محصولات مرتبط

گوشی شیائومی Poco X3 Pro ظرفیت 256/8 گیگابایت (ارسال فوری)

Poco X3 Pro | 256/8

انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
تعداد :
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
به زودی

گوشی پوکو ایکس تری پرو یکی از بهترین گوشی های گیمینگ در این رده قیمتی به شمار می رود. این گوشی شیائومی قدرت بسیار زیادی دارد و صفحه نمایش آن هم از کیفیت بالایی برخوردار است. پوکو ایکس تری پرو شباهت بسیار زیادی به poco x3 nfc دارد و به نظر می رسد که نسخه ارتقاء یافته این گوشی است. از برخی جنبه ها نیز این موضوع صدق می کند. برای مثال پوکو ایکس تری پرو یک پردازنده قدرتمندتر دارد که توانایی اجرای روان بازی های مثل COD Mobile و Fortnite را به راحتی دارد. با این وجود مدل NFC در برخی جنبه ها عملکرد بهتری دارد. برای مثال دوربین مدل NFC تصاویر بهتری را برای شما ثبت می کند و جزئیات را هم به خوبی نمایش می دهد. همچنین کنتراست تصاویر این دوربین هم نسبتا بیشتر است.

پوکو ایکس تری پرو

طراحی پوکو ایکس تری پرو

همانطور که گفته شد، این گوشی شباهت بسیار زیادی به Poco X3 NFC دارد. برای مثال در پشت گوشی لوگوی Poco در ابعاد نسبتا بزرگی چاپ شده است. همچنین با وجود اینکه جنس بدنه گوشی از پلاستیک است، قسمت پشتی پوکو ایکس تری پرو به شکلی طراحی شده که در نگاه اول به نظر می رسد از ترکیب شیشه مات و روشن در این قسمت استفاده شده است. این گوشی دارای یک صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۶.۶۷ اینچی است و ۹.۴ میلی متر هم ضخامت دارد. وزن این گوشی هوشمند نیز ۲۱۵ گرم می باشد. البته با توجه به اینکه پوکو ایکس تری پرو دارای استاندارد IP53 است و در مقابل آب و گرد و خاک مقاوم است، این ویژگی ها خیلی نگران کننده نیستند. قاب گوشی هم مثل مدل NFC از جنس آلومینیوم ساخته شده است. 

تنها تفاوت جدی که گوشی poco x3 pro با Poco X3 NFC دارد رنگ های جدید آن است. رنگ مشکی فانتوم آن از یک رنگ پایه مشکی به همراه رگه هایی از رنگ نارنجی تشکیل شده است. برنز متالیک و آبی یخی هم دیگر رنگ هایی هستند که شیائومی برای این گوشی در نظر گرفته است. این رنگ ها خیلی زیبا هستند اما مشکل اصلی پوکو ایکس تری پرو ظاهر زمخت و وزن سنگین آن است. البته با توجه به قیمت poco x3 pro 256 نمی توان خیلی به این موضوع خرده گرفت اما بهتر بود به جای بدنه پلاستیکی از بدنه ای استفاده می شد که ظاهر مدرن تری به این گوشی ببخشد.

صفحه نمایش پوکو ایکس تری پرو

صفحه نمایش پوکو ایکس تری پرو

در صورتی که مشکلی با ابعاد بزرگ آن نداشته باشید، صفحه نمایش یکی از نقاط قوت پوکو ایکس تری پرو به شمار می رود. این صفحه نمایش از یک پنل LCD با رزولوشن فول اچ دی پلاس (2400x1080) ایجاد شده است. ضریب نوسازی آن ۱۲۰ هرتز و ضریب پاسخ دهی لمس آن نیز ۲۴۰ هرتز می باشد که گیمرها استقبال زیادی از آن می کنند. نکته جالب این است که می توانید ضریب نوسازی صفحه را در ۵ حالت مختلف از ۳۰ هرتز تا ۱۲۰ هرتز تنظیم کنید. برای مثال زمانی که باتری گوشی کم است می توانید سرعت نوسازی صفحه را کاهش دهید تا مدت زمان طولانی تری بتوانید از گوشی استفاده کنید.

