قبل از اینکه به سراغ مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی برویم، بیایید کمی درباره رواج گوشی موبایل در دنیای امروز بگوییم. همانطور که میدانید سالهاست که به علت دسترسی راحتتر گوشی هوشمند نسبت به کامپیوترها و تبلتها استفاده از این محصولات جز لاینفک زندگی انسانها در سراسر جهان شده است.
همچنین هیچکس نمیتواند منکر این موضوع شود که گوشیهای هوشمند نقش مهمی در دسترسی مردم به اینترنت و شبکههای اجتماعی دارند، آنچنان که استفاده از آنها در تمام جوامع پیشرفته و در حال توسعه به جزء ضروری از زندگی افراد بدل شده است.
در این میان با وجود تعدد برندها و قیمتها شناخت ویژگیهای عمومی برندی که قصد خرید آن را داریم و همچنین بررسی ویژگیهای مهم آن از جمله عمر باتری، کیفیت صفحه نمایش، کیفیت دوربین، حافظه و سرعت پردازنده به انتخاب هوشمندانه ما مطابق با بودجه و نیاز کاریمان کمک شایانی خواهد کرد. در این مطلب سعی کردهایم به مقایسه گوشی ریلمی با سامسونگ بپردازیم. با ما همراه باشید تا بتوانید در خرید گوشی بهترین انتخاب را داشته باشید.
برند سامسونگ: غول کره ای گوشی های هوشمند
بدون شک وقتی صحبت از اندروید میشود، سامسونگ با خط تولید قدرتمند و قیمتهای متنوع، اولین نامی است که در ذهن نقش میبندد. هر چند که برخی از گوشیهای ابتدایی و میانرده سامسونگ که از نظر ویژگیها اشتراکات زیادی دارند، ممکن است خریدار را دچار سردرگمی کنند. ولی در نهایت نام این برند بین بقیه برندها همیشه میدرخشد. سامسونگ طبقهبندی گوشیهای خود از پرچمدار، میانرده و پایینرده را با حروف انگلیسی مشخص کرده است.
بدین ترتیب که سری S و Note طبقه پرچمدار این برند، سری M و F گوشیهای میانرده و سری A گوشیهای پایینرده و میانرده برند سامسونگ محسوب میشوند. البته در این میان سری F نسبت به بقیه جدیدتر است و با هدف رقابت با گوشیهای میانرده چینی عرضه شده است. علاوه بر اینها سری Z برند سامسونگ با عنوان گوشیهای تاشو سامسونگ که برای اولین بار در 2019 به بازار عرضه شدند نیز مشتریان مخصوص به خود را دارد.
برند ریلمی: رقیبی جدید برای گوشی های اقتصادی سامسونگ
در دنیای گوشی های هوشمند، گوشی ریلمی رقیب نسبتاً نوظهوری است. همین که شما با عبارت «مقایسه گوشی ریلمی با سامسونگ» وارد این صفحه شدهاید گواهی از قدرت این برند است!
این تازهکار چینی با طیف وسیعی از گوشیهای منحصربهفرد و اغلب باکیفیت و قیمتهای منصفانه، صنعت موبایل را تکان داده است. شاید ریلمی در ابتدا این بخش را مدیون ارتباطش با کمپانی اوپو بود. اسکای لی بنیانگذار ریلمی، قبلاً معاون اوپو بود و این دو شرکت زیرساختهای تحقیق و توسعه و مهندسی خود را به اشتراک میگذاشتند. اما در سال 2018 این برند به طور رسمی از اوپو جدا شد و علاوه بر آسیا به بازارهای اصلی اروپا و افریقا نیز راه پیدا کرد. گوشیهای ریلمی نسبت به قیمتهای مناسبشان عملکرد خوبی دارند و اغلب تمرکزشان روی سرعت است از سرعت پردازندهها گرفته تا سرعت شارژ موبایل.
