قبل از اینکه به سراغ مقایسه گوشی m53 با a53 برویم، باید بدانید دو سری گلکسی قابل‌توجه در بین‌ میان‌رده‌ها وجود دارد. یکی سری A و دیگری سری M Galaxy است. هر دوی آنها دستگاه‌های خیره‌کننده‌ای را ارائه می‌دهند که مطابق با نیازهای کاربر است. قیمت گوشی m53 نیز به سادگی نشان می‌دهد این محصول جانشینی در بخش میان‌رده‌ها برای گوشی گلکسی M52 است. در سمت دیگر هم A53 را داریم که در سال 2022 پا به بازار گذاشته است و جز عدد «53» در قسمت نام این گوشی شباهت‌هایی با M53 دارد. ما در ادامه قرار است به مقایسه گوشی m53 با a53 بپردازیم و در نهایت ‌قیمت گوشی m53 را با A53 مقایسه کنیم تا شما بتوانید خیلی راحت یکی از این دو را انتخاب کنید.

تخفیف ویژه خوانندگان بلاگ (محدود)
قبل از خرید، مشاوره تخصصی رایگان بگیرید
+
کد  تخفیف ویژه بلاگ را دریافت کنید.

روی شماره زیر کلیک کنید:

جدول مقایسه گوشی m53 با گوشی a53

مشخصات
گوشی m53
گوشی a53
صفحه نمایش
سوپر امولد پلاس
سوپر امولد
سیستم عامل
اندروید 12 با قابلیت ارتقا به اندروید 13
اندروید 12 با قابلیت ارتقا به اندروید 13
چیپست
دایمنسیتی 900
اگزینوس 1280
دوربین
لنز 108 مگاپیکسلی عریض
لنز 8 مگاپیکسلی فوق عریض
لنز 2 مگاپیگسلی تشخیص عمق
لنز 2 مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی لنز 32 مگاپیکسلی عریض
لنز 64 مگاپیکسلی عریض
لنز 12 مگاپیکسلی فوق عریض
لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو
لنز 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق
دوربین سلفی لنز 32 مگاپیکسلی عریض
باتری و شارژدهی
باتری لیتیوم یونی
حجم 5000 میلی آمپر
سرعت شارژ 25 وات
باتری لیتیوم پلیمری
حجم 5000 میلی آمپر
سرعت شارژ 25 وات
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی a53 با s21 fe

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ طراحی

طراحی زیبای m53 با a53

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌ لحاظ طراحی، مسلماً برنده‌ای نخواهد داشت چون اصولاً علاقه به طراحی یک گوشی، سلیقه‌ای است. بعضی‌ها گوشی‌های براق و صیقلی را دوست دارند و برخی هم گوشی‌های مات. بعضی‌ها گوشی‌های سبک و کوچک را می‌پسندند و بعضی هم اسمارت‌فون بزرگ و سنگین بهشان اعتمادبه‌نفس می‎دهد. به‌این لحاظ گوشی M53 دارای 164.7 در 77 در 7.4 میلی‌متر اندازه و 176 گرم وزن، در مقابل گوشی A53 که دارای 159.6 در 74.8 در 8.1 میلی‌متر اندازه و 189 گرم وزن است، قرار دارد. این یعنی گوشی اول بلندتر ولی گوشی دوم ضخیم‌تر است. هر دو گوشی هم پنل جلویی شیشه‌ای (گوریلا گلس 5) و پنل پشتی پلاستیکی دارند. همچنین توجه داشته باشید که A53 دارای گواهی IP67 برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب (تا عمق یک متری به مدت 30 دقیقه) است در‌حالی‌که چنین چیزی برای M53 گزارش نشده است. برنده مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ طراحی شاید هیچ کدام از دو مدل مورد مقایسه نباشند پس انتخاب را به سلیقه شما واگذار می کنیم! 

