قبل از معرفی مشخصات گوشی پوکو m2 بیاید اندکی راجع به پیدایش تلفن همراه بگوییم. تلفن‌های همراه، به‌ ویژه گوشی‌های هوشمندی که امروزه به همراهان جدا نشدنی ما تبدیل شده‌اند، نسبتاً جدید هستند. تلفن‌های همراه در اوایل دهه 1940 زمانی که مهندسان شاغل در AT&T سلول‌هایی را برای ایستگاه‌های پایه تلفن همراه توسعه دادند، اختراع شدند. اولین تلفن‌های همراه اصلاً تلفن همراه نبودند. آنها رادیوهای دو طرفه بودند که به افرادی مانند رانندگان تاکسی و خدمات اضطراری اجازه می‌دادند، با هم ارتباط برقرار کنند. به جای تکیه بر ایستگاه‌های پایه با سلول‌های مجزا (و سیگنال از یک سلول به سلول دیگر منتقل می‌شد)، اولین شبکه تلفن همراه شامل یک شبکه بسیار قدرتمند بود. زیرا ایستگاه‌های پایه، منطقه بسیار وسیع ‌تری را پوشش می‌دهند و در محصولات امروزی مانند گوشی پوکو m2 شاهد آن هستیم.

موتورولا در 3 آوریل 1973 به عنوان نخستین شرکت، اولین تلفن همراه دستی را به صورت انبوه تولید کرد. این نوع گوشی موبایل اغلب به عنوان تلفن های‌همراه 0G یا نسل صفر شناخته می‌شوند. اکثر تلفن‌های امروزی، به فناوری موبایل 3G یا 4G متکی هستند. بعدها برندهای مختلفی از گوشی موبایل همچون سونی، نوکیا، اپل و سامسونگ به بازار عرضه شدند که در ابتدا به صورت کیبوردهای دکمه‌دار بودند و بعدا به صورت تاچ در اختیاران کاربران قرار گرفتند. گوشی‌های پوکو یکی از انواع گوشی‌های هوشمند هستند که ما در این مقاله به طور خاص، در مورد مشخصات گوشی پوکو m2 با شما صحبت خواهیم کرد.

گوشی‌های پوکو ساخت کدام کشور هستند؟

گوشی‌های پوکو ساخت کدام کشور هستند؟

پس از راه‌اندازی برند جدید پوکو، بسیاری از مردم می‌خواهند در مورد آن بیشتر بدانند. یکی از سوالات رایج این است که: "پوکو ساخت کدام کشور است؟" با وجود بسیاری از برندهای چینی موجود در بازار، برای مصرف کننده دشوار است که هنگام خرید محصولات تشخیص دهد، یک برند متعلق به کدام کشور است. پوکو به عنوان زیرمجموعه‌ای از انواع گوشی‌های شیائومی، که طراح اصلی یک شرکت چینی است، راه اندازی شد. این برند در سال 2018 به عنوان یک برند فرعی شیائومی در بین مردم شهرت یافت، هرچند در حال حاضر پوکو به یک برند مستقل تبدیل شده است.

به طور کلی پوکو تولید جداگانه‌ای انجام نمی‌دهد. هنوز هم با اشتراک گذاری در کارخانه‌های شیائومی، محصولات خود را تولید می‌کند (رئیس شیائومی مانو جین اعلام کرده بود که برند پوکو اکنون از شیائومی جدا خواهد شد. این برند وارد بازار هند شد و بلافاصله معروف شد و در فوریه 2020 این برند هویت مستقل خود را ایجاد کرد). در واقع پوکو F1 در بازار جایگاه بسیار خوبی داشت و متعاقباً، شیائومی متوجه شد که برند پوکو به تنهایی می‌تواند با سایر برندها رقابت کند. بنابراین، پوکو در سال 2020 به یک برند جداگانه تبدیل شده است. برند پوکو در هند همچنان از زیرساخت مرکز خدمات شیائومی و پوسته سفارشی MIUI استفاده می‌کند (توجه: در حال حاضر، اکثر گوشی‌های شیائومی ساخت هند هستند و سری Redmi یکی از آنهاست).

مهم ترین مشخصات گوشی پوکو m2

مهم ترین مشخصات گوشی پوکو m2

شرکت پوکو، سری m2 را در تاریخ 21 آوریل 2021 وارد بازار کرد. قیمت گوشی شیائومی گفته شده بسیار مقرون به صرفه است و ارزش خرید بالایی دارد. باقی مشخصات گوشی پوکو m2 از این قرارند: اولین چیزی که در مورد مشخصات گوشی پوکو m2 باید به آن بپردازیم، ابعاد گوشی پیش رو است. ابعاد این گوشی 163.3 در 77 در 9.1 میلی‌متر است که وزنی حدود 198 گرم (6.98 اونس) دارد. اگر به بخش جلویی نگاه کنید خواهید دید که این بخش از شیشه (گوریلا گلس 3) ساخته شده و بخش پشتی و قاب آن پلاستیکی می‌باشد. این گوشی، قابلیت استفاده از دو سیم کارت به صورت همزمان (نانو سیم کارت، دو سیم کارت آماده به کار) را دارد. لازم به ذکر است که پوشش پوکو m2 ضد آب می‌باشد.