صفحه نمایش پوکو ایکس تری پرو روشنایی قابل قبولی هم دارد و می تواند رنگ ها را به خوبی نمایش دهد. مطمئنا کنتراست یا عمق رنگ این صفحه نمایش به اندازه پنل های OLED نیست اما در مقابل ضریب نوسازی ۱۲۰ هرتز را داریم که با توجه به قیمت poco x3 pro 256 عدد فوق العاده ای است. در اینجا هم مثل بقیه قسمت های پوکو ایکس تری پرو ویژگی هایی مثل دقت رنگ، فدای عملکرد و قدرت بالای گوشی در زمینه گیمینگ شده اند. در واقع با اینکه گوشی عملکرد فوق العاده ای در زمینه گیمینگ دارد شیائومی تلاش کرده است قیمت آن را در حد معقولی نگه دارد تا همه بتوانند از آن استفاده کنند.

مشخصات و عملکرد

مشخصات و عملکرد

چیزی که پوکو ایکس تری پوکو را از دیگر گوشی های موجود در بازار متمایز کرده است، مشخصات سخت افزاری و عملکرد فوق العاده آن است. پوکو ایکس تری پرو به همراه تراشه Qualcomm Snapdragon 860 معرفی شد. این تراشه نسخه ارتقا یافته اسنپ دراگون ۸۵۵ است که در اکثر گوشی های پرچمدار سال ۲۰۱۹ از آن استفاده شده بود. در تست های انجام شده قدرت این پردازنده از گوشی هایی مثل Galaxy s20 سامسونگ نسبتا بیشتر بود و تفاوت چندانی هم با OnePlus 8T که از اسنپ دراگون ۸۶۵ استفاده می کند نداشت و با توجه به قیمت poco x3 pro 256 این موضوع قابل توجه است. همچنین در تست CPU نیز این گوشی ۵۰ درصد قدرت بیشتری نسبت به Poco X3 NFC داشت و در تست های گرافیکی مثل GFXBench نیز این رقم به ۱۰۰ درصد می رسد.

پوکو این گوشی را در دو مدل ۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایتی به بازار عرضه می کند که ما مدل ۸ گیگابایتی آن را تست کردیم. همچنین حافظه داخلی این گوشی نیز ۲۵۶ گیگابایت است و می‎ توانید از طریق اسلات کارت حافظه هم آن را گسترش دهید. علاوه بر تست های بنچمارک، پوکو ایکس تری پرو در تست های روزمره هم عملکرد خیلی خوبی از خودش نشان داد. این گوشی یکی از سریع ترین و روان ترین گوشی های ارزان قیمتی است که ما آن را تست کرده ایم. در صورتی که طراحی گوشی حرفه ای تر بود تشخیص قیمت گوشی کار سختی بود. تنها مشکلی که می توان به تراشه و سخت افزار این گوشی گرفت ارتباطات آن است؛ گوشی پیش رو فقط از تکنولوژی 5G پشتیبانی می کند و خبری هم از استاندارد وای فای ۶ نیست. 

حتی بلوتوث گوشی هم به نسخه ۵ محدود شده است، در حالی که خیلی از گوشی ها از بلوتوث ۵.۲ استفاده می کنند. البته با توجه به عدم پشتیبانی شبکه های مخابراتی ایران از تکنولوژی 5G این موضوع خیلی مهم نیست. در یکی از لبه های گوشی هم حسگر اثر انگشت داخل کلید پاور قرار گرفته است. این موضوع از لحاظ طراحی جذابیت حسگرهای زیر صفحه را ندارد اما حسگر فیزیکی سرعت بسیار بیشتری دارد. قفل چهره دوبعدی هم در دوربین جلوی گوشی تعبیه شده است. البته لازم به ذکر است که این قفل به اندازه اثر انگشت امن نیست. 

دوربین پوکو ایکس تری پرو

دوربین پوکو ایکس تری پرو

به جرات می توان گفت که دوربین پوکو ایکس تری پرو تنها بخشی است که نسبت به poco x3 nfc ضعیف تر است. دوربین اصلی گوشی تقریبا همان است و فقط برخی جزئیات کوچک آن فرق می کند. برای مثال در قسمت پشت گوشی مثل قبل چهار عدد دوربین قرار گرفته است اما دو عدد از آن ها که سنسور عمق و دوربین ماکرو هستند فقط ۲ مگاپیکسل رزولوشن دارند. دو دوربین دیگر هم عبارتند از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین واید ۸ مگاپیکسلی. اگر بخواهیم منصفانه نظر بدهیم، دوربین اصلی خیلی هم بد نیست. در حالی که رزولوشن و اندازه سنسور کاهش یافته اند اما از دیافراگم f/1.8 در آن استفاده شده و تصاویر ثبت شده در نور روز هم کیفیت نسبتا خوبی دارند.