در واقع سیاست این برند ارائه گوشیهایی با بهرهوری از جدیدترین تکنولوژیها و کمترین قیمت است. به همین جهت مدلهای مختلف در این برند نسبت به گوشیهای همقیمت در برندهای دیگر از کیفیت بالاتری برخوردارند. طبقهبندی گوشیهای ریلمی به صورت سری 1 تا 9، سری C، سری X، سری GT، سری U و سری Narzo هستند که سری GT پرچمدار این برند است.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی در بخش طراحی گوشی و صفحه نمایش
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی در بخش صفحه نمایش مشخص میکند سامسونگ از نظر طراحی در سریهای مختلف ویژگیهای متفاوتی را لحاظ کرده است. این موضوع باعث تنوع بیشتر شکل و وزن گوشیهای این برند شده است. او با این باور که اصالت از ترکیب اندیشه درست، تحقیقات گسترده، زمان و تلاش زیاد ناشی می شود هویت سری Galaxy را ایجاد کرد.
پیروی از این طرز فکر امکان افزودن امکانات جدید با حفظ استانداردها را برای سامسونگ فراهم کرد. در سریهای پرچمدار سامسونگ ما با دو طراحی متفاوت روبرو هستیم. در سری اس از S1 که از سال 2010 رونمایی شد تا سری S21 که در ژانویه 2021 معرفی شد ما همواره شاهد یک طراحی زیبا و ظریف با گوشههای منحنی هستیم. البته در سری جدید این گوشیها یعنی S22 با سنتشکنی روبرو میشویم و تلفیقی از سری اس و سری نوت سامسونگ را در دل S-Pen مشاهده میکنیم.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی همچنین نشان میدهد در گوشیهای سامسونگ ذکر این نکته ضروریست که صفحههای نمایش در سری اس از S6 به صورت Edge Screen یا صفحههای نمایش لبهدار عرضه شده است. سامسونگ تا جدیدترین سری اس یعنی S22 این ویژگی جذاب را حفظ کرده است. در سری نوت از Note 1 تا Note9 با طراحی نسبتاً ظریفتری مشابه با سریهای اس روبرو هستیم، ولی از Note 10 به بعد طراحی گوشی حالتی زاویهدار و شکل مستطیلی به خود میگیرد که باعث شده نسبت به سری اس شکل رسمیتری داشته باشد.
در هر دو سری اس و نوت از سری 10 به بعد دوربین از وسط گوشی به سمت چپ آن انتقال مییابد و تغییرات زیبایی در طراحی و تفاوتهای اساسی در پنل لنزها شاهد هستیم. به علاوه در هر دو سری اس و نوت صفحههای نمایش به مرور از 4 و 5 اینچ به 9.6 اینچ و رزولوشن از 800*480 به 3088*1440 ارتقا پیدا میکند. در سریهای میانرده گوشی سامسونگ مثل A از نظر ظاهری طراحی منحصربفردی وجود ندارد و در مدلهای مختلف این سری به جز تغییراتی در شکل و پنل لنزهای دوربین تفاوت ویژهای به چشم نمیخورد ولی همواره تلاش شده تا ظاهر مطلوبی داشته باشند.
ابعاد این گوشیها از 5.4 اینچ به مرور زمان به 7.6 اینچ ارتقا مییابد. این ارتقا در رزولوشن گوشیها نیز وجود دارد و در مدلهای مختلف در طول سالها به 2400*1080 ارتقا مییابد. سری M که سری اقتصادی و پایینرده گوشیهای سامسونگ است طراحی بسیار معمولی دارد و ظرافتی در آن نیست چون در این سری تاکید بر باتری گوشی است و ظاهر اهمیتی ندارد.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی نشان میهد در گوشیهای ریلمی با یک استایل و ابعاد نسبتاً مشابه در تمامی سریها از پرچمدار تا پایینرده مواجه هستیم. گوشیهایی با حاشیههای باریک، گوشههای منحنی، پنل دوربین پشتی شکیل و دوربین سلفی در سمت چپ. در سری پرچمدار ریلمی مثل GT2 قاب پشتی گوشی با مواد پلیمری زیست محیطی ساخته شده که حس کاغذ را به شما منتقل میکنند.
