بهترین گوشی های گیمینگ می توانند با تبلت ها و در مواردی حتی با کنسول های قابل حملی همچون نینتندو سوییچ رقابت کنند. اگر گیمر هستید، ارزش آن را دارد که یکی از گوشی های گیمینگ را در اختیار داشته باشید. انتخاب بهترین گوشی گیمینگ با انتخاب یک گوشی معمولی کاملا متفاوت است. در حالت ایدهآل، برای انتخاب بهترین گوشی گیمینگ به صفحه نمایش بزرگ با وضوح بالا، نرخ تازهسازی بالا و پردازنده قدرتمند نیاز دارید. عمر بالای باتری نیز می تواند کمک شایانی به این موضوع کند، در کنار موارد ذکر شده میزان حافظه رم دیگر شاخصه مهمی است که قادر است تاثیر شگرفی بر اجرای بازی های موبایلی بگذارد. در این راهنمای خرید گوشی گیمینگ میان گوشی هایی که قصد معرفی شان را داریم، گوشیهایی همچون گلکسی S21 اولترا و آیفون 13 پرومکس نیز در این راهنمای خرید گوشی حضور دارند اما بهترین گوشی گیمینگ می تواند حتی فراتر از این ها نیز عمل کند.
در لیست بهترین گوشی گیمینگ، محصولاتی همچون ایسوس ROG Phone 5 و لنوو Legion Phone Duel را در نظر داریم که ویژگیهایی مانند تریگرها، حالتهای قابل تنظیم بازی، لرزش بهتر و خنککننده پیشرفته را ارائه میکنند. گوشی هایی مانند رد مجیک 7 و بلک مجیک 4 پرو نیز وجود دارند که می توان آنها را در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار داد. در حال حاضر، بهترین گوشی های گیمینگ موجود که به صورت انحصاری برای بازی طراحی شده اند را در ابتدای لیست گذاشته ایم. در پایین نیز، گوشی های گیمینگ عمومی تری همچون گوشی ردمی k40 گیمینگ قرار دارد که برای بازی مناسب است. در صورت اضافه شدن محصولات جدید نیز این لیست را به روز خواهیم کرد. با ما در معرفی بهترین گوشی گیمینگ همراه باشید.
اگر این مقاله 4 یا 5 ماه پیش منتظر میگردید، مطمئنا میتوانستیم به بهترین گوشی گیمینگ تا 10 میلیون بپردازیم، اما مطئمنا در حال حاظر قیمت گوشیهای اقتصادی به بیش از 10 میلیون رسیده و جوء بازار طوری است که گوشیهای تا 10 میلیون به هیچ وجه بدرد اجرای بازی نمی خورند.
بهترین گوشی گیمینگ 2023 و 2022
به بهترین گوشی گیمینگ 2023 و 2022 خواهیم پرداخت. زمانی که اسم گوشی گیمینگ میآید همهی ما به یاد گوشیهایی با سخت افزار بسیار قدرتمند، باتری حجیم و نمایشگری با کیفیت میافتیم. البته تریگرها را نیز نباید فراموش کنیم. سال 2023 گوشیهای گیمینگ مختلفی عرضه شده و یا خواهد شد. مانند شیائومی 13 پرو، S23 ultra، ZTE Nubia Redmagic 8 pro plus از جمله قدرتمندترین گوشیهایی هستند که دارای قدرت بالایی در پردازش و اجرای بازیهای سنگین میباشند. البته گوشی S23 اولترا، این گوشی سامسونگ را نمیتوانیم یک گوشی گیمینگ دانست، ولی با توجه به سخت افزار قدرتمندی که دارد هیچ گونه مشکلی در اجرای بازیها ندارد. با بررسی بیشتر بهترین گوشی گیمینگ همراه ما باشید.