خبری از لرزشگیر تصویر (OIS) نیست و در صورتی که دست ثابتی نداشته باشید ممکن است تصاویرتان تا حدودی تار شوند. اما در مقابل رنگ های تصویر شفافیت بالایی دارند و سنسور ۴۸ مگاپیکسلی هم توانایی ثبت جزئیات بسیار زیادی دارد. در نور کم ممکن است کیفیت تصاویر مقداری افت پیدا کند. برای مثال رنگ ها شادابی کافی را ندارند و وضوح و جزئیات تصویر هم کمتر است. این عکس ها باز هم قابل استفاده هستند اما خیلی از افراد ترجیح می دهند که عکس‎ هایشان کیفیت بیشتری داشته باشد تا بتوانند آن ها را در اینستاگرام به اشتراک بگذارند. با استفاده از Night mode کیفیت تصاویر تا حدودی بهبود می یابد اما هنوز هم با مدل های مشابه قابل مقایسه نیستند.

دوربین التراواید نیز دست کمی از دوربین اصلی ندارد و عکس ها حتی در نور مناسب جزئیات کافی را ندارند. در نور کم هم با مشکلاتی مثل وایت بالانس و نوردهی مواجه خواهید شد. در واقع دوربین التراواید گوشی در صورت نبود نور کافی عملکرد بسیار ضعیفی دارد. دوربین سلفی نیز معمولی است اما تا حدودی می تواند کار خودش را انجام دهد. با رزولوشن ۲۰ مگاپیکسل شما می توانید عکس هایی بگیرید که جزئیات کافی را دارند اما دیافراگم f/2.2 و سنسور کوچک در اینجا هم باعث شده اند که دوربین گوشی نتواند در نور کم عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

با دوربین اصلی گوشی می توانید ویدیوهایی با کیفیت 4k 30fps ثبت کنید و دوربین جلو نیز امکان ضبط تصاویر 1080p 30fps را به شما می دهد. بدون وجود OIS خبری از ویدیوهای نرم و بدون لرزش نیست اما باز هم می توانید ویدیوهای موردنیازتان را ثبت کنید. البته تمامی این موارد را باید با توجه به قیمت poco x3 pro 256 بررسی کنید. این دوربین قدرت خیلی زیادی ندارد و نمی توانید از آن برای فیلمبرداری حرفه ای استفاده کنید اما اگر به یک دوربین معمولی برای عکاسی از مهمانی ها و مسافرت هایتان نیاز دارید، همین دوربین برای شما کافی است.

باتری و شارژر پوکو ایکس تری پرو

باتری و شارژر پوکو ایکس تری پرو

استفاده از باتری 5160 میلی آمپر ساعتی، یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی به شمار می رود و دلیل وزن نسبتا بالای آن هم همین موضوع است. در تست های روزمره، این گوشی عملکرد خیلی خوبی از خود نشان داد و با یکبار شارژ توانستیم تقریبا دو روز از آن استفاده کنیم. در صورتی که استفاده سنگین تری از گوشی داشته باشید هم می توانید یک روز کامل بدون نیاز به شارژ از آن استفاده کنید. شارژر موجود در بسته بندی یک شارژر ۳۳ واتی است که می تواند در پانزده دقیقه ۲۸ درصد از گنجایش باتری را شارژ کند و برای رسیدن به ۵۸ درصد فقط به نیم ساعت وقت نیاز دارد. در این محصول خبری از شارژ بی سیم نیست که با توجه به قیمت poco x3 pro 256 جای تعجب ندارد.