البته یک نسخه دیگر با پنل پشتی شیشهای استاندارد ساخته شده که نیاز افرادی که این مدل را دوست ندارند نیز برآورده شود. نمایشگر 6.7 اینچی گوشی GT 2 Pro از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. یک صفحه نمایش AMOLED با پشتیبانی از یک میلیارد رنگ، کیفیت ۳۲۰۰ * ۱۴۴۰ پیکسل، وضوح Quad HD + ، قطر ۶.۷ اینچ و فناوری LTPO 2.0 است. این نمایشگر نرخ تازهسازی تطبیقی از ۱ تا ۱۲۰ هرتز را امکانپذیر میکند. بین گوشیهای میانرده ریلمی که 9 Pro+ جزو بهترین آنهاست شاهد نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی AMOLED با رزولوشن فول HD+هستیم که کیفیت و رزولوشن خوبی دارد.
هرچند روشنایی آن میتوانست بهتر باشد، اما زیر نور آفتاب مشکلی برای دید ایجاد نخواهد شد. از نقاط قوت این نمایشگر تراکم 411 پیکسل در اینچ آن است که با رزولوشن Full Hd کیفیت خوبی ارائه میدهد. نکته دیگر طراحی منحصربهفرد گوشی با لایه فتوکرومیک قاب آن است که زیر نور مستقیم خورشید در عرض ۳ ثانیه تا حدی قرمز رنگ میشود و در عرض ۵ دقیقه میتواند به حالت اولیه خود یعنی رنگ آبی برگردد.
در گوشیهای اقتصادی ریلمی مثل C35 میبینیم که در طراحی ظاهری از گوشیهای جدید آیفون الگوبرداری شده است. این تاثیر در کنارههای باریک گوشی، جلوهی شیشهای در پشت و شکل پنل دوربین مشخص است. سازندگان از نمایشگر 6.6 اینچی IPS با وضوح +Full HD و نرخ تازهسازی 60 هرتزی برای صفحه استفاده کردهاند که در این بازه قیمت بسیار باکیفیت است. روشنایی صفحه نیز به اندازهای بالا هست که در محیطهای روشن و پرنور، بتوان نمایشگر را بدون هیچ مشکلی اشاره کرد. تراکم پیکسلی صفحه برابر با 401 پیکسل در هر اینچ است که برای یک گوشی رده پایین، واقعا خوب است.
مقایسه گوشی ریلمی با سامسونگ مشخص میکند در مدلهای پایینردهی ریلمی نیز مانند Narzo50A مشاهده میکنیم که گوشی نه تنها زیبا نیست، بلکه هیچ المان خاصی ندارد!! ضخامت نسبتاً زیادی دارد و قاب و فریم پلاستیکی آن برای یک گوشی ارزانقیمت مسئله عجیبی نیست. قاب پشتی از دو بافت مختلف تشکیل شده است: نیمه سمت چپ بافت نسبتاً زبر بهنظر میرسد و نیمه سمت راست کاملاً مسطح طراحی شده و بافت خاصی ندارد.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی در بخش قاب دوربین نشان میدهد ماژول دوربین پشت روی قاب پشتی یک مربع بسیار بزرگ است که سه دوربین پشت به همراه فلش LED و حسگر تشخیص اثر انگشت را در خود قرار داده است. روی قاب جلوی این گوشی یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی از نوع IPS را مشاهده میکنید که وضوح تصویر ۷۲۰ در ۱۵۰۰ پیکسل را پیشروی کاربران قرار میدهد.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی در بخش دوربین
طبق بررسی و مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی، گوشیهای سامسونگ از نظر دوربین پیشرفت فوق العادهای داشتهاند. دوربینهای گلکسی اس و نوت که در ابتدا با کیفیت 8 مگاپیکسل به بازار عرضه میشدند، اما اکنون به لنزهای 108 مگاپیکسلی مجهز شدهاند. در مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی برای مثال میتوان به جدیدترین سری اس اشاره کرد. این دوربین به ماژولهای زیر مجهز شده است:
- دوربین عریض ۱۰۸ مگاپیکسلی با اندازه سنسور ۱/۱.۳۳" اینچی و ضریب اف ١.٨
- دوربین تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۳ برابری اپتیکال
- دوربین پریسکوپ تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۱۰ برابری اپتیکال و زوم ۱۰۰ برابری دیجیتال
- دوربین فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۲۰ درجهای نام Nightography
مجموعه بالا برای قابلیتهای عکاسی در شب در نظر گرفته شده است. دوربین سلفی اما درست مانند قبل یک لنز ۱۰ مگاپیکسلی با همان مشخصات است.
