گرافیکی نیز Adreno 640 است و با وجود این که این رابط از دو نسل قبل است اما همچنان بسیار قدرتمندتر از پردازنده های گرافیکی محصولات میان رده است. همانطور که انتظار می رفت، پردازنده این محصول در آزمایش های صورت گرفته با اختلاف از تمامی گوشی های میان رده قوی تر است. بدون شک این مدل سریع ترین گوشی موجود در بازار در محدوده قیمتی 300 یورو است و با توجه به قیمت poco x3 pro از قابلیت های بسیار خوبی نیز برخوردار است.
دوربین چهارگانه گوشی poco x3 pro
در گوشی poco x3 pro از دوربین های چهارگانه ای استفاده شده که به صورت دوربین اصلی، اولترا واید، ماکرو و عمق می باشد. دوربین اصلی این محصول 48 مگاپیکسل با لنز واید و دیافراگم f/1.8 و قابلیت فوکوس خودکار می باشد. عکس های گرفته شده توسط این دوربین برای یک گوشی میان رده مناسب است و از جزئیات خوبی برخوردار است. رنگ عکس های گرفته شده نیز به واقعیت نزدیک است و کیفیت مطلوبی دارد. دوربین اولترا واید این گوشی 8 مگاپیکسل با قابلیت پوشش 119 درجه ای و دیافراگم f/2.2 می باشد. دوربین اولترا واید عکس های بسیار خوبی را به ثبت رسانده و کنتراست خوبی دارد. دوربین ماکرو این مدل 2 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 می باشد. عکس های گرفته شده توسط این دوربین الهام بخش نیستند و جزئیات کمی دارند؛ اشباع رنگ ها چندان خوب نیست و کنتراست پائینی دارد. دوربین 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق نیز عکس های پرتره خوبی می گیرد و از کنتراست، رنگ و جزئیات خوبی برخوردار است.
جمع بندی
گوشی poco x3 pro بسیار دوست داشتنی است و شما نیز هنگام استفاده از این گوشی متوجه این موضوع خواهید شد. این محصول عملکرد بسیار بهتری نسبت به سایر رقبای این محدوده قیمتی دارد. با توجه به قیمت poco x3 pro این مدل یک پرچم دار بی رقیب با قیمت بسیار مقرون به صرفه است. این دستاورد همانند poco f1 می تواند موضوعی برای کتاب های تاریخی نیز باشد. خرید این محصول برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال گوشی میان رده با سخت افزار فوق العاده قوی، باتری با شارژدهی سریع و نمایشگر خوبی هستند پیشنهاد می شود.
دیدگاه خود را بنویسید