نرم افزار پوکو ایکس تری پرو

نرم افزار پوکو ایکس تری پرو

به صورت پیش فرض پوکو ایکس تری پرو به همراه اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12 عرضه می شود. شیائومی اشاره ای به تعداد آپدیت های نرم افزاری پوکو ایکس تری پرو نکرده است اما با توجه رسم همیشگی این شرکت، احتمالا دو ورژن بعدی اندروید را هم می توانید دریافت کنید. رابط کاربری این گوشی خیلی شلوغ است و ممکن است خیلی از افراد نتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. همچنین برخی از گزینه ‎های تنظیماتی هم در قسمت هایی قرار دارند که انتظار نمی رود آنجا باشند. به همین خاطر ممکن است در هنگام انجام تنظیمات گوشی مقداری سردرگم شوید. به نظر ما این رابط کاربری هنوز هم جای پیشرفت دارد اما این موضوع به ذائقه شما برمی گردد. تنها نکته مهم این است که احتمالا تا دو سال آینده می توانید از آخرین نسخه سیستم عامل بر روی این گوشی استفاده کنید.

سخن نهایی

پوکو ایکس تری پرو محصول فوق العاده ای است که برای گیمرها یا کاربرانی طراحی شده که انتظار زیادی از گوشی موبایل خودشان دارند و در عین حال نمی خواهند مبلغ زیادی هزینه کنند. مشخصات سخت افزاری این گوشی به شکلی است که تا چند سال آینده نیازی به تعویض آن نخواهید داشت. در صورتی که قدرت بالای گوشی خیلی برای شما مهم نیست، می توانید محصولاتی را پیدا کنید که طراحی زیباتری دارند و عملکرد دوربین آن ها هم بهتر است اما در حال حاضر نمی توانید محصولی پیدا کنید که چنین ویژگی های سخت افزاری قدرتمندی داشته باشد. پوکو ایکس تری پرو در حالی چنین قدرتی را به شما عرضه می کند که یکی از ارزان قیمت ترین گوشی ‎های موجود در بازار محسوب می شود.

فناوری
IPS LCD
تعداد رنگ
16 میلیون رنگ
اندازه
6.67 اینچ (~84.6% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن
1080 در 2400 پیکسل، 20:9 (~395 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ صفحه
کورنینگ گوریلا گلس 6
- نرخ نوسازی 120 هرتز
- روشنایی 450 نیت
- پشتیبانی از HDR10
ابعاد
165.3 در 76.8 در 9.4 میلی‌متر
وزن
215 گرم
ساختار بدنه
جلو شیشه‌ای (گوریلا گلس 6)، پشت پلاستیکی
- گواهی IP53
- دارای سیستم خنک‌کننده‌ی مایع
تعداد سیم کارت
دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
سیستم عامل
اندروید 11، MIUI 12 برای POCO
تراشه
Qualcomm Snapdragon 860 (هفت نانومتر)
پردازنده اصلی
8 هسته‌ای (یک هسته 2.96 گیگاهرتز Kryo 485 طلایی و سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 485 طلایی و چهار هسته 1.78 گیگاهرتز Kryo 485 نقره‌ای)
پردازنده گرافیکی
Adreno 640
پشتيباني از کارت حافظه جانبي
microSDXC (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی
256 گیگابایت
حافظه RAM
8 گیگابایت
دوربین اصلی
48 مگاپیکسل (لنز واید، 1/2 اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.8)
8 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش 119 درجه، f/2.2)
2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4)
2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)
قابلیت‌های دوربین
فلاش دوگانه‌ی LED، HDR، پانوراما
فیلم‌برداری
4K@30fps، 1080p@30/60/120fps، 720p@960fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
دوربین سلفی
20 مگاپیکسل (لنز واید، 1/3.4 اینچ سایز سنسور، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2)
فیلم‌برداری سلفی
1080p@30fps
جک ۳.۵ میلی‌متری
بله
صدای 24 بیت/192 کیلوهرتز
باتری
باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5160 میلی آمپر ساعت
شارژر
- شارژ سریع 33 وات
- 100 درصد در 59 دقیقه
حس‌گرها
حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، حسگر مادون قرمز (IR Blaster)
فناوری شبکه
GSM / HSPA / LTE
شبکه بی‌سیم (Wi-Fi)
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث
5.0، A2DP، LE
فن‌آوری مکان‌یابی (GPS)
بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
NFC
بله
رادیو
رادیو اف ام با قابلیت ضبط
درگاه ارتباطی
USB Type-C 2.0، پشتیبانی از OTG
رنگ‌ها
مشکی، آبی، برنزی
گارانتی
18 ماهه اصلی شرکتی باکد رجیستری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...