شما تا چه اندازه اهل بازی کردن با گوشی موبایلتان هستید؟ اگر از گیمرهای حرفهای باشید حتماً میدانید برای بازی کردن به یک گوشی مناسب برای اینکار نیاز دارید. کمپانی شیائومی برای گیمرها گوشیهای منحصربهفردی در نظر گرفته و ما هم در این مطلب به معرفی بهترین گوشی گیمینگ میپردازیم. گوشی شیائومی برای بازی در واقع درپارامترهای گوناگونی شما را جذب خواهند کرد، مثل پردازنده، صفحه نمایش و… و مطمئناً شما را در زمینه اجرای بازی نیز شگفتزده خواهند کرد. حتی اگر اهل بازی نیستید هم این گوشیها با آپشنهای منحصربهفرد میتوانند شما را حسابی وسوسه کنند!
گوشیهای گیمینگ با توجه به ویژگیهایشان معمولاً قیمتهای متفاوتی دارند. اما ناگفته نماند هدف کمپانی شیائومی ساخت گوشیهای گیمینگ اقتصادی بودهاست. در این مطلب به معرفی لیستی از ارزان ترین گوشی گیمینگ شیائومی تا گرانترین آنها میپردازیم و شما میتوانید با توجه به نیازهایتان و همچنین ویژگیهای گوشی، یک انتخاب درست و بهجا داشته باشید. همراه ما باشید!
گوشی می 11 تی پرو؛ بهترین گوشی شیائومی برای بازی
در بررسی گوشی گیمینگ شیائومی اول از همه باید به پردازنده و صفحه نمایش آن بپردازیم که در این مورد حرفهای گفتنی هم کم نیستند. کمپانی شیائومی در تولید گوشی می 11 تی پرو از پردازنده پرچمدار اسنپدراگون 888 با مودم 5G استفاده کردهاست که از قدرتمندترین تراشههای اندروید محسوب میشود. این تراشه قدرتمند در کنار رم 8 یا 12 گیگابایتی این گوشی شیائومی برای بازی را به یک گوشی پرچمدار تبدیل کردهاند و همچنین باعث شدهاند بازیهای سنگینی چون کال آو دیوتی بدون هیچ باگی برروی گوشی موبایل اجرا شوند. در کنار همه این آپشنها سیستم خنککننده قدرتمند آن هم از گرم شدن بیش از حد گوشی جلوگیری میکند.
بعد از پردازشگر باید به سراغ نمایشگر بهترین گوشی گیمینگ شیائومی یعنی گوشی می 11 تی پرو برویم! نمایشگر 6.67 اینچی در این گوشی گیمینگ بیش از یک میلیارد رنگ را پشتیبانی میکند و در زوایای مختلف هم از کیفیت آن کاسته نمیشود. این نمایشگر دارای رزولوشن 1080p و نرخ نوسازی 120 هرتزی است که بسته به محتوای در حال نمایش برای صرفهجویی در مصرف باتری بین 60، 90 و 120 هرتز متغیر است. همچنین از فناوری دالبی ویژن هم پشتیبانی میکند که این فناوری معمولاً در گوشیهای 30 میلیون تومان به بالای شیائومی دیده میشود و با توجه به قیمت پایینتر می11 تی پرو این ویژگی بسیار قابل توجه است.
درکنار ویژگیهایی که درباره این گوشی گیمینگ شیائومی نام بردیم باید به باتری 5000 میلیآمپرساعتی آن اشاره کرد که با شارژ سریع 120 واتی تنها در 17 دقیقه بهطور کامل شارژ میشود! این ویژگی میتواند برای گیمرها در انتخاب گوشی گیمینگ حسابی جذبکننده باشد. دوربین هم از دیگر امکانات این گوشی گیمینگ شیائومی است که خوشبختانه عملکرد خوبی را از خود نشان دادهاست. دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی، کنتراست خوب، عدم وجود نویز در تصویر و… با توجه به رده قیمتی عکس خوبی را در اختیار کاربر قرار میدهند اما بهترین نیستند. همچنین دوربین در این گوشی گیمینگ شیائومی بهطور خودکار از حالت شب هم پشتیبانی میکند.
در پایان باید از بدنه آلومینیومی گوشی می 11 تی پرو گفت که در کنار لایه محافظ گوریلا گلس ویکتس بر روی نمایشگر مقاومت گوشی را در برابر ضربه بسیار بالا بردهاست.
