کمپانی نوکیا که سعی دارد در تمام رده‌های قیمتی محصولی برای ارائه داشته باشد، در سال 2019، گوشی nokia 2.2 را در یک رویداد مطبوعاتی در هند به کاربران معرفی کرد. با این که برند نوکیا نسبت به کمپانی‌هایی همچون اپل یا سامسونگ طرفداران کم‌تری دارد، ولی گوشی‌های رده میانی این کمپانی در سال 2019 در رقابت بین میان‌رده‌ها حرفی برای گفتن داشتند. مشخصات گوشی 2.2 نوکیا هم این گوشی را به گزینه مناسبی برای کاربران اندروید با نیاز معمول و روزانه تبدیل کرده است. مناسب بودن قیمت گوشی 2.2 نوکیا باعث شده که کاربران بیش‌تری قدرت خرید آن را داشته باشند. در این مقاله به بررسی گوشی nokia 2.2 خواهیم پرداخت.

تخفیف ویژه خوانندگان بلاگ (محدود)
قبل از خرید، مشاوره تخصصی رایگان بگیرید
+
کد  تخفیف ویژه بلاگ را دریافت کنید.

روی شماره زیر کلیک کنید:

 معرفی نوکیا 2.2

 معرفی نوکیا 2.2

نوکیا 2.2 بخشی از یک پروژه به نام  Android One گوگل است. بر اساس ادعای کمپانی  HMD Global، مقرون‌به‌صرفه‌ترین اسمارت‌فونی که تا زمان معرفی نوکیا 2.2، توسط این شرکت در پروژه Android One تولید شده، گوشی Nokia 2.2 است. قیمت گوشی 2.2 نوکیا در زمان عرضه معادل 90 یورو اعلام شد که برای یک اسمارت‌فون قیمت پایینی محسوب می‌شود. مشخصات گوشی 2.2 نوکیا، با در نظر گرفتن قیمت آن عملکرد قابل قبولی را برای این گوشی رقم زده است. گوشی نوکیا 2.2 در دو رنک مشکی و خاکستری و با قیمت 90 یورو به کاربران معرفی شد.

مشخصات گوشی 2.2 نوکیا

مشخصات گوشی 2.2 نوکیا

در بررسی گوشی Nokia 2.2 به صفحه نمایش 5.7 اینچی با طراحی ناچ و وضوح تصویر فول اچ دی، تنها یک ماژول دوربین و باتری قابل تعویض توسط کاربر برخواهید خورد. از دیگر مشخصات گوشی نوکیا 2.2 می‌توان به سیستم عامل اندروید نسخه 9.0 (اندروید پای) و پشتیبانی از اندروید وان اشاره کرد. در ادامه به بررسی دقیق‌تر مشخصات گوشی نوکیا 2.2 می‌پردازیم. 

بررسی طراحی نوکیا 2.2

در بررسی گوشی nokia 2.2 به اولین چیزی که بر می‌خوریم ظاهر و طراحی گوشی است. نوکیا 2.2 با ابعادی برابر با 9.3 در 70.56 در 145.96 و وزنی برابر با 153 گرم، گوشی چندان بزرگی محسوب نمی‌شود و برای کار کردن با یک دست طراحی شده است. چنس پنل پشتی از پلی‌کربنات است و ظاهر براقی دارد که این سطح براق و صیقلی به زیبایی گوشی اضافه کرده. بر خلاف انتظار از دوربین دوگانه در این اسمارت‌فون خبری نیست و نوکیا در طراحی Nokia 2.2 به یک ماژول دوربین بسنده کرده که این ماژول در وسط نیمه بالایی گوشی جای‌گذاری شده است. همان‌طور که پیش‌تر هم به آن اشاره شد گوشی نوکیا 2.2 از طراحی ناچ بهره می‌برد. این طراحی به کم‌تر کردن هرچه بیش‌تر حاشیه نمایشگر کمک می‌کند. دوربین سلفی در حفره قطره‌ای شکل ناچ قرار دارد. دکمه‌های کنترل میزان صدا و پاور روی لبه سمت راست این دستگاه قرار گرفته‌اند. نوکیا 2.2 هم مانند بیش‌تر محصولات نوکیا در سال 2019 از دکمه اختصاصی Google Assistant بهره می‌برد. این دکمه در لبه کناری سمت چپ گوشی تعبیه شده است و به جک 3.5 میلی‌متری صدا نیز مجهز است. این دستگاه به‌صورت پیش‌فرض با سیستم عامل اندروید 9 پای به بازار عرضه شده است.

