شبیه سازهای اندروید جزو بهترین برنامه های اندروید هستند که محبوبیت بسیاری دارند. شبیه سازها در زمانهای خاص به کمک شما میآیند؛ برای مثال بیشترین استفاده از این قبیل برنامهها در میان گیمرها است. با استفاده از شبیه سازهای اندروید میتوان بازیهای مختلف را در سیستم عاملهای مختلف مثل ویندوز و مک اجرا کرد. نکته قابل توجه این است که زمانی که بازیهای اندرویدی را بر روی کامپیوتر اجرا کنید، میتوانید هنگام بازی از موس و کیبورد استفاده کنید. با ما همراه باشید تا بهترین شبیه سازهای اندروید را به شما معرفی کنیم.
کاربرد شبیهسازهای اندروید چیست؟
قبل از اینکه به سراغ معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید برویم، بهتر است با کاربرد شبیه سازها بیشتر آشنا شویم. یکی از مهمترین کاربردهای شبیه سازهای اندروید، بازی است. همانطور که بالاتر گفته شد، گیمرها برای اجرای بهتر و راحتتر برخی از بازیها، از شبیه سازها استفاده میکنند. نکته مهم این است که کامپیوترها پردازنده، گرافیک و مشخصات فنی بهتری نسبت به گوشیهای موبایل دارند. همین موضوع باعث محبوبیت زیاد شبیه سازهای اندرویدی در بین گیمرها شده است.
اما کاربرد دوم شبیه سازهای اندروید متعلق به توسعهدهندگان اپلیکیشن و بازی است. شرکتهای مختلفی که اپلیکیشن و بازیهای مختلفی برای پلتفرم اندروید میسازند، تمایل دارند تا برنامه و بازیهای ساخته شده خود را بر روی دیگر پلتفرمها نیز امتحان کنند. این راه یک روش فوق العاده برای آزمایش برنامهها است و میتواند روشنکننده خیلی از مسائل برای این شرکتها باشد.
معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید
بعد از بررسی کامل شبیه سازهای اندروید و کاربرد آنها، نوبت به معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید رسیده است. در این بخش چند عدد از بهترین شبیه سازهای اندروید را به شما معرفی کرده و آنها را با یکدیگر مقایسه میکنیم. با ما همراه باشید.
1.شبیه ساز اندروید بلو استکز (BlueStacks)
شبیه ساز بلو استکز از محبوبترین شبیه سازهای اندرویدی است که میتوان گفت جزو 3 برنامه اول در این زمینه حساب میشود. بلو استکز از معدود شبیه سازهای اندروید است که علاوه بر نسخه های اندروید، روی سیستم عامل ویندوز و مک قابل اجرا است. کار کردن با شبیه ساز بلو استکز بسیار ساده است. این در حالی است که در بسیاری از برنامههای مشابه، این قابلیت وجود ندارد و کارکردن با آنها بسیار سخت و پیچیده است. اما ویژگیهایی که بالاتر گفته شد، تنها بخشی از ویژگیهای خوب این برنامه است.
از دیگر قابلیتهای این برنامه میتوان به Inctance Manager و Eco Mode اشاره کرد. با استفاده از قابلیت Inctance Manager میتوانید به صورت همزمان چندین برنامه و بازی را در این شبیه ساز اجرا کنید. گفتنی است با استفاده از قابلیت Eco Mode میتوانید سنگینترین و سختترین بازیها را اجرا کنید. چرا که این قابلیت باعث جلوگیری از مصرف بیهوده منابع میشود. با توجه به اینکه این شبیه ساز تمام قابلیتهای یک شبیه ساز خوب را دارد، قطعاً آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
2.شبیه ساز ال دی پلیر (LDPlayer)
شبیه ساز ال دی پلیر یکی دیگر از گزینههای پیشنهادی ما به دوستان گیمر است. سازندگان شبیه ساز ال دی پلیر بیشتر تمرکز خود را بر روی بخش گیمینگ قرار دادهاند. شبیه ساز ال دی پلیر در بخش گیمینگ بسیار بهتر و موفقتر از دیگر شبیه سازها عمل میکند. علاوه بر فعالیت بسیار مطلوب در بخش گیمینگ، بروزرسانیهای منظمی را به صورت ماهانه در اختیار کاربران قرار میدهند. برای بازی کردن بازیهای سنگینی مثل پابجی موبایل، کال آف دیوتی موبایل و... بر روی کامپیوتر، میتوانید به ال دی پلیر اطمینان کنید. ال دی پلیر جزو بهترین شبیه سازهای اندروید است که به کاربران گیمر بیشتر پیشنهاد میشود.
3.شبیه ساز ناکس پلیر (NoxPlayer)
شبیه ساز ناکس پلیر شبیه به بلو استکز عمل میکند و نکته مهم این است که این شبیه ساز هم برنامه و هم بازیهای مختلف را شبیه سازی میکند. ناکس پلیر یکی از بهترین شبیه سازهای اندروید است. این شبیه ساز امکان این را به شما میدهد که بازی و برنامههای مختلف اندروید را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. در بسیاری از برنامههای مشابه امکان نصب این برنامهها و بازیهای اندرویدی بر روی ویندوز، وجود ندارد. ناکس پلیر در نصب و اجرای برنامه و بازیهای مختلف سرعت بسیار خوبی دارد. نکته قابل توجه این است که برخلاف برنامههای مشابه که فقط روی بازی یا فقط بر روی برنامهها تمرکز میکنند، این شبیه ساز از هر دوی آنها پشتیبانی میکند. تنها نقطه ضعف این شبیه ساز، در اجرای بازیهای سنگین است و در بعضی از موارد دچار اختلال میشود. اما در دیگر بخشها این شبیه ساز جزو بهترین شبیه سازهای اندروید است.
سخن پایانی
همانطور که بالاتر گفته شد، در این مقاله 3 تا از بهترین شبیه سازهای اندروید را به شما معرفی کردیم. همچنین با مفهوم شبیه ساز آشنا شدیم. در آخر به شما گفتیم که شبیه ساز بلو استکز و ناکس پلیر برای شبیه سازی برنامهها بیشتر به کار میآید و برای شبیه سازی بازیهای ال دی پلیر بهترین گزینه است. هرکدام از این شبیهسازها نکات مثبت و منفی زیادی دارند و در هنگام انتخاب شبیهساز باید با توجه به نیاز این کار را انجام داد. به نظر شما کدام شبیه ساز بهترین شبیه ساز اندروید است؟ نظر خود را با ما در همهچی آنلاین به اشتراک بگذارید.
دیدگاه خود را بنویسید