تصاویری که به صورت روزمره، ما در صفحه های وب و یا گوشی های همراه خود و یا در کامپیوتر میبینیم، همگی به شکل فایل های دیجیتالی هستند که هر کدام، به نوع خود و بر اساس نوع کاربری که از آنها میشود، با پسوندها و فرمت هایی تعیین میشوند که نوع استفاده از آنها در سیستم ذخیره شده مشخص شود.
بسیاری از مواقع، افراد به صورت اشتباه و با انتخاب گزینهی نادرست، در هنگام اعمال تغییرات در گوشی اندرویید خود، پیغام های مهم خود را پاک کرده و بعد از آن دیگر فکر میکنند که امکانی برای بازیابی ارسال پیامک پاک شده وجود ندارد.
از زمانی که سیستم SMS در کشور ما راه اندازی شدهاست، تمام بیزنسها و شرکت های مختلف برای ارائه محصولات و برند های خود، همیشه در سعی و تلاش بودهاند، تا بتوانند به طریقی محصولات خودشان را معرفی کنند.
وقتی درباره رابط های کاربری گوشیها و برندهای مختلف صحبت میکنیم، صرفا بحث ما در مورد سیستم نمایشی نسخه آخر اندروید نیست و این رابط های کاربری اصلا نمیتوانند بر رو گوشی دیگری نصب شوند.
شاید از زمانی که سیستم عامل های مختص گوشی، مانند اندروید و IOS در حال توسعه بودهاند و قدم های اولشان را برای توسعه قابلیت های خود نسبت به محدودیتی که سخت افزارهای گوشی، در برهه های مختلف از عرضه آنها بر می داشتند، کسی فکرش را نمیکرد که امکانات بینظیری مانند قابلیت های امروزی در آنها بوجود بیاید.
شاید این روزها طرفداران سرسخت برنامه هایی مانند اسپاتیفای به طور قطع بخواهند با سرسختی تمام در همه مشاجرههایی که برای نام بردن بهترین اپلیکیشنهای موزیک شکل میگیرد، فقط از آپ مورد علاقهشان حمایت کنند؛
یکی از قابلیتهایی که در گوشیهای جدید دائما شاهد بالا رفتن اعداد آن هستیم، مربوط به دوربین گوشیهای جدید می شود، که خوب باید گفت این اعداد مربوط به پیکسلهای گوشی در سالهای اخیر آنچنان تغییر داشتهاند که نمیتوان گفت که این رقمهای حجیم، چقدر و به چه صورتی در کیفیت تصاویری که در اختیار ما قرار میدهند تاثیرگذار هستند.