بررسی صفحه نمایش نوکیا 2.2

با بررسی گوشی nokia 2.2 و مقایسه گوشی نوکیا 2.2 در بخش نمایشگر با نوکیا 1.1 می‌بینیم که صفحه نمایش استفاده شده در هر دو اسمارت‌فون از نوع IPS LCD  لمسی خازنی است. البته که ابعاد نمایشگر در گوشی 2.1 برابر با 5.5 اینچ بود که این ابعاد در نوکیا 2.2 افزایش پیدا کرده‌ است. نسبت تصویر در نمایشگر 5.7 اینچی نوکیا 2.2، برابر با 19:9 است و تراکم پیکسلی در نمایشگر نوکیا 2.2 به 295 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. با وجود طراحی ناچ قطره‌ای شکل برای کم کردن حاشیه نمایشگر، این اسمارت‌فون فاصله زیادی با یک گوشی تمام صفحه دارد، چرا که در پایین صفحه نمایش ضخامت حاشیه زیاد است. نسبت صفحه نمایش به بدنه دستگاه در این گوشی برابر با 79 درصد است. وضوح تصویر این نمایشگر فول اچ دی (معادل 720 در 1520 پیکسل) است. طبق ادعای نوکیا روشنایی در این نمایشگر تا 400 نیت می‌رسد. صفحه نمایش همیشه روشن  (Always-on display) نوکیا 2.2 از استاندارد HDR 10 پشتیبانی می‌کند.

بررسی دوربین Nokia 2.2

با وجود این که در اکثر گوشی‌های هوشمند میان‌رده و ارزان قیمت هم مجموعه دوربین دوگانه وجود دارد این تلفن هوشمند از این امتیاز بی‌بهره است. تنها دوربین اصلی این دستگاه یک لنز 13 مگاپیکسلی است که به همراه فلش در پشت دستگاه تعبیه شده است. این لنز با سایز سنسور 1.3 اینچ و سایز پیکسل 1.12 میکرومتر، گشودگی دیافراگم f/2.2 دارد و از فوکوس خودکار برخوردار است. دوربین سلفی هم یک لنز 5 مگاپیکسلی است و همچون دوربین اصلی، توانایی فیلم‌برداری  با وضوح 1080p دارد. برای تصویربرداری در محیط‌هایی با نور کم، قابلیتی با نام  low-light image fusion(ادغام تصویر کم نور) برای این دستگاه در نظر گرفته شده است. دوربین جلو به عنوان سنسور تشخیص چهره در این اسمارت‌فون عمل می‌کند تا عدم حضور سنسور اثر انگشت را جبران کرده باشد. عملکرد دوربین‌ها در روشنایی روز با در نظر گرفتن قیمت گوشی قابل قبول است ولی تصاویر ثبت شده در شب، جزئیات زیادی ندارند.

بررسی باتری نوکیا مدل 2.2

همان‌طور که قبلاً هم در بررسی کلی مشخصات نوکیا 2.2 به آن اشاره کردیم، این اسمارت‌فون به یک باتری لیتیوم یونی با قابلیت تعویض توسط کاربر مجهز است. ظرفیت باتری گوشی نوکیا 2.2 برابر با 3000 میلی‌آمپر ساعت است و از شارژ 5 واتی پشتیبانی می‌کند. دوام باتری برای بازی‌های ساده مانند Candy Crush، وب‌گردی و استفاده روزمره مناسب است. 

بررسی سخت‌افزار و نرم‌افزار نوکیا 2.2

نرم‌افزار نوکیا 2.2

در بررسی گوشی nokia 2.2 متوجه می‌شویم که یکی از مواردی که باعث شده سرعت این گوشی بالاتر برود استفاده از Android One  است. این مدل با سیستم عامل نسخه اندروید (اندروید پای) به بازار عرضه شده اما از سیستم عامل اندروید وان (Android One) هم پشتیبانی می‌کند و به اندروید خالص بدون رابط کاربری مجهز شده است. همین باعث شده تا نرم‌افزار اضافی روی گوشی شما نصب نباشد.  

پردازنده نوکیا 2.2

با توجه به این که گوشی نوکیا 2.2 با هدف استفاده معمول طراحی شده است، به پردازنده قدرتمندی مجهز نیست. این چیپ‌ست از تراشه Mediatek MT6761 Helio A22 با لیتوگرافی 12 نانومتری بهره می‌برد. این تراشه 4 هسته‌ای از جهار هسته Cortex-A53 با حداکثر سرعت 2.0 گیگاهرتز است و پردازنده گرافیکی آن نیز PowerVR GE8320 نام دارد.

حافظه نوکیا 2.2

این گوشی در نسخه پایه با حافظه داخلی 16 گیگابایت و نسخه پیشرفته رم 2 گیگابایتی و حافظه داخلی 32 گیگابایت و رم 3 گیگابایت روانه بازار شده است.

جمع‌بندی

جمع‌بندی

با بررسی گوشی nokia 2.2 متوجه شدیم که مشخصات گوشی نوکیا مدل 2.2، این اسمارت‌فون را به یک گوشی میان‌رده با قیمت پایین تبدیل کرده که برای استفاده معمول طراحی شده است. این گوشی ابعاد بزرگی ندارد و برای کار کردن با یک دست مشکلی نخواهید داشت. طراحی زیبا و عملکرد قابل قبول، این اسمارت‌فون را برای کسانی که قصد پرداخت هزینه بالا برای تلفن هوشمند ندارند تبدیل به یک گزینه مناسب کرده است. پشتیبانی از اندروید وان (Android One) در این گوشی موجب شده که نوکیا 2.2 از نظر نرم‌افزاری به روز باشد؛ چرا که گوشی‌هایی که از اندروید وان پشتیبانی می‌کنند، در زمان به‌روزرسانی نسخه جدید اندروید، این آپدیت را زودتر دریافت می‌کنند.