بهترین گوشی گیمینگ و قدرتمند سال 2022 Xiaomi 13 pro
مزایا
- عمر باتری بالا و نگهدارندگی بالا
- صفحه نمایش فوق العاده
- سخت افزاری بی نظیر
- طراحی بدنه عالی با داشتن استاندارد IP68
معایب
- دوربین سلفی متوسط
بهترین گوشی گیمینگ سامسونگ s23 Ultra
قبلتر گفتیم که گوشی سامسونگ را نمی توانیم گیمینگ بدانیم، این محصولات تنها گوشیهای فوق العاده قدرتمندی هستند که میتوانند سنگینترین بازیها را با بهترین کیفیت اجرا کنند. در هر صورت، قرار است بهترین گوشی گیمینگ سامسونگ یعنی گوشی S23 ultra بپردازیم. این محصول دارای نمایشگری 6.8 اینچی با فناوری Dynamic AMOLED 2X، نرخ نوسازی 120 هرتز , رزولوشن 1440 در 3088 پیکسل عملکرد فوق العادهای را به کاربران خود ارائه میدهد. وجود چیپست اسنپدراگون 8 نسل 2 نیز به شما این امکان را میدهد تا بدون تردید هر بازی که در مارکتهای دانلود اپ و بازی دیدید دانلود کنید. از کالاف دیوتی تا کلش آف کلنز و بسیاری دیگر آماده برای اجرا هستند. حجم باتری نیز خیره کننده است و وجود باتری لیتیوم یونی، با حجم 5000 میلی آمپر و سرعت شارژ 45 وات در سریعترین زمان ممکن گوشی را آماده به اجرای فرمانات شما میکند.
مزایا
- S Pen فوق العاده با کیفیت و کارایی بالا
- صفحه نمایش عالی
- عمر باتری بالا و شارژ سریع
- دوربین فوق العاده
- سخت افزار فوق العاده
معایب
- چیز خاصی پیدا نشد.
بهترین گوشی گیمینگ جهان ZTE Nubia Red magic 8 pro plus
سری گوشیهای ZTE در کشورما کمی ناشناخته هستند و صدالبته این به معنای ضعیف بودن محصولات این سری نمیباشد. گوشی Red magic 8 pro plus را میتوانیم به عنوان بهترین گوشی گیمینگ جهان بشناسیم. این محصول دارای طراحی فوق العاده زیبا و نمایشگر بزرگ است. برای استفاده کاربری سادهتر دوربین سلفی زیر نمایشگر قرار داده شده تا هنگام اجرای بازی با مشکلی مواجه نباشید. نمایشگر 6.8 اینچ بوده و فناوری به کار رفته در آن امولد است. نمایش بیش از 1 میلیارد رنگ، نرخ نوسازی 120 هرتز و رزولوشن 1116 در 2480 پیکسل عملکرد فوق العادهای را برای شما به نمایش میگذارد. چیپست این محصول اسنپدراگون 8 نسل 2 میباشد. باتری آن نیز از نوع لیتیوم پلیمری بوده و حجم آن برابر با 5000 میلیآمپر است. سخت افزار فوق العاده بود طراحی نیز گیمینگ است و از تریگرهای با کیفیتی بهره میبرد. سخت افزار این محصول شاید شبیه به بسیاری از گوشی شیائومی باشد، اما چیزی که این محصول را متمایز میسازد طراحی فوق العاده آن میباشد.
مزایا
- عمر باتری فوق العاده
- نمایشگر 120 هرتز، فناوری OLED
- امکانات ویژه اجرای بازی با تریگرهای قدرتمند
- و بسیاری دیگر...
معایب
- سروصدای فن هنگام داغ شدن
- لنز فوق عریض کمی ضعیف عمل می کند
گوشی ایسوس ROG Phone 5
اولین محصولی که در این راهنمای خرید گوشی گیمینگ قرار دارد، Rog Phone 5 شرکت ایسوس است که طراحی منحصر به فردی دارد. این مدل اواسط سال 2021 معرفی شده و در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 8، 12 و 16 گیگابایتی تولید شده است. این گوشی برای اجرای بازی ها متکی به یک پردازنده اسنپدراگون 888 است که قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد. صفحه نمایش آن نیز از نوع امولد است و از نرخ نوسازی 144 هرتز پشتیبانی می کند. نرخ نوسازی بالای نمایشگر سبب شده که تجربه گیمینگ بسیار خوبی داشته باشید و به کمک دکمه های کناری گوشی بتوانید حداکثر لذت را از بازی ببرید. همانطور که احتمالا می دانید، برای اجرای بازی های سنگین به باتری قدرتمند نیز نیاز دارید، این محصول به یک باتری 6000 میلی آمپری مجهز شده تا خیالتان از هر جهتی راحت باشد.