اس 22 سامسونگ همچنین امکان فیلمبرداری فریم خودکار را دارا است که تنها کافیست در این حالت روی سوژه ضربه بزنید؛ گوشی بهطور خودکار و با توجه به حرکت سوژه فوکوس و کادربندی را تنظیم میکند.
طبق مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی، نوت ۲۰ اولترا سامسونگ نیز با یک دوربین عریض ۱۰۸ مگاپیکسلی، لنز فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۲۰ درجه و لنز تله فوتو با وضوح ۱۲ مگاپیکسلی، زوم اپتیکال ۵ برابر و بزرگنمایی فوق العاده تا ۵۰ برابر به همراه یک سنسور لیزر فوکوس خودکار است. بین گوشیهای میانرده سامسونگ نیز در بعضی از مدلها مانند A71 و A51 که مجهز به 4 دوربین هستند سعی بر این شده با قابلیت لنز واید، اولترا واید و ماکرو، فلش LED و فوکوس خودکار هرچند که جزییات دقیقی ارائه نمیدهند، ولی تا حدی انتظارات کاربران را برآورده کنند.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی نشان میدهد کیفیت دوربین گوشیهای ریلمی با توجه به قیمتهای بهصرفه این برند همیشه از کاستیهای آن به شمار رفته است. در مدل GT2 pro دوربین سهگانه پشت گوشی از یک دوربین 50 مگاپیکسلی با کیفیت عالی بهره میبرد. در کنار آن یک دوربین 50 مگاپیکسلی اولتراواید و دوربین 3 مگاپیکسلی میکروسکوپی قرار گرفته است.
فلش LED دوگانه و تصویربرداری HDR و پانوراما از دیگر قابلیتهای دوربین اصلی گوشی هستند. ولی اگر طرفدار عکسهای سلفی باشید دوربین جلوی 32 مگاپیکسلی این گوشی همراه با قابلیت فیلمبرداری کیفیت 1080 و وضوح 4K برای شما مناسب خواهد بود.
طبق مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی ما دریافتیم در ریلمی 9 Pro+ مشخصات دوربین از قرار زیر است
- دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی F / 1.8
- ماکرو اختصاصی 2MP F / 2.4
- لنز فوق عریض 8 مگاپیکسلی F / 2.2
- به عنوان دوربین سلفی یک لنز 16 مگاپیکسلی F / 2.5، 1/3، 1.0 میکرومتر
مجموعاً دوربین این سری ریلمی برای عکسهای نور روز مناسبتر هستند و در محیطهای کم نور عکس با کیفیتی ارائه نمیدهند. به جز لنز ماکرو سایر لنزها جزئیات قابل قبول و استانداردی را در تصاویر ارائه میدهند.
در ریلمی مدل C35 در بخش پشتی میزبان سیستم دوربین سه گانه با لنز اصلی 50 مگاپیکسلی در کنار دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو و دوربین 2 مگاپیکسلی سنجش عمق است. به نظر میرسد ریلمی تلاش کرده در عین حفظ تعداد سنسورهای دوربین، قیمت را پایین نگه دارد. لنز اصلی کیفیت قابل قبولی دارد ولی مجدداً باید در نظر داشت که اصلاً نباید انتظار تصاویر مطلوب در محیطهای کمنور را داشت.
