برای مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 باید فاکتورهای زیادی را در نظر گرفت. یکی از محبوبترین سری گوشیهای میانرده در همه جای جهان، سری Redmi Note است. در سمت دیگر با یکی از جدیدترین گوشیهای سری Poco روبرو هستیم که کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است. Poco X3 جزو پرفروشترین گوشیهای بازار کشور شده و راه را برای گوشیهای دیگر از این خانواده هموار کرده است. مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10، مقایسه بهترین میانردههای موجود است که با قیمتی معقول، تمام امکانات مورد نیاز اکثر کاربران را فراهم میکنند. Redmi Note 10 در ماه مارس ۲۰۲۱ و تنها دو ماه بعد از آن، پوکو m3 پرو به بازار عرضه شدهاند. در این مقاله از همهچی آنلاین، به مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 میپردازیم تا بتوانید انتخاب درستتری از میان آنها داشته باشید.
گذری به مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10
گوشی | پوکو m3 پرو | ردمی نوت 10 |
---|---|---|
نمایشگر | IPS LCD | سوپر امولد |
سیستم عامل | اندروید 11 - MIUI 12 | اندروید 11 - MIUI 12.5 |
پردازنده | مدیاتک دایمنسیتی 700 | اسنپدراگون 678 |
سنسور دوربین | سنسور واید 48 مگاپیکسلی سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی | سنسور واید 48 مگاپیکسلی سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی سنسور اولتراواید 8 مگاپیکسلی |
باتری و سرعت شارژ | باتری 5000 میلی آمپر ساعتی شارژ سریع 18 وات | باتری 5000 میلی آمپر ساعتی شارژ سریع 33 وات |
مقایسه طراحی و ساخت
مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 در زمینه طراحی و ساخت کار سختی نیست و در این زمینه شباهتها بیشتر از تفاوتها به چشم میآیند. هر دو گوشی از بدنهای پلاستیکی ساخته شدهاند که علاوه بر هزینه پایینتر، وزن دستگاهها را هم کنترل میکند. Redmi Note 10 با ابعادی ۱۶۰.۵ در ۷۴.۵ میلیمتر و قطر ۸.۳ میلیمتری ۱۷۸.۸ گرم وزن دارد. از سوی دیگر Poco M3 Pro در همه ابعاد ، هرچند نامحسوس اما کمی بزرگتر است؛ ۱۶۱.۸ در ۷۵.۳ با قطر ۸.۹ میلیمتر و وزن ۱۹۰ گرمی. نکته مهمی که در مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 نباید از قلم انداخت به استاندارد ضد آب و گرد و غبار بودنش برمیگردد. Redmi Note 10 با دریافت گواهی IP53 در برابر گرد و غبار و پاشش آب مقاوم است اما Poco M3 Pro هیچ گواهی خاصی را در این زمینه دریافت نکرده است. هر دو گوشی در سه رنگ به بازار عرضه شدهاند؛ رنگهای مشکی، سفید و سبز برای Redmi Note 10 و رنگهای زرد و مشکی و آبی برای Poco M3 Pro در نظر گرفته شده است. ماژول دوربین در قاب پشتی در هر دوی این گوشیها اندازه تقریبا یکسانی دارد اما در Poco M3 Pro با یک طراحی متفاوت، در یک قاب مشکی قرار گرفته است. این طراحی به قاب پشتی گوشی جلوه خاصی داده و آن را از گوشیهای دیگر متمایز میکند. دوربین سلفی هم بدون تفاوت خاصی، در میانه نمایشگر و به شکل یک برش حفرهای قرار گرفته است.
مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 از نظر نمایشگر
Poco M3 Pro و Redmi Note 10 به ترتیب نمایشگرهایی ۶.۵ و ۶.۴۳ اینچی دارند. به جز اختلاف ناچیز ۰.۰۷ اینچی، هر دو صفحه نمایش رزولوشن فول اچدی پلاس یا همان ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ دارند و توسط گوریلا گلس ۳ محافظت میشوند. با اینکه در نگاه اول همه چیز مشابه به نظر میرسد، نکته مهمی را نباید فراموش کنیم و آن هم تفاوت پنل استفاده شده در این گوشیها است. Poco M3 Pro از یک پنل IPS LCD استفاده میکند و نرخ بازسازی تصویر ۹۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیتی دارد. با اینکه چنین نمایشگری در این بازه قیمتی گزینه بسیار خوبی محسوب میشود، اما پنل Redmi Note 10 برگ برندهای برای آن است. پنل Super AMOLED استفاده شده در ردمی نوت، حداکثر روشنایی ۱۱۰۰ نیتی دارد و در مجموع انتظار میرود که تجربهای بهتر در همه زمینهها ارائه دهد؛ حقیقت هم همین است، اما در مورد نرخ بازسازی تصویر پوکو M3 پرو عملکرد بهتری دارد. با مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 از نظر نمایشگر باید گفت اگر تصویر بهتر و پر نورتر را ترجیح میدهید باید Redmi Note 10 را انتخاب کنید. اما در صورتی که نرخ بازسازی تصویر برای شما اهمیت بیشتری دارد و ترجیح میدهید تصویری روانتر داشته باشید، انتخاب Poco M3 Pro منطقیتر به نظر میرسد.
مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10: سختافزار و نرمافزار
تراشه به کار رفته در Poco M3 Pro، مدیاتک Dimensity 700 5G است که از هشت هسته پردازشی تشکیل شده است. این هشت هسته شامل ۲ پردازنده ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A76، ۶ پردازنده ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55 و پردازنده گرافیکی Mali-G57 میشود. در سوی دیگر مقایسه، Redmi Note 10 از تراشه Snapdragon 678 استفاده میکند که ۸ هستهای است و دو پردازنده ۲.۲ گیگاهرتزی Kyro Gold، ۶ پردازنده ۱.۷ گیگاهرتزی Kyro Silver و پردازنده گرافیکی Adreno 612 دارد. وبسایت NanoReview برای مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 از نظر تراشههای به کار رفته در آنها ارائه کرده است. باقی بخشها مشابه هستند و هر دو گوشی از حافظه رم ۴ و ۶ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی بهرهمند هستند. اندروید ۱۱، رابط کاربری MIUI 12 و امکان افزایش فضای ذخیرهسازی با کارت حافظه هم در هر دو گوشی فراهم شده است. در مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 از نظر عملکرد کلی، تفاوت چشمگیری وجود ندارد، اما در پوکو M3 پرو امکان استفاده از شبکه 5G فراهم شده که برگ برنده بزرگی برای آن محسوب میشود.
مقایسه دوربین
از آنجا که کیفیت دوربین برای اکثر کاربران اهمیت بالایی دارد، دیگر همه گوشیهای میانرده هم از لنزهای چندگانه استفاده میکنند. استفاده از چند لنز در قاب پشتی، گزینههای بیشتر برای عکاسی و در نتیجه حق انتخاب بیشتری را برای کاربران فراهم میکند. در همین راستا، Redmi Note 10 از چهار لنز مختلف بهرهمند است؛ لنز اصلی یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی از نوع عریض است که در هر شرایطی عکسهای خوبی را ثبت میکند. تنها شرایطی که کیفیت عکسها پایینتر از معمول است در تاریکی شب است که در چنین مواردی هم به کمک حالت عکاسی در شب میتوانید تصاویر بهتری ثبت کنید. نباید انتظار دوربین یک پرچمدار را داشت، اما با توجه به بازه قیمتی اقتصادی Redmi Note 10 عکسها و فیلمها کاملا قابل قبول هستند. با کیفیت حداکثر 4K و ۳۰ فریم بر ثانیه هم میتوانید فیلمبرداری کنید ولی نباید انتظار لرزشگیر اپتیکال داشته باشید. لنز دوم هم ۸ مگاپیکسلی و از نوع فوق عریض است که طبق انتظار کیفیت پایینتری نسبت به دوربین اصلی دارد. در شرایط نوری مناسب با این لنز میتوانید عکسهای خوبی بگیرید، اما اگر نور مناسبی وجود نداشته باشد نباید روی آن حساب خاصی باز کنید. دو لنز دیگر ۲ مگاپیکسلی هستند که یکی برای عکاسی ماکرو و دیگری فقط برای سنجش عمق کاربرد دارند.
در سوی دیگر مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10، برای پوکو M3 پرو مجموعه سهگانه دوربین در نظر گرفته شده است. دوربین اصلی از لنز مشابه ردمی نوت ۱۰ استفاده میکند و شرایطی تقریبا برابری دارند؛ تنها اختلاف در فیلمبرداری است که با توجه به تراشه مدیاتک استفاده شده در این گوشی، حداکثر رزولوشن برای فیلمبرداری 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه است. متاسفانه از دوربین فوق عریض هم خبری نیست و تنها لنزهای به کار رفته همان دو لنز ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق هستند. دوربینهای سلفی هم در Redmi Note 10 و Poco M3 Pro، به ترتیب ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی هستند. در مجموع هر دو گوشی کیفیت مطلوبی را ارائه میکنند اما اگر دوربین فاکتور اصلی شماست، در مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10، انتخاب ردمی نوت ۱۰ معقولتر به نظر میرسد.
مقایسه باتری
با اینکه ظرفیت باتری استفاده شده در Poco M3 Pro و Redmi Note 10 یکسان و ۵۰۰۰ میلیآمپری است، اما تفاوتهایی در این زمینه وجود دارد. با توجه به تفاوت تراشهها و نوع پنل نمایشگر استفاده شده در این دو گوشی، میزان شارژدهی کمی متفاوت است. با یک شارژ کامل Redmi Note 10 میتوانید ۲۰ ساعت و ۱۳ دقیقه ویدئو تماشا کنید، اما در Poco M3 Pro این مقدار برابر با ۱۶ ساعت و ۳۶ دقیقه است. در مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 از نظر باتری، باید به سرعت شارژ هم اشارهای کنیم؛ با اینکه Poco M3 Pro از شارژر سریع ۱۸ واتی پشتیبانی میکند، سرعت شارژ Redmi Note 10 به ۳۳ وات میرسد. این سرعت تقریبا دو برابری، باعث میشود باتری ردمی نوت ۱۰ سریعتر شارژ شود و به واسطه نمایشگر Super AMOLED و تراشه کممصرفتر، شارژدهی بیشتری هم داشته باشد.
جمعبندی
در پایان مقایسه Poco M3 Pro با Redmi Note 10 باید هر دو گوشی را میانردههای بسیار مناسبی بدانیم. هر دو گوشی مورد نظر در تمام بخشها استانداردهای لازم را دارند؛ از نمایشگر و قدرت سختافزاری گرفته تا دوربین باکیفیت و دوام بالای باتری. به عنوان جمعبندی، اگر مقاومت در برابر آب و گرد و خاک، نمایشگر Super AMOLED، شارژدهی کمی بهتر و فیلمبرداری 4K برایتان اهمیت بیشتری دارد بهتر است Redmi Note 10 را انتخاب کنید. اما اگر نمایشگر ۹۰ هرتزی و پشتیبانی از 5G را مهمتر میدانید Poco M3 Pro برای شما انتخاب مناسبتری به نظر میرسد.
دیدگاه خود را بنویسید