مزایا
- پردازنده قدرتمند
- صفحه نمایش و بلندگوهای با کیفیت
معایب
- نبود دوربین تله فوتو
- ابعاد بزرگ و وزن سنگین
گوشی لنوو Legion Phone Duel 2
دومین محصولی که در لیست بهترین گوشی گیمینگ به آن اشاره خواهیم کرد، لنوو Legion Phone Duel است! این مدل اواسط سال 2020 معرفی شده و هم اکنون می توانید آن را در بازار با حافظه های داخلی 256 و 512 گیگابایت با رم های 12 و 16 گیگابایتی تهیه کنید. پردازنده بکار گرفته از نوع اسنپدراگون 865 است که قدرت بالایی در اجرای بازی های سنگین دارد. صفحه نمایش این گوشی از نوع امولد است و خوشبختانه از نرخ نوسازی 144 هرتز پشتیبانی می کند؛ بنابراین بازی ها را می توانید با حداکثر تازه سازی ممکن اجرا کنید و تجربه گیمینگ خوبی را داشته باشید. وظیفه تامین انرژی گوشی نیز بر عهده یک باتری 5000 میلی آمپری است که از فست شارژ 90 هرتز پشتیبانی می کند.
مزایا
- عملکرد مناسب پردازنده
- صفحه نمایش 144 هرتز
- محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس 5
- عملکرد عالی پردازنده اسنپدراگون 888
- دارای دو پورت شارژ سریع
- دارای دو فن خنک کننده یکپارچه و یک پنل نور RGB در پشت
معایب
- قیمت نسبتا بالا
- بدون پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- عدم پشتیبانی از شارژ سریع بی سیم
- عدم مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
گوشی ردمی k40 گیمینگ
اگر بودجه زیادی برای خرید بهترین گوشی گیمینگ را ندارید، پیشنهاد می کنیم که نگاهی به ردمی k40 گیمینگ بیاندازید. این محصول اواسط سال 2021 معرفی شده و می توانید آن را در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 6، 8 و 12 گیگابایتی خریداری کنید. نمایشگر 6.67 اینچی این محصول از نوع اولد است و نرخ نوسازی آن هم به صورت 120 هرتز می باشد. شیائومی در این مدل از پردازنده مدیاتک دایمنسیتی 1200 بهره برده که قدرت پردازشی قابل قبولی برای اجرای بازی های سنگین دارد. در خصوص باتری و شارژدهی نیز جای نگرانی وجود ندارد چرا که ردمی k40 گیمینگ به یک باتری 5065 میلی آمپری مجهز شده است. این باتری از شارژ سریع 67 وات پشتیبانی می کند و قادر است گوشی را در مدت زمان معقولی شارژ نماید.
مزایا
- طراحی خوش ساخت
- پردازنده مناسب
- قیمت مقرون به صرفه
- تنظیمات شخصی سازی و قابلیت های مخصوص گیم
- سیستم خنک کننده عالی
- کیفیت صدای عالی
- عمر باتری طولانی
معایب
- عدم پشتیبانی از شارژ بی سیم
- نبود اسلات حافظه جانبی
- پورت قدیمی USB Type C 2.0
- عدم پشتیبانی از gyro-EIS
گوشی بلک شارک 4
از دیگر محصولات میان رده ای که در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار دارد، بلک شارک 3 است. شیائومی این دستگاه را اوایل سال 2020 در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 8 و 12 گیگابایتی معرفی نمود. سیستم عامل بلک شارک 3 با توجه به زمان عرضه آن به صورت اندروید 10 است که قابل ارتقا به نسخه های بالاتر نیز می باشد. پردازش و اجرای برنامه ها برعهده تراشه اسنپدراگون 865 است که بازی ها را به خوبی اجرا می کند. نمایشگر 6.67 اینچی آن نیز امولد است که از نرخ نوسازی 90 هرتز پشتیبانی می کند؛ شاید انتظار می رفت که در این محصول از نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده می شد اما شیائومی از آن بهره نبرده است. باتری بلک شارک 3 ظرفیتی 4720 میلی آمپری دارد و از شارژ سریع 65 وات پشتیبانی می کند.