گوشی بلک شارک 5 پرو؛ بهترین گوشی شیائومی برای بازی 2022
گوشی بلک شارک 5 پرو، در لیست ما بهترین گوشی گیمینگ شیائومی 2022 لقب گرفتهاست و در ادامه به ویژگیهای این گوشی موبایل خواهیم پرداخت تا شما هم دلایل فوقالعاده این لقب گرفتن را بدانید! برای یک گوشی گیمینگ شیائومی در واقع پردازنده حرف اول را میزند و باید پیشازهمه به آن بپردازیم. پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 در کنار رم 12 یا 16 گیگابایتی ترکیب فوقالعادهای را ایجاد کردهاند بهگونهای که بازیهایی چون کالآفدیوتی با بالاترین فریم و بدون هیچ باگی روی آن اجرا میشوند. ناگفته نماند سیستم خنککننده پیشرفته هم باعث شده زمان بازیهای سنگین گوشی داغ و یا دچار افت پردازشی نشود.
در ادامه باید به نمایشگر این گوشی گیمینگ شیائومی بپردازیم. نمایشگر 6.67 اینچی با رزولوشن 2400x1080 و نرخنوسازی 144 هرتزی برای گیمرها بسیار وسوسهکننده خواهد بود. جدای از اینکه این نمایشگر از یک میلیارد رنگ هم پشتیبانی خواهد کرد.
باتری در این گوشی گیمینگ شیائومی با ظرفیت 4650 میلیآمپرساعتی در اختیار کاربر قرار میگیرد که برای یک گوشی گیمینگ ظرفیت چندان بالایی نیست و بسیاری از گوشیهای همرده دارای باتریهایی با ظرفیت بالاتری هستند. بهطور کلی باید گفت با انجام کارهای معمولی و بازیهای سبک حدود 6 یا 7 ساعت کارایی دارد. اما در بخش شارژ این ضعف کاملاً جبران شده و با شارژر 120 واتی میتوانید در حدود 15 دقیقه گوشی موبایل را بهطور کامل شارژ کنید.
اما در زمینه طراحی گوشی باید گفت شیائومی تمام تلاش خود را کرده که یک گوشی گیمینگ با طراحی منحصربهفرد ارائه دهد و خوشبختانه موفق هم بوده. وزن دستگاه حدوداً 220 گرم است که برای استفاده طولانی مدت راحت بهنظر میرسد. لبههای دستگاه بهصورت منحنی هستند و در نمایشگر هم کمترین حاشیه در نظر گرفته شدهاست. نکته جذاب طراحی این گوشی گیمینگ شیائومی طرحهای تراشه مانند روی قاب پشتی آن است که خصوصاً برای گیمرها حس خوبی را ایجاد میکند.
عملکرد دوربین در این گوشی گیمینگ شیائومی خوشبختانه رضایت بخش است و دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی تصاویر با کیفیت و قابل قبولی را ثبت میکند. در کنار دوربین اصلی شاهد سنسور اولترا واید 13 مگاپیکسلی، سنسور تله فوتو ماکرو 5 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی هستیم که برای عکسبرداری و فیلمبرداری ایدهآل و رضایتبخش هستند.
پوکو X3 پرو؛ گوشی شیائومی برای بازی تا 7 میلیون
گوشی پوکو X3 پرو در واقع ارزان ترین گوشی گیمینگ شیائومی محسوب میشود. در این مورد ابتدا به طراحی آن میپردازیم که مناسب اما رضایتبخش نیست. ابتدا باید گفت بدنه کاملاً پلاستیکی است که با توجه به ارزان قیمت بودن آن کاملاً هم طبیعی است، درنتیجه توقع میرود وزن پایینی هم داشته باشد اما ما با گوشی موبایلی با وزن 215 گرم روبهرو هستیم. نکته دیگر در قاب پشتی گوشی پوکو X3 پرو است که لوگوی POCO با سایز بزرگ روی آن نوشته شدهاست و ممکن است با سلیقه هرکسی جور در نیاید.