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ نمایشگر

نمایشگر با کیفیت m53 با a53

در مورد M53 یک پنل Super AMOLED Plus و در مورد A53 یک پنل Super AMOLED داریم و همین امر مهم‌ترین تفاوت این دو در مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ نمایشگر خواهد بود. در مورد هر دو گوشی شما همچنین به نرخ تازه‌سازی 120 هرتز و وضوح FHD دست خواهید یافت که در هنگام استفاده از صفحه نمایش، تجربه شگفت‌انگیزی را به شما می‌دهد. رنگ‌ها و کنتراست نیز دقیقاً کنترل می‌شوند. در مورد رزولوشن در هر دو حالت با 1080 در 2400 پیکسل، 20:9 روبه‌رو هستیم که برای A53 حدود 405 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی و برای M53 حدود 394 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی گزارش شده است و اینجاست که برتری نسبی گوشی گلکسی A53 را داریم که البته صرفاً می‌توان آن را نسبی در نظر گرفت. نمایشگر m53 دارای کیفیت بالایی در صفحه نمایش می‌باشد و شاید با سخت گیری‌های بسیار بتوانیم این محصول را نسبت به A53 برتر بدانیم.

مقایسه سامسونگ A53 با A53 به ‌لحاظ دوربین

اولین چیزی که هنگام خرید یک گوشی میان‌رده باید به آن توجه کنید این است که آیا قرار است نتیجه مناسبی از ماژول دوربین دریافت ‌کنید یا نه. در مورد Samsung Galaxy M53، شما نتایج خیره‌کننده‌ای دریافت می‌کنید که می‌تواند تجربه کلی دوربین را بسیار عالی کند. علاوه‌ بر‌ این، تعادل رنگ طبیعی خوب به نظر می‌رسد. از نظر مشخصات، این گوشی یک لنز دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی دارد که نتایج زیادی را در نور روز ارائه می‌دهد. در مورد نور کم، حالت شب دقیقاً همه‌چیز را مدیریت می‌کند. عکس‌های پرتره کمی اصطلاحاً «سافت» به نظر می‌رسند و رنگ‌های تند زیادی ندارند. از سوی دیگر، یک لنز فوق عریض 8 مگاپیکسلی برای گرفتن تصاویر با زاویه دید عریض دریافت خواهید کرد. علاوه‌ بر‌ این، به عمق معمولی 2 مگاپیکسلی و لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی دست خواهید یافت. با این حال، همه ما می‌دانیم که این مورد برای نمایشی است هرچند در تنظیمات دوربین m53 اثرگذار است.

دوربین با کیفیت سامسونگ A53 با A53

امیدواریم که این شرکت یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی نیز ارائه کند که با فیلترها و حالت‌های مختلف، قابل ‌ارائه باشد. علاوه‌بر‌این، ضبط ویدیو می‌تواند بدون هیچ دردسری به‌صورت 4K انجام شود. در مقایسه با سامسونگ گلکسی A52s، هیچ تفاوتی از نظر تنظیمات دوربین روی کاغذ وجود ندارد: چهار لنز دوربین همچنان در پشت تعبیه شده‌اند که سه تای آن‌ها واقعاً می‌توانند عکس بگیرند. دوربین اصلی از نظر اپتیکال تثبیت شده است و معمولاً از وضوح 64 پیکسل خود برای ترکیب هر چهار پیکسل در یک پیکسل حساس به نور استفاده می‌کند و در نتیجه عکس‌های 16 مگاپیکسلی ایجاد می‌کند.

در آن سمت دوربین a53 در عکس‌های HDR خوب است، اما جزئیات به‌سرعت از بین می‌روند و رنگ‌ها در برخی موارد بسیار شفاف هستند. این گوشی هوشمند در گرفتن عکس در نور کم بسیار خوب است. فقط در نواحی بسیار تاریک می‌توان آرزوی روشنایی بیشتر داشت. دوربین فوق عریض در گوشه‌ها به‌شدت اعوجاج دارد و باید از بزرگ‌نمایی بیش از حد تصاویر خودداری کنید. متأسفانه، هنوز نمی‌توانید بین دوربین اصلی و لنز فوق عریض زوم را به‌راحتی به کار بگیرید و فقط می‌توانید بین آنها جابجا شوید.