در مدل ردهپایین ریلمی یعنی نارزو 50A سه دوربین پشتی را میبینیم که دوربین اصلی این گوشی از یک حسگر واید با دیافراگم f/1.8 بهره میبرد که به لرزشگیر خودکار تشخیص فاز هم مجهز شده است. دوربین دوم حسگر ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 دارد که برای عکسهای ماکرو مورد استفاده قرار میگیرد. دوربین سوم این گوشی یک حسگر ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 دارد که وظیفه تشخیص عمق را به عهده دارد. به علاوه دوربین سلفی هم یک حسگر ۸ مگاپیکسلی واید با دیافراگم f/2 دارد. این گوشی ویدئوهای Full HD با وضوح 30 فریم را ضبط میکند که کیفیت خوبی ندارد.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی: پردازنده و سیستم عامل
وقتی از CPU موبایل صحبت میکنیم منظور System on chip یا سیستم روی تراشه است. تمام هستههای پردازشی یک موبایل، امکانات گوشی نظیر میزان مگاپیکسل دوربین و همچنین کیفیت فیلمبرداری به این تراشه و توانایی آن در پردازش اطلاعات توسط آن وابسته است. در حال حاضر بیشتر گوشی های ساخته شده توسط شرکتهای بزرگ از پردازندههای Snapdragon، Exynos، Mediatek و Kirin استفاده میکنند.
جدیدترین گوشیهای پرچمدار سامسونگ مانند اس ۲۲ با پردازنده ۴ نانومتری اگزینوس ۲۲۰۰ و همچنین مدل اسنپدراگون 8 نسل 1 با اندروید ۱۲ به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ One UI 4.1 در بخش نرمافزار این گوشی به کار رفته است. حافظه گلکسی اس ۲۲ مانند سری قبلی آن است و در مدلهای مختلف ۱۲۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم عرضه میشود که همین موضوع باعث شده اختلاف قیمت چندانی بین آنها نباشد. نوت 20 اولترا نیز با تراشه ۷ نانومتری اگزینوس 990 که دارای پردازنده 8 هستهای و پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11 که مکمل پردازنده اصلی است گوشی بی نقص و بسیار پرسرعت برای اجرای برنامهها و بازیها است.
از سمت دیگر بخش نرمافزاری نوت ۲۰ اولترای سامسونگ به جدیدترین نسخه از رابط کاربری سامسونگ یعنی One UI 2.5 و اندروید ۱۰ مجهز شده است. در گوشیهای میانرده و پایینرده سامسونگ یعنی A و M نیز دارای اندروید 11 و 12 با قابلیت به روز رسانی در سریهای جدیدتر و همچنین پردازندههای اسنپدراگون، اگزینوس، اسپردتروم و مدیاتک میباشند.
طبق بررسی و مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی، در برند ریلمی تمرکز بیشتر روی سرعت است. پردازندههای متداول در این برند اسنپدراگون و مدیاتک و سیستم عامل همهی آنها اندروید است. در مدل پرچمدار ریلمی Gt2 pro، وجود چیپست Snapdragon 8 Gen 1 باعث سرعت بالای پردازش آن میشود. همچنین CPU هشت هستهای و پردازشگر گرافیکی Adreno 730 این عملکرد را تکمیل میکند و احتمالاً در اجرای بازیهای سنگین به مشکلی بر نخواهید خورد.
حافظه داخلی بالای گوشی شما را از کارت حافظه بینیاز میکند. کمترین مقدار حافظه داخلی 128 گیگابایت و بیشترین آن 256 گیگابایت است. مقدار حافظه RAM 8 یا 12 گیگابایت و اندروید آن 12 است. در سری میانرده همچون ریلمی 9 پرو پلاس قدرت گوشی را تراشه 6 نانومتری MediaTek Dimensity 920 5G تامین میکند. این دستگاه در نسخههای مجهز به 6/8 گیگابایت رم و حافظه 128 و 256 گیگابایت با اندروید 12 در بازار موجود است.