مزایا
- قیمت مناسب نسبت به مشخصات فنی بکار رفته
- کیفیت بالای دوربین ها
- رابط کاربری Joy UI 12.5
- استفاده از تریگرهای بازی
- سیستم خنک کننده مناسب
معایب
- تجربه عکاسی متوسط
- حجم باتری کم
- عدم پشتیبانی از استاندارد IP
- عدم استفاده از محافظ صفحه گوریلا گلس
- عدم پشتیبانی از شارژ بی سیم
- عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
گوشی Poco X3 Pro
مدل بعدی که در لیست بهترین گوشی های گیمینگ میان رده قرار دارد، پوکو ایکس 3 پرو است. این دستگاه که در اوایل سال 2021 عرضه گردیده با وجود عرضه مدل پوکو ایکس 4 پرو هنوز به لطف چیپست قدرتمند بکار رفته، گزینه بهتری برای علاقه مندان به بازی می باشد. چیپست بکار رفته در این دستگاه، اسنپدراگون 860 بوده که هنوز جزو بهترین چیپست های ارائه شده برای گیم محسوب می شود. در حال حاضر نیز این پردازنده از قدرت پردازشی خوبی برخوردار است و می توانید بازی هایی همچون پابجی و یا فورت نایت را بدون نگرانی توسط این تراشه قدرتمند اجرا کنید.
ناگفته نماند که صفحه نمایش این محصول IPS LCD است و نرخ نوسازی آن به صورت 120 هرتز می باشد. نمایشگر گفته شده مصرف باتری کمی دارد و این موضوع سبب شده تا مدت زمان بیشتری از گوشی استفاده کنید. باتری پوکو X3 Pro ظرفیتی 5160 میلی آمپری دارد و برای استفاده های طولانی مدت به راحتی می توانید بر روی منبع تغذیه بکار رفته، حساب کنید.
مزایا
- طراحی زیبا و منحصر بفرد
- صفحه نمایش بزرگ به همراه نرخ نوسازی 120 هرتز
- پردازنده مناسب
- عمر باتری طولانی و پشتیبانی از شارژ سریع
- کیفیت دوربین های مناسب
- فیلمبرداری با کیفیت 4K
- پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- شارژ سریع
معایب
- حجیم بودن دستگاه
- زمان پاسخگویی پیکسل های صفحه نمایش ایده آل نیست
گوشی Razer Phone 2
دیگر مدلی که در لیست بهترین گوشی های گیمینگ میان رده قرار دارد، Razer Phone 2 است. این دستگاه نسبتا قدیمی است با این حال، در آن از پردازنده اسنپدراگون 845 استفاده شده که در آن زمان بسیار قدرتمند بود. در حال حاضر نیز این پردازنده از قدرت خوبی برخوردار است و می توانید بازی هایی همچون پابجی و یا فورتنایت را توسط آن اجرا کنید. ناگفته نماند که صفحه نمایش این محصول IPS LCD است و نرخ نوسازی آن به صورت 120 هرتز می باشد. نمایشگر گفته شده مصرف باتری کمی دارد و این موضوع سبب شده تا مدت زمان بیشتری از گوشی استفاده کنید. باتری Razer Phone 2 ظرفیتی 4000 میلی آمپری دارد و برای استفاده های طولانی مدت باید آن را همواره شارژ کنید.
مزایا
- طراحی زیبا و چشم نواز
- اولترا موشن و نرخ نوسازی 120 هرتز
- پردازنده مناسب
معایب
- نبود جک 3.5 میلی متری صدا
- داغ شدن گوشی در هنگام بازی
گوشی گلکسی S22 Plus
پس از معرفی گوشی هایی که مخصوص گیم طراحی و عرضه شدند، حال نوبت به طلایه داران صنعت گوشی یعنی گوشی های پرچمدار می رسد. در این جا داریم قصد داریم تا یکی از آخرین پرچمداران شرکت کره ای سامسونگ را معرفی کنیم. سامسونگ در ابتدای سال 2022 سری S22 از پرچمداران خود را معرفی و روانه بازار کرد. گوشی گلکسی S22 پلاس با بهره گیری از صفحه نمایش داینامیک امولد 2X که نرخ تازه سازی 120 هرتز را ارائه می کند، قطعا توجه هر گیمری را بابت کیفیت بالای ارائه شده توسط این نمایشگر، به خود جلب خواهد کرد. پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 شاید قابل اتکاترین بخش این دستگاه باشد.