گزینه‌های ویدیو نیز به حداکثر 30 فریم در ثانیه در 4K و حداکثر 60 فریم در ثانیه در Full HD محدود می‌شوند. هنگامی‌که صحبت از فیلم‌برداری به میان می‌آید، فوکوس خودکار روان و تنظیم سریع روشنایی همچنان از نکات قابل‌ذکر هستند.دوربین جلو نیز برای افزایش حساسیت به نور از Pixel-binning استفاده می‌کند، بنابراین فقط در یک حالت خاص عکس‌های 32 مگاپیکسلی می‌گیرد. در بیشتر موارد، تصاویر 8 مگاپیکسلی گرفته می‌شود. کیفیت برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تلفن همراه کافی است، اما نمی‌توانید تصاویر را زیاد بزرگ کنید، زیرا جزئیات فقط به‌صورت تار نمایش داده می‌شوند. مقایسه گوشی m53 با a53 به‌ لحاظ دوربین، خبر از برتری M53 می‌دهد. برنده مقایسه سامسونگ a53 با m53 به‌ لحاظ دوربین m53 می‌باشد.

مقایسه سامسونگ a53 با m53 به‌لحاظ سخت‌افزار

مقایسه گوشی m53 با a53 به ‌لحاظ سخت‌افزاری، داستان مقایسه این دو گوشی را برای شما متفاوت خواهد کرد. چون در بخش پردازش و برای گوشی M53، چیپست 6 نانومتری Mediatek Dimensity 900 تعبیه شده که برای گوشی سامسونگ کاملاً غیرمعمول است. در مورد گوشی M53 اگر چه، تعداد انگشت شماری از برنامه‌های bloatware را اینجا و آنجا در رابط مشاهده خواهید کرد. با این حال، شما می‌توانید به‌سرعت آنها را برای رسیدن به یک تجربه کاربری روان حذف کنید. همچنین تا جایی که به گرافیک بصری مربوط می‌شود، در حین انجام بازی‌ها نتایجی بالاتر از حد متوسط کسب خواهید کرد. با این حال، شما نرخ تازه‌سازی تطبیقی برای بهینه‌سازیِ استفاده بهتر از صفحه نمایش را دریافت نمی‌کنید.

تراشه داخلی سامسونگ، Exynos 1280، گلکسی A53 را به‌لحاظ امکانات سخت‌افزاری تأمین می‌کند. این تراشه از 2 هسته سریع و 6 هسته کم مصرف استفاده می‌کند، اما عملکرد آن در مقایسه با گوشی‌های هوشمند با قیمت مشابه کاملاً قانع‌کننده نیست، هرچند این چیپست نسبت به M53 بهتر عمل می‌کند. در مورد پردازنده گرافیکی M53، از  Mali-G68 MC4 بهره می‌برد، درست مثل نسخه A53. اگر بخواهیم به گوشی قدرتمندتر در سخت افزار اشاره کنیم گوشی a53 کم و بیش عملکرد بهتری را به شما ارائه می‌دهد.

