طبق معمول همیشه، اپل در سال 2021 از سیستم‌ عامل جدید خود یعنی آی او اس 15 رونمایی کرد. این آپدیت که برای گوشی‌های 6s و بالاتر منتشر شد، قابلیت‌های جدید و جالبی در خود جای داده و رضایت کامل طرفداران را جلب کرده است. این امکانات آی او اس 15 که تعدادشان چندان کم هم نیست، برای اولین بار است برای گوشی‌های آیفون منتشر شده‌اند و در کاربریّ روزمره از آیفون اثرات به‌ سزایی داشته‌اند. گرچه ایرادات آی او اس 15 و باگ های ای او اس ۱۵ :۳ از آپدیت‌های قبلی کمتر هستند اما نمی‌توان برخی مشکلات را نادیده گرفت.

باگ‌های آی او اس 15 نیز در چند وقت اخیر گریبان‌گیر همه شده است و اکثر مالکان آیفون از آن گلایه‌مند هستند، اما بهتر است قبل از پرداختن به ایرادات آی او اس 15، کمی راجع به خود آپدیت باهم بحث کنیم. با مقاله ایرادات آی او اس 15 و وب‌سایت همه‌چی آنلاین همراه باشید.

آی او اس 15؛ نزدیکتر شدن اپل به رقبا

آی او اس 15؛ نزدیکتر شدن اپل به رقبا

کمپانی اپل نسل پانزدهم سیستم‌ عامل خود یعنی آی او اس 15 را در WDC 2021 معرفی کرد و پرونده آی او اس 14 را برای همیشه بست. این آپدیت وقتی در 20 سپتامبر سال 2021 برای همگان عرضه شد، طبق عادت بعضی از کاربران آن را نصب کردند. قابلیت‌های جدید بسیاری در این آپدیت به آیفون اضافه شده است؛ ما در این مقاله به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم و به ایرادات آی او اس 15 بیشتر می‌پردازیم.

فوکوس

فوکوس

قابلیت جالب و جدید آیفون که با آی او اس 15 به آن اضافه شده، نظر کاربران را به خود جلب کرده است. به زبان ساده، قابلیت فوکوس چیزهایی را که شما می‌خواهید را بسته به زمان، مکان و خواسته‌ی شما نشان می‌دهد و شما می‌توانید با دستکاری آن کمتر درگیر گوشی شوید و بیشتر به کارهای مهم خود بپردازید. برای مثال در محل کار خود نشسته‌اید و منتظر پیام مهمی از سمت رییس خود هستید. شما با استفاده از قابلیت فوکوس می‌توانید فقط نوتیفیکیشن رییس خود را از اپلیکیشن‌های مختلف دریافت کنید تا نوتیفیکیشن‌های دیگر باعث حواس‌پرتی شما نشود. البته این فقط یکی از قابلیت‌های حالت فوکوس است و کارهای دیگری نیز با آن می‌توان انجام داد.

لایو تکست

در ادامه‌ی مقاله‌‌ی ایرادات آی او اس 15 می‌پردازیم به قابلیت لایو تکست که بیشترین کمک را به دانش‌آموزان و دانشجویان کرده است. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد تا عکس‌ها را تبدیل به متن کنید. البته اگر گوشی شما پردازنده A12 به بالا را داشته باشد شما توانایی استفاده از این قابلیت را خواهید داشت. تصور کنید بعد از حضور در کلاس برای تایپ کردن جزوات وقت و حوصله کافی ندارید. دقیقاً در آن لحظه است که قدر این قابلیت را خواهید دانست. تنها با اسکن و انتخاب متن از عکس، می‌توانید آن را کپی و استفاده کنید. بعد از بررسی بخشی از قابلیت‌های جدید این آپدیت، حال زمان بررسی ایرادات آی او اس 15 است. با ما همراه باشید.

موزیک‌های تلگرام؛ درد مشترک بین اکثر استفاده کنندگان

یکی از دردناک‌ترین ایرادات آی او اس 15 که اکثر دوستان با آن دست به یقه شدند، سازگار نبودن ورژن قدیمی تلگرام با این آپدیت بود. آن‌ طور که دیده می‌شد، وقتی در تلگرام آهنگ یا وویس پخش می‌کردید هیچ صدایی از گوشی به گوش شما نمی‌رسید اما علامت پخش شدن آن فایل نشان داده می‌شد. قطعاً این مشکل برای ایرانی‌هایی که از اپل موزیک برای پخشش موزیک استفاده نمی‌کردند خبر بدی بود. اگرچه این مشکل چند روزی با کاربران همراه بود اما تلگرام با یک آپدیت تمامی باگ‌های مربوط به این اپلیکیشن را رفع کرد. مشکلات آی او اس 15 به اینجا ختم نشد و در ادامه به بقیه‌ی باگ‌های آی او اس 15 می‌پردازیم.

نوتیفیکیشن

در ادامه مقاله ایرادات آی او اس 15 مشکل دریافت نکردن نوتیفیکیشن را بررسی می‌کنیم. مشکلی که کارهای شخصی اکثر کاربران را مختل کرده بود. قضیه از این قرار بود که گاه وقتی پیامی از طریق اپلیکیشن‌های مختلف برای شما ارسال می‌شد، شما با چند دقیقه تأخیر آن را دریافت می‌کردید. این مشکل شاید مشکل بزرگی به حساب نیاید اما قطعاً وقفه‌ی زیادی در ارتباط شما با آشنایانتان ایجاد می‌کند.

ایمیل‌های خوانده شده توسط هیچکس!

نه، نه! درست خواندید! ایمیل‌ها نیز جزو زخم‌خوردگان ایرادات آی او اس 15 هستند. کاربران متعددی که آی او اس 15 را نصب کردند اعلام داشتند که بعد از بروز رسانی سیستم عامل خود با مشکل ایمیل مواجه شدند. این مشکل باعث می‌شود تا شما بدون اینکه ایمیلی را باز کنید، خود به خود باز شده و خوانده شود.

راه حل چیست؟

راه حل چیست؟

حال اگر با باگ های آی او اس 15 درگیر هستید، تنها راه نجات شما آپدیت به آی او اس جدیدتر است و راه دیگری برای رهایی از این مشکل ندارید. برای آپدیت نیز به ستینگ رفته و از بخش جنرال، Software update را انتخاب کنید. سپس با طی کردن مراحل مورد نیاز، گوشی خود را آپدیت کنید.

سخن آخر

سخن آخر

آپدیت‌های اولیه‌ی اکثر سیستم عامل‌ها اغلب باگ‌های بی‌شماری دارند و نباید گول امکانات جذاب آنان را بخوریم. اپل نیز از این قائده مستثنی نبوده و هر آپدیتی که برای سیستم عامل خود عرضه کرده، معمولاً ایراداتی داشته است. اغلب باگ‌ها قابل حل هستند اما در برخی از موارد ضرر‌های مالی بالایی به کاربران زده است. تنها راه اجتناب از خرابی و در دام باگ نیوفتادن، صبر برای تست و بررسی آپدیت توسط تستر‌ها و شرکت اپل است. بنا به اعلام وبسایت GSMARENA.COM، مشکلات ای او اس ۱۵ :۱ به مراتب کمتر بوده است. ما در وبسایت همه‌چی آنلاین به شما کمک می‌کنیم تا هرچه سریع‌تر به جواب سوالات مربوط به تکنولوژی خود برسید و از همراهی شما متشکریم.