و اما باید به سراغ نقطه قوت این گوشی گیمینگ شیائومی برویم که افراد زیادی را شگفتزده کردهاست و احتمالاً بسیاری از نواقص دیگر را نیز میپوشاند. استفاده از پردازنده پرچمدار اسنپدراگون 860 در این گوشی بدون شک نقطه قوت پوکو X3 پرو محسوب میشود. به لطف این پردازنده بازیهای سنگینی چون کالآفدیوتی کاملاً روان و بدون نقص به اجرا در میآیند. در واقع دلیل اینکه استفاده از این پردازنده در این گوشی تا این حد پر سروصدا بوده این است که ما داریم درباره ارزان ترین گوشی گیمینگ شیائومی صحبت میکنیم که دارای چنین ویژگی منحصربهفردی است، به نوعی تا این زمان گوشی پوکو X3 پرو یک محصول تک در بازار محسوب میشود.
ظاهراً پردازنده تنها نقطهقوت این گوشی گیمینگ شیائومی نیست و ما شاهد قوی ظاهر شدن این دستگاه در بخش نمایشگر نیز هستیم. نمایشگری با ابعاد 6.67 اینچ و رزولوشن 2400X1080 مگاپیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتزی در این گوشی موبایل قرار گرفتهاند تا بهترین تجربه گیمینگ را در اختیار کاربران قرار دهند. این نمایشگر بسیار شفاف است رو رنگها را بسیار غنی نشان میدهد، جدای از آن با توجه به قیمت پایین آن و استفاده از پنل LCD باز هم عمق رنگ مشکی قابلقبول است.
باتری نیز عملکردی قابلتوجه و مثالزدنی دارد. باتری با ظرفیت 5160 میلیآمپرساعتی در اختیار کاربر قرار میگیرد که طی آزمایشها مشخص شد میتواند تا حدود 12 ساعت شارژدهی داشته باشد. همچنین این گوشی گیمینگ شیائومی با یک شارژر 33 واتی بهدست شما میرسد که میتواند در کمتر از یک ساعت گوشی شما را بهطور کامل شارژ کند.
و اما باید از نقطه ضعف گوشی پوکو X3 پرو یعنی دوربین آن بگوییم که عملکردی بسیار ضعیفتر از انتظار دارد ولی با توجه به اینکه یک گوشی گیمینگ شیائومی تا 7 میلیون است نباید بیشتر هم انتظار داشت. این گوشی موبایل با دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی ظاهر میشود که با الگوریتم کاهش نویز هم همراه است ولی این الگوریتم گاهی باعث از بین رفتن جزییات میشود. دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی هم در پنل جلوی گوشی قرار دارد و عملکرد قابلقبولی ارائه میدهد. با توجه به بررسی بالا بهنظر میرسد این گوشی موبایل برای افرادی که به یک گوشی گیمینگ با دوربین عالی فکر میکنند مناسب نیست اما برای گیمرها میتواند یک انتخاب عالی باشد.
ردمی K50 گیمینگ؛ بررسی مشخصات این گوشی گیمینگ شیائومی
در بررسی گوشی ردمی K50 گیمینگ، پیش از هر چیزی باید به پردازنده آن بپردازیم که از مهمترین پارامترهای انتخاب گوشی برای گیمرها است. خوشبختانه این مدل از گوشی گیمینگ شیائومی حرفهای زیادی برای گفتن دارد چرا که سازندگان آن پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 را که از قدرتمندترین پردازندهها است، در نظر گرفتهاند. احتمالاً میدانید بازیهای سنگین باعث بالارفتن دمای گوشی میشوند که برای بهتر کنترل کردن این شرایط نیاز به یک سیستم خنککننده قوی داریم. خوشبختانه در ساخت گوشی ردمی K50 گیمینگ از سیستم خنککننده دوگانه استفاده شده که سازندگان آن ادعا کردهاند میتواند تا 20 درجه دمای گوشی را کاهش دهد.
اما درباره نمایشگر، که از دیگر آپشنهای مهم یک گوشی گیمینگ است باید گفت در پنل جلویی این گوشی گیمینگ شیائومی با یک نمایشگر 6.67 اینچی OLED با رزولوشن 1080 و نرخ نوسازی 120 هرتزی روبهرو هستیم که در نگاه کلی بهنظر میرسد عملکرد آن رضایتبخش خواهد بود.
در خصوص باتری این گوشی گیمینگ شیائومی با ظرفیت 4700 میلیآمپرساعتی مواجه میشویم که در صورت استفاده معمولی میتواند یک روز شارژدهی را داشته باشد. اما شارژر 120 واتی کمبود ظرفیت باتری را جبران میکند و در کمتر از نیم ساعت گوشی را با شارژ کامل در اختیار شما قرارمیدهد.