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ نرم‌افزار

نرم‌افزار سریع و دوستانه A53 و M53

مقایسه سامسونگ a53 با m53 به‌لحاظ نرم‌افزار، نشان می‌دهد که عملاً قرار نیست هیچ تفاوتی را بین دو گوشی رقیب مشاهده کنیم، چراکه هر دو  اندروید 12 و One UI 4.1 را در خود جای داده‌اند. رابط نرم‌افزاری سامسونگ در واقع یک سفارشی‌سازی کاملاً جامع در مقایسه با اندروید وانیلی است. همچنین کاربران سایر گوشی‌ها همچنان می‌توانند پس از یک دوره آشنایی کوتاه، به‌خوبی خودشان را با این سیستم نرم‌افزاری تنظیم کنند. به‌این‌دلیل که شما گزینه‌های زیادی برای سفارشی‌کردن رابط کاربری و پرفورمنس گوشی در دسترس دارید. هر دو گوشی چهار به‌ روز رسانی بزرگ و پنج سال پشتیبانی نرم‌افزاری دریافت خواهند کرد. برنده‌ای نمی‌توانیم برای مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ نرم‌افزار انتخاب کنیم؛ چرا که به صورت تقریبی هر دو محصول دارای عملکرد یکسانی می‌باشند و برای خرید تنها سلیقه شما اهمیت دارد.

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ باتری

باتری قدرتمند و حجیم m53 با a53

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ باتری شاید نکته خیلی خاصی برای ما نداشته باشد چون باتری هر دو گوشی سامسونگ، شبیه به یکدیگر هستند. در مورد این دو گوشی در بخش باتری یک واحد Li-Ion 5000 میلی‌آمپر ساعتی می‌بینیم که می‌تواند به‌راحتی بیش از 6 ساعت صفحه نمایش را نمایش دهد. با این توانایی می‌توانید محتوای مورد علاقه خود را مطابق میل خود تماشا و هر چقدر که می‌خواهید بازی کنید. همچنین هر دو گوشی از شارژ سریع 25 واتی نیز پشتیبانی می‌کنند. با این حال، شما باید یک شارژر بخرید زیرا داخل جعبه وجود ندارد. شارژ هر دو گوشی هم حدود 1.5 ساعت طول می‌کشد. نکته نهایی درباره مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ باتری این است که، نسبت بین عملکرد و مصرف انرژی در هر دو گوشی تقریبا متوسط است.

بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی a53 با a52

مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ قیمت 

قبل از مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ قیمت بیایید مروری داشته باشیم به این دو گوشی تا بفهمیم چرا بین گوشی A53 و M53 تفاوت قیمت وجود دارد؛ گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی M53 با صفحه نمایش 6.7 اینچی Super AMOLED Plus با نرخ رفرش 120 هرتز ظاهر می‌شود. بخش سخت‌افزار تراشه 6 نانومتری MediaTek Dimensity 900 و واحد گرافیکی Mali-G68 MC4 را داراست و مجموعه دوربین چهارگانه 108 مگاپیکسلی عکس‌های با کیفیت خوب و لنز سلفی 32 مگاپیکسلی را به ارمغان می‌آورد. در قلب این گوشی هم باتری لیتیوم یونی 5000 میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع 25 واتی ارائه می‌شود.

در آن سمت همچنان که دیدیم، گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی A53 دارای صفحه‌نمایش 6.5 اینچی Super AMOLED با نرخ نوسازی تصویر 120 هرتز است. Exynos 1280 و Mali-G68 قلب این گوشی را پر کرده‌اند و دوربین 64 مگاپیکسل هم چشم‌های این گوشی را ساخته‌اند. این گوشی هم مثل رقیبش 5000 میلی‌آمپرساعت ظرفیت دارد. وقتی همین مشخصات را در مورد مقایسه گوشی m53 با a53 به‌لحاظ قیمت می‌بینیم، می‌فهمیم که چرا M53 نسبت به A53 قیمت بیشتری دارد.

سخن پایانی

هر دو محصول دارای کیفیت و عملکرد قوی هستند و می‌توانند نیاز شما را به سادگی برآورده سازند. هر کدام دارای ویژگی‌های خاص خود هستند یکی در دوربین قوی است، دیگری در سخت افزار. تنها لازم است که نیازهای خودتان را بسنجید سپس تصمیم‌گیری نمایید.

منبع: pricebaba