با بررسی و مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی دریافتیم در ریلمی C35 با چیپست یوسونیک Tiger T616 با پردازنده هشت هستهای، دو هسته پردازشگر 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A75 و شش هسته پردازشگر 1.8 گیگ گیگاهرتزی Cortex-A5، و پردازشگر گرافیکی Mali-G57 MP1 روبرو هستیم که پردازش سریع برنامهها را امکانپذیر میکند. گوشی ریلمی C35 در دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی با 4 گیگابایت حافظه رم و پشتیبانی از کارت حافظه میکرو اس دی به فروش میرسد. گوشی نارزو 50A با اندروید ۱۱ و رابط کاربری Realme UI 2 سرعت خوبی دارد. در واقع این موضوع باعث شده که روی این گوشی که سختافزار خیلی قدرتمندی ندارد برنامهها راحت اجرا شوند.
از دیگر ویژگیهای رابط کاربری Reamle UI 2 این است که امکان شخصیسازی نسبتاً خوبی را در اختیار کاربران قرار میدهد و از امنیت قابل قبولی برخوردار است. قابل ذکر است که ریلمی Narzo A50 منوی فارسی ندارد. این گوشی تراشه مدیاتک Hleio G85 با یک پردازنده هشت هستهای دارد که این پردازنده شامل دو هسته Cortex-A75 با فرکانس ۲ گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز میشود. همچنین پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 هم روی این تراشه دیده میشود. این مدل ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی دارد. البته که این گوشی از کارت حافظه هم پشتیبانی میکند و میتوان به این شکل میزان حافظه داخلی را افزایش داد.
مقایسه گوشی ریلمی با سامسونگ؛ باتری و منبع تامین انرژی
باتری گوشی موبایل به عنوان یک منبع DC، ولتاژ و جریان برق مورد نیاز گوشی را تامین میکند. باتری یک محفظه قابل شارژ است که باید دارای طول عمر طولانی و عملکرد عالی باشد. ولتاژ تولید شده معمولاً برای هر کدام از باتری ها در محدوده 3.6 الی 4.1 ولت قرار می گیرد و جریانهای معرفی شده روی باتری موبایل عموماً بر حسب میلیآمپرساعت (mAh) است که در واقع این میزان جریاندهی باتری با عنوان ظرفیت باتری تعریف میشود. این میزان براساس نوع باتریها و همچنین میزان درخواست گوشیهای موبایل بین 600 الی 6000 میلی آمپر ساعت است؛ بهوسیله این میزان نیز میتوان مدت نگهداری شارژ، کارکرد باتری و میزان جریاندهی آن را برحسب ساعت محاسبه کرد.
مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی برای ما معلوم کرد در گوشیهای پرچمدار، اس 22 اولترا با وجود قلم گوشی دارای حجم باتری 5000 میلیآمپرساعتی است. این گوشی از شارژر ۴۵ واتی و شارژ معکوس بیسیم ۴.۵ وات و شارژ سریع بیسیم 15 واتی پشتیبانی میکند. گلکسی نوت ۲۰ اولترا از یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپری استفاده میکند. این گوشی با پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع ۲۵ واتی قادر است در عرض یک ساعت به طور کامل شارژ شود. نوت 20 اولترا از شارژ بیسیم ۱۵ واتی نیز پشتیبانی میکند و قابلیت شارژ گوشیهایی که از تکنولوژی شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند را بهصورت معکوس و با سرعت ۴.۵ وات دارد. شارژدهی گوشی Note 20 اولترا با مصرف متوسط روزانه بهراحتی یک روز را دوام میآورد.
با مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی همچنین دریافتیم گوشیهای پایینرده و میانرده سامسونگ نیز از باطریهای 4500 تا 5000 میلیآمپرساعتی برخوردار هستند. در این میان در سری M سامسونگ که تمرکزش روی باتری است، مدل M62 با ظرفیت باتری 7000 میلیآمپری جلب توجه میکند. بر اساس ادعای سامسونگ، باتری M62 میتواند به مدت ۲۴ ساعت در حالت وبگردی، ۳۳ ساعت در حالت پخش فیلم، ۱۴۵ ساعت در حالت پخش فایلهای صوتی و ۵۰ ساعت در حالت برقراری تماس دوام بیاورد.