کمپانی شیائومی در طراحی و ساخت این گوشی از شیشه استفاده کردهاند و نقشهایی که در قاب پشتی دیده میشوند جهت القای حس بازی به گیمرها کشیده شدهاند. دوربین هم در بالای قاب پشتی سمت چپ قرار گرفته ولی نمیتوان از آن خیلی توقع زیادی داشت. دوربین اصلی 64 مگاپیکسل، اولترا واید 8 مگاپیکسل، ماکرو 2 مگاپیکسل و دوربین سلفی 20 مگاپیکسل عکسهای خوبی را ثبت میکنند اما بدونشک نمیتوانند بخش شگفتانگیز این گوشی گیمینگ شیائومی باشند.
پوکو F4 GT؛ در لیست بهترین گوشی گیمینگ شیائومی
پوکو F4 GT یک میانرده عالی برای گیمرها ساخت کمپانی شیائومی است. پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 در کنار رم 8 یا 12 گیگابایتی برای شما تجربه یک بازی روان و بدون باگ را رقم میزنند. سیستم خنک کننده به کار رفته در این گوشی گیمینگ شیائومی Passive و دارای دو مخزن بخار است، عملکرد شگفتانگیزی ندارد و قابل قبول است. زمانی که شروع به بازی میکنید بعد از مدتی اطراف دوربین یعنی جایی که پردازنده گوشی قرارگرفته شروع به داغ شدن میکند، در این زمان این خنک کننده با تمام قوا تلاش میکند این دما را به حداقل برساند.
نمایشگر این گوشی جایی برای ایراد گرفتن باقی نگذاشته است. نمایشگر امولد با رزولوشن 1080 و نرخ نوسازی 120 هرتزی که بیش از یک میلیارد رنگ را پشتیبانی میکند و این به معنای یک بازی شفاف و با کیفیت است. همچنین رنگها عمق بسیار خوبی دارند. میتوانید نرخ نوسازی را هم طوری تنظیم کنید که بهصورت خودکار با توجه به محتوای در حال پخش بین 60 و 120 هرتز جابهجا شود. شاید تنها ایرادی که بتوان به این نمایشگر گرفت روشنایی کم آن باشد که ممکن است زیر نور آفتاب کمی اذیتکننده باشد.
باتری با ظرفیت 4700 میلیآمپرساعتی کاملاً معمولی بهنظر میرسد و در آزمایشهای انجام شده در اجرای برنامههای سبک میتواند یک روز شارژدهی را داشته باشد. اما شارژر 120 واتی با عملکرد فوقالعاده خود کاملاً این نقص را میپوشاند. بهلطف این شارژر شما میتوانید در کمتر از نیم ساعت گوشی خود را با شارژ کامل تحویل بگیرید.
در بخش دوربین شاهد سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی ساخت سونی و سنسورهای اولترا واید، ماکرو، حالت شب، حالت پرتره و… هستیم. عملکرد سنسور اصلی، حالت شب و پرتره قابل قبول است و جزییات خوبی را به نمایش میگذارند ولی در قسمت اولترا واید و ماکرو شاهد عملکرد خوبی نخواهیم بود. همچنین سنسور سلفی 20 مگاپیکسلی هم کمک میکند عکسهای سلفی رضایتبخشی ثبت کنید. با این وجود اگر دوربین در الویتهای اصلی شماست بهتر است به چند گوشی گیمینگ شیائومی دیگر هم فکر کنید.
درباره طراحی این گوشی هم باید گفت طراحی تراشهمانند بر روی قاب شیشهای پشتی حسابی میتواند حال و هوای گیم را شما منتقل کند.
کلام آخر
بازی و گیم ممکن است بخش زیادی از روز شما را بهعنوان یک گیمر به خود اختصاص میدهد درنتیجه لازم است برای انجام آن یک ابزار مناسب مثل یک گوشی شیائومی گیمینگ در دست داشته باشید. این مطلب لیستی از بهترین گوشی گیمینگ شیائومی است که به شما کمک میکند با توجه به الویتهای خود در زمینه گوشی گیمینگ، بهترین انتخاب را داشته باشید.
منبع: bestxiaomiproducts
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ناشناس
607 روز پیشفقط poco f3
محمد مرتضی وکیل زاده
607 روز پیشسلام دوست عزیز
تشکر از ثبت نظرتون
موفق باشید