توان پردازشی بالای ارائه شده توسط چیپست فوق قدرت اجرای تمامی بازی ها با بالاترین ویژگی های گرافیکی ارائه شده توسط بازی را داراست. میزان رم 8 گیگابایت و حافظه 128 و 256 گیگابایت به همراه باتری 4500 میلی آمپری از دیگر مشخصات این گلکسی است. درکل توانایی های بی نظیر گوشی اس 22 پلاس سامسونگ، قدرت بی نظیری در اجرای انواع بازی ها مخصوصا بازی های سنگین را فراهم می سازد. اگر در زمینه بودجه محدودیت خاصی ندارید، توصیه می کنیم حتما این مدل را جزو گزینه های بررسی بیشتر خود قرار دهید.
مزایا
- صفحه نمایش فوق العاده
- شارژ سریع 45 وات
- قدرت پردازشی بالا
معایب
- عکاسی در نور کم بهتر است
- حجم باتری نسبت به مدل S21 plus کوچکتر شده
- ارتقای کمی نسبت به مدل S21 Plus داشته
گوشی آیفون 13 پرومکس
آیفون 13 پرومکس لقب بهترین گوشی هوشمند کمپانی اپل را در سال ۲۰۲۱ کسب میکند. گوشی جدید آیفون، iPhone 13 Pro max که در 14 سپتامبر 2021 معرفی شد از قابیلتهای ویژهای برخوردار است. از نظر زبان طراحی، آیفون 12 و 13 پرومکس هیچ تفاوتی ندارند اما این گوشی همچنان جزو یکی از زیباترین گوشی های موبایلی است که به بازار عرضه شده. پنل نمایشی آیفون 13 پرومکس سوپر رتینا، که از رزولوشن 2778×1284 پیکسل برخوردار است. از ویژگیهای صفحه نمایش 6.7 اینچی iphone 13 Pro max میتوان به رفرش ریت 120 هرتزی، پشتیبانی از فناوری Dolby Vision، حداکثر روشنایی 1200 نیتی اشاره کرد.
در پنل پشتی این گوشی هوشمند یک ماژول مربعی قرار دارد که سه دوربین واید، اولتر اواید و تله فوتو به همراه حسگر LiDAR قرار دارد. آیفون 13 پرو مکس در بخش نرم افزاری خود با سیستم عامل IOS 15 روانه بازار شده است و چیپست قدرتمند A15 Bionic به عنوان قلب تپنده در دل این گوشی هوشمند قرار گرفته است. اسپیکرهای استریو و باتری با ظرفیت 4373 میلی آمپر ساعتی از دیگر مشخصات گوشی ایفون 13 پرو مکس است.
مزایا
- عملکرد فوق العاده عالی
- دوربین های عالی
- صفحه نمایش 120 هرتز
معایب
- خیلی بزرگ است
- فاقد تنظیمات روشن خاموش کردن در عکاسی ماکرو
- ناچ گوشی چندان جالب نیست
نتیجه گیری
اگر قصد خرید بهترین گوشی گیمینگ را دارید با توجه به اینکه گوشی های پرچمدار دارای بالاترین میزان قدرت پردازشی و صفحه نمایش با کیفیت هستند، می توانند گزینه وسوسه کننده ای برای گیمرها باشند اما باید خاطر نشان کنیم که پرچمداران بدلیل اینکه از تنظیمات مخصوص برای گیمرها بهره ای نبرده اند، چندان توصیه نمی شوند. درعوض ما توصیه می کنیم حتما نگاهی به گوشی های گیمینگی که برای بازی ها سفارشی سازی شده اند، از تریگرهای جذاب و کاربردی بهره می برند و همچنین بکارگیری از تنظیمات نرم افزاری سفارشی برای بازی ها سبب شده تا این گوشی ها بهترین گزینه ممکن برای بازی دوستان باشند. در انتها اگر مدل خاصی برای معرفی به بازی دوستان می شناسید و در لیست معرفی شده توسط سایت همه چی آنلاین قرار ندارد، می توانید از طریق بخش نظرات مدل فوق را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: techradar
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سینا سهرابی
564 روز پیشگوشی های zte یکی از بهترین گوشی گیمینگ حال حاظر است. بعضی از گوشی ها مثل میت 50 هواوی هم خیلی عالین. نمیدونم چرا اصلا به سری گوشی های هواوی توجهی نمیشه.
با آرزوی موفقیت
سید محمّدحسین نوربخش
564 روز پیشبله دوست عزیز حق با شماست
به عنوان یک هواوی یوزر باید بگم که گوشی های هواوی فوق العادهاند.
با آرزوی موفقیت