همچنین این گوشی از تکنولوژی شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکند و به خاطر مجهز بودن به فناوری شارژ معکوس، میتوان از آن به عنوان پاوربانک نیز بهره برد و دیگر لوازم مانند ساعتهای هوشمند و هندزفریهای بیسیم را شارژ کرد. M51 نیز مدل دیگری از سری ام با ظرفیت 7000 میلیآمپر از نظر دوام باتری حرف زیادی برای گفتن دارد. این یکی از مهمترین پارامترها در مقایسه گوشی ریلمی با سامسونگ است.
در مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی همچنین مشخص شد برند ریلمی دارای باتریها با عملکرد بسیار خوبی است. گوشی GT2 Pro از یک باتری پرقدرت 5000mAh بهره میبرد که از طول عمر مناسبی برخوردار است. باتری GT2 Pro از شارژ سریع 65 واتی پشتیبانی میکند. یعنی تقریباً در 30 دقیقه گوشی کاملاً شارژ میشود. در جعبه گوشی جدید ریلمی شارژر هم وجود دارد هرچند که نبود شارژ بیسیم در مورد پرچمدار ریلمی عجیب به نظر میرسد. در ریلمی ۹ پرو پلاس یک باتری 4500 میلیآمپرساعتی وجود دارد که از شارژ 60 واتی SuperDart نیز پشتیبانی میکند.
طبق ادعای ریلمی باتری این مدل در عرض 45 دقیقه به طور کامل شارژ میشود و طبق تستها استقامت باتری ۱۱۷ ساعت است. در نارزو 50A باتری از ویژگیهای مهم آن محسوب میشود. یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی برای نارزو 50A در نظر گرفته شده که به فرد اجازه میدهد در طول روز به راحتی با گوشی کار کند. این باتری با یک شارژ ۱۸ وات عرضه شده است که با سرعت نسبتاً خوبی باتری را شارژ میکند، اما همچنان سرعت شارژ کامل باتری در مقایسه با دیگر گوشیهای بازار چندان بالا نیست.
یکی دیگر از ویژگیهای این گوشی با مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی، قابلیت شارژ معکوس گوشی ریلمی است. با این ویژگی میتوانید سایر وسایل خود را بهواسطه باتری این گوشی شارژ کنید. البته شارژ معکوس این گوشی سرعت بالایی ندارد. ریلمی C35 یک باتری 5000 میلیآمپر ساعتی وجود دارد. یکی از چیزهایی که در این مدل بسیار جالب است، پشتیبانی این گوشی از فناوری شارژ سریع 18 وات است. در نتیجه برای شارژ کامل گوشی، مدت زمان کمتری را باید منتظر ماند. این در حالیست که بسیاری از محصولات مشابه و همرده از جمله گلکسی A03s سامسونگ، فاقد چنین قابلیتی هستند و شارژ کامل باتری آنها مدت زیادی طول میکشد.
سخن آخر
همانطور که ملاحظه کردید مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی مشخص کرد که هر گوشی اقتصادی در هر دو برند، مشخصات خاص خود را دارد. در برخی از سریها شما با ویژگیهای برجستهای روبهرو هستید و در برخی دیگر امکانات کاملاً معمولی است. بنابراین مقایسه گوشی سامسونگ با ریلمی نشان میدهد شما باید با توجه به نیاز خود به سراغ این گوشیهای مقرونبهصرفه بروید. بهطور کلی هرگز نمیتوان از قدرت دوربینهای سامسونگ چشمپوشی کرد. از سمت دیگر باتریها در ریلمی در کیفیت خوبی ارائه شده است. بنابراین نیاز خود را بسنجید!
منبع: gadgets360
دیدگاه خود را بنویسید