دیگر مشخصات گوشی شیائومی پوکو m2

از دیگر مشخصات گوشی شیائومی پوکو m2 می توان نمایشگر این محصول اشاره کرد که از نوع IPS LCD ،400 nits (typ) است و اندازه آن 6.53 اینچ، 104.7 سانتی‌متر مربع (~83.2% نسبت صفحه نمایش به بدنه) می‌باشد. میزان وضوح این گوشی، 1080 در 2340 پیکسل، نسبت 19.5:9 (~395 تراکم ppi) بوده و دارای محافظ Corning Gorilla Glass 3 است. سیستم عامل پوکو m2، اندروید 10 با رابط کاربری MIUI 12 است که قابل ارتقا به اندروید 11 نیز می باشد. تراشه به کار رفته در این گوشی Helio G80 با لیتوگرافی ١٢ نانومتری بوده و دارای پردازنده هشت هسته‌ای (2 عدد هسته ۲ گیگاهرتز Cortex-A75 و  ۶ عدد هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A55) می‌باشد. این گوشی مجهز به پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 نیز هست.

موضوع بعدی در مورد مشخصات گوشی پوکو m2 حافظه این گوشی است. محل قرار گیری سیمکارت در گوشی پوکو m2 دارای اسلات microSDXC (اسلات اختصاصی) است. این گوشی موبایل در حافظه‌های مختلف 64 تا 256 گیابایت تولید می‌شود که به غیر از این می‌توانید از یک رم 6 گیگابایتی نیز استفاده کنید. این گوشی مجهز به دوربین‌ چند لنزی است که شماره لنز آن 13 مگاپیکسل، f/2.2، 28 میلی‌متر (عرض)، 1/3.1 اینچ، 1.12 میکرومتر، PDAF، 8 مگاپیکسل، f/2.2، 118 درجه (فوق عریض)، 1/4.0 اینچ 1.12 میکرومتر، 5 مگاپیکسل، f/2.4، (ماکرو) و 2 مگاپیکسل، f/2.4، (عمق) است. علاوه بر این دوربین این گوشی دارای فلاش LEDو HDR و قابلیت پانوراما می‌باشد. قدرت فیلمبرداری آن نیز 1080p@30fps است.

مانند همه گوشی‌های هوشمند، پوکو m2 دارای دوربین سلفی با لنز 8 مگاپیکسل، f/2.0، 27 میلی‌متر (عرض)، 1/4.0 اینچ 1.12 میکرومتر است که می‌توانید با از قابلیت HDR نیز استفاده کنید. علاوه بر این‌ها فیلمبرداری را با دوربین سلفی با کیفیت 1080p@30fps (مشابه به دوربین اصلی) انجام دهید. این گوشی دارای بلوتوث 5.0، A2DP، LE است. سازندگان مانند تمام گوشی‌های لمسی برای این سری از پوکو، یک GPS همراه با قابلیت‌های A-GPS، GLONASS، BDS در نظر گرفته‌اند. این مدل از پوکو NFC ندارد اما پورت مادون قرمز برای آن تعبیه شده است. رادیو در آن از نوع FM بی‌سیم (بدون نیاز به هدفون سیمی) می‌باشد. یکی از ویژگی‌های خوب این گوشی، امکان وصل کردن USB به آن است. این باعث می‌شود در شرایطی که به لپتاب دسترسی ندارید به کمک گوشی و USB اطلاعات خوب را جابجا کنید. این گوشی دارای یک باتری Li-Po با قدرت 5000 میلی آمپر بر ساعت می‌باشد که به دلیل پلمپ بودن درب پشتی گوشی، غیر قابل تعویض است. این باتری باعث می‌شود گوشی شما فرآیند شارژ را خیلی سریع (18 وات) انجام دهد.

کلام آخر

در این مقاله در مورد مشخصات گوشی پوکو m2 و تاریخچه پیدایش این برند صحبت کردیم. به دلیل نوسانات بازار عرض، قیمت گوشی شیائومی و پوکو مدام در حال تغییر است. اما در مقایسه با سایر برندها، می‌توان گفت با توجه به امکاناتی که این دو گوشی دارند، بسیار اقتصادی می‌باشد. لازم به ذکر است که مدل‌های بالاتر گوشی‌های شیائومی، دارای سیستم عامل اندروید 11 هستند.

منبع